5229
-
Bpn, nyugati aluljaroban az egyik antikvariusnal. Allitolag kb. 2 orat toltott nala a konyv osszesen, olyan hamar lecsapott ra a szerencses vevo (alias en :D) -
Korpa #1060 Ha megvan gépen akkor elküldenéd? -
egyszer írtam mail-t egy csókának aki ott hirdetet, de b@szott válaszolni :( -
Meg volt hírdetve Starwars.hu fórumon, Vaterán meg még vagy 2 SW-s fórumon is... -
hol volt? -
Most volt egy SW-s csóka aki mindenhol meghírdette, hogy az egész gyűjteményét eladja... Már minden elkelt belőle de megvolt neki az összes könyv ami Magyarországon megjelent... -
hol? én sehol nem találtam, és hiányzik a polcról. -
5K penzert sikerult beszereznem az Utolso Parancsot lb 3 honapja. Baromi draga, de jo konyv nagyon -
tudom hogy ritkák, saját súlyát éri aranyban lassan. -
:D nem könybe,gépen van [magyar]
az ilyen cuccok szerintem nagyon ritkák:l -
a könyv? kell! mennyiért adod? -
ha esetleg be akarod szerezni nekem megvan
-
köszike -
a 9. az Utolsó Parancs. -
a star wars 7 8 9 az a:
7 birodalom örökösei
8 sötét erők ébredése
9 utolsó parancs
vagy
7 utolsó parancs
8 sötét erők ébredése
9 birodalom örökösei
?????? -
Prof William #1046 Egy gyöngyszem Lucas apánkal készített interjúból.
A készülő SW-Rajzfilmsorozatról.
"A tervezett Star Wars-tévésorozatok közül az animációs sorozatról Lucas elmondta, hogy 30 perces epizódokban gondolkodnak, és anime-stílusban szeretnék elkészíteni a rajzfilmeket."
Szóval lehet reménykedni! Sztem animeben valami iszonyat hangulatosan meg tudnák csinálni!
Hajrá Lukas!
-
jaj má megvan ^^ hötöx azé -
ok megnézem, csak nincs sajna magyar hublistám.. eggyel meg tudsz dobni htxvm? -
well, csak jövőhéten megyek nyíregyre úgyhogy ezt szívtad :)
dc tele van vele
reklám (elite,wishmaster hubok) -
sry a warezért de sürgös.. legkésőbb holnaputánra le kell szednem a star wars 1-2-t magyar szinkronnal. aki tud torrent cimet vagy akármit az plz dobjon egy privit köösz -
nimfas #1041 Próbáld a Bittorent-et.... talán ott fennt van. -
Valaki nem tud valamit, hogy honnan tudnám megszerezni a Star Wars Behind the Magic-et? -
Korpa #1039 No comm... -
nimfas #1038 Te is el tudod olvasni, hogy
"Szarj a csapba vagy csapj a szarba" ha neked mind1, akkor nekem is :-P
Köszi a levelet, olvastam, "iktattam" :-D
ON:
Fordítás picit csúszik, az illető sokat melózik, nemrég ért haza, hulla állapotban meg nem fordít inkább :-D -
Korpa #1037 Én is elvézést kérek az offolásért, csak én meg azt nem értem minek szól be. Nemtudja elolvasni? -
nimfas #1036 Bocsi az Offolásért, csak nem értem miért kell gyorsabban gépelni? Hajt a tatár :-D
Lassan kész a fordítás... remélhetőleg a hét elején felkerül.
"(Ja és szerintem az ((Ön mondatod)) is ingatag lábakon áll nyelvtanilag, de ne fogalkozzunk ((evvel)).) " LOOL :-D
Bocsi, csak BÁNCSA JA SZEMEM ennyi az egész.
Tisztelettel: Édes Gábor
Mégegyszer bocsi az offért. -
Ne offoljatok már légyszi :) -
Korpa #1034 Tisztelt Nimfas
DE ha már nap mint nap azt hallom akkor engedtessék meg nekem hogy felmásszak arra a plafonra... Főleg hogy ha már egy totál ismeretlen is evvel kezdi, az idegesít. Ön felmegy a chatre és azt javítgatja amit azért írtak be rosszul, hogy gyorsabban gépeljenek? Jó elfoglaltság lehet... (Ja és szerintem az Ön mondatod is ingatag lábakon áll nyelvtanilag, de ne fogalkozzunk evvel.) Egyépként miből gondolja hogy azt nem direkt írtam így?
HA ezek után még problémája van akkor kérem ne ebbe a fórumba jelenítse meg hanem [email protected] MSN címen megvitathatja velem.
Tisztelettel: Korpics Gábor -
nimfas #1033 Tisztelt Korpa!
Tudom, hogy nem tollbamondás, de attól még lehet normálisan írni, nem?
AKKO(r) meg? :-)
Nem kell mindjárt a plafonon lenni, mert vki. kijavít.
Sorry -
Korpa #1032 EZ chat és nem tollbamondás... nem kell a hibákat nézni senki nem azt figyeli... el tudod olvasni? EL! Akko meg mi bajod? -
csak simán be kell "rajzolni" -
nimfas #1030 Egyépként ----> EgyéBként
Mint ahogy az egyenlőre nem ugyanaz mint az egyelőre... sokan rosszul használják :-D -
Korpa #1029 Egyépként csak az én kényes vívóízlésem nek egy kicsit úgy tűnik mintha lassított felvételt néznék úgy 0.7-8 esen. ÉS ehhez a beszerkesztéshez külön képek kellenek vagy egyszerűen be kell rajzolni?
-
Korpa #1028 Köszi -
Többet is lehet alkalmazni.Photoshop pl.Mások másra esküsznek, azért írtam hogy érzés szerint:)
force.net-en van tutorial.Az alapján tanultam én is, azzal szépet lehet. -
Korpa #1026 De a programnak mi a neve? -
A szokásos eljárás.Bot a markolatban, felvételen retusálás képkockánként, glow rápakolás és szinezés egy programmal(izlés kérdése). -
Korpa #1024 Me egyépként nagyon jó... -
Korpa #1023 A fénykardot hogy csítátok meg? Ha lehet kérdezni... -
Ok, köszi...