Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
* George Benson : White Rabbit *
Star Wars IX Part 1: 2019. december
Star Wars IX Part 2: 2020. május
Extrém hosszú lesz a kilencedik rész! <#hehe>#hehe>
utólag se sajnálom
The Matrix has you...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én is olvastam rengeteg SW könyvet, képregényt. A régi trilógia sem volt tökéletes (Mackók leverik a birodalmat, majd a végén hatalmas HÁZIBULI) nekem a TLJ is bejön, nincs baj a történettel, valamerre menniük kell. Nekem úgy hiányzik évente egy SW film, mint egy falat kenyér. A rogue one volt a leggyengébb szerintem az összes film közül eddig. A Solo-hoz is így állok, bár Donald Glovert a The Community óta követem, miatta nézném meg most csak. A következő 30 évre tuti megvan már az összes terve a disney-nek, lehet kalandozunk majd az old republic érájában is, stb. annak nagyon örülnék ha lenne egy elvontabb vonala is, nem csak a skywalker-család drámája. annyi lehetőség van.
Amúgy az új producer Kathleen Kennedy, erősen szexista/feminista, ismerjük meg a nevét. Gondolom ő erőltette bele Rose-t is az új részbe:

Nálam 8/10.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hihetetlen hogy a hisztikultúrában már semmi nem elég jó az embereknek, mert ha nincs meg a napi hisztiadagjuk, meg terroristákat megszégyenítő retorikájuk, akkor azonnal felborul a világuk. Ha a Disney leáll, akkor jöhet a filmek helyett megint Luuke és Palpatine kilencedik reinkarnációja, aztán lehet örülni hogy jaj de jó, a jól ismert ponyva melege.
Csak áldom az eget, hogy az ESB és a RotJ idején nem volt internet, mert darabokra szedték volna a """""""""""""""fanok""""""""""""""" és most két klasszikussal szegényebbek lennénk.
Szerintem nekünk nem kell kommunikálnunk egymással! Nem szólsz hozzám, nem szólok hozzád!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A 4. pontban írottakkal tökéletesen egyetértek. Én is arra próbáltam célozni, hogy a TLJ tette be az ajtót sokaknál. Nálam is.
Nem vagyunk egyformák. Én is simán meg tudnék akár fél évente is nézni egy SW részt meg még sorozatot is... de azért biztos vannak szép számmal olyanok is, akik megcsömörlenek attól ha fél évente jön egy SW, meg a körülötte lévő hype-tól. A nagyobb hírportálokon is minden nap van legalább 1 SW cikk. (mármint mióta kijött a Solo) El tudom képzelni, hogy akik nem kimondottan rajongói az SW-nek, csak - mondjuk úgy - érdeklődői, nekik ez sok, őket nem sikerül félévente bevinni a moziba.
Hát Kathleen Kennedyt szerintem jó sokan kívánják a pokolba Rian Johnsonnal együtt.
3. a negatív hírkeltésekre csak akkor adok ha utólag igaznak bizonyultak, néhány igaznak bizonyult... más rémhírek meg nem jöttek be, ha kihagyták volna azt a ripacs két lábon járó drámagépet akkor még talán egy szinten is lenne a rouge one-al.
4. FA még úgy ahogy elment, a TLJ meg... nos én inkább néznék még kettő solo filmet mint azt a szenvedést.
5. jó magam is "koca" :) sw rajongó vagyok de engem nem zavart hogy 2 filmet is kiadtak fél éven belül, di$neynek megvan a pénze és az erőforrásai hogy akár még egy előszereplős star wars sorozatot is futtasson a filmek mellet, a gond nem itt van, a gond magával kathleen kennedyvel van és az ő egyszemélyes femihadjáratával.
1. Nyári időszak van, nem a decemberi
2. Nem az antológia szerves része
3. Már jó előre keltették a negatív hírét a filmnek a forgatások alatti problémák miatt
4. Sokaknál betelt a pohár az FA, de főleg a TLJ után (szerintem jogosan)
5. Fél éven belül 2 Star Wars film jött ki, ami a "koca" rajongóknak már lehet sok
Csodálkozol?
De a bukás egyébként relativ. Szerintem van jó néhány film, ami szeretne ennyire "bukni".
De egyébként, akik látták:
A nézőknek eléggé bejött a Han Solo-mozifilm
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.05.28. 19:28:59
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.05.28. 19:01:01
Én bizony nem vettem észre. Szintén felvont szemöldökkel néztem, amikor a bolygók közelében, az egyik bolygóról nézve, a perspektíva miatt látszólag "szétváltak".
Másodjára, többek között már erre is figyeltem, ekkor már a kilövést közvetlenül követő pillanatokban is láttam a nyalábban az elkülönülő sugarakat.
Ha már a technológia olyan magas fokán állnak, hogy képesek egy bolygót fegyverré átalakítani, miért ne tudhatnának több mozgó célpontot egyszerre megcélozni és szétlőni nagy távolságból, ahelyett, hogy egyesével szednék le őket.
Végül is volt idejük, erőforrásuk egy "párhuzamoslövetű" fegyvert kifejleszteni és megépíteni egy vacak egylövetű Halálcsillag helyett.
Ami viszont legjobban lenyűgözött, hogy egy ilyen méretű "multilövést" előzetes teszt nélkül be mertek vállalni, ahelyett, hogy egyesével szedték volna le a bolygókat. Persze dramaturgiailag a film készítői így látták jobbnak.<#papakacsint>#papakacsint>
Na várjá, nem te voltál az, aki a "szétváló sugár" miatt értetlenkedett, hogy hogyan tud "egy" lézernyaláb több bolygót egyszerre megsemmisíteni? Az internet nem felejt <#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Másrészről nem sérelem, hanem akkora marhaság, amire még fél évvel később is emlékszem. Végül is büszke lehetsz érte magadra, nem sok mindenkinek emlékszem a fél évvel ezelőtti kommentjére!
(pl.: Első rend egy szadista szervezet, akik örömüket lelik a kínzásban, mert ő úgy gondolja - igaz semmi, de semmi nem támasztotta alá a filmekben)