5229
-
-
Prof William #4908 Még mindig remek kisfilm! -
-
-
Stockbauer33 #4905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gunji #4904 Hm, fura pletyka az új trilógiáról 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.13. 23:22:39 -
masoma #4903 Csináltam egy keresztrejtvényt a legnagyobb fanoknak. Hajrá:) -
-

-
Stockbauer33 #4900 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #4899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem a bad batch se jött be annyira, hogy őszinte legyek. Az utolsó szálból is jobban bejött az első 2 rész, bár valszeg csak a csatajelenetek miatt. -
Nincs szó a clone warsról.
Nekem nagyon is tetszett ez az évad, és nagyon sajnálom hogy vége.
(a 2 csajjal törétnő pár rész gyenge volt, de megbocsáltható) -
Kissssss0 #4896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #4895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"The Force will be with you, always. Bring home Star Wars: The Rise of Skywalker only on Digital 3/17 & Blu-ray 3/31!"
-
Darth Vader hobbija ezek szerint a . . . :)
-
-
Kissssss0 #4891 jajj...
Mickey vs Donald -
Ilya Dyadyura Artstation link
-
Wootan #4889 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De, csak a 6ik részben maradandó agy károsodást szenvedett, mikor felrobbant a halálcsillaggal, így nem emlékezett rá. Nyilván ennek köszönhető az is, hogy fogyatékos módjára pontról-pontra elmondja Reynek, hogy mik a szándékai vele
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk Palpatine nem tanulta meg, hogy az árammal nemjó fénykard ellen menni? -
Wootan #4887 Nyugi, ha minden igaz lesz 3+ órás rendezői változat
-
Van jó is a dologban. Elkezdtem értékelni az előzmény trilógiát :) -
Kissssss0 #4885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"C3PO áldozata" ehh még ez az áldozat is kukázva lett a végén mert hát miért is ne r2d2-nak épp volt sutyiba elmentve c3po egyik korábbi játékmentése, így a csodabogárnak nem kellet előröl kezdenie az egész karaktergenerálást -
Megnéztem a Skywalker korát. Minden percét imádtam. A tökéletes színészi játékot, a kreativitást,
a légkörben csendesen pihenő halálcsillagrombolón való futkározást, a felbukkanó kopogó szellemeket,
a JJ kisebbik adoptált lánya által végzett vágást, a vak felesége fényképezését, a 15 másodperces, random lekevert muzsikákat,
a szívet melengető Szezám utcát megszégyenítő örömtáncot a végén, és természetesen a főgonoszt, Thor-t.
Ne menjünk el a mély párbeszédek, felvett nevek és magas ívű történetmesélés mellett se. C3PO áldozata,
a sivatagi közös űrhajóreptettés, szellemes x-wing reptetés és repülő rakétázós rohamoszagosok. Mesteri. Ja és a csók! Már alig vártam.
Mondjuk a végén mikor B feléleszti R-t, majd belehal, azt hittem ott fogok ülni még 1 órát amig az a kettő meg nem unja egymás keltegetését.
Most már azt is tudjuk, hogy két fénykard jobban vezeti az áramot mint egy.
Jó volt a paródia, ügyes ez a David Lynch. Mikor jön az Ep9? -
lol
-
Nekem csak kyber kristályom van, szólj ha kell, megbeszéljük -
-
dregnarr1 #4880 Lényegében ez az egy SW topik van, úgyhogy ide írom, bár nem tudom mennyi esély van arra, hogy valakinek lesz, de sose lehet tudni.
Megvételre keresem a következő alkatrészeket, magas árat fizetek:
-
Nem volt tökéletes a Mandalorian, de a SW rajongók a rosszemlékű prequelek és a bűnszar utolsó trilógia után ki vannak éhezve valamire, ami SW és nem borzalmas. A The Mandalorian ennek tökéletesen megfelel, sőt, még túl is tesz rajta. Sok helyen vicces, az effektek, a helyszínek az eredeti trilógiát idézi (kevés CGI, több bábú és modell), a low key történet pedig frissítő a konstans galaxismentések után.
Én várom a 2. évadot. Meg az Obi Wan sorozatot is. -
Wootan #4878 Hát igen, a zseniális bőven túlzás. Számomra a 2 fő probléma a sótlanság (messze nem volt meg az a bizonyos nagybetűs star wars hangulat), és az ordenáré plot armorok voltak.
Az utolsó részben néhány szereplőn akkora plot armor volt, hogy még a trónok harca karakterei is irigykedve csettintettek volna ha látják. -
A zseniális azért elég túlzó. Nem mondom, hogy rossz volt, de nem is kiemelkedő. ~30 perces részek, abból is össz-vissz 8 db. (ok, tudom, az utolsó kettő hosszabb volt) Ráadásul a 8-ból legalább kettő erősen töltelék jellegű.
A koncepció jó, de sokkal többet kellene kihozni belőle. Ez még nálam elég erősen közepes teljesítmény, de a potenciál benne van. -
https://imgur.com/gallery/IAddA1S -
korábbi részekben is menő volt amikor kikérte magának az egyik karakter hogy nem holmi birodalmi osztagos volt, hanem birodalmi mesterlövész.. :DD -
r4pt0r #4874 A legeleje vicces volt a két rohamosztagossal. :D -
viszont legalább a Mandalori sorozat zseniális, és most ez a nyolcadik rész.... whááááá
-
Fullszánalmas infantilis gagyi, eszetlen újrahasznosítás és mindenre rálicitáló megalománia a köbön. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután a beleinél kettévágott Maul-t is visszahozták kizárólag az alsó tagozatosok kedvéért, a császár visszatérése már nem lenne annyira fájdalmas. De hogy a Halálcsillag2 hogy élte túl a ripityára robbanást, és landolt egy darabban a holdon, arra nincs magyarázat. És bolygópusztító fegyver mind a 10000 csillagrombolón...Oprah show. A social justice warriorkodást is majdnem megúsztuk, de azért a végén kellett a kötelező csontot dobni a búzalobbinak a két homár nőnemű csókjával. A belem kifordul ezektől az agymosodás megfeleléskényszeres beteg állatoktól. Egy dolog tetszett: meglepő módon a négerek rendszeresen felbukkantak a gonosz oldalon is
7.rész: ócska remake. 8.: beleszarás a ventilátorba. 9.: kármentés (esélytelen) -
Kissssss0 #4871 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #4870 Kylo Ren megpróbál jó kapcsolatot kiépíteni a beosztottjaival.