5
  • Ender Wiggin #5
    az első sem volt értelmes film, mégis kultusz lett... az se túl realisztikus, hogy 59 évesen repked a tengerésztenél.
  • 1519
    #4
    Szerintem is teli volt hülyeséggel, azon túl, igen, hogy lenyúlták a Star Wars 4 halálcsillag elpusztító cselekményét... Minek repkedtek (gyakorlatoztak) össze vissza egy csomó géppel, mikor elég lett volna EGY EMBERT, Mavericket odaküldeni, aztán kész. Úgyis csak ő tudta megcsinálni egyedül, meg amúgy is le akarták írni... Az egész egy katyvasz szerintem, pedig vártam a filmet, bár mindig úgy van, minél jobban várunk valamit, annál esélyesebb, hogy valami 'félremegy'... (Az meg hogy azon múlik nagyrészt, hogy ki ül a fülkében, egy F-18 az 5. gen gépek ellen, aha, azt hagyjuk is...)
  • Kelta
    #3
    - Nos, nem rohantam sehová megnézni..tévedés
    - az hogy nem ajánlom, magánügy..szivem joga véleményt alkotni..ez a véleményem, közöd?
    - nem írtam hogy ne nézze meg senki...hazudsz
    - egyáltalán nem jó..borzalmasan rossz film
    - tele hülyeség halmazzal

    hogyne, a modern gépek nem mehetnek mert csak :) ezért 40 éves elavultakkal kell menni..röhejes
    Maverick mehet csak oktatni, mert mért is, mi volt az oktatás? repkedtek ide-oda kicsit, nagyarcoskodtak, és ennyi..röhejes
    Hogyne, egy kis lukba kell betalálni, egy rakétával, és csak 1 ember képes rá, és akkor elpukkan az egész...hol is láttam már ezt? :) röhejes
    Még be is mondják hogy az ellenséges repteret megszórják Tomahawkokkal..aha..és a célt mért is nem?? röhejes..

    hadd ne soroljam még, van benne vagy 10 hasonló oltári blőd ökörség..

    szar film, ennyi..aki akarja nézze meg..felőlem..én nem ajánlom


    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2022.05.29. 19:39:42
  • zetortraktor
    #2
    Fura ajánlást olvasni olyantól, aki magasról tesz az ajánlásokra és a reklámok hatására azonnal elrohant megnézni a filmet. Arról nem is beszélve, hogy fura, hogy valaki annyira el van telve önmagától, hogy csak azért, mert neki nem tetszik egy film, nem is ajánlja. "Nekem nem tesszett, ti sem nézzétek meg, mert nekem csak azok a filmek tesszenek, amik a tömegeknek tesszenek!"

    Most komolyan, a vak is látja, hogy nagyon, nagyon, nagyon sokan szeretik, ergó mindenkinek rohadtul érdemes megnéznie. Fanoknak (létezik olyan, hogy Top Gun-fan?), átlagembereknek egyaránt, mert nagyon, nagyon jó esélye van annak, hogy elégedetten fognak kijönni a moziból.

    Na. Nem is olyan nehéz leírni ezt. És nem azért tettem, mert egy fikarcnyit is érdekelne ez a film. Csak annyira egyértelmű, hogy sokak számára telitalálat lesz. Ha pedig nem, akkor nem kell mellra szívni, előfordul.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.05.29. 11:49:29
  • Kelta
    #1
    Baromi vacak film..és lenyúlni a SW fő jelenetét..nevetséges..legelvetemültebb fanoknak ajánlott csak