8
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #8
    Kínában eddig is volt olyan, hogy a tanár internetkávézóban szedte össze a középiskolás gyereket, szülők nagy része sem szereti az ilyet. Szóval a 18 éven aluliak elég kis %-át érinti ez. Játékosaik száma sem fog jelentősen változni.
    Maximum annyit érnek el vele, hogy az az egy két gyerek, akit pont érint ez a dolog rendszerutálóvá válik.

    (Ugye kínai kultúrában nagyon fontos az "arc" és az összes ottani MMO és Gacha fa**ság erre megy rá, így kereset nélkül egy gyerek nem is nagyon tudna érvényesülni)

    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2021.09.02. 11:33:26
  • SanMaster
    #7
    Pont így! :D Leírtad amire gondoltam! Most ágyaznak meg a következő lázadásnak!
  • Kryon
    #6
    Meg rengeteg játékfüggő felnőttet, akik betöltve a 18-at bepótolják, ami a gyerekkorukból kimaradt...
  • kvp
    #5
    Jo, hat ez igazabol arrol szol, hogy gyakorlatilag betiltsak az online jatekokat. Marad az offline jatek es a helyi halozatos (LAN) alapu jatek. A legtobb fiatalt ez arra fog osztonozni, hogy ertelmesebb dolgokkal toltsek ki az idejuket, pl. tiktok videok vagy ivas/drogozas. Esetleg ha mar valamivel idosebbek, de meg 18 alattiak, akkor a fennalo allamrend megdontesenek elosegitese. Csak motivalni kell oket valamivel, az online jatekok megvonasa eleg jo lehet erre a celra.
  • Macropus Rufus
    #4
    azért ez nem semmi... hétvégén 1 óra/nap és az is meghatározott időpontban. Szóval sztem ez már a legalja (bár az élet bizonyította már, mindig van lejjebb), amikor állami szinten ilyen mértékben avatkoznak be egy család egy ember életébe. És am. ez megint egy olyan hatalmas nagy kínai bullshit mint ami az elmúlt 50 évben volt már:
    - népi kohók
    - madarak mint a nép ellensége
    - egyke politika
    és még biztosan volt pár hülyeségük amikkel olyan szinten beégtek, hogy na. Ráadásul a népi kohók és a madarak mint ellenség esetében több millióan haltak éhen.
    Ez is egy hasonlóan okos húzás. Ez fog ám igazán egyeletlen hálózati terhelés okozni.
  • t_robert
    #3
    Mondjuk a WOT-ban lehetne korlátozni a lengyeleket.... :)
  • t_robert
    #2
    Már szinte látom is, ahogy a kínai gyerekek a nagypapa adataival regisztrálnak a játékokba... :)
  • lammaer
    #1
    Fú, Arkban hogy örülne a nép ha eltűnnének a kínaiak.. meg gondolom a többi kompetitív játékban is ahol a kinai horda nyomulni tud...