237
-
Amergin #77 A kőtömb (tehát nem a sima kő) az honnan lesz?
A juh és a bárány között mi a különbség? (mármint a játékban) -
Hunor1 #76 Hahhahaa, na az első falut bebuktam! Az AI Lord bjelentette az igényét a földemre. na ok még van egy kis időm gondoltam, így nem kattintottam rá a kardra hogy felveszem vele a harcot.kicsit elméláztam és egy építkezés miatt türelmetlenül rámentem az idő gyorsítására....gondolom így gyorsan lepörgött az idő és mivel nem álltam ki ellene a cstába (amit amúgy simán elbuktam volna mert erősebb zsoldosokat hív amik fullosak) így buktam az első játékomat! :)))))) Amúgy ti nem osztjátok meg a tapasztalatokat itt a fórumon? Azt hittem kicsit nagyobb lesz az aktivitás itt, na mindegy -
#75 Azért 700 emberke után már szivat rendesen a bugokkal. Ledózeroltam egy utat a piactér miatt, folyamatosan újra előjött minden betöltésnél. Aztán 1x hopp, nem jött elő, viszont 700 felett ismét előjött betöltés után. :D
Beállítom a katona páncélját sárga+pirosra, lila az alap, hát nem lilában tündökölnek a srácok? Nem tudtam visszaállítani ...
De van még pár ...
Eddig nem crashelt, 700 fő után azt is elkezdett. Sajnos, nem teljes ugye a fejlesztési ág, látszik is ... Az L3as házikókban tényleg be lehet állítani sok mindent, de inkább idegesítő amivel jár, mint öröm. (Az ember tartalékolja a cipeléshez az embereket, erre mínusz két ember egy ilyen fejlesztés L3on ...)
De bejön rendesen. Viszont tényleg az a hülyesége van neki, hogy az íjászokra megy mindig. Nem is értem néha magam, hogy miért tartok olyat, amikor ráadásul rohadtul nem is hatékonyak.
Ez egy jó képességű early. Igazából a crashelés tippre az UE miatti proci baromság lesz, de hátha nem, és remélem egy NVidia driver frissítés megoldja idővel.
-
Hunor1 #74 FAQ: hasznos tudnivalók
Discordjuk: https://discord.gg/RRD55RZdB7
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2024.04.28. 12:23:14 -
Hunor1 #73 Épp hogy elértem egy 200fős falut az első játékomban. Nagyon tetszik meg élvezem is ,de vannak idegesítő dolgok. Pl. alig tudom ellátni deszkával a szükségleteimet. pedig van már 3 műhelyem is. rohadt lassan gyűlik. van pedig 4 istállóm is fullban emberrel állattal, a raktár is fejlesztett, az is teli raktári munkásokkal, de így is bajos a szállítás. (gondolom ez is baj lehet hogy kevesen szállítanak). de basszus hány rakodó meg szállító legyen egy 200 fős faluban ? :)) Akartam egy szép kis manort felhúzni kapuval kerítéssel őrtoronnyal, de irgalmatlan anyag kellene hozzá! A másik dolog az AI lord. végre bejelentettem az igényemet egy szomszéd területre ami még szabad volt.Meg is "nyertem" Szépen kezdek ott is szolidan építkezni, elindítottam a 2 terület közötti árucserét stb. Aztán 2 év sem telt meg betámadta az új területemet az AI . pikk pakk összerántott legalább 5 zsoldos csapatot+a fullos retinue eliteket ( 36 emberrel, míg nekem csak 3 knightom vlt) Naná hogy elvette tőlem a területet. egyelőre nem is gondolok rá hogy visszavegyem :(( -
Amergin #72 Van 6 db ökröm, 4-hez család is van rendelve, kettőhöz nincs, de van 2 szabad család, akik használhatnák (nincs építkezés most). A program dünnyög, hogy rönkök vannak többfele, amiket el kéne szállítani, de ez nem oldódik meg. Három ökör a hatból ott áll az istállójában.
Hogyan lehetne rávenni őket hogy takarodjanak onnan kifelé és oldják meg a problémákat? -
#71 hát nálam nem indul valami unreal blabla hibára hivatkozva, na mindegy majd lesz ebből teljes verzio is hátha kijavitják a hibákat -
Amergin #70 Van egy kivétel: kenyeret előállíttathatsz a közösségi sütőben, de egy család külön is nyithat pékséget a saját házában, ez utóbbi kétszer hatékonyabb, viszont fejlesztés szükséges hozzá (nehézeke, majd a pékség), alapból nem érhető el.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2024.04.28. 00:29:01 -
hapi #69 1. nincs ilyen amiről beszélsz. Valami vagy itt van vagy ott, nincs olyan hogy választhatsz hol építed fel.
-
Hunor1 #68 Hali. van néhány dolog amiben segíthetne valaki:
1. Kézművességben mi a jobb, a meglévő parasztházban állítsam be (pl. pékség,asztalosok,sörfőzés ) vagy inkább építsem meg a műhelyeket a házakon kívül ? (annyi előnyt látnék a külső műhelyekben hogy ott le tudom állítani a gyártást ha kiveszem az embereket belőle)
2. Az íjászok egyáltalán kilőnek valakit?? én eddig nem sok hasznukat vettem (nem is látom hogy hány embert lőttek le), a banditák élből rájuk támadnak mert gyengék, állandóan futni(kéne)előlük. Talán hasznosabb a lándzsás milícia, szinte 0 veszteséggel vernek szét brigandokat. -
#67 Jelen verzióban is remek hangulatú játék, jól játszható de a hangulat az ami viszi nálam. -
#66 inkább settlers,a fókusz a falu építésen van. . total wartól messze van,strongholdtól is,mert nem lehet még falakat építeni(tervben van valahol olvastam)
nézz youtube vidit ,teli van vele minden -
undY1ng #65 Jól olvastam, hogy ez amolyan Stronghold + Settlers + Total War mind az egyben? Egy kattintás választ el a beszerzéstől.. de régóta vágyok már valami hasonló stratégiára!!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2024.04.27. 14:14:48 -
#64 Ahogy beállítod kezdetekkor. Van olyan, hogy semmi, van olyan, hogy foglal, de téged nem támad meg, és van olyan, hogy agresszív, mint állat. Mivel alapból két területtel indul, az elején előnyben van. -
Hunor1 #63 szia, még nem hallottam erről az enebáról. tudnál dobni egy linket ? köszi! Azt lehet tudni hogy az AI Lord ha minden területet elfoglal végül nekünk is hadat üzen? Vagy csak kivárja amíg mi nekimegyünk ? -
#62 No, igen, az a fránya idő egy 24 órás napból ... :D Ismerős. -
#61 nekem időm nincs játszani, még 87 ota van olyan spectrum játék amit nem fejeztem be :-D
hát enebán már vettem egy rakat steam játékot, gondolom attol hogy kuponos jobbára a játékkészitők kapják ezt a pénzt is és mégse torrent
most kcd 2re gyűjtök mert tuti jobb gép kell hozzá, bárha ugyanazzal a játékmotorral csinálják talán nem, de most a sportfogadásban gyújtörr pénzecském a wise számlán gyújtöm a játékra -
#60 Gondolom lesz hozzá workshopos modtámogatás. Pontosabban remélem. A nexusos megjelentek az első modok. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.04.27. 10:14:05 -
#59 Igazából megvehettem volna ócsítva, Epicen szinte ingyen, de inkább a játékkal együtt vettem zenét és az art bookot is a steamen. Én úgy vagyok vele, hogy minden olyan cég, aki korrektül bánik a játékosokkal, hozzáad ahhoz, ami van, de mégsincs, mellé egyedül fejleszt, az számomra is megér annyit, hogy bár egy full single player játékról van szó, a warez szóba se kerülhessen. A KCDt backereztem, a 2. részt szerencsére már nem kell, úgyhogy ha csak egy centtel hozzátettem, hogy a Warhorse vagy a Slavic Magic/Hooded Horse a jövőben olyan játékokat készítsen a nyereségből, amik a kedvemre valók és nagy játékélményt okoznak a számomra, akkor részemről minden cent jó helyre ment. Az artbook a KCDs artbook óta nem tetszett ennyire.
A Manor Lords amúgy gyönyörű, jó irányba változott a béta óta, és elképesztő hangulatos terelgetni a kis falumat télen és nyáron. Sajnos, tegnap túl későn jött ki, hogy jobban belevessem magam a témába, de így is fél egyig nyomtam azon a térképszeleten amit a gép dobott, ami szerintem a legszebb, a kis dombra várat építeni idővel valai gyönyörűség lesz, viszont azon ritka szar helyen van a kezdőpozíció, de tanulómapnek tökéletes lesz. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.04.27. 10:11:31 -
#58 az enebán 8ezer -
#57 ez jo hir
-
#56 Nocsak! Alapból van magyar nyelv! -
#55 Hehe, csak az artbook 440 MB. :D -
#54 Jelenleg az Epicen 11249, Steamen picurit drágább. -
#53 ... mindenki most akarja megvenni ... :D -
#52 Na, az EPICen 15k HUFért kínálják ... Steamen ugyanennyi a zenével és az artbookal.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.04.26. 15:02:07 -
#51 Pár hét múlva nem lesz időm. Ma és a jövő hét első felében van. -
Plata #50 Én pont emiatt várok vele pár hetet,addigra csomó hibát kijavítanak és nem kell vacakolni a letöltésnél sem. -
#49 Nem veszem meg, csak a steamen. Főleg a workshop miatt majd.
Vsz 30 dollár körül lesz a játék. 20 eurót mondtak 4 éve, de az infláció nyilván drágította, tehát tuti emelni fogják. Erre a játékra, meg majd a KCD2re nem sajnálok semmi pénzt. Csak vsz szopni fogunk amikor többmilla akarja majd du megvenni és mellé letölteni. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.04.26. 10:24:56 -
Plata #48 A G2A kulcs kamu,ne hidj külső oldalaknak,külön írták a fejlesztők hogy senkinek nincs kulcsa a játékhoz,ne rendeljük meg külső oldalakról mert mind kamuzik.
Pont ezért nincs be árazva a játék sem még. -
#47 szia elvileg 15 óra -
#46 Nem tudjátok mikor lesz kint a steamen? Általában 17:00 szokott lenni a steames megjelenésekkor, de most van minden fajta, a gogos és epices megjelenéseket nem szoktam figyelni, és csak a G2Aban van kulcs hirdetve, nagyon korrekt 24 dollár körüli áron. -
#45 az még kimaradt az életemből,de bakancslistán van :D csak az időőőőő :) -
#44 Így van. Nem hinném, hogy 20-25 eurónál több lenne. 3 milla wishlistes vár rá. Érdekes lesz a holnapi nap ár és fizetés szempontjából. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.04.25. 16:14:53 -
#43 Baldur's Gate 3? Nem minden early "early". :) -
hawkie22 #42 Már csak ezért is megveszem, pedig nem sokszor veszek játékot early accessben. -
#41 oh,azt hittem hogy ennyi,de jobban megnézve ez még csak early access....olyat nem veszek szivesen...most már látom hogy falrendszert,tengeri ütközeteket stb terveznek...mire az kész kész lesz addigra a star citizen is kijön :D
áh megérdemli a csávó,támogassuk a kicsiket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.04.25. 10:58:47 -
#40 Nana, lesz nagy Európa térkép is idővel, tartományokra felosztva! A töredékét fogjuk megkapni holnap attól tartok. -
#39 Gamepassba is jön pénteken a pc verzió, aztán később az xboxos is. -
#38 én sztem megveszem. bejött amit láttam youtube vidiken,és tisztában vagyok vele hogy egy vagy két végigjátszásnál nincs benne több. de egy játék is több óra,sőt lehet több 10 óra
aztán meglátjuk a modderek mit alkotnak hozzá :)