859
valheim-cover.jpg
Minecraft + Fallout + Dark Souls
  • csjoco1
    Hogyan lehet leggyorsabban a Vendorhoz jutni? Tier2es hajóval nem nagyon merek óceánra menni.
  • Ironman2
    Végülis egy helyen vagyunk Marssondával,csak külön épületben.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.11.26. 22:11:59
  • csjoco1
    Én is osztom Ironman véleményét a közösködésről. Én egyedül építgetek.
  • Ironman2
    Én később csatlakozom majd,este 19-20 felé.
  • Ironman2
    Passz,nemtudom.Mondjuk közös lónak túrós a háta,én mindig azt mondtam az ilyen játékokban.Nem szeretek közösködni,mert abból csak gond lehet.Viszont közös menedékek lehetnének,kisebb menedékek,ahol meghúzza magát az ember.
  • Marsszonda
    Megnéztem.Lesz valami közös tábor? Vagy mindenki magának csinál?
  • Ironman2
    Na akkor elindítottam a public test szerót.

Ironman Valheim Server
    IP:188.42.44.110:34700(Query Port: 34701)
    jelszó a szerverre:kukorica (nem szeretném ha külföldi barbárok bejönnének)

Aki jön az szedje le magának a public branchet steamen a könyvtárban,játék nevén jobb klikk,béta fül,majd ott beirni a kódot.és a legördülö menüben megjelenik a public branch szövege,meg elindul a letöltés is automatikusan.A public branch kódja akkor:yesimadebackups,ezt kell steambe beirni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.11.23. 19:05:03
  • Ironman2
    De van public test branch a szerveren,akkor tudunk játszani az új mappal.Mehet? Aki jön szeróra az szedje le a béták fülnél steamen belül a public test változatot,de csak kóddal lehet,oda be kell irni ezt a kódot:
    “yesimadebackups”

azt nem tudom kell-e hozzá idézőjel,mindjárt kiderül.

idézet nélkül aktiválja is,tehát ez a jelszó:
    yesimadebackups
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.11.23. 18:56:43
  • Ironman2
    Ja,be kéne aktiválni,az update,meg úgyis jön majd automatikusan.Egyébként érdekes az új biome,tiszta ködös,és csak repülő kék lámpással lehet benne menni,meg ahogy láttam,magasról is le lehet ugrani,vagy lehet valami trükköt használt az ürge a videóban,de nem úgy nézett ki.
    Mindjárt beaktiválom,gyakorolni jó lesz addig,sajnos a wipe az kell majd az új biom miatt.
    G-portal elég nehezen jön most be.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.11.23. 18:47:20
  • Marsszonda
    Ha lesz szeró akkor felnézek (:
  • Ironman2
    Nálam lesz majd szeró,ha kijön a stabil,már be van fizetve,csak a játékot kell aktiválni rajta még.Gyertek majd megint mókázni az új Valheim szerón.Ahogy kijön a stabil patch egyből indulunk is!
  • Ironman2
    YES!!!!! Ki lehet már próbálni az új hatalmas updatet a Mistlandsot! Steamen belül,a könyvtárban kikeresni a játék nevét,majd jobbklikk rajta,tulajdonságok,és a béták fülnél a kódbeirásnál,ezt irjátok be:

“yesimadebackups”
    azt nem tudom idézőjel nélkül,vagy avval kell,majd kipróbálom.
    Máris tölthető a Mistlands public test. Igaz még instabil változat,erre mindenkit erősen figyelmeztetnek.

"This update is for the Public Test branch of Valheim, and may therefore be unstable. Before we launch this update to the Default version of the game, we want to make sure to have a chance to discover bugs and adjust the balancing, to give you the best game experience possible.
    Access the Public Test branch by right clicking Valheim in your Steam library, and then select ‘Properties’. In the new window, select ‘Betas’ and type in the code “yesimadebackups”. The Public Test branch should now be available for you to choose from.
    Be aware that there might be some minor offsets between the Steam version and the Game Pass version, but that we are aiming to keep the two as consistent as possible.
    Please leave any feedback you may have in the appropriate channel in our Discord, or in the subforum here on Steam.
    As always, remember to be considerate towards players not partaking in the Public Test, in case they want to avoid spoilers.
    As the password indicates, please make sure to make backups of your save files before playing.
    At long last it’s finally here – the voyage to the Mistlands! We have worked hard on this update for the past nine months now, and we’re so happy to finally be able to share it with all of you.

Please keep in mind that this is still the Public Test version, and that there will possibly be several patches to fix bugs and improve the balance of the game before this update is released to the Live version of the game. Your feedback during this testing period is highly appreciated, so please tell us what you think!

An important thing to note is that the Mistlands biome will only generate in areas you have not yet discovered. Therefore, if you have explored a lot of your world, you might be better off starting a new one in order to actually be able to travel to the Mistlands. As per usual, mods will also most likely cause the game not to launch, as they are only compatible with the Live version of the game. If you have mods, you will either need to remove them or wait for the mod to be updated before you can play.

We’re guessing you want to dive straight into the game now, so we won’t make this post any longer. You’ll find the full patch notes behind the spoiler marker further down in this post, below the abbreviated version. Please be extra mindful of flagging your spoilers this time, for the sake of those who haven’t had the chance to play yet and want to discover things on their own. Other than that, we just want to give you this gameplay trailer to show you what you can expect – lots of spoilers ahead, obviously:"

Abbreviated Patch Notes:
    New content:
    New biome – Mistlands:
    * New mechanics
    * 9 new creatures + Mistlands boss
    * More than 20 new crafting materials
    * 2 new crafting stations, 3 crafting station extensions, and 3 other resource/crafting constructions
    * 15 new food items
    * 3 new potions
    * More than 25 new craftable items (weapons, armours & tools)
    * More than 35 new building/furniture pieces for building, decorating and defending your base
    * New type of dungeon
    * New lore stones
    * New dreams
    * New music

Misc:
    * Fishing update
    * 12 new emotes
    * 9 new hairstyles and 7 new beard styles

Fixes & Improvements:
    * Various console command improvements
    * Multiple animations have been updated and improved
    * Multiple VFX have been updated and improved
    * Various other tweaks

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.11.22. 22:44:43
  • sznek1975
    Üdvözlet. Ajánlott modok közt van ami csak látványt ás tartalmat bővit és a magyarositott Valheim be nem nyul bel a szövegbe ? Ebben kérnék segitséget.
  • MerlinW
    Fixes & Improvements:

* Autobackup system added that will keep one 2-hour and one 12-hour backup by default and can be customised in misc settings. Default setting on dedicated servers is 4, which can be customised with new parameters (-backups -backupshort -backuplong).
    * The game will now save after you sleep, or at 30 minute intervals, and the timer is reset when using the manual save console command. The save interval can be customised on dedicated servers using the new parameter (-saveinterval).
    * Using the console save command now also saves the character file
    * The dedicated server manual PDF has been updated with the new parameters.
    * World save gets disabled if it’s a corrupted world file or if it’s an incompatible world version and the game will return to the main menu. Dedicated servers will shut down if the world is corrupt.
    * A change to Steam Cloud saves to avoid a particular crash during saves that could corrupt the world save.
    * The game returns to a pause state if a multiplayer host is alone in a multiplayer session if all players leave (like it was previously).
    * Players can no longer create a world with the same name when Steam Cloud saves are enabled.
    * Characters with duplicate filenames will now be hidden.
    * Characters with different names from the filename will be displayed to differentiate between renamed files
    * Local and legacy characters will now be deleted properly if Steam Cloud is enabled
    * Beehive VFX on-hit fix
    * Removed the ability to craft/build the Midsummer items
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.08.30. 21:12:53
  • MerlinW
    Én mindig készítek biztonsági mentést a mentésekről offline játékoknál.
  • harras25
    Na
    Az új térképemen 80 óra játék után az összes épületem, megszerzett nyersanyagom eltűnt, mintha sosem jártam volna abban a világban.
    Utána néztem, ez a bug is létezik.
    Elképesztő.
  • Infrath
    jópofa :)

//videó ajánló//
    I Defeated All 5 Valheim Bosses as a Pacifist
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2022.08.13. 10:06:52
  • harras25
    Nos az Iron Gate még csak automatikus választ küldött
    De játszottam egy barátom térképén.
    Ott nagyon meghulyult a game mikor érmetornyokat csináltam. Eltűntek aztán grafikai diszlette váltak
    És mikor nekem a saját világomban kifagyott mentéskor előtte pont ilyeneket alkottam.
  • harras25
    Sziasztok

Na ilyenkor mi van?
    Automata mentés közben fagyott ki. Ilyen havonta egyszer van,
    De most nem is tudja visszatölteni a mapot.
    Elkezdi, de nem fejezi be, kilép a játék végül. Mindig.
    Újra is indítottam a gépet, hiába, ugyanez van.
    Ez most van először pedig párszáz órám már van a játékban, Ezt a térképet is több hete játszom, és most keresztet vethetek rá ? Hogy merjek újat kezdeni ha ilyen történhet ?
  • harras25
    válaszoltam
  • Infrath
    írtam privátban, de ha másnak is van kedve nyugodtan írjon
    akár szívesen játszom it is - ott is, ha csak duo -ra vágytok
  • harras25
    Néha magányos ez a game, szívesen vagyok társsal.

Kőgólem: azért volt szerencsém is, belement a gödörbe amit ástam és nem tudott kijönni. Egyszer próbáltam lecsákányozni de akkorát adott visszakézből hogy kezdett kiutat vágni magának az ezüst vermemből. Nem erőltettem tovább a frontális támadást, lenyilaztam.
    A Drake-ek mondjuk lőtték őt is, engem is, a gólemen nulla eredménnyel és nagyjából nálam is, a "nagyon egészséges sör" meg a kaják többet töltöttek vissza mint amit ketten "lesebeztek" rólam. Csak nagy a ricsaj.
    Egyszer haltam meg, már lefelé jöttem a hegyről mikor kiírta hogy "vadásznak rám" és vagy hét farkas nyargalt le a meredélyen. Eleve kicsi életem volt már nem számítottam harcra és a staminám nulla mert szaladtam lefelé addig. Ezek elől ennek ellenére elfutni próbáltam. Már tudom, farkas elől lehetetlen, muszáj szembe fordulni velük, könnyen szétesik ha a lejtő szintkülönbség miatt nem a földet ütöm. De ha a fenekem harapja én esek szét hamar.
  • Infrath
    csákánnyal a fejére kell ugrani bár én nem szórakozom vele én mindig kikerülöm amíg end game cucban nem vok, ha épp bányászok és nem akarom ott hagyni per be akarom fejezni akkor sajna hosszú lenyilazgatás :)
    az íj még mindig OP sima fa nyilak és minden hal
    ha pedig end game cucban vagy jöhet a shild el a perizgetés és pik pak összecsuklik a lox meg a kőgólem
    van vmi rendszer a valheim ben most, de ezt lehet rosszul néztem javítstatok ki ha tévedek
    minél több a hp annál több a védelmed pajzsra
    van egy hárítási métere a pajzs nak már és az a max hd -tól függ
    könyebb védeni perizni ha több hp van, ha minden igaz

na nekem meg volt a végső boss is maxolva a game :D
    megint
    de szívesen végig futok rajta megint ha van rá csapat :D
    tök üres a valheim hungary dc je :(
    érdekes volt, nem emlékeztem hogy a környéket is felgyújtja meg hogy villámmal is sebez
    mindegy, türelmesen lecsaptam viszont a végén meghaltam, mert azt nem tudtam hogy a halálakor egy áramos területi sebzést küldle én meg arcal belerohantam mivel tudtam utso csapás már veszem is fel a loot ot :D
    hát nem! szépen levitte a 120-150 hpm, nem figyeltem oda hogy még halálában is kinyírhat xD
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2022.05.02. 12:39:39
  • harras25
    Nos, ezüst már van, hagyma is termeszthető
    De dungeon sehol, pedig gondolom ott láthatom meg hol van Moder.
    Ezüstkardom van, tényleg a matek szerint nem jobb mint a balta vagy buzogány de mégis más. A lélek sebzésre viszont ahogy nézem a legtöbb agresszív létforma immunis, a fullingok is. Pedig ezzel meg az ezüst nyilakkal akartam meglepni őket.

Ami fárasztó a rengeteg troll, tényleg, félvállról venni őket nem lehet, viszont nagy kihívásnak sem mondható, de annyira fárasztó hogy mikor az ember haladna a melóval mindig belefut néhányba.
    A kőgólem is érdekes, mert kábé mindenre rezisztens vagy immunis, mikor eluntam a nyilazgatást odamentem a csákánnyal, hát ő nagyot üt a csákány meg lassú.
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2022.05.02. 07:46:29
  • lonvard
    Rakok be még néhány képet, mert tetszik és vagizok vele! :D

A "palota" teraszáról így néz ki a belső udvar a kis kikötővel.

A nyitott "amerikai" konyha az udvarról.

Konyha belülről.

Lakótér a palota emeletén. Jó érzés ide visszavonulni, mikor odakinn szakad az eső. Balról van a számítógépes asztalom, pont mint a valóságban. :D Van egy jacuzzi is a szobában, és amikor beleülök, arra gondolok, hogy a komplett térségben nekem van a legjobb dolgom. Az összes többi lény kinn gürcöl a vizes, sáros szarban, én meg idebent a komplexumban henyélek, farkasok közt. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.28. 13:59:33
  • lonvard
    Igen, a termőföld meg a tenger miatt úgy érelmes, ha a fő település víz mellett van. Valamelyik nagy hegy tetejére akarok egy kisebb kőerődöt. Csak a feeling kedvéért. Hogy hóviharban megcsinálhassam azt, hogy bemegyek az épületbe, kandallótűz, jakuzzizás, és akkor az ablakon keresztül figyelem az elemek tombolását. Aztán meghallom a sárkányok vinnyogását, és akkor felmegyek a tetőre és lenyilazom őket. :)
  • harras25
    Gyönyörű

Én mindig víz mellé, folyótorkolatba és hosszú hordalékgerincre építkezem. De így mindig keskeny a főváros, a kertnek alig van hely, Az épületeket már gesztállványzatra húzom fel.
  • harras25
    A mappal kell szerencse

Első világomban Bonemass egy messzi mocsárban volt amit síkság vett körül. Rengeteg idő és meló ment kárba, mielőtt lerombolta az ottani kunyhót amit nagy nehezen letettem mocsárba. A pocsolyás lépkedésben rendre eltette a karakter a fegyvert, sokszor észre se vettük hogy ököllel ütjük Csonttömeget. És vigyázni nehogy áttévedjünk a síkságra, De sikerült áttévedni nem lett jó vége... Aztán miután lerombolta a bázist.... számos IRL napom ment rá hogy újra teremtsek mindent, de a további partraszállások már bázis hiányában nem sikerültek, nem lehetett építkezni és nyilván már frusztrált is voltam. Feladtam.
    A kereskedő meg egész máshol volt.

Ehhez képest ebben a "küldetésben" Bonemass közeli mocsárban, fekete erdő, sőt mező szélén, egy sziklafal alatt. Cimbi segített bár amatőr, 70 fagynyilat ellőtt húsz másodperc alatt... "Ja az a nagy az ellenség ? És meg kell feszíteni az íjat ?"..... De azért legyűrtük, egész más volt, én nem haltam meg egyszer sem, barátom többször is de a bázis a csillagkapuval biztonságban volt a "MEADOW"" domb tetején ígyhamar visszaért mindig.
    Amúgy békeidőben időben "Rendrakás szimulátornak" meg "Házimunka szimulátornak" nevezte a játékot mikor mondtam neki a cuccokat hova tegye, meg mit csináljon a "birtokon".
    Hamarább megöltem Csonttömeget mint Ősöreget, de az is közel volt és mellette a kereskedő. Síkságra alig bukkantam még.

Ami viszont pech: Már sokat utaztam, de Hegyvidékből eddig négy kicsi volt, kettőben semmi. Egyikben csak pár farkas. A negyedikben volt már élővilág, kőgólem is de dungeon 0, hagyma 0. Annyi Drake hogy fagynyilakat tudtam csinálni Bonemass ellen és annyi farkas hogy van köpenyem.
    Ezüst csak 14. Egy pajzs és a köpeny, ennyi jött ki belőle. Obszidián azért volt. De nincs ezüst és hagyma és dungeon. A wishbone nem is jelez többet.

És a nagy keresésben rengeteg fekete erdő és húszméterenként egy troll. A kergetőzéses nyilazás már rohadt unalmas, egyszer leálltam kézitusára egy csillagossal, hogy haladjak. Szétvert. Fél éjszakát tartott a mentő akcióm a cuccaimért, mert a kapu alkatrészenként volt a zsákomban ugyanis....
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2022.04.28. 11:45:12
  • lonvard
    Mikor ezt kimaxoltam, akkor azt csináltam, hogy indítottam egy csaj karaktert ugyanebben a világban. És akkor szegénykém meztelen seggel megjelent a kapu előtt, de nem tudott bemenni. Esett az eső, benn a fő karakterem forró vízben áztatta a testét, ropogott a tűz a kandallóban, a nőci meg kinn ázott egy tunikában. Nem is engedtem be. Úgyhogy a csaj elmászkált a sziget másik oldalára, és kezdte elölről. Oké annyi segítséget adtam neki, hogy 2 darab fémet lopattam vele. Azzal tudott kővágót csinálni, és akkor mégse putrizott annyit, mint én. De aztán meguntam vele is.

Még csomó felfedeznivaló van, de nem akarok menni, mer attól félek ha felfedezek egy területet, akkor oda már nem fog újdonság kerülni.
  • Ironman2
    Ez jó!! Vissza kéne mennem a játékba :)
  • lonvard
    Én most várok a tengeri fejlesztésre. Attól tartok, hogy ha felfedezem a terepet, akkor nem fognak újdonságok spammolódni a patchek után. Miközben van egy olyan fasza erődítményem. Sírok, amikor rá gondolok. Be is másolgatom ide. :D

Ez a főkapu. Ezzel a perspektívával szembesülnek a szörnyek, mikor be akarnak jönni. Kettős karófal védi a cölöpvárat, a cölöpök mögött meg kőfal van. Gyakorlatilag esélytelen bejutni annak ellenére, hogy nem vettem körül a külső várat vízesárokkal. Kettős kapurendszer van, tehát ha az egyik kapunk betörnek, még van egy belső kapu. Külső várban is, belső várban is.

Így néz ki a komplexum magasabbról. Szigetvárra hasonlít. Van egy külső cölöp-kővár, ami híddal van összeköttetésben a belső kővárral.

A belső várban van a palota rész úgymond, alul egy nyitott nagy konyha kemencével, kovácsműhellyel, raktárral, fölül a lakrész.
    Hátul a belső udvar a kohókkal, meg egy kikötővel. A kikötő úgy le van zárva, hogy még ha be is úszna valami, nem tud meglepni. De nem szoktam beúszkálni, túl messze van a parttól. A portálkamrára még büszke vagyok. Ez süllyesztve van a földben, rácsos ajtóval lezárva. Azért csináltam, hogy ha át akarna jönni valami szörny, akkor egy zárt helyen találja magát, ahol le tudom vadászni. Persze nem szoktak átjönni a portálon, de pl. saját, másik karakterrel simán átjöttem, tehát más gamer például be tudna jutni a várba, ha szabadon van a portál.
    Van 3 farkas a belső vár védelmében, meg egy Maci nevű "bölény" a külső várban. Vele néha kicsattogok az erdőbe, letaposunk mindent, megölünk mindenkit.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.25. 12:01:24
  • Infrath
    neki estem 3* ra is
    meg lett végre..

• Infrath
    újra játszottam kipróbáltam mindent már csak egy totemet kell még megtalálnom az utso bosshoz
    amit szintén véletlen találtam meg kutakodás közben
    a cél a kereskedő
    mondjátok hogy csak nem voltam szerencsés
    remélem nem kivették és javítás alatt van vagy ilyesmi ilyet nem olvastam, de elég nagy részt fedeztem már fell
    vagy csökkentették a távot, hogy beadja mikor közelbe érek?
  • harras25
    Ezt nem hiszem el.....

Minden mindegy, sétálok egy kicsit a mocsárban kis gatyában. Draugrok sehol, csintvázak mellé lőnek, az abomination mellett elsátáltam, nem érdekeltem. Igen a nagy víz közepén egy sír, körben meg kdőlt fák. Nem futok, úgy sincs staminám. Piócák szinten sehol. Ragacsokat anno leöltem.
    Kijjebb tudtam hozni a felszerelést mielőtt az úszástól elfogyott a sárga csík és utol is ért egy ellenség.
    Másodjra hosszabb kerülő séta a mocsárban,
    Itt is egy Abomination. A lábához szinte hozzá érek úgy sétálok el mellette. Semmi sietség. Draugr, pióca, ragacs sehol. Oké, sokat megöltem, de maradt is, itt tobzódtak. Az újraindítás miatt tűntek el ? Erről beszéltél ?
    Csak csontvázak, de a zöld is eltűnt ami egyszer szintén megölt mikor már semmim nem volt. Ugye mivel nincs nálam semmi az inventoryban, egy gombnyomás és minden cucc vissza, valahogy kitart a stamina. Kiugrani se kell most.
    Meg van a cucc.
    Csak minden élelem elfogyott.
    .
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2022.04.14. 03:15:52
  • harras25
    Mindegy, lehet a végén már frusztált is volta ma hatodik halálnál, de ellenség veszi körül a sírt amit nem is találok és van 25 HP-m meg az alsónadrágom és minden elfogyott, a kitartás sör is.. Van 400 mézem...
    A vizet nem élem már túl a mocsárban, meg a kiugrást belőle. Pedig az menedékhelytől egy perc séta ahol a fullvas cucc meg a többi van.
    KIzárt hogy elkezdek vaddisznókkal okölharcolni hogy mald egyszer visszaépítem magam annyira hogy újra meghaljak.itt.

A cimbim bénább mint én, rajta trollszett van, de kőbaltája csak. És mondom HP-t se tudok már növelni. A kitartás meg a tuti kajákkal és sörökkel is kevés volt ott. Ha egyszer ráér belépni hiába szedem le róla a ruhát. Ő meg biztos nem öli meg a gyökérlépegetőt meg a többit míg én fulladozok azon a szörnyű terepen.
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2022.04.14. 02:52:03
  • Infrath
    step by step akkor türelem játék csinálsz ijjat nyilakat, és lassan egyesével mind leszeded azt is ami szerinted messzebb van(ha oda mész közelednek), pajzs fegyverrel egy védés ütés /ismétlés sose üs többet türelem játék és a végén szépen felveszed a cuccod vagy max 1 enemy marad ami erős kicsit el keregeted miután meghalt türelmesen megnéze az összes sír követ
    kár hogy csak a csalás szó maradt meg ezzel nem igazán válaszoltál semmire,
    mindenkinek mást jelent a csalás, szerintem a modok is azok.. (tudom mik a modok ki ne fejtsétek :) )
  • harras25
    Sosem csalok.

A vaspáncél már kész. De ott van a mocsárban. Nem bírtam kijönni a vízből hiába próbáltam kiugrani minden irányba, és lenyilaztak, mert közben egy abomination is ott kószált arra is figyeltem
    Sokszor próbálkoztam, az összes tartalék páncél és kaja odalett.
    Kerülgetni a gyökérszörnyet .... közben nyilaznak... de a legrosszabb a terep. Képtelenség kimozogni, és ott vagyok a halálok helyén: nincs AZ A sírkő.
    Éjjel is próbáltam hátha nem vesznek észre, míg úszva keresgélek és megfulladok, akkor nyilván jött egy kísértet és addig kergetett míg utolért. Ismétlem minden cuccom a sárban szanaszét csak futni próbálhattam előle. A mocsárban.
    Már nem is látszik melyik volt az ahol az igaz felszerelésem volt, ha találok egy sírt az nem az. De fura is, mert míg csak az első sír volt akkor is hiába értem oda, nem látszott. Lehet egy fatörzs alatt van. Vagy mivel úszva haltam meg a mocsár tavában:lenn fenéken.
    Mivel már csak az alsógatyám van meg kizárt hogy visszaszerezzem.
    Ennyi volt.
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2022.04.13. 20:33:56
  • Infrath
    bonemass ra bunkós bot kell
    több sebzés
    egyébként bőven elég 200 fagyos nyílvesszőt legyártani aztán az egyik mocsári fára felépíteni és onnan lenyílazni
    de ajánlom a kripták tetejét is
    én mindig a kék ogre kosztümben huntolom le kivéve azt utso meg az első boss-t
    csak kell vmi fedezék és nyilazás :D
    vas termelés számomra unalom 3 kriptával meg van minden ami kell
    általában hanem akkor 5-6
    csak ne csinálj vas meg bronze fegyver armort (max a leutso armor ahhoz is kel legy kis vas ;) )
    felesleges szerintem a silverre érdemes egyből rámenni addig meg ott az kék meg sim őz ruha
    ijjat is korán megcsinálom pár silver érc
    néha tapasztalatból még a csont sem kell mert egy egy hegyen kiálnak a szélén az ércek keresni se kell :D

az ingame csalás/taktitákról nem is beszélve
    ha ki be logolsz eltünik az összes negatív pozitiív effect rólad (mérgezés)
    és ha át is logolsz más szerverre akár ládák/healelés miatt és csak utána logolsz visszaa harcba..
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2022.04.13. 15:39:00
  • harras25
    Nos,, meg van Csonttömeg itteni lokációja.
    Most meg nagy mázlinak tűnik.
    Fekete erdő melletti mocsár, pont azon a kontinensen ahol már van bázisom mert itt vasazok. Előzőben négy kontinenssel odébb siíksággal körülvéve.
    De előtte még elnézek a hegyekbe, ha jól olvasom ott lehet szerezni kiváló Anti Bonemass cuccokhoz alapanyagot, fagyos nagykalapácshoz meg fagyos nyílvesszőhöz.

Kardot érdemes csinálni ? Sebzése mint a baltáé, de utóbbival lehet fát vágni. Valamiért mégis ajánlják.

Ahogy a kétkezes vasból készült pörölyt és bárdot is az egykezes helyett érdemes gyártani ?
    Mert sebzésben itt sincs nagy különbség. Értem én hogy nincs multiple discipllne, hármat lehet egyszerre kaszabolni a bárddal. De a pöröly ? Ezzel is lehet a földet ütni mint a Bikatörővel és területet splash damage-ol ?
    És mi az az AoE damage ?

Mielőtt 50-60 vasat elhasználok ezekre próbálom felmérni mi éri meg. Van már melóm egy bukott karakterrel elég.....
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2022.04.13. 13:17:36
  • harras25
    Elmentem egy másik mocsárba, ott nincs hegy :))))
    Lehet egymásba ért az elsőnél a fekete erdővel.

Viszont előző világomban igen, körbejártam azt a mocsarat ahová Bonemasst rakta és az síksággal volt körbe véve meg óceánnal. Csak ez a mocsár, azt hittem direkt. De akkor csak pechem volt ? Majd lehet beteszem ide a térképet hogy elhidd :)))
    Ráadásul Csonttömeg idézőpontja a két biom találkozásánál volt, simán beleszaladtunk csata közben a fulingokba is. Illetve fulingok bejöttek a mocsárba. Azok mindenkit csépeltek.

Szóval muszáj voltam a mocsárban építeni házat meg kaput, csak kicsit tudtam a talajviszonyok miatt.
    Az hogy Bonemass szétverte, hát nem direkt csaltuk oda.
    Külön csapás, hogy miközben a mocsárban vízbe léptünk elrakra a fegyvert és a nagy hévben sokszor nem vettük észre hogy ökölharcot vívunk vele.

És hát egy rakás draugr meg ragacs várt a halálhelyeken kikötéskor, a legjobb cuccok meg a sírokban. Valahol mögöttük meg Bonemass.
    De akkor az egész azzal a pechhel kezdődött hogy a környéken csak mocsár és síkság van azon a kontinensen.