859
Minecraft + Fallout + Dark Souls
-
Ironman2 #218 -
Ironman2 #217 0.146.11
Quick fix patch for some network issues. Have a nice weekend everybody!
* Fixed connected player counter (Correctly ending auth sessions)
* Fixes instant disconnection issue that some players have experienced. -
Vampy #216 En ma delelott koltoztem kozvetlen vizpartol egy kicsit foljebb. El is ment az epitkezessel a delelott :D
Csinaltam pincet is (volt vele kuzdes, hogy stabil is legyen, meg jol is nezzen ki...)
Most a regi hazbol at kell koltoztetni mindent, aztan ra lehet allni a tobbi rez cuccra ami feloldodott, meg most mar tudok rendes hajot meg ilyeneket is, szal lesz mit csinalni...:) -
#215 (egyébiránt Isten éltessen!) -
Ironman2 #214 Ezért tetted jól hogy mezőre költöztél,én elcsesztem,hogy a vizpart mellé telepedtem le,kevés ott a hely,és olvastam hogy a sok terraformálástól itt is belaggolhat a játék,nagyon nem akarom átrendezni emiatt a helyszint.Lehet lebontom a házamat,és épitek a mezőre egy újat. -
#213 akartam mar kerdezni :) en ejfelkor meg fent szoktam lenni :) 4 az jo lesz
kellene csillagos malac husit farmolni, ha valaki lat a szerveren akkor ne oljetek meg az nagy kincs
eleg nagy hely kell nekik (ha akarsz mondjuk 20-30-at) meg a repa farmnak is amivel eteted oket es esetleg meg akarsz repa levest is (de ahhoz meg gomba kell)
majd a karorepa (turnip) es husi keresztezesebol lehet jo kis kajat fozni de az majd a mocsarbol jon -
Ironman2 #212 Menekülök a cuccaimmal,sikerült visszaszerezni,erre restart :)))) Át kéne állitanom hajnal 4-re inkább.Bocsi a kellemetlenségért! -
#211 51.195.105.51:29200 a vegen az 1-est csereled 0 es akkor beenged a masik IP csak a steamen megy (ne kerdezd mert...) igy csak egyszer kell a jelszot megadni es nem kell a steammel szorakozni -
lammaer #210 Aha igy megvan, köszi -
Ironman2 #209 Steam nézet menü felül,a legördülő menüben van a szerverek,ott a kedvenceknél hozzáadod,frissitesz egyet,és inditod!
#36-os kommentnél van a szeró,aki most csatlakozik! -
#208 Steambol csinald a szerver menubol, nekem csak ugy engedte. -
#207 -
lammaer #206 Van vmi titka a szerverre csatlakozásnak?
réklikkelek a join IP gombra, bekopizom azt ami a #35-ben van (51.195.105.51:29201) , nyomom hogy connect, kattan a gomb de semmi nem történik....
-
lammaer #205 Valahogy meg kell kedvelnem ezt a játékot :)
-
#204 ja malacok potyognak mint a gep :)
csak az ol merete szab hatart, ozike sajnos nem eszik :(
ugy hogy irany a hegy es a farkasok, de azokat ajanlatos kovel keriteni mert a fat szetharapjak ... -
#203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Farkas falka brutalisak -
#202 Igen, egyesek jönnek veled mint harcos companion, mások csak nyersanyagot adnak, plusz mint a többi survivalban, ha összeraksz kettőt és boldogok, akkor jön a "gyerek" :) -
lammaer #201 Hmmm... ezek az állatok mire jók?Pl farkas esetleg jön veled segíteni vagy ilyesmi?
-
Ironman2 #200 Jön néhány barbár,aztán laposra verik a kunyhódat :))) Kell valami védelem is,rakj körbe kerítést. -
Ironman2 #199 Lehet annak több idő kell a szaporodásra.Ha nálam vagy a szerón,akkor megnézem,ma több időm lesz játszani remélhetőleg. -
#198 Na ennyit az építmény csodákról, én tegnap annak örültem hogy "kitaláltam" egy új kéményt magamnak, és nagyjából sikerült is megvalósítani. A tűz mellett néha köhög egyet a karakterem, de működik azért :)
-
#197 na meg vannak malackak szaporodnak is csak kaja kell nekik :)
oziket is fogtam be de az nem szelidul nem eszik :(
ugy hogy a kovetkezo projekt a farkas lesz -
#196 mentem egy kort a sziget korul az uj hajommal :) ez mar jobb lehet bele pakolni nem annyit mint a kocsiba de van 4 slot, kerult egy kis on az olvasztoba :)
repanak sok hely kell viszont a levesbe a gomba az szuk keresztmetszet :)
malacok mar szelidulnek 3-an, meglatjuk mi lesz belole -
Ironman2 #195 Azért ezt az építést át kell gondolni mégegyszer,egyre erősebbek a bázistámadások,és keményebb ellenfelek is jönnek már itt az alaptáborban,így hogy elpusztult a Bölcs boss.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráadásul már a mocsári szörny hivogat,mert küldi a mérges gázait a bázisom környékére időközönként,megfüszerezve némi törpbarbárokkal is.Úgy nekiestek a kapumnak,nem gyóztem javitgatni,amig támadnak belülről.A mérges gáztól,meg hullanak az állatok a környéken sorba.Lehet utána gyüjtögetni rendesen.
Azért védekezni lehet a bázis ellen,alapból van ez a karótüske itt is,de 2-3 nekimenet,és annyi neki.Legegyszerübb lenne,itt is a föld alá ásni egy raktárat,a fontosabb dolgoknak.Láttam videón ilyet.Pénz,kristályok,drágakövek,nemesfémek..stb.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.02.25. 00:09:51 -
ja jobb klikk es a repat ulteted, ugy is nez ki mint a felmagzott repa az erdoben -
hapi #193 Ugyan az az eszköz mint a mag ültetésnél, csak jobb gomb és a répát elülteted "magos répaként". Amikor megnő olyan lesz mint amit az erdőben szedtél először, és 3 mag lesz belőle. -
Szuni #192 Akkor azt se tudom, hogy kell répából magot? Persze lehet, még nincs meg a megfelelő eszközöm hozzá..
Utoljára szerkesztette: Szuni, 2021.02.24. 20:35:01 -
hapi #191 1 magból 1 répa ez így van.
De 1 répából 3 mag! -
Szuni #190 Nekem nem sikerült még a répát "szaporítani", mindig csak egy terem egy magból, elég bosszantó, mert ritka, és nem nagyon éri meg így, kutathatok álandóan utána.. hogy csináltál többet? -
#189 Stabilan ötnaponként emelkedik 1 millióval az eladás ! Kíváncsi vagyok meddig tartható ez a tempó ! -
#188 ahogy olvastam a terraformalas a lag legnagyobb forrasa
ha sokat asol emelsz a talajon az allandoan szinkronizalodik a szerverrrol
probald ki az F2 elmeletileg mutatja az instance-okat
remelem ezt majd atirjak mert ahogy most van az egy vicc... -
#187 Egy kis FPS boost, régi, de most találtam. Még nem próbáltam ki, majd este leghamarabb. Kommentekben van még pár trükk. -
#186 Köszi, este kipróbálom! -
silencemonthy #185 1et leraksz oda ahol kezdeni szeretnéd utána rakod rá a vizszintestés és annak a vége adja majd meg a továbbiakban a függőlegesekek helyét.
Ha a kurzort a vizszintes végéhez huzod ( az alsó felére) és persze ha van hely alatta, akkor oda kerül az alátámasztás. -
#184 Van valami grid mód, vagy segítség, amivel ilyen pontosan tudom lerakni a cölöpöket/akármit egymástól, vagy ezt szemre csinálják meg ilyenre??
-
#183 remek lett vegre repam erre kiderul hogy szinte minden kajaval lehet allatot idomitani
azt irjak hogy ha hus kell akkor inkabb ozet idomits mert az mindig ad hust -
#182 na ma vetettem meg arattam repat, kb. 1m tavolra kell oket rakni
43 magbol a kozelseg miatt csak 13 kelt ki es erett be
viszont a repabol lehet ultetni aztan olyat ami felmagzik es az aztan ad 3x magot
fat is ultettem 3 fenyo adott 1 tobozt szoval abbol kell rendesen hogy tudj aratni :) -
#181 Valheim FP modról PCG cikk, itt meg a mod maga -
#180 cheat modeban van minden vegtelenul ott csak a kepzelet szab hatart :) -
#179 Egyetértek
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2021.02.22. 19:58:36