Valheim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérdéseim, amik izgatnak:
- Foresthez hasonlóan érik-e folyamatosan támadások a felépített ojjektumot?
- Lehet vízre építkezni, mondjuk cölöpökön álló építményt létrehozva?
- Ha nem lehet, van-e csapóhíd, amit mondjuk egy várárok esetén használhatok?
- Lehet esetleg olyan hajót építeni, ami egyben bázis is?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
ebbol kell majd 3 eddig nekem 1 db van 😊
azt javasoljak hogy legyen nalad kb. 100 tuzes nyilvesszo, ugye fabol van a lelkem ugy hogy gyujtogatni kell majd 😊
Utoljára szerkesztette: gvarga12, 2021.02.22. 09:28:45
Ráadásul megvan a trader is végre.
Jose néven bénázok én is a szerveren. Grafikailag rendben van a játék, játékmechanikailag is jó, csak a bossok sztem single módban elég erősek.
Ma el kéne menni az Elder bosshoz " meglátogatni",végezzük ki azt is.
Jó sok dungeon van,mikor kiléptél,akkor egyet én is kivégeztem arra keletre a bázisunktól.Kicsit átrendezem majd a terepet a házam körül,jó hogy van terraformálás is a játékban.Egész jópofán megcsinálták.Viszont sokat kell kajtatni nyersanyagokért az biztos.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
vagy ugy trukkozol hogy egy troll szetverje neked mikozben kerget 😊 en pl. ugy szereztem az ijjam 😊
bovithetem is a bazisom bakker repanak meg majd a szelid malacok nak tok sok hely kell
ja en vagyok a Taltos a jatekban (es nem a paripa féle hanem Magyar Sáman féle)
Nálunk még kiadó amúgy pár hely,ha valaki jönni akar.Ma voltunk fent vagy 6-an is!
#36-os komment
Viszont a remek fával van nehézségünk,mert azt nem tudni hogyan kell szerezni.Wiki szerint,tölgy,és birch fa adja,de mindegyiket nem lehet alapból kivágni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.02.21. 23:01:32
Akkora survival fan nem vagyok mint itt sok forumtars, de azert 339 ora Ark van bennem is (Meg persze AoC, meg hasonlok)
Eddig nekem bejovos! Grafika nekem valahogy egyszerre nagyon csunya es gyonyoru szep 😄 De ezzel sokan igy vannak, ahogy olvastam.
Tetszik benne, hogy nagyon jol finamhangolva van benne minden. Nincs az a "uristen barmelyik pillanatban meghalhatok" feelingem, mint pl Ark ban volt eloszor. Tetszik az epitkezes, sztm sokkal atgondoltabb, mint Ark ban volt. (A tereprendezes nagyon hasznos)
Egy kerdes. Jol gondolom, hogy a karakterunk az fix es vihetjuk magunkal Online serverekre is? Arra gondoltam, haverokkal csinalunk egy kozos szervert es ha raerunk ott toljuk, de az mellett meg mindenki nyomhatja localban is. Jol ertem, hogy itt ezt is meg lehet tenni?
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2021.02.21. 21:43:40
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.21. 00:20:19
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.20. 22:48:30
- Szinte minden survival játékban egy üres kocka házban lakok amibe csak azt rakom ami kell soha nem díszitek. Itt ha díszített házban lakom akkor kapok buffokat
- A különböző fegyverek közül mindig csak egyet szoktam használni ami szimpatikus épp, itt a különböző sebzés miatt mindet használom.
- Általában átugrom a "szinteket, korokat" minden játékban pl, nem építek fából hanem egyből kőből stb. Itt esélytelen, mindent használni kell és még fejleszteni is adott "koron" belül.
-Szinte mindegyik játékban pár nap alatt halhatatlan leszek, itt meg egy ütés vagyok egy új biomban régi felszereléssel.
Na, már annyit megért a topik hogy találtam egy rokonlelket.
Őszintén szólva van benn egy kicsi félelem hogy kimaradok valami jóból, azért is nézegetem a cuccost. Pl több Arkos haver is rá van kattanva, meg kollégák dettó, nagy lelkesedés meg invitálás hogy gyere gyere... indítom a stteamet és ott irja egy tucat ismerős neve mellett, akikkel olyanokat toltam együtt hogy Cona, Ark meg 7Days..
De hát el kell fogadnom hogy "ennyire egyedi" vagyok, hogy nekem meg nem adja 😊
--------------
Hú, Stardew Valley, az is régen fenn van a listámon, szeretem a grafikai megvalóstását, meg leírás alapján emlékeztet a játékmenet egy kicsit terrariara... lehet megnézem azt 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.20. 10:45:58
Nekem pl. bejovos az epitkezes, ha megunom megyek trollt utni.
Tok kivancsi vagyok a hajokra is meg a hegyre ahol farkasok vannak.
Nem egy vilag megvalto jatek, nem mufaj teremto darab csak jol ossze van hangolva epites, gyujtogetes, felfedezes, harc.
Először kérdeztem többek közt itt az sg-n is és más fórumokon is hogy mi a nagy dobás ebben a játékban, de nem igazán mondtak újat, ugyhogy én is kipróbáltam.
És hát játszottam vele 3-délutánt, (őszintén megmondom a wirágboltit teszteltem.) elvittem a "főszarvasig",de én őszintén szólva ha pisztollyal kényszerítenének sem tudnék benne eredetit találni. Én is szeretek sokszor az indie polcok legeldugottab részein turkálni, mert sokszor lelek számomra igazi "gyöngyszemekre", de 3 nap Valheim után csak azt tudom mondani, hogy ha már nem játszottam 30 ilyennel egypár órákat, akkor egyel se...
Szerintem is nagyon könnyű, és "áramvonalas", kicsit lassan indul be, nekem ilyen "relaxszációs gyűjtögetős" fílinget adott, de ennyi, már le is töröltem.
Egyébként semmi rossz érzés vagy benyomás nem ért ezzel játszva ,egész kis hangulatos game főleg az esti erdő benne, de ezért nem veszem meg.
Szintén nem "negatívkodásként", de maradok a partvonalnál, és érdeklődve figyelem hogy hova isfut ki ez a játék körüli őrület, már csak azért is, mert felbasz hogy egyszerűen nem látom hogy mi az amitől mások így szétájulnak tőle, és megint vén vaskalapos "szottyadéknak" gondolom magam ezért...XD
trollal vagattam finewoodot lett jo kis ijjam pont annyi lett a fa hogy fel is tudja fejleszteni 😊
ja es az eldert is megtalaltam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem egyre jobban tetszik a game,pedig csak minimális részét fedeztem fel a szerveren,aki akar jöjjön,még befér,#36-os komment.Érdekes hogy amiket napokkal ezelőtt otthagytam a terepen,még mindig úgy maradt.A tereprendezésről ne is beszéljünk,szó sincs terep respawnról egyelőre,aztán ki tudja.A kivágott fák,nem nőnek még újra,de a málnák,meg áfonyák,azért kinőnek rendesen,még ott is ahol le voltak szüretelve.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.02.19. 23:26:14
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Elteszem abba a fiókba ahol a minecraft van, azt majd néha rápillogok hogy mit művel a fejlesztő 😊
(Redditen látom, rengetegen az építkezéssel vannak elfoglalva, na az az amivel én sose foglalkozok)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.19. 19:23:18
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Nekem francia nyelven volt meg, közel s távol nem volt ilyen nyelvtudású ismerősöm, ezért úgy forgattam a szótárt, mintha az életem múlt volna rajta, és hát, végül is szó szerint is lehetett venni 😊 Annyi mázlim volt, hogy a családom eü-ben dolgozott, így a gyógyszerek, antibiotikumok, stb. esetében tudtam segíséget kérni és így tudtam, minek mi a hatóanyaga, mivel kezeljem a lázat, a törés utáni fertőzést, stb.
Mik elő nem jönnek... Amigán tököltem vele, de emlékszem, nem jutottam vele sokra... internet nem volt, isten tudja hogy de már az elején elakadtam rajta 😄
Hozzáteszem, hogy stílus szeretete ide vagy oda, van nálam is olyan játék a genreből, amely egyszerűen nem szórakoztatott, kb 5-10 óráig sem élt meg és uninstall, aztán azóta se vettem elő. Kidobott pénz az ablakon.
Ami a hypeot illeti, talán az is segített a 3 misi példányt elérni, hogy a többi EA játékhoz képest eléggé baráti áron adják, nem a 30-40-es kategória, hanem "csak" a 15-20 eurós sávban található.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.19. 19:08:01
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.02.19. 18:48:12
Nade nem célom a negatív hullámok keltése, gondoltam feljövök azt kitárgyaljuk mi az isten ennyire jó ebben a játékban 😄 2 hónap múlva ránézek a steamchartsra 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.19. 18:37:12
No, hát letoltam az első bosst, unlockoltam az új recepteket, most menjek kutassak alkatrészt a kohóhoz ésatöbbi ésatöbbi.... lehet azért ilyen felkapott mert tényleg egy nagyon survival light, könnyen emészhető, szimpla mechanikák (szerintem elég easy), adja a szádba a lineáris progressiont a kapukkal (bossok). Ide a rozsdás bökőt hogy előbb utóbb jönnek az acélfegyverek 😊
Irigylem a csávót, most fürdik a zsében... pedig tényleg semmi eredeti/egyedi nincs ebben a játékban azt mégis 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.19. 18:30:10
A három misi példányban biztos, hogy van nagyon (de nagyon) sok streamer és egyéb hírverő cikk által bevonzott játékos is, ezzel egyetértek. Én a műfajt szeretem, bármikor megveszem ezeket, kisebb vagyont költök folyamatosan ezekre az EA survival "szarokra" 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.19. 17:06:38
Na adok neki még 1 sessiont.....
Mindenesetre mára már 3 milliónál tart a játék, valami oka csak van, hogy beszippantja a népeket.