Valheim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Csak elmentem már a 2. bosshoz. Kicsit túl voltam már gearelve, így nem igazán okozott sem nehézséget, sem meglepetést. Igen, én ilyen lassan játszom a játékot 😄 Igazából csak a vas miatt öltem meg 😄
Sokszor elég lenne fél perc pause, ezért ha nem muszáj nem lépek ki meg vissza, főleg hogy több idő a töltés mint maga amire szükségem lenne, így sajnos nem buli, hogy nem tudom megállítani a játékot.
A modot azóta sem sikerült beüzemelnem, ha valakinek esetleg működik, vagy próbálja segítsen már hogy mit b*szok el.
gvarga12
Koszi es megegyszer bocs, hogy rahuztam a bosst a bazisra.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

De, a kazamatakban lehet banyaszni ilyen saras foldet, abbol jon ocskavasm amit beolvasztva tudsz femet kesziteni. Az meg ugye egy uj vilag 😊

Par helyen a felszinen is lehet talalni, de a fontebb emiltett helyeken egyszerubb.
shaba23
Relog megoldotta 😊 A mocsár nem ad hozzá semmi új bányászni valót?
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.03.20. 12:02:51
shaba23
Az mitől van, hogy bronz fejszével nem tudom vágni az ősi fákat a mocsárban? wiki azt írja, hogy az kell hozzá.
shaba23
Egyébként a pause funkció nekem is hiányzik.
Infrath
mondjuk single be télleg nem lenne rossz a pillanat állj esc -el
az egy kényelmes jó option
warframeben is van jó/kényelmes az néha

csak aztán néha otthagyod lecsukva 15-30 percet és mikor újra belépsz/startolsz
néha nem tud felállni a gép újra és szoktak lenni érdekes hibák 😄
(fekete kép, átzuhanás a térképen, nem tölt be a térkép stb.)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.19. 19:24:12

https://www.twitch.tv/infrath

PiszkosFred
Ma vette meg a jatekot, portal fejeltosnek tunik 😊

Nem tudom en sem a valaszt, csak tippelgetek. Egyszer jartam ugy, hogy ismeretlen helyen ebredtem masnap belepve a jatekba, de ez lehet azert, metr bug volt, lehet azert, mert amig meloztam, a csalad jatszott, passz. Nem tortent semmi extra es csak egyszer fordult elo. Mivel a vilag teljesen ugyanaz belepes utan, mint ahogy hagytad, es a vilagba is kb. ugyanott erkezel meg, ahol jartal, nem tudom en sem, hogy miert kell a pause, es miert nem jo a sima logout-login kombo, aranylag gyorsan megvan. De, mivel van mar ra mod, igy az igeny tobbszor is felmerult, vagyis nem alaptalan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Infrath
karakter spawn? kifejtenéd pls?
van vmi bug, hogy vízen logolsz be akkor elrepülsz belépéskor és meghalsz /most mondtam vmit..
nem értem mert én is így tudom elmenti és folytatod ahol abbahagytad
amit elveszít az a pihenő effect meg ha van rajta vmi aktív effect pl méreg ellánállás
de akkor visz magával 2 fát 5 követ és több potit.. de a legjobb a portál..

vagy csak a töltés zavarja?
ki és belog?
jah hogy télleg pillantat állj kell neki
munka közben alt tab és vissza .. :/ (de jó egyeseknek 😄 )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.19. 19:12:11

PiszkosFred
Mivel a logout/login miatt nem respawnol a vilag, mint mas hasonlo jellegu jatekban, hanem a kilepeskor elmenti az allapotot singleben/offline jateknal es tenyleg ott folytatod, ahogy abbahagytad, igy gondolom a belepeskor karakter spawn lehet az, amit esetleg el akar kerulni, de ez meg kivedheto majd kesobb ezernyi modon (bazisok, portalok, stb.)

Hja, kozben mar 6 misinel jar a jatek, es meg meg sem jelent konzolra 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.19. 18:39:15

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Infrath
a kijelentkezés miért nem jó?
mi vele a gond?

Sziasztok, a mai nap megvettem a játékot, örömmel látom, hogy ismerős arcok már tolják ezerrel
Aminek viszont kevésbé örülök, hogy nem lehet megállítani a játékot és hát sajnos néha dolgoznom is kell játék közbe, így hasznos lenne, megtaláltam hogy mod van hozzá, letöltöttem a Vortexet, illetve a Time mod -ot , elvileg bevan kapcsolva, de működik egyik parancs sem, mi az amit nem jól csinálok?

Probléma megoldva,majd ott megtalálod a ládában a cuccokat amit dobott 😄
Kulcsot ad, amivel be tudsz menni a mocsaras biom dungeonjaiba.
shaba23
Azt tudom, de valami +receptet ad? Nem emlékszem, hogy a szarvas a csonton (és így a csákányon) kívül adott-e még bármit
Gyorsabb favagas asszem
shaba23
Olyannyira nem sietek, hogy mióta megtaláltam a legközelebbi mocsarat napokat töltöttem egy új, jobb bázis építésével 😊

A 2. boss megölése mit old fel?
gvarga12
nahat ezt jol elqrtam, ramentem bonemassra eszakon Mascot portaljanal, jol megolt
visszamentem cuccaimert erre odajott a portalhoz persze megint megolt
most nem tudok odamenni a portalt meg a ladakat mindent szetvagnak az addjai 😞

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Dógozunk sajnos taxisofőrrel a héten,hiányzik is a játék,beszélünk róla a melóhelyen 😊))

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Úgy ám, nem hajt a tatár. Én is kényelmesben tolom.
gvarga12
Tegnap este meg lett az Obsidian, talaltam egy jo kis ormos hegyet. Persze elso nekifutasra farkasok csocsaltak meg masodikra meg egy troll utkozben 😞
Vegul csak odacsaltam a trollt az megolte a farkasokat 😊 en meg visszaszedtem a cuccom.
Fent a hegyen meg persze hogy egy Kogolembe botlottam spuriztam is lefele a hegyrol 😊
Lassan szerintem neki is allok a mocsari szornynek 😊 Csak lenne valaki akivel egyutt tudnam tolni.

Caliph
egy kis érdekesség
egy csávó,aki arról készít videót hogy úgy játszik játékokkal,hogy arra talán a fejlesztők sem gondotak,és persze nem pozitiv értelemben 😄
kipróbálta a valheimet is 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Random_
Tegnap én is elhajóztam a második Boss-hoz. Azt gondoltam csak becsücsülök a hajóba és ennyi. Vittem portál alkatrészt, de hülye voltam, mert otthon nem csináltam egy véget. Érdemes egy portálnak otthon lennie speckó névvel, ha bármilyen messzire kerülnél ott összeraksz egy portált az adott névvel és gyorsan hazajutsz.

Hát én hajóztam, kikötöttem, vissza hajóba és kiderült, hogy egy nagy tó az egész. 😄 Hajó szétver átcipel másik oldalra ott már tényleg tenger volt és tovább az Elderhez. Kis mocsár súrolása valami retek magot találtam meg vízben úszó kígyó szerűt öltem. De jobban nem merészeltem. Portált megcsináltam Elderhez és kevés széllel öles hullámokban esőben hazahajóztam. Vagyis Mályki haverom bázisára és onnan teleport. 😊 Élvezem, én se sietek

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

üdvözlet. Mindent felhúztam grafikában. Valahogyan lehet élesíteni a távolabbi részeket? vagy direkt ködös?
gvarga12
Na tegnap este megepitettem a csonakhazat, persze tobb oranyi szorakozas utan jutott csak eszembe, hogy mar van kooszlopom is...
Ha azt rakom alulra akkor nem szivtam volna annyit a tetoszerkezettel. A nagy hajohoz marha magas szerkezet kell, hogy beferjen 😊
Miutan jol benaztam a csonakhazzal meg a agy hajoval elugrottam obszidian-ert vagy is csak ugrottam volna. Hegyen magasan kerestem de nem akadtam ra 😞
Este lehet megint megprobalom egy nagyobb hegyi boiom-ban. Kozben gyulik a farkas fej is, egyszer jol elkapott egy falka...
Ja meg a sarkany tojas is gyulik...

BEAST
Igen, a mobil portál volt nálunk is a megoldás. 😊 A következő boss jelét akkor kapod meg a térképre, ha megtaláltad a megfelelő runakövet amin említik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaba23
Kell lerakni egy portot a bázison, mondjuk raid néven. Gyorsan kikötsz, ahol vagy, lerakod a párját és mehet a tower defense.

Egyébként az mitől függ, hogy kirakja-e a boss jelét a térképre?
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.03.15. 09:09:53
BEAST
Igen egyszerűbb, ha elcsalod őket, de nem vagy mindig annyira közel, hogy ezt megtedd. Nálunk volt olyan,hogy a világ másik felén hajóztunk és akkor indult meg a roham az egyik településünk ellen.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ma megvolt az elso Troll Raid... Hat bekaphatjak 😄 keves lesz a 2 magas kofal, legalabb 3 magas kell ellenuk, meg ortornyok, ahonnan tok nyilazni... Bar lehet egyszerubb ha elcsalom oket...
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2021.03.15. 02:25:00
Azért nézd át a mocsarat, mert nekem volt 3 nagy mocsár biom amiben nem volt kripta...
shaba23
Tegnap este találtam meg a mocsarat, most tervezem, hogy építek mellé egy bázist, aztán elkezdem a felderítést. Megvan a 2. boss helye is, de baromi messze. Még megcsinálom a bronz buzogányt, aztán így maxolva van a bronzkor, megyek a bossra. Aztán kezdődik az újabb pár hét, csak már a vaskorban 😊 De nekem ez így pont jó. Végre nem hajt sem a guild progress, sem az előfizu 😄
65 ora van nekem benne, 2. boss lett meg kb egy hete. Bronz cuccok megvannak, most megyek haza az elso vas szallitmannyal beolvasztani 😊 Szerencsem volt, mert az elso mocsari dungeonban mar meg is lett a 3. boss, de egy darabig biztos nem megyek ra... A raidek mar igy is kemenyek a mocsari lenyekkel, meg meg a mocsarban is kb a tulelesert kuzdok...😊 Fejlodok meg, van ido, nem sietek sehova.
zorrobomber
Ha ez valamelyest megnyugtat, 20 óra után is még kőbaltával rohangálok 😊 Nekem jó ez így, direkt nem is nézek/olvasok másokat.

Nálunk már ki van végezve a sárkány is (4.boss)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állandó hátszelet ad a vitorlásnak

Aki akar jöjjön!! Részletek a #36-os kommentben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

shaba23
Én sosem fogom kijátszani...szerintem lassabban játszom, mint ahogy a kontent érkezik majd 😊
Infrath
blunt fegyvert szereti a boss + méreg ellenállás, ha egy az egyben nyomnád le nem pedig trükköznél az egyik magas fán
heal és stamina potion sem árt
ételek terén persze a legjobb esetleg még menj ki tengeri kígyóra vadászni az többet adna
természetesen ha minden maxon van könnyebb lenyomni
de a vas túl sok meló/farm sztem a köviket érdemesebb beszerezni upgradolni

de rád van bízva hiába nem lehetetlen speed runolni én akkor sem tettem így
mindent lekraftoltam és felupgradoltam max ra
nagyon könnyű volt az összes boss mivel maximálisan felkészültem
így lassabban játszottam ki 😊

gvarga12
Nnna tegnap hazacuccoltam a vasat lett is hirtelen ruham balta csakany meg az asztalt is fejlesztettem ja meg ij.
Na most az a kerdes fejleszem-e meg a cuccom vagy ennyi eleg a mocsari bosshoz?

Én meg inkább az övet 😊

Infrath
sztem sem nehéz,
de a téma az volt
hogy abba lehet e hagyni vhogy azonnal helyben a játékot bárhol
anélkül hogy elvesztenél mindent ami nálad van

legalábbis sznek1975-öt ez érdekelte sztem
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.12. 16:57:21

Running
Köszi, akkor megkeresem ezt az NPC-t.

Master91
én először a lámpás sisakot venném a trédertől
Anyám, bár olyan nehéz lenne a jték hogy valóban szükség legyen ilyenekre...
BEAST
Minden térképen van egy trader npc akitől hasznos dolgokat lehet venni (horgászbot, plusz terhelést adó öv, stb) és nála lehet beváltani pénzre a drágaköveket és az ékszereket. Ez a trader minden térképen egy random black forest területre spawnol és ott is marad.

Running
A rubinokkal, gyöngyökkel érmékkel lehet valamit kezdeni? Mire jók, nem tudjátok véletlenül?

Infrath
"single logout" a legjobb
de működik "multi logout" is bár előtte érdemes visszavenni a sírköved
és az sem árt ha nem az óceán közepén vagy 😊

de öszintén szólva ha minden kötél szakad logolj ki ahol akarsz (csak vesztel egy hajót) 😊 )
ha próblémás a hely pl. óceán közepe akkor ajánlom hogy mikor visszajösz logolj be más (saját) másik játékba dobáld le mindened
majd belogolsz a szar helyre meghalni (így haza teleportálsz lényegében)
majd relog a szerverre amin a cuccaid vannak
felveszed! vissza a rendes szeróra stb.
ha menni kell miközben haverokkal játszol vagy meglátogatod a világ végét
hasznos tud lenni
tény a haverok kitudnak téged lootolni, de nem akarják cipelni
talán el sem fér náluk
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.11. 17:22:28

Üdvözlet. lehet valahogyan menteni a játékban?
Üdv!

Társakat keresünk.
A haverokkal összes hárman toljuk. 18 évesek elmúltunk.😊
Jól jönne még egy két játékos ha érkezne hozzánk.😊
Még kezdők vagyunk mi is.
Aki kedvet kapott elmúlt 18 vagy nem de érettebb felfogású várjuk közénk 😊
Csatlakozz be hozzánk itt:
discord szoba
Utoljára szerkesztette: milegyen, 2021.03.11. 12:51:25
zorrobomber

zorrobomber
Köszi a tippeket, pajzs, lopakodás nyilván megvoltak, a többi nem. Azóta egyébként szép lassan (ha szerencsém van este 10 után van erőm 1 órát tolni <#nevetes1>) gyúrok a hullánál levő cuccok visszaszerzésére, és közben halál véletlenül találtam Flint-et, az azzal készült balta meg sokkal hatékonyabbnak tűnik mint a bunkósbot 😊 Bár ha jól sejtem, csontik ellen jobb lesz az utóbbi. De azért vicces volt, hogy direkt nem is mentem/építettem víz közelébe, és ha véletlenül láttam, akkor simán stone-nak tűnt eddig, azt meg már bányásztam, nem szedtem fel minden szart 😊