Valheim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A modot azóta sem sikerült beüzemelnem, ha valakinek esetleg működik, vagy próbálja segítsen már hogy mit b*szok el.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Par helyen a felszinen is lehet talalni, de a fontebb emiltett helyeken egyszerubb.
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.03.20. 12:02:51
az egy kényelmes jó option
warframeben is van jó/kényelmes az néha
csak aztán néha otthagyod lecsukva 15-30 percet és mikor újra belépsz/startolsz
néha nem tud felállni a gép újra és szoktak lenni érdekes hibák 😄
(fekete kép, átzuhanás a térképen, nem tölt be a térkép stb.)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.19. 19:24:12
https://www.twitch.tv/infrath
Nem tudom en sem a valaszt, csak tippelgetek. Egyszer jartam ugy, hogy ismeretlen helyen ebredtem masnap belepve a jatekba, de ez lehet azert, metr bug volt, lehet azert, mert amig meloztam, a csalad jatszott, passz. Nem tortent semmi extra es csak egyszer fordult elo. Mivel a vilag teljesen ugyanaz belepes utan, mint ahogy hagytad, es a vilagba is kb. ugyanott erkezel meg, ahol jartal, nem tudom en sem, hogy miert kell a pause, es miert nem jo a sima logout-login kombo, aranylag gyorsan megvan. De, mivel van mar ra mod, igy az igeny tobbszor is felmerult, vagyis nem alaptalan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
van vmi bug, hogy vízen logolsz be akkor elrepülsz belépéskor és meghalsz /most mondtam vmit..
nem értem mert én is így tudom elmenti és folytatod ahol abbahagytad
amit elveszít az a pihenő effect meg ha van rajta vmi aktív effect pl méreg ellánállás
de akkor visz magával 2 fát 5 követ és több potit.. de a legjobb a portál..
vagy csak a töltés zavarja?
ki és belog?
jah hogy télleg pillantat állj kell neki
munka közben alt tab és vissza .. :/ (de jó egyeseknek 😄 )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.19. 19:12:11
Hja, kozben mar 6 misinel jar a jatek, es meg meg sem jelent konzolra 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.19. 18:39:15
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aminek viszont kevésbé örülök, hogy nem lehet megállítani a játékot és hát sajnos néha dolgoznom is kell játék közbe, így hasznos lenne, megtaláltam hogy mod van hozzá, letöltöttem a Vortexet, illetve a Time mod -ot , elvileg bevan kapcsolva, de működik egyik parancs sem, mi az amit nem jól csinálok?
A 2. boss megölése mit old fel?
visszamentem cuccaimert erre odajott a portalhoz persze megint megolt
most nem tudok odamenni a portalt meg a ladakat mindent szetvagnak az addjai 😞
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Vegul csak odacsaltam a trollt az megolte a farkasokat 😊 en meg visszaszedtem a cuccom.
Fent a hegyen meg persze hogy egy Kogolembe botlottam spuriztam is lefele a hegyrol 😊
Lassan szerintem neki is allok a mocsari szornynek 😊 Csak lenne valaki akivel egyutt tudnam tolni.
egy csávó,aki arról készít videót hogy úgy játszik játékokkal,hogy arra talán a fejlesztők sem gondotak,és persze nem pozitiv értelemben 😄
kipróbálta a valheimet is 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hát én hajóztam, kikötöttem, vissza hajóba és kiderült, hogy egy nagy tó az egész. 😄 Hajó szétver átcipel másik oldalra ott már tényleg tenger volt és tovább az Elderhez. Kis mocsár súrolása valami retek magot találtam meg vízben úszó kígyó szerűt öltem. De jobban nem merészeltem. Portált megcsináltam Elderhez és kevés széllel öles hullámokban esőben hazahajóztam. Vagyis Mályki haverom bázisára és onnan teleport. 😊 Élvezem, én se sietek
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha azt rakom alulra akkor nem szivtam volna annyit a tetoszerkezettel. A nagy hajohoz marha magas szerkezet kell, hogy beferjen 😊
Miutan jol benaztam a csonakhazzal meg a agy hajoval elugrottam obszidian-ert vagy is csak ugrottam volna. Hegyen magasan kerestem de nem akadtam ra 😞
Este lehet megint megprobalom egy nagyobb hegyi boiom-ban. Kozben gyulik a farkas fej is, egyszer jol elkapott egy falka...
Ja meg a sarkany tojas is gyulik...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként az mitől függ, hogy kirakja-e a boss jelét a térképre?
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.03.15. 09:09:53
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2021.03.15. 02:25:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki akar jöjjön!! Részletek a #36-os kommentben
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
heal és stamina potion sem árt
ételek terén persze a legjobb esetleg még menj ki tengeri kígyóra vadászni az többet adna
természetesen ha minden maxon van könnyebb lenyomni
de a vas túl sok meló/farm sztem a köviket érdemesebb beszerezni upgradolni
de rád van bízva hiába nem lehetetlen speed runolni én akkor sem tettem így
mindent lekraftoltam és felupgradoltam max ra
nagyon könnyű volt az összes boss mivel maximálisan felkészültem
így lassabban játszottam ki 😊
Na most az a kerdes fejleszem-e meg a cuccom vagy ennyi eleg a mocsari bosshoz?
de a téma az volt
hogy abba lehet e hagyni vhogy azonnal helyben a játékot bárhol
anélkül hogy elvesztenél mindent ami nálad van
legalábbis sznek1975-öt ez érdekelte sztem
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.12. 16:57:21
de működik "multi logout" is bár előtte érdemes visszavenni a sírköved
és az sem árt ha nem az óceán közepén vagy 😊
de öszintén szólva ha minden kötél szakad logolj ki ahol akarsz (csak vesztel egy hajót) 😊 )
ha próblémás a hely pl. óceán közepe akkor ajánlom hogy mikor visszajösz logolj be más (saját) másik játékba dobáld le mindened
majd belogolsz a szar helyre meghalni (így haza teleportálsz lényegében)
majd relog a szerverre amin a cuccaid vannak
felveszed! vissza a rendes szeróra stb.
ha menni kell miközben haverokkal játszol vagy meglátogatod a világ végét
hasznos tud lenni
tény a haverok kitudnak téged lootolni, de nem akarják cipelni
talán el sem fér náluk
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.11. 17:22:28
Társakat keresünk.
A haverokkal összes hárman toljuk. 18 évesek elmúltunk.😊
Jól jönne még egy két játékos ha érkezne hozzánk.😊
Még kezdők vagyunk mi is.