859
valheim-cover.jpg
Minecraft + Fallout + Dark Souls
  • FJS
    Sziasztok!
    Valaki viszi már az új Ashlands-et? Én elkezdtem, de brutál kemény.... Már a ködvidék is elkeseritően kemény volt pedig nagyon felkészült voltam, de ez a Hamuvidék ez aztán végleg gyilkos...
    Alig sikerült először is megközelitenem a Drakkar hajóval a hegyes sziklák miatt, meg a rengeteg madár és kigyó támadások miatt, na de harmadjára sikerült.
    De ott ami várt .....
    Annyi ellenség és olyan erősek hogy elképesztő, nem is tudom hogyan tovább, ez túl játszhatatlan igy tovább szerintem.
    Ti hogy látjátok?
  • Ironman2
    Itt az új DLC,már a normál játékra tölthető update formájában!

• Ironman2
    Megjött az új dlc a public test branchra!

• Ironman2
    Vallheim RPG rajongók!!! Itt az új vetélytárs,amig ki nem jön az DLC.A Portal Knight alkotói olyant dobtak össze,hogy csak ámul a jónép,egy RPG,amiben az egész tájat akár újraterraformálhatjuk kedvünkre,mint kb az Astroneerben,csak itt kissé jobban kidolgozva minden.
    Enshrouded a játék neve,és nyitottam neki topikot,lessetek át oda,nagyon megéri.RPG és Survival elemek,minden található benne,na de kukkoljatok át
    IDE

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.05. 00:13:02
  • lonvard
    Ezzel nem jtászom addig, amíg ki nem jön a tengeri fejlesztés. De mikor jön az ki?
  • Infrath
    de egyébként, ha bedobsz egy csomagot 1 et esznek mikor éhesek, szal nincs gond azzal sem ha csomagot dobsz be csak legyen workbench a közelben különben eltűnik idő után
  • undY1ng #853
    Miközben az egereddel rajta vagy a szétszedendő cuccon a shift-et kell nyomva tartani és utána engedi szétszedni.
  • sznek1975
    Sziaszok szeretnék érdeklödni és tanácsot kérni. Hogyan lehetséges 50 es csomag málnát szétszedni? Malac etetéshez kellene. mi az a billentyü kombináció ?
  • harras25
    Van aki szívesen teamelne ?
  • MekNzi
    Igen azt is próbáltam, de akkor meg a game crashelt valamiért, úgyhogy vártam pár napot a frissitésekig :D
  • harras25
    Van olyan beállítás a játékban hogy eggyel régebbi verzió. Valahol a bétás variációs menüben.
  • Norbertboy
    Ha népszerű a mod foglalkoznak vele.

• MekNzi
    Azmiatt nem aggódom, hogy ne frissülnének, csak számomra élvezhetőbb a játék ezekkel, és gondoltam ha van rá opció nem mellőzném őket. A modok egy részét már frissítették a mai napra, legalább volt időm farmolni
  • Kancsalborz
    Vagy nem...XD

Most nem g@cizni akarok, de erre soha nincs garancia. Rajongók, magánemberek csinálják szabadidejükben a mod-ok döntő többségében.

Visszarakni régebbi verziókra meg sosem lehet hivatalos game-et.

Nézni kell wirágboltit, ha van adott verzióból crackelt, és azt felrakni.

Vagy várni kell, amig frissülnek a mod-ok.
    Az lehet holnap, meg egy hónap múlva is, vagy sosem...XD

A moddolás ilyen játék...

• Norbertboy
    Biztos frissülnek a modok is
  • MekNzi
    Sziasztok, Vortexen keresztül modokat használok, tegnap frissített a játék, azóta bizonyos modok nem működnek, gondolom nem készült még el hozzájuk a frissítés. Kérdésem, hogy van lehetőség visszarakni a játék előző verzióját, vagy várjam az ilyenkor szokásos 1-2 nappal későbbi mod patchet?
  • FJS
    Sziasztok. Hova menti a Valheim a karakter mentést? Mert nem a :

C:\Users\Username\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\ -be, ott nincs csak tavalyi mentés, az uj verzio hova teszi? Tudja valaki?
  • harras25
    Háború biomok között. Minden faj ott volt, csak nem fértek a képre, Háttérben Förtelem vs Lox.

Utoljára szerkesztette: harras25, 2023.02.28. 19:34:04
  • RuSSY
    Melyik a legjobb egy kezes fegyver a ködvidéken és mindenhol az újak közül
  • RuSSY
    Ezen a térképen minden jel bánya? Azt nem hiszem el :D
  • RuSSY
    láttam a beharangozóba, de nem találtam még egyet sem máshol, csak azt a lépcsőset, ahol lépcsőn kell felmenni, találtam olyan épületet amiben azok a kis törpék vannak és a nedv szívó alkatrész, de nem tudom lehet én vagyok a béna nem találtam bejáratot
  • MerlinW
    Szerintem nem kell net hozzá. De ki tudod próbálni. Lelövöd a netet, offline módba kapcsolod a steam-et és elindítod a játékot. Profit.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.09. 12:02:08
  • undY1ng #837
    Guglin nem teljesen volt tiszta a dolog de lehet internyet nélkül is játszani, ugye? Pár nap múlva nem lesz egy ideig hálózat aztán ez jó lenne offline-ban. :D
    Esetleg a map legenerálásához csináljam meg míg van netem?
  • Marsszonda
    De azt ugye tudod h épületeken belül is van bánya lejárat?
  • RuSSY
    Köszönöm szépen akkor keresgélek
  • Marsszonda
    "Találtál már olyat, hogy egy ködvidéken több volt, vagy ne is keressem köszönöm a választ"
    Igen,kb ugyan úgy mint ahogy a mocsárban is van több kripta.
    Az én mapomrol:

"Illetve mennyi fekete mag szokott benne lenni, nekem eddig kettőt találtam, egyikbe egy másikba kettő volt, nem valami sok :D"
    Volt amiben 5-6 is.
  • RuSSY
    Találtál már olyat, hogy egy ködvidéken több volt, vagy ne is keressem köszönöm a választ
    Illetve mennyi fekete mag szokott benne lenni, nekem eddig kettőt találtam, egyikbe egy másikba kettő volt, nem valami sok :D

Utoljára szerkesztette: RuSSY, 2023.02.08. 18:17:21
  • RuSSY
    Köszönöm a válaszokat, még azóta nem találtam újat, de a tippek alapján próbálkozni fogok, a játékos szintről kérném még ki a véleményetek, mennyi jelentősége van, esetleg valami táblázat elérhető 1 szint mennyit ad hozzá az erősséghez?
  • Marsszonda
    "Van valami trükkje, hogy lehet egyszerűen fertőzött bányát találni a mistlandon?"
    Ha tudod a map seedjet akkor igen : valheim-map.world . Megmutat mindent a mapon.
  • Ironman2
    Az elsőre nem tudok válaszolni,a public test verziót úgy éred el,hogy a steam könyvtáradban rámész a játékod nevére,nyomsz egy jobb klikket,tulajdonságok,majd a béták fülnél a legördülő menüben meg is látod.Ha kiválasztod,azonnal töltődik is,szóval gondolod meg alaposan előtte.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.02.07. 12:16:11
  • FJS
    Nekem sikerült párat találni, jó sokat kell kóborólni benne, a lila ködös részeken vannak, jo magas helyeken, és általában nagy bogarak vannak körülötte többen. Ha egy részen nincs, menj uj helyre, mert általában egy ködvidéken csak egy van...
    Szóval a magas, meredek helyeken keresd a lila ködben :)
  • RuSSY
    Van valami trükkje, hogy lehet egyszerűen fertőzött bányát találni a mistlandon? Hatalmas területet bejártam de csak 1 bányát találtam ami lépcsős, 1 db fekete mag volt benne, pedig ahhoz hogy ne legyen ilyen nehéz a játék ki kéne pucolni párat.
    A játékos szint számít valamit? Voltam már 25-ös, most vissza estem 18-ra, de nem sok különbséget érzek.
    Ami patch public test, hogy lehet felrkani? Eredeti steam
  • Caliph
    steam :D
  • Kancsalborz
    Pl. itt.
  • FJS
    Hello! Ha tudtok normális Valheim update helyet, irjátok már meg, mert sajnos sok kamu (skidrow...) oldal van.
  • Ironman2
    Jön az új zseniális kiegészítő az: Ashlands! Igaz várni kell még rá,majd valamikor idén jelenik meg! Hatalmas új terület lesz,új bossal,szörnyekkel,páncélokkal...stb...stb

• Ironman2
    Közben megváltozott,rajtam kivül álló okok miatt az ip cim a szerveren,bocsi srácok,nem néztem rá a héten,köszi a visszajelzéseket,elnézést kérek a kellemetlenségért. Itt az új ip cim:

Ironman Valheim Server
    IP: 178.18.242.193:37900 (Query Port: 37901)

• lonvard
    Ismerős érzés. :D

Én parkolópályára tettem a játékot azzal a szándékkal, hogy akkor veszem elő, amikor majd jön a tengeri patch. Hogy legyen értelme az utazásnak. De most a beszámolóid miatt előszedem. :)
  • FJS
    Sziasztok! Ismét ködvidéki kalandjaim:
    Ne menjetek hajóval a ködvidék szigetei közé, pillanatok alatt szétkapják a seekerek, meg a gjall is ami tüzlabdákkal támad. Én vagány voltam, most két karve pihen a part mellett elsüllyedve, felettük lebegnek a sirköveim, benne a fullos páncálom és fegyvereim... 3 (valódi) napja próbálok visszamenni értük, rengeteg próba volt, aztán főleg menekülés vissza a fekete erdőbe, a gjall oda is követ, meg köpköd kis vérszivó izé-ket, amik ha a hátam mögé kerülnek akkor a nyakamba ugorva kiszivják a vérem és halál... Piszok nehéz lett ez a ködvidék, vigyázzatok ha arra merészkedtek, csak fullos bélelt szettben, fullos fegyverekkel menjetek, egyébként a halál gyorsan érkezik. Csak szárazföld felől, menekülési utat mindig fenntartva, lehetőleg fekete erdő vagy akár hegyvidék felé, hogy ha szorult helyzet lesz akkor futás vissza azonnal, mert ha odaveszik a fullos védelem, kevésbé védő cuccban sokkal kisebb az esély, én csak tudom, a végén mikor a troll szettek is elfogytak csak kisgatyában rohangáltam vissza, de a kb. tizedik halál után feladtam, mert a képességek is sokat csökkentek a sok halál miatt. Most újra a régi területeken bányászok, gyüjtögetek a bélelt szettre meg a feketefém cuccokra, addig nem is megyek vissza a ködvidékre amig nem lesz meg minden ujra...
  • FJS
    Hello mindenki!
    Első benyomások a Midlands-ról: Mocsár melletti ködvidék, kis kő őrtorony, benne lapulok, kintről elképzelhetetlen hangok, cuppogás, morgás, szörcsögés..... Kinézek... egy hatalmas repülő izé (GJall) kering a torony körül, meglátott és hatalmas tüzlabdákkal elkezdett lövöldözni, a tornyot is lebontotta félig, mintha két troll püfölte volna.... Na futás a fák közé, aztán vagy 30 nyillal leszedtem végül, de jó félelmetes volt :)
    Aztám továbbmenve két szárnyas bogár szerü lény kinyirt pillanatok alatt, távol mindentől, se teleport a szigeten, se bázis , se semmi. Igy jár aki azt hiszi hogy már jó erős, nem kell félni semmitől. Ez a játék igy alázott meg ismét :)
    2 órába került visszajutnom a cuccaimért, ismét adott a játék új hatalmas élményt