COVID-19
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem mellesleg ha valami "bajom" van eleve fizetős helyre megyek mert a sok kuruzsló csak felveszi a pénzt azt leszarja mi lesz veled..pénzes helyen meg már a 0. percben érezhető hogy nem az a hely ahol leszarnak. A nagy világjárvány alatt ennyiből állt az orvos... bárki bármikor hívta mindenre ez volt a mantra "szedjen lázcsillapítót" de nem is vagyok lázas az nem baj attól még szedje...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
TB meg már régóta nincs megszűnt mint fogalom...
#332: Én meg üzenem a gyökérnek hogy nem kerültem kórházba sem ettől a fostól sem a korábbi influenzától szóval kopjon le azt kussoljon. Szóval dugja fel magának az összes oltást
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.15. 22:04:14
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kizárt dolog,mert fizetjük a tb-t,mindenki aki dolgozik.Evvel nem kell riogatni.Viszont ha bizonyítottan a covid miatt kerülsz kórházba,és nem oltottad be magadat fél éven belül,akkor előfordulhat hogy minden költséget rád hárítanak.Megtehetik.Arra nincs semmilyen jogi egyezmény Strassbourgban,ahova mostanában sűrűn futkároznak az emberek.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.01.15. 21:45:52
Because I said so... that's why.™
Ha csak másolja a többi országot akkor ránk oltatlanokra nagyon sok jó nem vár:
-Havi büntetést szabhat ki amíg be nem oltod magad
-Minden korházi ellátásért kifizettetnek mindent
-Nemes egyszerűséggel államilag kötelezővé teszik ezt a szart
Szóval bármi lesz koppanhatunk szépen :( Titkon bízom benne nem borul el ennyire az agya majd
Nem oltatod be magad,akkor lelked rajta! Átment rajtad a vírus,úgy hogy alig volt bajod,akkor tökéletes immunrendszered van,igazi sebezhetetlen macsó.Ilyenekért hugyoznak a lányok :)
Sok ember is igy gondolkozik,le a kalappal előttük,nagyon bátrak,kár hogy egy részüket már elveszítettük.
Ja megsúgom neked,nem kell csalnia a kormánynak,anélkül is győznek,egyszerüen nincs ellenfelük!!!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.01.14. 23:52:34
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A védettségi igazolvány február 15-től oltási igazolvánnyá alakul,
és csak az minősül oltottnak, aki három oltást kapott, vagy a második oltását hat hónapon belül kapta meg."
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.13. 11:40:16
Idézek, a Pfizer kapcsán is, az EMA részéről: "A hatóság legkorábban áprilisban hagyhat jóvá specifikus vírusvariáns elleni vakcinát, amilyen a Pfizer fejlesztés alatt álló oltása. "
Itt, lehet még májusra se lesz ebből semmi! Márciusra ígérik az új Pfizer vakcinát, áprilisra talán elfogadják, májusnál előbb, aligha fog kerülni ide belőle. Addigra, már okafogyott lesz az egész!!
Sippie: Igen, ez a felháborító! Hogy, a keleti oltásokkal rendelkezők szívtak eddig, a legjobban és lehet jobban állnak védettségben, pláne akkor, ha oltás+fertőzés kombóval meg van a 3 vagy 4 dózis is, szemben a korábban elfogadott 2-vel. Arról nem is szólva, ha oltás előtt már átestél rajta, lehet sokkal tovább tart a védettség, mint eleve oltottan. Jó formán, csak a nyüves pénzről és másról szól, az egész történet, nem arról, amiről igazán kéne.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.13. 10:34:25
csúcsszuper... szerencsére csak ezzel a csoda vakcinával oltottakat engednek be más országokba, ha nyaralni szeretnél menni, és természetesen lejárat nélkül megkapják a védettségi igazolványt, míg az aki átesett rajta, és ténylegesen több mint 1 évig védett az 3 hónapra kapja, és kicsengethet érte 15ezret... szép.
Ha, valaki flurona-s (bár, a "koroflu" név, nem lenne jobb?) akkor tuti, hogy nem kaphat egyikből sem, mivel eléggé megviseli a szervezetet így is, egyszerre 2 vírus jelenléte. Ellene harcolnia, az immunrendszernek. Hogy, kombinált oltások lesznek-e? Hát, megmondom őszintén,nem rajonganék érte! Az influenza igen csak változékony egy vírus, míg a koronáról ez már nem mondható annyira el. Változik ez is, de nem olyan mértékben, hogy ne legyen keresztimmunitás, a korábbi változatokkal való fertőződés végett, az újabb mutánsokkal szemben is. Na, ez az influenzánál nincs meg. Míg, az influenzaoltások is vagy beválnak, az adott szezonra vagy nem. (Melyik törzsek fognak támadni és ezt jól eltalálni.) A hatékonyságról nem is szólva. Ez, olyan 60-80% körül van, ha bejön.
Az omikron kapcsán, azt pedzegetik, hogy olyan gyorsan fertőz, hogy hetek múlva, már nem lesz kit megfertőznie, olyan gyorsan lefut a hulláma neki. Legalábbis, tőlünk Nyugatabbra. De, lehet itt is.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.12. 19:04:27
kivancsi lennek a Flurona eseteben be mernenek e adni influenza ill. Pfizer vakcinat:DDD vegul is igy logikus a vedelem, ha otvozzuk a kettot
Perpill, a kórházban/lélegeztetőn lévők száma, javuló tendenciát mutat és mintha lelassulna, az omikron variáns terjedése is. Nincs akkor emelkedés, 1hét viszonylatában, mint 1-2-3 héttel korábban. Igaz, magas most a találati arány, a tesztek közt. 40+ %!
ne aggodj lesz utanpotlas boven:)))
Hamarosan kész a Pfizer szupervakcinája
Mert azt nem tudom hogy a vakcinák mennyire hatékonyak meg mennyire veszélyesek, bizalom alapján döntöttem el, hogy beadatom. De amikor egy statisztikai következtetés hibás, akkor ott azért úgy érzem érdemben is bele tudok szólni. És az általad linkelt cikkben én ezt láttam. Amit meg lehetne vitatni, ha nálad is meglenne a szándék, mert ha mindketten elfogadjuk ugyanazokat a számokat vitaalapnak (ami jelen esetben adottnak tűnik), akkor szimplán matematikailag el lehet dönteni, hogy ki téved és orvosi tudás sem kell hozzá.
Ugyanezen az oldalon láttam a halálfejes meg a népírtós megnyilvánulásokat a vakcinákkal kapcsolatban. Szóval most az én szemszögömből úgy néz ki, hogy számodra a covid statisztikák félelemkeltőek, viszont a vakcina=halál az nem az, mert egy cikkben hibás statisztikai következtetéssel alá van támasztva, hogy az oltás nem jó. Lezárhatjuk így a kommunikációt ha gondolod. De a véleményem a te álláspontoddal kapcsolatban csak rosszabb lett a korábbitól.
Látom, csak trollkodni tudsz, az esetleíráson. Amúgy meg, én tapasztaltam ezt meg, estem át valamin, a leírt tünetekkel, ami lehetett Covid, lehetett takonykór is, ami terjengett akkoriban, az emberek közt.
https://privatbankar.hu/cikkek/makro/nagy-fordulat-johet-a-covid-valsagkezelesben.html
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.09. 12:36:51
"A hét elején, hétfőn (előtte lévő nap is voltak már jelei) a jobb szemem gyulladt be. Ki volt jól vörösödve és össze is akart ragadt idővel, mint a 8 hetes macskakölkeknek. Volt, valami kis hártyaszerűség is, ami miatt egy éjjel, kis fehér halót láttam, a távoli fénypontok körül, de ez pislásonként váltakozott, erősségre. Néha, szivárvány színű volt előtte nappal, mintha párás üvegen néztem volna át, de elhomályosulás nélkül. Kamillateával borogatva, tegnapra eltűnt. Tegnap, viszont jött egy kis nyáktermelés, a torokban, de ez mára alábbhagyott és remélem marad is ez az állapot. Ma inkább olyasmi állapotban érzem magam, aki talán kilábal belőle, akár egy szimpla láz után, de időnként száraz köhögés is van, de néha tüsszentés is. Lázam, talán nincs, de kis hőemelkedés biztosan lehet, homlokot tapogatva. Ez, némi takonnyal is meg van fűszerezve, de messze van, az eldugulásos mértéktől."
Cipruson, meg felbukkant, egy delta-omikron hibrid mutáns, amiről még nem sokat tudni. <#falbav>#falbav>
Amúgy, tényleg sok kommentet olvastam, az elmúlt közel 2 évben, a vírus kapcsán, de ettől nem leszek, se biológus, se virulógus, csak valamit leszűr, az ember belőle, ahogy már írtam, amit lát, olvass, hallott eddig, a téma kapcsán.
Na, kérném azt a vakcina-magyarázatot, ha már olyan kegyesen felajánlottad.
Amúgy, arról olvasnék itt inkább, ki mit és miket tapasztalt meg a környezetében. Akár, a saját bőrén (átesett a víruson, oltás), akár családtagról, barátokról, ismerősökről és munkatársakról van szó. Legyen az jó vagy rossz. Hogyan kezelik a helyzetet, a szemszögetekből nézve, ha elfér a szabályzat betűi szerint itt, netán finoman érintve, a konteókat is.
Lépjél is inkább és hallgass.
Wáóóóó!!!!!!
Tanícccss, meszterr....
Ó magasságos virulógusok atyja, mond meg nékem, ki a legszexibb, krákk, krákk a legokosabb, e vidéken. <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Na, halljuk és olvassuk azt, a magasröptű magyarázatodat. <#email>#email>
100k komment után, már csak lecsapódik valami, az emberben. Időben, is formálódván.
Most léptem, van más dolgom is.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.08. 14:22:11
A Covid-19-es vakcina számok kapcsán még annyi, hogy eddig csak Pfizerből is kb. 3Mrd oltást adhattak be eddig. Asszem, 4Mrd köról lehet, az 1*-er oltott és 3.2-3.4Mrd körül a 2*-er oltott emberek száma, ha minden igaz. Ezekkel is lehet számolni, százalékokat.
Kanyaró, idézem a Wiki-s linkről, a lényeget: "Az oltóanyag gyengített vírust tartalmaz, ami az esetek 95%-ában elégséges védelmet ad. A másik oltásra azért van szükség, mert emellett a hatásfok mellett még kialakulhatnak helyi járványok. A második oltás után a gyerekek 99%-ában alakul ki élethossziglani védettség, ami már elég a helyi járványok megakadályozására."
Akkor, miről is beszélünk??
Omikron,és a halálozási statisztika
Nem veszélyesebb az Omikron egy sima influenzánál (persze 3 oltás után csak!)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.01.08. 13:06:29
A haláltól megvédenek, az tény, de a fertőzéstől nem. A bárányhimlő, kanyaró és a többi ellen élethosszig tartó védelmed lesz, míg ezek lehet csak 4-6 hónapig hatnak,
Itt ismét bizonyítod, hogy fingod sincs az egészről. Az oltás ellenére megkapod a fent említett betegségeket, de az immunrendszered fel van rá készülve. Jé, pont mint a covidnál. Érdekes, nem? Gyerekeknek....
Amúgy az álltalad említett kanyaró oltás pl. élő, aktív vírust tartalmaz. És ismételni kell. És nem gyenge mellékhaása is lehet. Művelődj, magyar, hogy ne okozzon gondot.
Tovább, az antibiotikumokkal mi a helyzett, bárkinél okozhat anafilaxiás sokkot, mégis nyakló nélkül írják fel a háziorvosok, ha kell , ha nem.