8
  • Tetsuo
    #8
    Korrupció mindenütt. A nagykutyák tartják kézben a világot. "Demokrácia" a [email protected].
  • cateran
    #7
    A portas gondolom..esetleg valamelyik takarito is...
  • VolJin
    #6
    Kapott valaki letöltendőt?
  • kvp
    #5
    A max tipusok sem lennenek olyan veszesek, ha rendesen meg lenne csinalva a szabalyzorendszer. Igazabol mar az eleg lenne ha megcsinalnak a redundanciat az eredeti 2x2-es elrendezesre (2 szenzor, 2 vezerlo), hozzaadnak az egyensulypont kijelzest a kepernyore, kikapcsolhatova tennek az automatikat es ami szertem ezek melle fontos, hozzaadnanak egy mechanikus trim motor kapcsolot, ami kikapcsolt automatika eseten is mukodik es a mukodtetese mindig felulirja a szoftveres parancsot. A utobbi lehetove tenne, hogy a trim tarcsak kezierovel tekerese nelkul vizszintbe hozza a pilota a gepet a szoftertol fuggetlenul. (bizonyos sebesseg es dolesszog folott erre mar emberi erovel nincs mod) Ha ez utobbi meglenne, akkor a szoftvert akar el is hagyhatjak, mert a pilota barmikor kezzel utanna tudna allitani a trim-nek. Meglatjuk a fenti listabol mit sikerult belerakni a javitasba.
  • lipovics
    #4
    Csak ezek a Max típusok átvannak alakítva teljesen, ez is okozta a vesztüket.
    Sok szakfórumon ki van fejtve, mit rontottak el, én nem szeretnék tesztutas lenni.
    Ha látok ilyen gépet (gyakran repülök) valamikor az utam során, én átfoglalom majd a jegyet.
    Utoljára szerkesztette: lipovics, 2020.10.12. 19:58:01
  • xrt
    #3
    "... A szakember korábban többek között a Delta Air Lines pilótájaként is dolgozott és előre jelezte, hogy a Boeing 737 MAX addig egészen biztosan nem kap zöld utat, ameddig ő nem repült a típussal. ..."

    WOW! Micsoda ego. Vajha a primitív 65xx-es vezérlő chipnek is van ilyen? No az ilyeneket nem engedném nemhogy repülők, de még elektromos rollerek közelébe sem...
  • NEXUS6
    #2
    Ugyan már! A B737 a világ legnépszerűbb ilyen kategóriájú gépe, eladtak belőle összesen vagy 10 000 db-ot, mondjuk 214 össze is tört, 5500 ember halálát okozva. Nem olyan rossz statisztika. ;)
  • lipovics
    #1
    Soha nem ülök fel ilyen gépre.