438
középkori hangulatban játszodó túlélő játék
  • Montanosz
    vagy ez lesz a játékod :-)

• Oltred
    Eddig ez áll a legközelebb ahhoz amit keresek, már csak a dinasztia építés hiányzik. :( Na meg ez online ahogy láttam, ezt picit sajnálom, de attól függetlenül nagyon várós!

Köszönöm mégegyszer a tippet!

Oltred
  • Oltred
    Rendben, köszönöm a segítséget!

Oltred
  • AnuluWork #314
    Próbáld MAJD ki a Myth of Empires-t! Abban lesz az is ami itt, és harc is. Closed beta: okt. 2.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 15:58:10
  • Oltred
    Sziasztok!

Ki mit tud arról, hogy lesz-e benne harc, háborúzás, kialakítható hűbéri rendszer stb mint például a Mount & Blade 2-ben? Igazából a kettő keveréke lenne számomra a kánaán. :D

Köszönöm a segítséget!

Oltred
  • Wolwerine
    Az alábbi linken tételesen le van írva, mi változott, a google fordító is egész jól kezeli:

1.0 leírás

Kiemelem, a skillek újraosztásának lehetőségét elvették a feleségtől, egy új lötty, a "Potion of Possibility" ad rá módot.
  • jofer
    Akkor van remény rá, hogy újra magyar legyen. Ez jó! Én "csak" 45 órát raktam bele, de mivel a fullos élményhez érdemes elölről kezdeni, ha megint lesz benne honosítás, akkor biztos nyomok rá egy newgame-et. (Na, meg van 44 achi is).
  • szabo15
    Én se tudtam róla hogy ki akarják venni nekem azt mondták hogy csak átmenetileg vették ki a játékból a Magyar nyelvet még én is várom a szövegeket hogy bírjam csinálni
  • Wolwerine
    Köszönöm a választ, ez elég durva, nekem se fűlik a fogam hogy új játékot kezdjek, maxos statokkal, 14 év után. max ránézek kíváncsiságból... A "létrehozunk egy külön játékágat a Steamen" feltehetően annyit jelent, hogy van/lesz egy olyan opció, hogy az utolsó early access vezió ( 0.6.0.5) továbbra is elérhető marad, így azok is tudnak tovább játszani, akiknek a mentését az 1.0 ellehetetlenítené. Gondolok azokra, akik oda építették a falujukat, ahol az új verzióban banditatábor van, vagy az épületeik alól kivették a talajt.

Nekem Epic-es játékom van, itt majdnem minden működik, csak pár opciót máshol találni meg. Az eszközbár nálam is csak az inventory-ból elérhető, a csapdákat pedig a körmenüben a "Furniture/Decorations" alá pakolták be. A régi kocsmát két részre bontották, a Tavern gyártja az italokat, főzni a Kitchen-ben lehet. Van egy új épület, a "Workshop/Műhely", oda kerültek a fából és az agyagból gyártható tárgyak, pl. a vödör, palackok, stb. A seasons küldetéseket (adj fegyvert/beszélj a feleségemmel, stb.) kapom, a Herald is adott küldetést, viszont az adót a méltán gyűlölt Uniegost kérte el, ráadásul a dupláját annak, amit a Tax menüpontban láttam.
  • Montanosz
    közben frissült tegnap ota a verzioszám, néztem a robinhoodos játék videoját, na az egyesitit majd a ennek a játéknak a stilusát a KDC-vel, már csak megkell érni hogy megjelenjen :-D
  • Montanosz
    ez a korai állapotu játékok néha visszaütnek mert több helyen is olvasva a teljes verzio nem mindig add annyi uj játékélményt hogy valaki ujra játszon vele, ...mondjuk én a farcry primal magyaritására vártam annyi időt hogy mire megjelent már elment a játéktol a kedvem :-D
  • Stormbird
    Ha az alábbiakat elolvasod, akkor megérted, hogy miért nem találtál új sztorivonalat, küldetéseket stb.

1. lehetőség:

Töltsd le az 1.0 Full Release frissítést, és élvezd az új középkori élményt a kezdetektől fogva. Ezúttal azonban egy új és kibővített történetben vehetsz részt. A sikeres dinasztia megteremtése felé vezető úton új emberekkel találkozhatsz, hozzáférhetsz az összes új kiegészítéshez és funkcióhoz, amelyek az 1.0-s kiadással együtt érkeznek, izgalmas fordulatokat élhetsz át, és új küldetéseken vehetsz részt. Megtapasztalhatod a Középkori Dinasztiát teljes pompájában.

2. lehetőség:

Ez a lehetőség minden faluvezetőnek szól, aki nem akarja a nulláról kezdeni. Mindazok számára, akik úgy szeretnék folytatni a falvaikat, ahogy vannak, létrehozunk egy külön játékágat a Steamen, hogy élvezhessék és gyarapíthassák a már felépített dinasztiáikat. Nem veszítitek el a mentéseiteket, és pontosan ugyanúgy folytathatjátok a falvak fejlesztését, mint korábban. Ez az ág támogatni fogja a Medieval Dynasty 0.6.0.5 verzióját. Ne feledd azonban, ha ezt az opciót választod, lemaradsz az új tartalomról, amely az 1.0-s teljes kiadással kerül hozzá. Ha ez nem jelent számodra problémát, akkor ez lehet egy lehetőség számodra.

3. lehetőség:

Ha nem szeretnél lemaradni a korábbi munkáidról, és szeretnéd élvezni az új tartalmakat, akkor ez a megoldás lehet a te megoldásod. Az Early Access mentési fájlodat betöltheted a Medieval Dynasty 1.0-s verziójával. Ha így teszel, a legtöbb új tartalomnak megfelelően működnie kell. Néhány probléma azonban előfordulhat. A térkép és a környezet változásai miatt előfordulhat, hogy a falud a levegőben lebeg, vagy a földben, illetve a víz alatt ragad. Problémákat tapasztalhatsz a küldetésadókkal, az npcs-ekkel és más karakterekkel is. Ritkán előfordulhat, hogy banditák táborát találod a faludban. Ne feledd azonban, hogy ezzel a megoldással az új történet és a küldetések nem lesznek elérhetőek. Ha ez téged nem zavar, és nem zavarnak az esetleges hibák és tévedések, akkor ez a lehetőség neked való.

A második opcióban lévő "létrehozunk egy külön játékágat a Steamen" szöveget nem igazán értem.

Egyébként én is egy régi EA mentést töltöttem be. Többnyire rendben vannak a dolgok, de sok mindennel gondok is vannak. Mondjuk nem találom az eszközbárt ami a képernyő alján volt és lehetett bepakolni fegyvereket és szerszámokat. Nem tudom előhozni az építési körmenüt ahol pl. a csapdákat lehetett építeni. A feleség párbeszéd menüben nem találok olyat, hogy gyógyítson meg... És ez csak a felszín. Félek ha mélyebbre túrok egyre több gond lesz.
    A kocsma tényleg nagyon gáz lett. Télen biztosan jó lesz ott ücsörögni a népeknek :D

Egyelőre az az érzés töltött el, hogy elengedem ezt a gámát. Most úgy érzem, hogy kijátszottam már belőle ami volt benne. Jó volt szép volt, de nem igazán érzek késztetést a folytatásra és különösen nem a nulláról való újrakezdésre!
    Aztán meg ki tudja... Talán egyszer mégis...

• Wolwerine
    Én nem találtam új árust, sem pedig új küldetéseket, pedig új sztorivonalat és küldetéseket ígértek... A kút, "Építőbódé", "Gyógyfüves" van mint új épület, illetve a víz, mint új szükséglet. Az építőbódéban be lehet állítani, hogy a munkás melyik épületeket javítsa, a gyógyfüves mindenfajta gombákat gyűjt, amiből löttyöket (pl. healing) lehet készíteni. A kőből készült Tavernát lecserélték egy elég gagyi, nyitott kocsmára, viszont lehet sört és hasonlókat főzni benne. A kúthoz rendelt munkás vizet tölt a vödrökbe és a bőrtömlőkbe, ha vannak. Belépéskor figyelmeztetett a játék, hogy az early access-es mentésemben "nem minden működik a tervezett módon" . Másnak van vele problémája?
    Utoljára szerkesztette: Wolwerine, 2021.09.23. 21:05:54
  • Montanosz
    már ugy értettem hogy nem korai változat hanem 1.0-ás, én meg várom a hozzáigazitott magyaritást hátha a srác megcsinálja aki az előzőekben is tette
  • b-type
    belenéztem, semmi extra a kúton és az új árusokon kívül. Majd este jobban belemászok, kíváncsi vagyok a banditákra :))
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.09.23. 16:34:45
  • Montanosz
    Na megjött az emil, kint van és 23$ a teljes verzio
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    virágbolti is kint van v1.0

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.09.23. 15:53:10
  • Montanosz
    elviekben ma jelenik meg
  • istvan1234
    Ma vettem észre, hogy a Steam szerint 3 nappal az 1.0 előtt a magyar nyelv nem támogatott!
    Fordítja valaki vagy teljesen elveszik az is ami eddig le volt fordítva?
  • Tuvok #299
    Őszintén szólva fogalmam sem volt a Memorial Tree eredeti történetéről, azt hittem csak egy Easter Egg. Igazán szép gesztus volt a fejlesztők részéről.

• szabo15
    Azok a le írások már vagy 3 patch óta elszálltak gondolom ott változtattak valamit
  • szabo15
    Azt folytatom amit elkezdtetek.
  • akyyy
    Jött frissítés, azt írták frissítve lett a magyar nyelv, de én nem azt látom, leírásoknál még az is angol lett ami eddig tán magyar volt :(
  • Piko888
    Én segítettem Bizónak fordítani, sajna neki tele lett a hócípője a fejlesztőkkel.
    Miért nem a mi fordításunkat folytatod?
  • Daditsx
    Remélem azért a fordításba teszel majd írásjeleket.
  • szabo15
    De igen ö csinálta én most kezdtem el nekem azt írta hogy ö már nem fogja csinálni és most senki se csinálta 1 ember van aki néha bele javít ezt írták nekem amikor rá kérdeztem hogy van e még másik fordító
  • Daditsx
    Ez egy jó hír. Köszi a munkát
  • akyyy
    nem Bizo fordította? Vagy mindketten csináltátok régebben?
    amúgy várós, minden nap ránézek, jött-e már frissítés :D
  • szabo15
    Sziasztok
    Elkezdtem fordítani a játékot holnap küldöm vissza nekik ha valaki hibát vagy el gépelést talál benne vagy ö nem ara fordította volna azt a adott szot az írjon nekem és javítom köszönöm előre is
  • Ravasz567
    Értem. Köszi.
  • szabo15
    Ahoz kell a bánya és ök nyitnak még utat a bányába és ott lesz de kevés én oda raktam be 2 embert és ök szedik a vasat ki
  • Ravasz567
    Köszi a válaszokat hát akkor majd lesz valami. Viszont még egy kérdésem lenne. Hol találok vasat? Berakták a rezet meg az ónt azóta nem találok vasat.
  • szabo15
    Szia ez így szokót lenni 1-2 patch és vissza teszik mindig a nyelvet
  • akyyy
    Csak a teszt verzióra jött, ott szerintem meg nincs is, csak az angol. Le kell iratkozni a BETA-ról.
  • Ravasz567
    Sziasztok! Hát ma jött egy frissités ami oda baszott a magyar nyelvnek. Nem értem h miért?
  • jofer
    Jaj, de jó! Köszönöm a választ! :-)
  • b-type
    Minimális angol maradt benne, egyébként full magyar. A szakértelmeknél van 1-2 ami nincs lefordítva, és a térképen is lehet még találni, de jelentőssége nincs, és a játszhatóságot nem zavarja.
  • jofer
    Sziasztok!

A játék Steam adatlapján az van, hogy van benne magyar nyelv is. Mintha itt valaki a múltkor azt írta volna, hogy már alig van benne magyar szöveg. Lett frissítve mostanában a magyar szöveg? Köszönöm! :-)
  • tomip81
    Közben kitapasztaltam, hogy a legtöbbet a küldetések adják. Mondjuk elviszel valakinek valami élelmiszer alapanyagot, és kapsz 200-300 pontot. Cséplésnél meg ahogy néztem százanként kb 1-et. Nehéz szakma ez :D
  • b-type
    Ebben a minőségben, a Medieval Dynasty minőségben simán jöhet, én totál elégedett vagyok ár/érték arányban, szívesen töltöm vele az időmet, hangulatos játék.
  • Normen76
    Hahaaa, ez tetszeni fog :)