217
Hogwarts Legacy az új Harry Potter játék
-
Plata #176 Vicces,de ki jött egy frissítés a játékhoz ami javítja a teljesítmény próbákat.
Igaz nem Pc-n hanem a legbénább konzolon,switch-en.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.27. 09:08:17 -
Norbertboy #176 Akkor vegye meg nekik a radai rosseb. -
Plata #174 Azt hittem ha kijön switch-re a játék akkor talán foglalkoznak Pc-s változattal is,talán jön javítás,de nem,már a második részen dolgoznak. -
JonasSandor #174 Az fasza a 64 giga meg már rohadt drága. -
Plata #172 A jelenlegi elcseszett peccsel a 64 sem sokáig elég.
Valamit nagyon eltoltak.
De magasról tesznek rá. -
JonasSandor #172 32 giga rammal nem tudom milyen, de 16 al fos. -
#171 Hát ez szomorú.
Pont most gondolkodtam el azon, hogy meg kellene venni. Steam-en 50%, humble-n 55% kedvezménnyel tudnám beszerezni.
De ezek szerint jelenleg nem igazán játszható? -
Plata #170 Nézd szerintem a jelenlegi állapotában a játék nem éri meg azt az árat.
Én nagyon sokat toltam a nyári peccsig,többször végig toltam úgy hogy nem csak futtában hanem rendesen és minden baromságot megcsináltam.De a nyári peccs óta nem tudok vele játszani,állatira bugos. -
gunji #169 Érdekelt volna, de inkább már Steamről, még ha drágább is. Epicről soha, pénzt nekik soha, mióta lekorlátozták óvodás szintre a tizenéves accountomat, feloldani meg nem lehet. Bolond egy cég az :/ -
Plata #168 Kár,mert a játék azon kívül hogy iszonyú sok hibával és hiányossággal rendelkezik nagyon jó,nekem 220 órám volt benne a nyári frissítás előtt és végig vittem mind a négy ház sztoriját. -
krisztajo #167 Először nem de aztán már igen. Sőt kiléptem minden háttérben futó programból még a böngészőből is, így elindult.
Eljutottam a bank végéig, de amikor a menekülés után a ceremóniához vezető ajtóhoz ér a karakter azt a videót már nem bírja.
Ott megadja magát és fagyi. Pedig már egy pillanatra elhittem... :-( -
xido #166 nem emlékszem biztosan,de nincs olyan opció a steamen,hogy be lehet jelölni letöltés előtt,hogy a frissitéseket ne rakja fel?..vagy ha már be van épitve..akkor ezek a patchek már felkerülnek,csak a további frissitéseket akadályozza meg? -
JonasSandor #165 Hatalmas lagg sritek vannak. Memóriát kiakasztja fullon van. -
Plata #163 Mindent le vettél minimumra? -
JonasSandor #163 Annyit láttam hogy minden törölve lett alatta akkor csak csináltak vele valamit. -
krisztajo #162 Köszönöm a válaszokat. Sajnos ez nem jön össze. A játék elindult és a karaktergenerálást hagyta végigcsinálni.
De utána az első beszélgetés második mondatánál lefagyott és azonnal ki is lépett.
Nagyon sajnálom most majd féláron megvettem volna, de így nincs értelme. :-( -
Plata #157 Én már nagyon régóta látom.
2023 02 23 óta fent van.
Vagyis ha precíz akarok lenni akkor:
2023-02-23 07:55:46
De sosem érdekelt,mert van eredeti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.19. 19:19:48 -
Ssenkradlive #160 Az uccsó Ironman2-nek ment. -
Ssenkradlive #159 Azóta már frissítették a törtet is sokszor.
Fennt van a legfrissebb verzió most is, megfelelő helyen. :) -
Ssenkradlive #158 LOL...
Utoljára már írta valaki amikor sokadjára előadtad ezt torrent-témában hogy ne fogkalkozzunk veled, mert kicsit khm... zizi vagy, akkor erre nem reagáltam inkább, de az a bejegyzés most kezd már értelmet nyerni...XD
-
JonasSandor #157 Érdekes hát megnézhetem most milyen, de az első kinti ellenféllel találkozva kiderűl azonnal mennyire fos. Ha ott tartja a 50 60 fps t akkor jó, és nem 5 fps. Megnéztem minden kommentet töröltek onnan. -
Orbancapitan #156 1 nem volt megjelenés előtt törve
2 amit te próbáltál az már a patchelt verzió volt. mert mikor az empress első változatta ki jött egyből nuke volt le is került a legnagyobb oldalról aztán mikor ki jött az új empress ami jó is sajnos a névtelen feltöltőket el kerülte ezért csak a fel patchelt változat van fent. -
Ironman2 #155 Na ne röhögtess!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogwarts.Legacy.Deluxe.Edition-EMPRESS
Ncore-on ott van! Ja az zárt torrent,oda be is kell jutni.
Ez egy 100 százalékos tökéletes verzió,és a volt 1.0-ás magyarítás is ráment simán,igy játszottam vele.De hagyom,mert megb@sznak a warez miatt.
Vegyétek meg Epic Gamesen occső most! Epic kupon is jár mellé!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.12.19. 12:51:44 -
Ironman2 #153 Én irtam hogy a törttel játszottam,Empress féle változat terjeng,ami nincs felpatchelve,még az alap digital deluxe változat.Viszont azóta már megvettem kulcsos oldalon,majdnem féláron,de várhattam volna,mert most meg az Epicen szórják féláron,ha beváltod a kuponodat kb 10 rongyért már a tied a játék.Ha ezt tudtam volna. -
JonasSandor #153 Én nem látom sehol, a legnagyobb oldalon is a megjelenés előtti hulladék verzió van csak. Azt kipróbáltam és egy játszhatatlan fost kaptam ment is a levesbe. -
Plata #152 Nekem nem volt gondom a nyári frissítésig,akkor lett iszonyú gáz.
Addig csak hülye problémák jöttek elő,mint a világító fal és hasonló.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.19. 11:54:51 -
Orbancapitan #150 A day1 előtti patch nagyon jól futott ultra/high+rt 16gb rammal de utána mediumon és medium/low-on is úgy szaggatott h csak na pedig AMD Ryzen 5 5600x-om van melette meg egy msi rtx 3060 12gb szóval ők nyúltak bele felemelték a követelményt médiumon kb 24-26gbra a high min 32gb ultra 64 gb-ra a nexus-on nézz egy performance fixet. az után jobban futott igaz néha droppolt de jobb mint az állandó szaggatás -
Ssenkradlive #150 Pár nappal a megjelenés után már létezett tört verzió...
Ahhoz képest mennyit kommentelsz a témában, anyira szoktál képben lenni mint vak a képtárban...XD
Komolyan sajnállak már, privátban küldjek néhány linket hol nézelődj ? ;) -
#149 Azt hiszem a pc-s megjelenés után két héttel már fel is törték a játékot. Megnéztem gyorsan torrenten és igen, ott a törött változat februárból. -
Plata #148 Ha visszaolvasol láthatod hogy más írta hogy eddig tört-el játszott.
Én nem mert nekem elővételben volt meg steamen.
Egyébként máshol is olvastam hogy van tört,sőt tudtommal még konzolra is. -
JonasSandor #147 Nincs virágbolti. Nem törték azóta sem. -
Plata #146 Hát nem tudom.Szerintem a procid elég kevés.
A májusi frissítés óta a játék oltári szutyok lett,előtte high grafon szépen futott,azóta közepesen sem akar menni gubanc nélkül.
Az eredeti tuti hogy bajos.
Nekem viszont steames van nem epic.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.17. 22:07:36 -
#145 Elvileg így kéne futnia nálad: (SSD mindenképpen kell hozzá)
Próbáld ki a virágbolti verziót és utána is megveheted. -
krisztajo #144 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Az alábbi config-al elmenne a játék?
I-5 2300, 16 GB RAM, GTX 1060 6 GB win 10
Mert ha igen, akkor megvenném az Epic leárazásban.
-
Ironman2 #143 Még nem,de majd most fogom,mert már megvan. -
Norbertboy #142 Sajnos az eredeti sokkal rosszabbul fut, de ezt gondolom te is tapasztaltad már. -
Ironman2 #141 Na azért 28 euro mindjárt barátságosabb ár! Meg is vettem! Azon a bizonyos kulcsos shopban érdeklődjetek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!allkeyshop,most még van global/standard változat a k4g-n olcsón!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.11.30. 15:36:55 -
bendáj17 #140 Egyetértek én is sokat toltam de tényleg van az emberben hiány érzet. Sok mindent kihagytak ami nagyon kár mert akkor sikeresebb lett volna. manapság már nem ritka hogy félkész gamet adnak ki. -
#139 Igen, erre példa a quidditch kihagyása és az az átlátszó magyarázat, amit a játékon belül találtak rá. A játék a legjobb HP játék, de mint játék, magában, inkább csak egy erős négyes (ötös skálán) és nem ötös. Ebben az évben ennyi nem volt elég a jelöléshez.
Viszont pénzt azt csinált egy rakást, szóval 100%, hogy lesz folytatás. -
Plata #138 Nézd én nagyon sokat játszottam vele,a nyári frissítés előtt állandóan toltam napi szinten.
Nagyon jó játék tényleg,de azért ismerjük be hogy istentelenül el is cseszték.
Ha nem HP játék lett volna valszeg bukta lett volna.
Nagyon kevés dolog volt benne,elméletileg egy iskolában játszódik,gyakorlatilag semmi iskola jellege nem volt Roxfortnak.
Ok vannak tanulók és tanárok,de csak dísznek.
Nem lehet órára járni,nincsenek szabályok,nincsen büntetés,semmi.
Tanárok magasról tojnak rá ha az iskola közepén használsz főbenjáró átkot,tesznek rá hogy be törsz,vagy kirablod a szekrényeiket ládáikat.
Nem probléma ha éjjel kettőkor a folyosón mászkálsz,ha az igazgató szobáját éjjel kirablod,max azért pampog hogy miért császkálsz pizsamában.
Ez egy iskola lenne,de nincs semmi iskolai élet,sem klubok,sem bandák,sem barátok,semmi.
Nincsenek órák sem.
Bully az egy iskolában játszódó GTA játék volt,volt iskola,órák,nem lehetett óra közben lógni mert nyakon csaptak,nem lehetett tanítási időben városban csatangolni mert rendőr elkapott,voltak barátok klubok klikkek.
Ha fekvési idő után elkaptak a tanárok akkor megszívtad.Főleg ha a lánykoleszben kaptak el. XD
Hogwarts Legacy nagyon jó kis játék,de olyan mintha még csak félkész játék lenne amiből kihagytak ezerféle dolgot.
Egyébként ez valóban így is van,mert modderek szétkapták játékot és sok mindent megtaláltak benne,például lett volna benne rendes ház pontrendszer,ha tanárok rajta kapnak rosszaságon pontlevonást kaptál volna,na és még sok minden más is lett volna csak végül kivágták.A játékból rengeteg dolgot végül kihagytak vagy kivágtak,de a nyomai benne vannak a játékban.Moddal meg is lehet nézni.Még a multiplayert is megcsinálták.