46
  • gothmog
    #46
    Az ilyen igényekre van Hallmark channel meg Isaura tv.
  • ostoros
    #45
    Az egész genderkedés egy kamu. Célja mesterségesen megosztani a társadalmat, addig sem az igazságtalan vagyoni helyzeten agyal a nép.
  • NEXUS6
    #44
    Jaja, jól beszélsz barátom, tele vannak a mozik a Dirty Dancing, Love Story, Ghost, What's Up Doc? és más klasszikus romantikus filmek rimékjeivel.

    Ja, nem! ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2020.08.31. 14:22:21
  • Sceptrum
    #43
    Szerintem az ilyen kritikák károsak elsősorban bármire nézve is, mint maga a film. Valóban messze áll a tökéletestől, de még a jótól is, ettől függetlenül egy olyan történetet ad elő, ami a mai világban simán elképzelhető is lehetne. Ja nem, bocs. A valóságban olasz vagy más maffiózók simán félholtra erőszakolnak bárkit, hogy aztán nyakuk átvágása után valahol a Földközi-tenger bugyraiba küldjék a holttestet.
  • Zombee
    #42
    Függetlenül attól, mennyire szemét vagy nem szemét a film, nem hinném, hogy bármit is évtizedekre visszavetne. A cikket viszont nagyon átjárja a propaganda, így beleszállni egy huszadrangú lengyel filmbe, amit a cikk íróján kívül itthon nem is lát senki...
  • pakeszke
    #41
    ez gondolom a szurke otven arnyalatanak lesz a rajongoi valtozata :)
  • ENVE
    #40
    Jajj hagyjál már ezzel a hülye dumával, hogy nem gender karakterek, meg bla bla bla

    nem, egyszerűen trashek az emberek, és a trashre vevők, és azt piri pénzért meglehet csinálni, nagyjából 10iq-val. ennyire egyszerű.
  • NEXUS6
    #39
    Jogos kérdés. De értsd jól, ha nem lehet jóformán nem-gender karaktereket használni, sztorit bemutatni (klasszikus ájlávjú julavmít SEM) egy nagyköltségvetésű filmben, akkor az ilyen sztorik automatikusan szorulnak a perifériára, ott meg igen, lehet hogy az alázás, az erőszak, meg a pszichotrillerhorror sztorik a dominánsak. Ott sem kapsz egy sima nyári lávsztorira pénzt, ha nincs benne cápazombiűrlényvírusbaltásgyilkos. Szerintem nem egy rákitszájönsz megérteni. ;)
  • ENVE
    #38
    Hagyományos szerep lenne a nők alázása? Hmmm

    Hát végülis... Egyre több a laposföldes is, meg egyesek szerint az óttásban mikrocsipsz van, teljesen releváns számomra az, hogy a tekashi69 időszakában a "többség" mire tart igényt... Rendkívül fontos szempont az emberiség szempontjából
  • NEXUS6
    #36
    Ez abszolút jó szempont. A zs-kat, trash filmek világában a genderkedés nem igazán tudott a mai napig meggyökeresedni. Azok növekvő népszerűségének nyilvánvaló oka lehet hogy a közönségben továbbra is igény van a hagyományos nemiszerepek bemutatására.
  • ENVE
    #35
    Én egyet értek a cikkel, nem kellene már tovább korcsosítani az emberek értékrendjét, stb... Így is trash a világ fele
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2020.08.25. 01:33:52
  • Antracit
    #34
    Nekem tetszik ez a rövid bemutató, végre valami más szemszög! Nem kell megkötni a filmesek kezét.
  • NEXUS6
    #28
    Miért is kell bármilyen filmnek, amiben nőnemű élőlény előfordul (sőt bármilyen nemű) harcos forradalmi gender filmnek lennie? :O
    Had szavazzon már a néző arra, hogy tetszik-e neki valami, vagy nem, beül a moziba, vagy nem. Sajnos azzal, hogy szinte tűzzel vassal írtják nyugaton a nőket klasszikus értékrend szerint bemutató filmeket, ez azt is jelenti, hogy ha valamelyik mégis átcsusszan a rostán az nem biztos, hogy túl magas színvonalú lesz.

    Én általában azt tartom károsabbnak, hogy azon hálivúdi filmeknek, amelyeket eufémisztikusan akciófilmeknek neveznek, az erőszakhoz és a törvényességhez való viszonya semmit nem változott az utóbbi évtizedekben. A jó és a rosszfiú is írtja a másikat, lexarja a törvényt, simán tucatszám bevállalja a gyalogáldozatokat. Csak a jófiú világos cuccosban jár. A Batman Vs Superman boncolgatta ezt a témát, de az is olyan sután sikerült, hogy az is már inkább fájdalmas, mint röhejes volt. Ehhez képest ez a megjátszós genderkedés önmagában szánalmas. Szerintem.
  • ivanova36
    #15
    A Szürke 50 árnyalata bezzeg zseniális film mi? Ha nem milliomos lett volna a csávó hanem egy lakóparki drogos akkor simán elment volna egy CSI résznek az egész könyvtrilógia...
  • kalapos01
    #14
    Rengeteg ostobaság van ebben a kritikába leírva. A poén az, hogy tippre férfi írta, akinek fogalma sincs bizonyos témákról, amikről ír benne.
  • AnuluWork #13
    Ritka szar film.
  • Tikal #10
    dehogynem, csak abba már beletörődtek, nem tudod megváltoztatni a pornó ipart, képtelenség.
  • Atisz #9
    A feminista mozgalmakról annyit, hogy a pornófilmek ellen soha nem (ill. nagyon ritka kivételekkel) emelik fel a hangjukat, amik a lehető legjobban degradálják le a női nemet, sokkal jobban, mint bármelyik mainstream játékfilm
    Ez persze nem ad felmentést ennek a filmnek (a leírtak alapján), csak ugye a mérték nem mindegy.
  • zola2000
    #8
    "mely évtizedekre visszavetheti a női mozgalmak törekvéseit"

    Szerintem egy-két évtizeddel vissza is kellene, mert akkor volt kb egyenjogúság, ma már kezd átmenni a dolog femináci elnyomás irányába ... nyugaton Közép Európa még úgy ahogy normálisabb.

    Gondolok itt olyan dolgokra hogy egyesek a régi filmeket be akarják tiltani/volt már botrány már abból hogy megvágták pl a vissza a jövőbe netflixes változatát, ennél durvább amit az amazon csinált aki már tucatnyi mai japán light novelt tiltott le emiatt olyanokat is amiket még szó szerint Kína is engedélyezett! (jó a google play book/iTunes nem követte ... de ha minden kötél szakad ott van a japán bookwalker global, mert az internet szabad ... egyelőre)

    Szóval az ellenség a múlt és kelet ázsia, kezd kialakulni a polkorrekt "újbeszél" nyelv honnan ismerős helyzet? 1984.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.08.23. 06:54:58