46
Zompiercer
-
Ironman2 #5 Már régebben megjelent,csak most jött egy jelentősebb update az alfa14.A zombikat is átalakitották,már nem shrek-es kinézetűek mint régen,eléggé változatosak,mint a Dead Islandban.Vigyázni kell a méregdobálóssal,eléggé brutális,leszivja rendesen az életerőnket.Ja,és persze ott a vonat a garázsban,én már elkezdtem építeni az első vagont,raktam le ágyat,meg az egyik munkapadot (van belőle több is).Addig el se inditom a vonatot,amig fel nem tápolom magam,erre pont jó hogy most ki is lehet menni gyalog a tájba.Idáig asszem csak vonattal lehetett kimenni a bázisról,de lehet tévedek..
Figyelni kell a kaja,és éhségkijelzőre is,mostmár elrejtették a G betü alá,a főképernyőn,ugyis jelez majd a buff,ha elkezd fogyni valamelyik,mint a 7days to die-ben!
Jópofa vonatot lehet építeni,ha valaki nagyon kreativ,de vigyázni kell,mert a szabadban megtámadják a vonatot is a zombik,erre vannak különböző ablak,ajtórácsok,csapdák is!
Na és zabálja az üzemanyagot rendesen,gondolom lehet craftolni is,ott még nem tartok.
Én kicsit könnyitettem a játékon,de aki hardcore-t szeret,annak is van megfelelő beállítás.Vigyázat,mert normálon is már brutál erősek a zombik,kell bele 6-7 nyilvessző,vagy 6-7 bunkós ütés.
A táj hatalmas,több összekapcsolódó mapból áll,amiket sajnos betölt,igy tudták csak megoldani,de élvezet vonatozni vele.Kapunk egy kisebbfajta Train Simulatort.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.05.13. 13:02:00 -
Norbertboy #4 Te miket találsz. :) Be is raktam a kívánságlistámra, ha legközelebb akciós lesz kipróbálom. 2 óra játékidőn belül és két héttel a vásárlás dátumától belül visszalehet adni. -
Ironman2 #3 Alpha 14-nél tart a game,és már egész jópofás.Szinte minden megváltozott a start óta,lehet könnyíteni is amúgy,meg nehezíteni a főmenübe,és játék közben is.Zombi erősség,lootok számát,életerősség...stb
Zombik kinézete,és fajtái is sokrétegű lett,a crafting rendszer érdekes,de nem nehéz,és nincs túlbonyolítva.Sokmindennel fel lehet szerelni a 2 üres vonatkocsit.Még egyelőre az elején járok,ki lehet menni a szabadba is,körbenézni,de el lehet indulni a vonattal is,ha valaki ugy kivánja,csak még nem érdemes. -
Ironman2 #2 Amúgy a vonat a bázisunk,és szép kis hordát is kaphatunk rá,ha nem védjük.Nagyon változatos,és humoros játék:
-
Ironman2 #1 Ismét egy open world apocalypse zombie survival horror game amit ajánlok.Egyszemélyes fejlesztés,és kiadás,igaz még korai hozzáférésű fázisban van,de ez egyáltalán nem elmondható a játékról,mert egy teljes játékot kapunk a 19 euroért,ami szinte tökéletes lett!
Ez a DDDimanN egy zseniális játékot rakott össze,inspirálta gondolom a Netflix Snowpierce szériája,egy nagyon jó túlélős akciófilm,mindenkinek ajánlani tudom,viszont itt egy zombis paródia az egész játék,eljöttek a Plants Vs Zombies-ből a zombikák,hogy boldogítsanak minket a pályán,ez nagyon jól sikerült,mind a hangok,animációk,és fizika terén.Az EA most vakarhatja a fejét.Lootolás,és craftrendszer nagyon helyén van,ráadásul mint a filmben,itt is lesz egy egész vonat (ami a miénk),amit az elején vért izzadva kell elérni,vagy lopakodva.A zombikák eléggé kemények,és változatosak is.(sajnos kicsit csámpásak is,viszont tök jól lehet darabolni őket!) A vonat egyben Train Simulator is,mert vezetni kell a fülkében,és felszerelhetjük minden jósággal,mint a Subnauticában a Küklopszot.(ugyanúgy tervrajzokkal működik a dolog)Teljesen ránk van bízva minden a játékban.A map hatalmas,városok,vidékek..stb,én csak videóból láttam,de ezt egy ember csinálta akkor ismét le a kalappal előtte.
A hab a tortán hogy magyar nyelv is van benne!!
Steam oldal
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.07.10. 23:47:01