Horizon Zero Dawn PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
PSN ID.: Beegabor
Illetve nem egészen igaz, mert be lehet vacakolni magad ha a bejárat fölé elugrálsz a sziklákon , de ugye az nem a legit módja 😄 Ha érdekel van róla biztos leírás
PSN ID.: Beegabor
Lol, az adept fegyok mar sima ng+ megjelennek, ez igy okorseg, irnak mar le rendesen...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.08.11. 13:02:30
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De most very hard van. A NG+-ra akartam az ultrahardot. De így akkor kaka. Mert ha megvan ultrán a NG+ akkor meg már minek kezdjek neki még egyszer? mehhhh
Palinko: Nem tudom. Nekem még nem tűnt fel ez. Mikor engem agyonvágnak minden oke. 😄 Néha az tűnik fel, hogy rámesik a moob és nem sebez. Gondolom, hogy olyankor az adott támadási pont amit éppen csinált nem ott van ahol én és így nem ér sebzés. De amúgy nekem minden oke.
Én is szeretem a fűből ölést, de pffff.. Tegnap átmentem a Daytowe-hez és ahogy kimész van ott egy madár. Első gondolat... Ezt lerúgom onnan. xD Elsőre meghaltam, mert betalált még 2 boardhead is. Másodikra csak lejött. Aztán megyek tova. Találtam valami nagy bivalyszerű nem tom mit. 😄 Mondom ezt is meg kell ölni nincsen mese. xD AKkora káosz lett. Ütöttem egy bivalyt a másik kettő egymást. Közbe valahonnan jöttek valami keselyűk vagy 5 db de még a végére bejöttek a banditák is. Azt sem tudom hogy éltem túl, de kb 10 perc intenzív csápolás volt. Bele izzadt a kezem a végére. xD ÉS ezt very hard nehézségen. Na én így szeretem és ezt tökéletesen tudja a játék. Sokszor nem is érdekel a quest. Megyek és csápolok. Volt valami Fire bellowback.....Ohhh ember. 3 darab egyszerre. Szerintem egy 1 óra volt mire agyonvertem őket ( a sokadik halál után már nem is számoltam a többit. xD ). Persze én kb 4-5 szintel kisebb voltam. 😄 Nem is kellet semmihez. De nekem megnyugodott a lelkem, hogy megöltem őket. 😄
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2020.08.11. 11:20:27
Azért fogom a fejem keményen. 😄
Amúgy mount-ról ne harcolj. Legalább is ne szokd meg, ha very hard meg az fölé szeretnél menni. Sajnos a mount buta hozzá és nagy szinten 1-2 ütés vagy. Pl lerammol a Baordhead nem tudsz kiforogni és rotty.
Annyi wire van nállam, hogy már elkellet adnom a vendorn. xD Mondjuk mákom van, mert megkaptam a Shadow hunter bowt a Proving után egyből. És ugyen ahoz a nyílvesszőt harcikedvből és kalandvágyból kell craftolni. Ezért fontos, hogy megszerezd. xD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De no para izzitom mindjart a NG+-t, majd ott...
@grebber-van ertelme akkor is ha ott ahol te jarsz ez meg nem latszik, de nagyon is koherens es grandiozus tortenete van.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.10. 23:08:42
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olyanra pl miért nem lehet szűrni, hogy csak vendor vagy salvage lehet a tárgyból és egyszerre eladni vagy salvage?
Battletag: coolpet#2467
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.10. 19:48:54
Én is nekiláttam.
Nem találom a kedvencek gombot a fórumtémához 😊 Volt egy sárga csillag, most nincs. Merre van ? 😊
Megvan, jobb felső sarok, hidden 😊
Szóval van valami kezdő oldal hogy a fejlesztéseket hogyan kell elkezdeni érdemlegesen?
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2020.08.10. 19:38:15
Battletag: coolpet#2467
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.08.10. 19:05:41
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valami eszméletlen hangulata van. Mindjárt 10-es szinten vagyok, lassan kezdek rájönni a harcok mikéntjére az egyes mobok ellen. Bár a mountról való harcot még gyakorolnom kell. Lehet késöbb mountról lootolni fát, virágot, stb.? Vagy mindig le kell szállni a mountról (ami igencsak idöigényes és uncsi egy idö után). 😊
Az eddigi 7 óra alatt összesen két fagyásom volt, egyszer nagyon az elején, meg a mai napon 1, de ez lehet, hogy a baromi meleg miatt volt, pedig ment az extra hütés Turbo módban a laptopon, illetve van egy extra hütöm a laptop alá téve. Majd meglátjuk, mi lesz a továbbiakban, de egyelöre nem panaszkodom, elviselhetö ez a mennyiség.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.10. 12:29:57
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2020.08.10. 07:03:52
Mindenkinek más az élvezet, valakinek csak very hardon jó, én sztori módon keztem de azért belátom az már élvezhetetlenül gyenge feltettem normalig és tök elég, úgyis tudom magamról hogy very hardon is átvergődnék rajta pár hét alatt, de inkább napok alatt egy élvezetes séta lesz nekem a játék. Értem én ha másnak meg más a jó és tudom hogy nem véletlenül teszik bele a játékokba ezt a sok mindent, mert biztos mindennek megvan a arajongótábora, de nekem a gyűjtögetés már munka meg kínlódás, el tudod képzelni hogy akkor lennék a legboldogabb, hogy ha játék elejétől a végéig 1 íjjunk lenne, végtelen lőszerrel, 1 ruha, skillfa semmi stb? A Mass Effect 1-ben is mennyire örültem hogy kifogyhatatlan volt a fegyó 😄 Szerintem inkább baj hogy a mostani játékok sok mindenre akarnak koncentrálni ezért semmiben vagy kevés dologban igazán jók.
Én még egy játékban sem éreztem azt hogy na itt mindent csinálhatok, ha éreztem is hamar a fejemhez koppantak mégis a játék korlátai, mindig ki tudsz olyasmit találni amire a programozók nem készítették fel a gamet, ezért is tartom magam ahhoz hogy akkor úgy tolom ahogy megálmodták.
Wirenél rájöttem már, meg utólag arra is hogy mi fogyasztotta de annyira kezdő voltam hogy ezt elsőre nem láttam át, jelzem, így a játék 15%-t a hátam mögött tudva még mindig nem tudom hogy használjam a modificationoket a fegyverekben stb, ha a modificationre megyek ott se a fegyvernél ott se ír ki billentyűt mivel tehetném bele, de mindegy is majd végigtolom e-nélkül.
Ne személyeskedem vagy degradállak le. Csak sajnos eljutottunk már arra a pontra, hogy minden el kell magyarázni.
Számomra pont ez a jó a játékban, hogy elenged. AMúgy minden de minden benne van ami kell. Csak el kell olvasni és megnézni a dolgokat.
A notebook-ban a gépeknél minden szépen le van írva. A wire-t pl tudod nagyon könnyen farmolni a Watcher meg a Rider mobok-ból. 2 legkönnyebb npc és kb 1 szúrás vagy 1 sima nyílvessző.
Amúgy ha csinálsz resist potiont akkor a vendor 1 illetve 2 metal scrap-al többért veszi meg mintha eladnád a hozzávalókat csak úgy. Nem sok, de azért a plusz pénz az plusz. 😊 Ehez sem kellet senki sem. Csak a WOW-ból hátramaradt a Goblin élet és nem voltam rest ráfodítani 10 percet még átnéztem. 😊
Mivel OPEN WORLD ezért farmolnod kell. Nem csak mész azt lősz. Ne csodálkozz, hogy kifogy a wire. Gondolom a sima Watchert is a Carja shrarpshot Bow-al lövöldözöd. Meg tegyél úgy mint ahogy a gyerek is írta, mert Ő TUDJA hogy Neked HOGYAN KELL játszani. Legyen nálad egy stheltes armor is és kerülj el mindent. Nehogy esélyed legyen bár mit is gyűjteni. 😄 Elszáll az agyam de tényleg. ( inkább ezt fogadd meg. Fejleszd fel a táskákat és ne legyen nálad 5 stack ridge wood, mert értelmetlen. Próbálj meg vendort használni.)
Nekem még nem volt gondom pedig már benne van több mint 21 órám. ( raktam volna bele többet is csak az az átkozott összeomlás elveszi a kedvem. Így nem lehet beleéléssel játszani. 😞
Ez a nehézség érdekes. Én very hardon kezdtem. És pl egy óvatlan pillanat mikor a boardhead beszalad és ennyi volt. Vagy mikor a sawtooth full HP-ról lenyom mint a bélyeget. Mert éppenséggel ugrás után, ha misselt is és nem figyelsz akkor a mancsával még rádver egy jó nagyot. Én nem hiszem el, hogy te egyből ultra hardon kezdted el és nincsen benne kihívás. 😄 Mikor már egy sima Watcher is megöl, ha nem figyelsz oda. Szerintem aki Játszott GTA5 vagy RDR2 és társai. Neki tudom ajánlani a very hardot kezdésnek mert ismerős lesz neki.
Aki meg full élvezni szeretné annak meg egyel alatta. A totál kezdőknek meg egy Medium simán belefér.