419
1593864024.jpg
Master Race kiadás...
  • kill3r21
    Hú az jó cucc, ps4en megszereztem, imádtam ^^
  • Seth
    Az a páncél akkora különbség, hogy kb soha nem halsz meg, ha viseled. Szóval ha kell a kihívás,akkor nyugodtan tartogassátok a Frozen Wilds kiegészítőre, a fősztori után. Ott már azért abban is le tudnak zúzni :)
  • Sunrider924
    Nem a fo story vege, de eleg sokat kell haladni vele, az meg hogy nem legit... es az miert legit hogy eldugjak a retekbe ugy a pancelt mint a hozza valo power cell-eket, nyugodtan fogjal be egy stridert es ugralj a sziklakon vele ahogy a youtube-on megtalalod, mar 3 eve se volt problema a legtobb jatekosnak, ez ne terhelje a "lelkiismereted", szerintem. Az a pancel az akkora kulonbseg hogy nekem ez igy siman beleferne...
  • PunkZoli
    ergo azt a nyamvadt páncélt nem fogom tudni megszerezni :D gyász
  • Seth
    Oda már csak a fősztori vége után tudsz újra bemenni.
    Illetve nem egészen igaz, mert be lehet vacakolni magad ha a bejárat fölé elugrálsz a sziklákon , de ugye az nem a legit módja :D Ha érdekel van róla biztos leírás
  • PunkZoli
    az all mothers watch templomába hogyan lehet visszamenni a power cell-ért?
  • Sunrider924
    Egyszeru, rusholod a storyt semmi massal nem foglalkozol, a kimaxolast meghagyod az ng+ utanra. En is most pont ezt csinalom.

Lol, az adept fegyok mar sima ng+ megjelennek, ez igy okorseg, irnak mar le rendesen...
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.08.11. 13:02:30
  • PiszkosFred
    PC-ről beszélünk, biztos lesz valami unlock/buhera, hogy ez ne gátoljon meg benne.
  • Deviome
    Hát ennek nem örülök. Én sem nagyon tudtam értelmezni és ráhagytam én is. Mondom 1x megcsinálom simán és utána NG+.
    De most very hard van. A NG+-ra akartam az ultrahardot. De így akkor kaka. Mert ha megvan ultrán a NG+ akkor meg már minek kezdjek neki még egyszer? mehhhh
  • Sunrider924
    Engem csak az bosszant, hogy ugy tunik nem tudok olvasni/ertelmezni, mivel azt hittem ha kitolom a jatekot akkor a new game+ unlockolja a josagokat mint az extra Focus feature-ok, uj weapon tier stb, erre ujra elolvastam sokadszorra (mire felfogtam) hogy new game plust is vegig kell tolni legalabb hardon es csak azutan oldja fel ezeket, ejj faszom....
  • Deviome
    Semmi baj! :) Csak vicc volt a " hunter bow " hülyeséghez.

Palinko: Nem tudom. Nekem még nem tűnt fel ez. Mikor engem agyonvágnak minden oke. :D Néha az tűnik fel, hogy rámesik a moob és nem sebez. Gondolom, hogy olyankor az adott támadási pont amit éppen csinált nem ott van ahol én és így nem ér sebzés. De amúgy nekem minden oke.
    Én is szeretem a fűből ölést, de pffff.. Tegnap átmentem a Daytowe-hez és ahogy kimész van ott egy madár. Első gondolat... Ezt lerúgom onnan. xD Elsőre meghaltam, mert betalált még 2 boardhead is. Másodikra csak lejött. Aztán megyek tova. Találtam valami nagy bivalyszerű nem tom mit. :D Mondom ezt is meg kell ölni nincsen mese. xD AKkora káosz lett. Ütöttem egy bivalyt a másik kettő egymást. Közbe valahonnan jöttek valami keselyűk vagy 5 db de még a végére bejöttek a banditák is. Azt sem tudom hogy éltem túl, de kb 10 perc intenzív csápolás volt. Bele izzadt a kezem a végére. xD ÉS ezt very hard nehézségen. Na én így szeretem és ezt tökéletesen tudja a játék. Sokszor nem is érdekel a quest. Megyek és csápolok. Volt valami Fire bellowback.....Ohhh ember. 3 darab egyszerre. Szerintem egy 1 óra volt mire agyonvertem őket ( a sokadik halál után már nem is számoltam a többit. xD ). Persze én kb 4-5 szintel kisebb voltam. :D Nem is kellet semmihez. De nekem megnyugodott a lelkem, hogy megöltem őket. :D
    Utoljára szerkesztette: Deviome, 2020.08.11. 11:20:27
  • Sunrider924
    Amennyi fals informacio es velekedes kering a neten a jatekkal kapcsolatban, nehez eldonteni mar hogy valaki komolyan elhiszi oket vagy csak szarkazmusbol kerdez vissza a cifrabb butasagok utan. Egyszerubbnek tunt siman valaszolni a kerdesre.
  • Palinko
    Ráadásul a mountot nehézkes is irányítani, van egy bizonyos késleltetése irányítás tekintetében ami igazából reális de ezért én sem harcolnék nagyon róla. Nekem a magas fűből magas fűbe dolog jött be meg a sok ugrálás, de sajnos vannak ellenfelek amik igazán teleportálnak néha, olyan jó lenne ha már lenne valami technika erre hogy megoldanák hogy az animációk úgy játszódhassonak csak le hogy fizikailag lejátszódhatna úgy a valóságban is.
  • Deviome
    Látom, hogy neked nem esett le, hogy miről is van szó. xD
  • Deviome
    Igen. Nélküle egy szemenköpött senki vagy. Még a lvl2-es Watchert sem fogod megölni. Fú bazd.
    Azért fogom a fejem keményen. :D

Amúgy mount-ról ne harcolj. Legalább is ne szokd meg, ha very hard meg az fölé szeretnél menni. Sajnos a mount buta hozzá és nagy szinten 1-2 ütés vagy. Pl lerammol a Baordhead nem tudsz kiforogni és rotty.

Annyi wire van nállam, hogy már elkellet adnom a vendorn. xD Mondjuk mákom van, mert megkaptam a Shadow hunter bowt a Proving után egyből. És ugyen ahoz a nyílvesszőt harcikedvből és kalandvágyból kell craftolni. Ezért fontos, hogy megszerezd. xD
  • Palinko
    Igen nekem bár megjelentek az árusoknál, gondolom szint kérdése a dolog nem csak a provinghoz kötött, hanem inkább a provingra nagyjából azon a szinten leszel, deeee fogalmam nincs még honnan szedem ki azokat a cuccokat amik kellnek de a google majd biztos kisegít. Szóval akkor azok a lila nyilak már olyanok amik sokat segíthetnek rajtunk? Mert eddig csak a sharpshooter bow-ba invesztáltam de valamennyire bánom már.
  • Palinko
    Én is jobban örülnék egy skyrim szerű megoldásnak, súly limit, aztán 1 táska mindenre, de a fának akkor sem lehetne valós súlya mert mindig craftolni kell nyilat szóval... Ez a sok táskázás csak időhúzás kb hogy tudj mi után szaladgálni és fejlesztgetni de valamiért sok ember meg ezt szereti de játszható simán úgy is hogy nem sokat fejlesztesz.
  • Palinko
    Nem tudom nekem sem fagyott egyszer sem, és az FPS lockot én is belőttem 60-ra, mert úgyis 60Hz monitorom van minek erőlködjön a hw, akkor lehet csak ennyi a megoldás a problémásaknak?
  • Palinko
    Köszi mindhármatoknak igen a crafting menüben már láttam hogy miről beszéltetek de én egyre inventoryban akartam beleerőszakolni azt a modifikációs dolgot, még a Diablo 2-es reflexek dolgoztak eszembe sem jutott volna crafting menübe keresni. Pedig hasznos és itt a hátizsák méretét is növelgetem már mindenből.
  • Sunrider924
    Fenet, haladj tovabb, megjelennek majd a kek es kicsit kesobb a lila ijjak is az arusoknal, csak legyen meg a hozzavalo, hogy meg tudd vasarolni, nemcsak penz kerdes, resource is kell hozza, sokszor nem is akarmilyen...
  • hawkie22
    A Proving-ot megcsináltam, de se híre se hamva ezeknek az íjaknak. Most akkor kezdjem újra? :D
  • Sunrider924
    Az Ultra hard world record speed run az 1ora 47 perc. Nekem most 40 ora korul mutatja, a tortenetben kicsit eloreszaladtam mert akartam valami felszerelest/cuccot amihez sokat kelett menni a fo story vonalan, maskepp feltett szandekom volt minden mellekkuldit megcsinalni.
    De no para izzitom mindjart a NG+-t, majd ott...

@grebber-van ertelme akkor is ha ott ahol te jarsz ez meg nem latszik, de nagyon is koherens es grandiozus tortenete van.
  • jarlaxxe
    A kieggel együtt cirka 40 óra egy normális végigjátszás de persze lehet gyorsabban is meg el is lehet tovább húzni ez egyén függö.
  • grebber
    ~20 óra.... de van 10 órás walktrough is ...attól függ kit mennyire érdekel a fűszálak felderítése számolgatása
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.10. 23:08:42
  • caps lock
    Az igen! Ilyen gyorsan a végére értél? Nekem eddig nyolc órám van benne és még a tutorial területet se hagytam el. Minden csip-csup dolgot megcsinálok mielőtt a sztorival haladnék.
  • grebber
    Nyilakkal harcolsz a robotok ellen ne keress értelmet a dolgokban
  • Sunrider924
    A jatek vegso boss csatajanal jarok es lore kerdesem lenne szoval innentol spoilerbe es a valaszt is ha tudja valaki, szinten spoilerbe kerem. Koszonom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki elmondana hogy mi lett/hova lett a legiero? nehez elkepzelni hogy nem probaltak meg legicsapasokat a robotok ellen amikor egyetlen Faro robot se rendelkezett legielharito kepesseggel, szigoruen foldi/rovid hatotavolsaguak, tankok ellen ami a tortenet szerint a fo csapasmero eszkoz volt 2060-ban. Ha valahol van logbejegyzes/holo/akarmi ahol ezt megmagyarazzak, mert ez igy irgalmatlan nagy plothole nalam.
  • Deviome
    Igen így van! Ezeket az itemeket radnom kapod meg egyszerre. Ha megcsinálod a Proving-ot egyből meg kell kapnod őket. Amennyiben nem, akkor kezd az egészet előröl, mert nem fogsz tudni továbbmenni a következő küldivel. Sajons ezt elég rosszul csinálták meg. :S
  • PunkZoli
    mondjuk az való igaz, hogy idegesítő ez a konzolos fos elrendezés
    olyanra pl miért nem lehet szűrni, hogy csak vendor vagy salvage lehet a tárgyból és egyszerre eladni vagy salvage?
  • coolpet
    Ahogy a Wiki-t elnézem, kell az első végigjátszáshoz egy Shadow Hunter Bow, és egy Shadow Precision Bow :)
  • wedge31
    Az első nálam a batyu fejlesztés volt az elején nagyon-nagyon fontos, hogy ne fogyj ki semmiböl.
  • Maxtreme
    Nem 1 túl bonyolult játék ez, simán rá lehet jönni a dolgokra a tutoriallal együtt 1-2 óra játékidő alatt.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.10. 19:48:54
  • PunkZoli
    ott van az csak elbújt :D egérrel húzd végig jobb felül a témaindító sorát, jobbra lesz.
  • coolpet
    Sziasztok!

Én is nekiláttam.
    Nem találom a kedvencek gombot a fórumtémához :) Volt egy sárga csillag, most nincs. Merre van ? :)

Megvan, jobb felső sarok, hidden :)

Szóval van valami kezdő oldal hogy a fejlesztéseket hogyan kell elkezdeni érdemlegesen?
    Utoljára szerkesztette: coolpet, 2020.08.10. 19:38:15
  • Sunrider924
    Mekkora hulye volt aki a taska upgradekhez a hozzavalok kvotajat kitalalta... van 5 taskam amihez a 3/4 szintu upgradenel tartok es termeszetesen mindegyiknel ott virit a 200 ridge-wood, naszoval az akkor 1000xfa, hogyne, fakitermelo szimulator 2020....
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.08.10. 19:05:41
  • PiszkosFred
    Hat gondolom ez amolyan veszmegoldas a fixig/patchig.
  • kill3r21
    Kipróbáltam én is ezt a dolgot, mintha minden tényleg sokkal jobb lenne, de a grafika valami elképesztően hányás lett tőle :S
  • Voltan
    "Lehet késöbb mountról lootolni fát, virágot, stb.? " Van rá skill, meg lehet tanulni.
  • hawkie22
    A játék nagyon beszippantott, ma alig vettem észre, hogy már 4 órája játszom szünet nélkül. És még csak most jutottam ki a kezdöterületröl, összesen 7 óra játék után.
    Valami eszméletlen hangulata van. Mindjárt 10-es szinten vagyok, lassan kezdek rájönni a harcok mikéntjére az egyes mobok ellen. Bár a mountról való harcot még gyakorolnom kell. Lehet késöbb mountról lootolni fát, virágot, stb.? Vagy mindig le kell szállni a mountról (ami igencsak idöigényes és uncsi egy idö után). :)
    Az eddigi 7 óra alatt összesen két fagyásom volt, egyszer nagyon az elején, meg a mai napon 1, de ez lehet, hogy a baromi meleg miatt volt, pedig ment az extra hütés Turbo módban a laptopon, illetve van egy extra hütöm a laptop alá téve. Majd meglátjuk, mi lesz a továbbiakban, de egyelöre nem panaszkodom, elviselhetö ez a mennyiség.
  • PiszkosFred
    Kollégám pont reggel mesélte, hogy high settingsen neki 50-re fixelt + 60-ra belőtt adaptív fps az optionsben eltüntette a fagyást teljesen.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.10. 12:29:57