Horizon Zero Dawn PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PunkZoli, 2020.08.10. 02:06:12
Magasabb szinten több XP-t kapsz vagy csak a harcok lesznek nehezebbek?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.09. 16:22:47
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Viszont ezt most kissé elbaxták jah. Láttunk már ilyet. Ők szerintem nem fogják megengedni maguknak (meg a Guerilla se) hogy ne foglalkozzanak a kérdéssel.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.09. 14:04:22
Amikor a kiadó is mosakszik akkor van gond nem?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.09. 13:26:57
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Komolyan, meglepő hogy egy konzolporttal technikai gondok vannak PCn induláskor? :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.09. 13:15:58
Komolyan röhej,ami manapság csinálnak PC game terén,még jó hogy feltörték ezt is...<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Viszont azt kell mondjam, a játék hangulata nagyon adja. Még nagyon az elején vagyok, szívok a harcoknál, ha nincs megtervezve rendesen, de nagyon élvezem.
És a játék gyönyörü. Nem tudom, hány fps-em van, nem is nagyon érdekel, amíg folyamatosan fut szaggatás nélkül.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Vagyis egyszer a Földön - nem is olyan sokára - a technikai csúcsszuperstb. mindenható hightech korszakban az emberi baromságok miatt a "technika és a Föld" közösen úgy döntött, hogy akkor itt most vége mindennek (spoiler miatt legyen elég ennyi). A csúcsragadozó/status quo megváltozott (nem a mi javunkra), a Föld biológiai lények számára lakhatatlan lett, és szevasz. Majd a világégés után pár száz évvel újraindult az "élet" (spoiler miatt csak annyit, hogy nem véletlenül), amelybe te/mi nagyjából megint további párszáz évvel később, a 3000-as évek elején csatlakozunk be. Az emberek eddigre már újra benépesítik a világot a régi világ romjain és "maradványain". Aztán persze megint sz.rt önt valaki a ventillátorba és....
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.08. 21:23:49
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Engem leginkább a monster hunter worldre és némi tomb raidere emlékeztett sok mindenben de persze azért ezeknél sokkal de sokkal jobb a játék.
Teljesen sandbox jellege van a játéknak, hatalmas bejárható világ tele feladatokkal.
A harcok taktikusak de alapvetöen nem nehezek azért a nagy dögöknél oda kell figyelni / csapdázás, gyenge pontok kihasználása, megfelelö löszer tipus használata, stb /
A sztori eddig rendben van nyolc öra alatt volt legalább másfél öra átvezetö videó.
Maga a játék meg nagyon rendben van rég rántott be igy egy világ teljesen érthetö miért volt ez a cucc annyira sikeres.
Játékról meg semmi baja vannak laggok de 60 alá nem esik be és a 100-at is benyalja, átvezetőknél a 120 is megvan.
Plusz én anno már végigtoltam Ps4-en! A játék tényleg zseniális ez nem is vita tárgya
Szerintem teljesen élvezhető a játék. Nekem egy baja van az, hogy kifagy. Amúgy 9/10 Már beleöltem 12 órát és nagyon adja. Amúgy én very hardon kezdtem és nem is bántam meg. Lehet vele haladni, de oda is kell figyelni.
És megérte az árát a játék. Meg mint írtam is teljesen jó és élhető a játék ( kivéve a fagyást ) szóval aki írja, hogy nem éri megvenni meg ilyenek az hazudik. Csak elriasztja a játékosokat.
Nálam ennyit tud a gépem jelenleg a benchmark alapján, és a játékban sem tűnik másabbnak. High presetből indultam, mert gondolom itt is a presethez igazítja azokat a beállításokat, amelyeket nem lehet módosítani, így a LOW preset manuálisan átállított HIGH értékek mást produkálnak, mint az ULTRA presetből visszaállított HIGH értékek. De, lehet tévedek és ez a motor nem így működik :)
Mindenesetre High presetből kiindulva a model és textúra: Ultra, a shadow, clouds és reflection: medium, motion blur: off (minden más maradt HIGH).

Az árnyékok ultra helyett highon, minden más az elérhető max beállításokon. Kétszer állt meg teljesen a kép 1 pillanatra, (az gondolom az 5 fps) de amúgy a benchmark alatt nem volt sehol fps probléma. (a driver az ajánlottnál régebbi)
Majd kiderül mi lesz ingame.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.08. 05:53:03
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont, hogy mi a tökömet csinált 15 percen keresztül az első indításkor hardver felmérés címén, az rejtély.
https://kepkuldes.com/image/Zzo4bd
Bocs a dupla postért. De nekem így van beállítva. És elégedett vagyok vele tökéletesen
1060OC i7 32 giga ram SSD és ultrán van minden Talán a felhőt meg a valamit levettem High-ra és futt. Van ahol látom, hogy nem 60 fps. De nem zavar. Harcolni simán lehet tőle. Szóval nem kell hozzá 2 millás gép. Az meg aki PC-t nyomat TV-re no comment. Vegyél akkor konzolt. -.-"
Minden fasza a játékkal. De most hagyom mert nekem 3x dobta ki a fagyást. Még 2x el is ment de most jött a rész amikor az öreglány megakarta mutatni, hogy merre vagy ki által születtem. És az most.... Majd holnap. Hátha jön valami fagyás elleni javítás. mert így nem akarok vele játszani. Rohadt történet és élmény gyilkos.
Az a crash is vicces volt, mert inditaskor szolt a jatek, hogy a driverem regi (tenyleg volt mar vagy fel eves, mostansag nem hasznaltam az Gef.experiencet), de leszartam. Aztan az elso barlangi jelenet utan epp a menuben remappoltam a bill.kiosztast es akkor fagyott le, keybinding kozben :) Na mondom, olvastam itt a sok szarsagot a portrol, akkor ne kockaztassunk, frissitettem a drivert gyorsan. Jatek ujra elindit, vegigment megint a 100%-ig elvanszorgo "varj egy picit, megnezed milyen konfigod van" csik is, immaron masodjara. Es ennyi.
Azota semmi gondom. Most pl a mellekkuldetesek es a felkeresek miatt fel s ala rohangaltam nyilt terepen, apritva a gepeket meg kerulgetve a tobbi ellenfelet, szedve fel minden szart, ami utba esik (majd jo lesz meg valamire), de meg igy sem adta meg magat, mukodik minden rendesen, fagyasmentesen, 50-60 fps kozott, stabilan.
9400f + 1650 Super + 16gb ram
1080p, favored beállítás aminél levettem az árnyékokból, élsimításból és kikapcsoltam a blurt mert rühellem és 55-60 fps-em van folyamatosan. Átvezetőknél esik le valamiért 45 körülire és 5 óra játék után az x-edik ki alt+tab-olás után fagyott ki először.
Amúgy eddig egész jó kis játéknak tűnik.
szerk.: driverem nem friss.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2020.08.07. 23:31:29
"Jabar sa bu eeda murishani!"
De vegulis itt is latszik, hogy a 6 vs 6+ (ami a teszten 8 szal, sot itt mag) nem valtoztat mar semmit pozitiv iranyba.
De most nem akad, igy viszont tuti javitani fogjak ezt a furcsa akadozast, amit remelhetoleg tobbet nem latok.
Jut eszembe, bar ez maskepp akad mint pl a dirt rally 2, de nem is tudom fel ev kellett hozza mire a nyomorekok kijavitottak, hogy ne akadozzon, amikor be van dugva egy random usb-s jatekvezerlo pluszban a jatek kozben.(pl lkezifeke) persze azt is elottuk mar egy lelkes srac egy modositott dinput file-lal megoldotta. Ment ott is rendesen az anyazas a sajat forumukon.
ui: mondjuk amikor toljak a zoldek a mondokajukat, meg a legyen muanyag a fulpiszkalo mizeria, nem tudom miert nem kotelezik a jatekfejlesztoket, hogy pl itt is ne pakoljak mar bele a 15 GIB random nyelvet feleslegesen a jonepnek. Amit mindjart torlok is.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.08.07. 23:18:45
szerintem
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.07. 23:07:54
szerintem