10
Star Wars:Squadrons / SW Space Combat Game
 • Beni521
  #10
  Minden (Ian Frazier creative directorral készített) interjúban elhangzott, hogy nem terveznek egyáltalán mikrotranzakciókkal, egy befejezett játékot kapsz kézhez 40 euróért, ahol játszással mindent fel tudsz oldani. Esetleg ha nagyon jól fogy a játék és az EA rábólint akkor nem zárják ki a lehetőségét, hogy bővítsék, de szerintem inkább valószínű, hogy abban az esetben úgy jár mint a Battlefront és gyorsan kihoznak egy második részt ami már jóval tartalmasabb.

  Egyébként egészen a 90-es évekbeli X-Wing játékokat veszik alapul. Itt van egy egész átfogó interjú ahol szó van a repülés modellről, feloldható loadoutokról, meg miegymásokról. Illetve Twitteren Ian Frazier azt is megerősítette, hogy a Fleet Battle módban lesznek AI által irányított vadászok is, nem csak a 10 player gép fogja egymást kergetni.
 • TomStorm
  #9
  Bár ez akkor derül ki ha látjuk rendesen mozgásban a játékot(mire tervezték inkább)
 • TomStorm
  #8
  Nekem mostanában nagyon tetszenek az árkád cockpit játékok(ETS2,ATS,FS19..) és most egy SW ami kizárólag belső nézet hát eléggé elkezdett érdekelni:)

  Sim cockpit-et külön kezelem az más.
  Ennek viszont simán jól fog állni!!

  Csak azt nem tudom,hogy Warthog-al milyen lenne ez.Mivel multi ezért lehet kell az egér-bill kombó ha eredményes akarok lenni:(
 • TomStorm
  #7
  Ha meglesz csinálva rendesen cockpit azoknál is akkor nem gond ha fizetni kell érte.
 • lonvard
  #6
  Immersionilag biztosan jobb. Tehát amikor flották csapnak össze, akkor ne 10 vadászgép kerengjen körülöttük. A másik meg hogy a nagy hajók irányítása az egészen más játék lenne, szerintem nem lesz benne. Meg az bénább is lenne ám. Valami külső nézetes lövöldözés, olyanból már most van több is, és speciel engem egyik se kötött le. Ebben tetszik az árkád cockpit, biztos jó móka lesz, csak kellene még legalább 10-15 vadászgép, oldalanként.
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.20. 15:04:39
 • Sippie
  #5
  star destroyer fizetős dlc 9,99 $, millenium falcon 12,99$ és így tovább... ismerve az EA-t.
 • hawkie22
  #4
  Nem hiszem, hogy 10v10 vagy 20v20 jobb lenne. Lásd Battlefront 2. Ott se volt annyira jó. Az 5v5 az jó gyors csatákat jelent, ha Dogfightot mész, ha meg Fleet Battle-t, akkor meg a három szakaszos játék lát el jó ideig feladattal. Szerintem a kezdetek után be fogják lassan vezetni, hogy nagyobb hajókat is lehet irányítani, illetve ugyebár van azért még jó pár másféle légijármü, az eddig látott 8 darabon kívül. Pl. B-Wing, Millenium Falcon, Jedi Starfighter, Kylo Ren hajója, a különféle TIE vadászok, amik szerintem majd késöbbi contentként be fognak jönni a játékba. Ekkora ziccert nem fognak kihagyni.
  Egyébként nekem is ég a bélem, hogy Csillagrombolót vezethessek/irányíthassak. :)
 • lonvard
  #3
  AZ 5vs5-öt mindenesetre nem értem. Kevéske. Bár az is igaz, hogy egyetlen játékos jobban tudja menedzselni a helyzetet, több múlik így az egyéni képességeken. Ami szuper, csak én meg nagy űrcsatában szeretnék részt venni, ha már...
 • hawkie22
  #2
  Gyerekek, ez valami nagyon baba lesz. :) Már a Battlefrontokban is csak Starfighter módban játszottam, ez meg csak légicsatákra összpontosít, hát odáig vagyok meg vissza. Amíg megjelenik, addig beszerzek egy Acer Predator Helios 700-at VR-szemüveggel, aztán októberben csapatás lesz. :)
 • TomStorm
  #1
  Bemutatkozott az új SW game ami az űrcsatákra összpontosít!
  Inkább a Multira hegyezték ki de lesz egyszemélyes kampány is mind kettő oldallal.

  Crossplay ill.VR támogatást is kapott.
  Megjelenés:2020 október 2(PC,PS,Xbox)

  Bemutató videó:


  Gameplay videó:

  Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.06.19. 16:22:26