49
Fast and Furious Crossroads
-
#9 Jah :( Pedig lennének jó lehetőségek az ötletben de nem ilyen megvalósítással -
#8 persze hogy ironizálok :D
Ez max a mobilpiacon állná meg a helyét, vagy egy 2 eurós budget kategóriába, valami első játékos indie fejlesztőcsapat kezei közül. -
#7 Lehet hogy ironizálsz, de ezen vagyunk fennakadva:
available for PlayStation 4, Xbox One & PC on August 7, 2020. -
#6 nincs ezzel baj. Egész jó kis mobilos játéknak tűnik..... -
#5 Nem hiszem, hogy játszanék egy ilyen játékkal. A Crew-val se játszottam, meg az NFS-ekkel sem. Legfeljebb utóbbiakkal még a kezdetekben. Ja! A Shift 1-2 is megvolt. De azért nem hiszem, hogy ne lenne itt helye az FFC-nek, mivel szerintem ennek is megvan/meglesz a közönsége. Másrészről meg az SMS egy játékfejlesztő. Nincs kőbe vésve, hogy ezután csak szimulátor vonalon tevékenykedhetnek. Volt már hasonló próbálkozásuk, a World of Speed, amit anyagi okok miatt eladtak egy másik fejlesztőnek, de korábban is volt árkád játékuk a Test Drive: Ferrari Racing Legend vagy épped a már említett Shiftek is inkább az árkád felé hajlottak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.05.30. 09:20:57 -
#4 Én is épp pár napja láttam az oldalon mert az F1 megjelenési dátumát ellenőriztem húgy júni vagy júli és láttam ezt a projektet, még gondoltam is hogy biztos jó lesz bár a filmek mára már nagyon silányak az első két rész maga idejében még egész jó volt a "kiafaszagyerek" kategóriában de már csak látványilag jók mostanra, gondoltam hogy ez játékban elég is lesz meg izgalmas, de ezzel a gameplayel szembesülni így most elég durva. Először azt hittem mobil game, de ezt így PC-re komolyan gondolják?
Mintha valami kezdő csapatnak adtak volna egy ekkora címet és alpha állapotban lenne az egész, én komolyan nem is értem mi ez. -
#3 Nem kicsit meglepő hogy a jóféle CARS 1-2 után ki tudtak jönni egy ilyennel..néha csak kapkodom a fejem miket tudnak összehozni ,mintha MIB-es resetet kaptak volna és kb napközisként dobták volna össze nagyon gáz -
ntex #2 Hát öhm... Ez így első ránézésre elég gagyinak tűnik -
https://www.codemasters.com/fast-furious-crossroads-gameplay-reveal/
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.05.29. 17:15:56