Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a medium meg large szekeret meg leirtam már az elmúlt napokban többször mire jó és miért kell és miért az legyen az első amit megveszteka tradernél 😄 a vadász szekér megint más
trader xp gyorsan: kiszállítások,akár 1 készárúval is. kevesebb a pénz,de régen a kiszállításért kapott teljes xpt megadta. talán ezt még nem nerfelték 😊
szóval amint van 1 eladható árú crippsnél,irány a szállítás
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak nem tudtam mert vagy egy óráig ott matatott és szenvedett két játékos is.

Sajnos pecázni sem tudtam,el voltak a táborom körül,lövöldöztek meg a franc tudja mit csináltak.
Na meg megette őket a puma ami a táborom felett spawnol mindig.
Próbáltam pecázni a tábor szélén,mert ugye a víz parton volt a tábor,de ha lövöldöztek a kari automatikusan elpakolja a pecabotot.<#falbav>#falbav>
Ezek meg folyton lövöldöztek valamire.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.13. 09:43:50
Általában Ctrl-t kell nyomni.
Szuper hogy 3-massaval lehet sutogetni,de ezt az italokra is megcsinalhattak volna..
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.12. 18:59:31
Ja meg azért jó hogy most gyűjtögető ilyen gyorsan meglett olcsóbban, mert egyből van most 10 napim aranyra
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.12. 18:47:17
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Brandywine drop felett a tábort gyerekjáték feltölteni gyorsan.
Ezt is egy kerülővel lőttem.Mind háromcsillagos.
Ja és ami a legviccesebb,hogy az én moonshine shackomban rendszeresen van olyan eladás amikor a moonshine shack mellé kell le adni.
Annyi hogy le mész a hegyről és ott is vagy.
Egy perc az út max.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.12. 00:47:45
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Igaz van hogy 1 csillag sem marad belőle,de minek piszkál?
Lemoyne azért nemjó mert ott sok a játékos.
Utálok odajárni vaniliát szedni is.
Köcsög aligátorok nélkül szuper lenne.
November 2. ota jatszom online. Teljesen jol lehet haladni ha van eleg idod a jatekra. Napi 3-4-5 orat es teljes hetvegeket toltam. Most kb.110 akarhanyas szinten vagyok, meg van az osszes role.
Tradert vettem eloszor az 15 arany volt a A kollektor majd moonshiner jott utana, majd most egy hete kb vettem meg a Naturalistat es Bounty Huntert. Ezek mind fejenkent 25 aranyba voltak. Bounty hunternel azt hiszem megkaptam a mostani Passal jaro Legendary akarmit is a 25 aranyba.
Most is gyulik az arany, azt hittem veszesebb lesz majd a szituacio, hogy lecsokkentettek a kulldik arat,de szerintem siman lehet vele haladni.
Kollektor rolenal nem vagyok biztos a 25 aranyban ,de azt hiszem annyiba fajt..
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.11. 15:38:06
Egyébként így az elején nem fogom szivatni magam. Ebben a játékban a logisztika kritikus, nem fogom össze vissza pakolgatni a cucokat...
Ha szereted a kihívást válaszd tall trees-t vagy grízlit,de olyan utakon fogsz menni hogy visítasz.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.11. 13:53:01
Bayou Nwa (Lemoyne)
Grizzlies (Ambarino)
Hennigan's Stead (New Austin)
The Heartlands (New Hanover)
Tall Trees (West Elizabeth)
De akkor majd ha megvan lassan trader 5 akkor New hannovert választom majd
Szerintem a New Hannover a legjobb.
Tall Trees meg Grizzlies-től a hajad égnek áll olyan szar.
Hennigan is elég rossz helyen van,Bayou nwa szintén,sőt annál sűrűn találkozhatsz játékossal,ami nem jó eladásnál.
Hearthlands egész jó,bár itt is akad egy két pocsék kiszállítási út,de nem olyan vérgáz mint tall trees vagy grízzlinél.
Na ott ha viszed a cuccost hamar megőszülsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.11. 12:35:34
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.11. 12:08:01
"To get started as a Collector the player must obtain the Collector's Bag. The standard cost is 15 Gold Bars, while players who had collected all 54 Playing Cards in GTA Online would get the Collector's Bag for free until October 16, 2019."
Trader-hez jött moonshiner,natúrfos az meg csak úgy magában jött.
Elvileg ha GTA Onbline-ban összegyűjtöd az összes hülyeséget amit gyűjtögetni kell ingyen lesz a collector role,nem tudom ez még megy-e.
Ha Trader 5-ös szintet eléred akkor kapsz egy küldit amivel megnyílik a Moonshiner.
Legalább is régen így volt.Crisp indítja a küldit amivel megszerezheted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.11. 09:07:44
De gondolom minden alap role 15 arany és a többi meg 25.
Mondjuk nekem most jött össze a 25. arany tegnap este, de nem tudom hogy elbasszam-e moonisherre vagy inkább csináljam a collecotrrole első szintjét?
BTW, a collectornak mi a 25 aranyas verziója?
Most olvastam utána hogy moonisher egy komplett role, csak kell hozzá előlegnek a trader? Vagy egyébként az se kell, csak mivel drágább mindenki a traderrel kezd???
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.11. 09:04:05
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.11. 08:59:42
Vegre lattam legendary kuldetest, erre a draga nem lefujt spray-vel 😊))) Pedig szerintem nem oltem elotte 10 perccel....bakker dehogynem, a moonshiner eladasnal ellenseg lova is hullott....akkor ki is ment a fejembol 😊)))