Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
amúgy ez még olcsó is. tavaly a spec 27k volt az ultimate 32

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jaja, aztán megy amerre lát 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gregoryan
Most hallottam, nem tudom, nektek biztos ismert dolog már, de aki összszedte az 52 kártyalapot GTA V onlineban, az pl a Red Dead Onlineban megkapja a Collector " engedélyt" ami 15 Gold Bar-t ér ingyen. legalábbis konzolon ez volt,remélem tovább viszik ezt PC re vagy épphogy nem platform specifikus hanem social Club account specifikus. De jópofa!

Köszi megnyugtattál.
Alexease
Valami bemutato videoban lattam (de a konyvben is benne van), hogy be lehet allitani fixre (ki-be kapcs) a gombot hozza.
Alexease
De ha tudnad olvasni, akkor meg fel lenne haborodva, hogy felnyomtad a gepet😄
Montanosz
sose felejtem el amikor az egyik haver tegnap átküldte a linkjét hogy töltsem le :-D

file:///C:/Download/games/guide_RDR2.pdf
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.10.12. 18:51:15

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Csak sírva könyörgöm, ne kelljen nyomni lovagláskor a W-t, mint a hülye Assassin-Witcher lovazás közben, illetve lehessen egérrel nézelődni, nem úgy mint a hülye Assassin-Witcher lovacskázás közben! Mount & Blade-ben ott a jó példa, ha jól emlékszem Kingdom COme-ban is ugyanez van, hogy egyszer megnyomjuk a W-t, üget, 2x megnyomjuk, vágtat. Ennyi. A kengyel az nem gázpedál.
drop
PiszkosFred
Most melyik rdr2-es konyvrol van szo? Kulon valami art, vagy guide, vagy mi? Van egy linked hozza esetleg?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jarlaxxe
Többek közt ezért nem bírtam végigjátszani...

Na már ezért is megérte a húszezret hogy ekkora szakállam legyen.<#eplus2>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alexease
Szakal- es hajnovesztes timelaps😄
Alexease
Ha az a konyv itthon is megjelenne kulon, az tetszene. Persze angolul, magyar eselytelen. letoltosben megvan, 354 oldal, eleg reszletes.

Ez meg semmi extra, csak 15 perc lovaglas a havas hegyekbol, le az ejszakai varosba.

totyak
Én azt gondolom, hogy egyáltalán nem lesz dobozos kiadás. Valószínűleg már bejelentették volna, ha jönne, de mindenhol csak a digitális beszerzés van reklámozva. Én már a GTA V-nél is meglepődtem, hogy még vannak lemezek.

Egyébként egyetértek veled, nekem is hiányozna a dobozos kiadás és nekem is tökéletesen megfelelne, hogy lemez helyett egy letöltő kulcs legyen a dobozban. Mondjuk mutatóba betehetnek egy lemezt is, akár üresen is 😄 Igazából a GTA-ért rajongok nagyon és hogy mi lesz most a RDR2-vel, az jól fogja mutatni, hogy mit várhatunk majd az új GTA-tól.

Voltan
Azért mert konzolon Blue Ray lemezen van a játék, PC-re ez nem igazán lenne rentábilis, tekintve, hogy a kutyának nincs Blue Ray lejátszója PC-n. Max. olyan dobozos verzió lehetséges, amiben van egy kulcs, aztán kész. A könyvet meg felejtsd el, mert az egyik kiadás része sem volt, különálló kiadvány.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A GTA5-el is voltak gondok az első héten 😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Persze, lehalhatnak. Sot, jovo heten fejemre eshet egy muhold, vagy megerkezhetnek a foldonkivuliek, elomaszhat a csatornabol egy huszmeteres krokodil es megehet, stbstb 😊

Sok PC-s evek ota varja a RDR2 bejelenteset es megjeleneset. Nyilvan frusztralo es nem kevesbe bosszanto ha beszar az adott jatek mogotti technika es a letoltes csak csordogal, de konyorgom, az a plusz 1-2 nap tenyleg szamit? Nem beszelve arrol, hogy a premier hetkoznapra esik, masnap melo, iskola, kinek mi...

A vicc az, hogy mindenki ismeri azt az altalanos es orokervenyu szabalyt, hogy milliok altal vart jatekot a premier napjan (rosszabb esetben a premier heteben) ne akarj kiprobalni, se jatszani, a sajat es az idegrendszered erdekeben. Es megis, mindenki ott lesz a startnal, es... 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.12. 13:39:56

Szerintem dobozosban lesz egy kulcs plusz könyv és egyéb dolgok.
Már ha egyáltalán lesz.
Nekem dobozosan kellene.Ez a baj,mert lehet nem is lesz.
Bár ha konzolosoknak van dobozos,akkor Pc-re mért ne?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.12. 13:29:24

Az jó lenne,bár akkor is lehalhatnak simán a szerverek 😊

A dobozos verziót hogyan lehet elképzelni egy 150 gigás játékkal? Tömörítve van dvd lemezeken,vagy blue-rayen jön ki? A GTA5 7 lemezen van,és kicsomagolva is 86 giga nálam a játék mappája,na most ennek majdnem a duplája lesz a RDR2.
Vagy úgy mint a dobozos steames játékoknál,nincs benne lemez,csak egy kulcs.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.12. 13:16:40

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Alexease
Kozben raneztem, es valoban, a leiras alapjan az is csak digital extras. Akkor a valodi dobozos egy felhavi fizetes lesz;DDD
Voltan
Ahogy láttam, abba sem. Az csak pár online extrát tartalmaz a másik verzához képest.

Alexease
Igen, azert irtam, hogy valszeg a +25E-resben lesz benne. Annyira azert nem kell😊
Alexease
Koszi, majd korbenezek!
PiszkosFred
Hat, elso nap en sem a letoltessel akarok foglalkozni, remelem hogy lesz preload 😊

Én nem fogok,nekem szíp dobozos kell.Megvárom azt.
De tudom hogy milyen rohadt gáz a social club-os letöltés.
Vacak párszáz megás frissítéssel képes órákat vacakolni.
Steamről a TESO 100+ gigája hamarabb lejön mint a GTA V 800 megás frissítése.<#vigyor>
De az első nagy frissítést egy napig szedtem.Ugyanis csak 8 kb-al engedte szedni és állandóan megszakadt a kapcsolat a rockstar szervereivel.
Nem kicsit volt bosszantó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.11. 16:33:18

Nem érdemes az első nap nekiugrani a letöltésnek.

Az még nem is annyira gáz.
Hanem majd az lesz a gáz ha social clubról le akarod szedni és hozza a szokásos formáját.
Vagyis majd 8-10 kb-al engedi leszedni.
GTA V-höz is egy napig tartott a frissítés leszedése.
Mert olyan szar volt a rocksztár szervere.

Most fogtam fel, hogy ez egy 150 gigás cucc lesz. Azt hittem a Cod lesz annyi, és azon röhögtetek. Hát én most sírok inkább. 😄
Voltan
Az a könyv sztem max a collectors változatban volt benne, a sima dobozoshoz nem járt.

PiszkosFred
Amazonon (és a többi nagyobb boltban) szokott lenni olyan kiadás, amely csak az extrákat tartalmazza, a játékot nem, hátha most is lesz ilyen. (a sok ostoba egyébként az ilyenek megjelenésekor szokott nagyobb hisztit levágni a kommentekben, hogy "ennyi pénzért meg a játék sincs benne? 😊 )

Alexease
Steam-re decemberre igertek, valszeg/talan akkor lesz dobozos is.
A dobozosbol engem a konyv erdekelne. Letoltottem a konzoloshoz adot konyvet PDF-ben (majd' 200 oldal, igenyes, reszletes, sok-sok segitseggel), de azert konyvkent, foleg a PC-s jo lenne. De turelmetlen vagyok, vagyis elorendeltem (meg olcsobb is😄). Csak a konyvm miatt azert nem vennem meg; a dobozos alap verzio tuti +20E lesz, foleg konyvvel +25E. Majd talan valakitol megveszem akonyvet kulon😄
Montanosz
konzolokra kijött dobozosan is, akkor pc-re is kifog sztem

Volna egy kérdésem,szóval én meg venném a játékot,de nekem dobozosan kellene,szerintetek jönni fog dobozosan is valamikor?
Nem akarom dvd-ről fel telepíteni,mert nincs is dvd olvasó a gépemben,de szeretem a dobozos játékokat.
GTA V is dobozosan van meg,igaz azt sem dvd-.ről raktam fel,hanem social clubról,de nagyon szép doboza van meg térképek és egyéb marhaságok hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.11. 12:27:30

drop
egyébként kérdés hogy van online-ba 3 szakma mindet ki lehet tolni vagy választani kell mindenkép?

Na ez jó vétel volt nekem is.Meglett a GTA3,és a Vice City is ennyi idő után eredetiben 😊

Voltan
Thx!

Sheltem
<#worship>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PiszkosFred
Ket csomag van, a Spec Edition es az Ultimate Edition. Elobbi kb. 20e, utobbi kb. 24e (arfolyamtol, accountban beallitott orszag adojatol, stb. fuggoen). Kulonbseg a ketto kozott kb hasonlo, mint a GTAV/GTO esetben, miszerint az Ultimate kiadas ad nemi kezdeti toket es geart a RDO-ban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.10. 11:46:07

Sheltem
Hja a 150gb helyfoglalás az valóban "konkrét" 😄

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na tessék... Persze, hogy tegnap nem néztem meg a preordert és persze, hogy tegnap már elő lehetett rendelni.
Valaki aki nem céges gépnél van mint én és van 1 perce lefotózná nekem a preorder verziókat mihez mennyiért mi jár? (ha van ilyen).
Persze nem fontos, elég akkoris ha hazaérek csakház kíváncsi vagyok na.

PiszkosFred
Igen. A SC féle launcher már nem működik, automatikusan frissül a RS launcherre, de a belépési adatok ugyanazok. Előtte (szerintem) állíts be egy két lépcsős azonosítást a webes felületen, mert nagyon fapados az új RS launcher!

Sajnos nekem már az összes választható megvan steam-en, de azért nem baj, ha az L.A. Noire-ból két példányom van 😊 Örök kedvenc. Hiányolom is ezt a kategóriát manapság.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Voltan
A Rockstar Launcheren keresztül? Az hogy megy? Be lehet jelentkezni a Rockstar Social Clubos accountal?

PiszkosFred
Nekem csak egy 240-es ssd-m van, de most repül onnan minden és megy rá a RDR2 😊
Tegnap előrendeltem én is, legalább a Bully teljes kiadás is meglett (nem mintha bármikor is játszanék vele, vagy hiányzott volna), mint extra "nesze semmi fogd meg jól" bónusz.

Ez a 150GB tárfoglalás azért durva. Szerencsére én tavaly betettem egy 500-as SSD-t.

molnibalage83
Konkrétan nekem addig kéne egy 500 GB-os SSD és le is kéne klónozni a Win7-et. Jelenleg egy 128 GB-os SSD-m van, ami már semmire sem elég. Persze évek óta nem toltam új AAA játékkal, ami igényelte volna ezt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Elő is rendeltem 😊 Az idő meg sajnos olyan gyorsan repül (az idősebbek jobban értik) hogy nemsokára már toljuk.

Montanosz
itt van már video is a pc verziorol

ismertető