2950
-
#1386 Fejvadász küldinél el kell indítani egy stoppert. 12 percre rá kell megcsinálni akkor kapod a legtöbb bónuszt. -
Plata #1385 Igen nekem is a vonatos a kedvencem.
De már sokadszorra futok bele abba hogy behív aztán elindul és egyből vége,kiírja hogy mindenki 0 ellenséget ölt és a többi.
Fast travelnél csak az volt a bajom hogy grizzli csordába vitt bele.
Bár az modder munkája volt.
Múltkor jól jártam blackwaterben,bölényeket spawnoltatott valaki a városban,az jó volt eladtam a bőrüket.
De a másik fórumon már viccesebb modderekről is raktak be képet,a karakteredet le klónozzák sokszor,csak pucéran,rád spawnolnak egy rakás klónt pucéron.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.29. 11:43:37 -
Plata #1384 Pedig kéne adnia Xp-t. -
komiki #1383 Üdv.Láma kérdés tudom.Hogyan tudok storimodban tovább haladni ha a térkép kezdő részén nem találok már küldit.blackwater pedig még vörösben pompázik.
-
#1382 Nem tudjátok a fejvadász küldik miért nem adnak xp-t? Megcsináltam jópárat de nem ad semmit csak aranyat, pedig kellene az xp, mert venni akarok pár cuccot ami BH szinthez kötött.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2019.12.29. 11:27:43 -
#1381 A vonatos eventet én is szeretem, napi 1x mindig megkapom, nekem még soha nem volt hibás, mindig megkaptam a jutalom supplyt utána.
Van vagy 20 free fast travel kuponom, így mostanában használgatom őket, de még soha nem futott végtelen töltésre.
Nekem a végtelen töltés csak session váltásnál fordul elő: azaz a menüben ONLINE és CHAMP vagy akármi, az felejtős, akkor ki kell lépni a játékból és újra indítani majd úgy belépni, ezzel elkerülöm a végtelen töltéseket.
Ha belépek és látom, hogy a champ-ot nem jelöli a térkép, akkor restart azonnal.
Én a Moonshine shack közelébe töltöm az időm nagy részét mivel a táboromat aoda rakja mindig mellé, még nem volt soha semmi problémám.
Nem értem, hogy nálad mi lehet a hiba, sajnálom, hogy ennyit szenvedsz vele :(
Most megyek megcsinálom a napikat és feltöltöm a kereskedőt, hogy délután a banda kiszállításnál megszórjam 250$-al a banda tagokat :)
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2019.12.29. 10:52:57 -
Plata #1380 Nekem tegnap is elég lett a bugokból és kb félórányi játék után feladtam.
Egy napi küldi meglett,többivel nem foglalkoztam.
Már 31 napja minden nap letoltam egy napi küldit legalább.
Outlaw pass 2-re nincs aranyam,kb a fele van meg.
Tegnap mentem a kedvenc free roam eventemre,Trade route,a jutalmam 0 supply 0xp 0 dollár,ugyanis még mindig bugos és kezdés után egyből vége és mindenki vesztett.
Nagyon jó Trader event,meg kellene védeni egy vonatot sok támadóval szemben.Nem egyedül hanem egy rakás játékossal,igen ám de rendszerint ahogy elkezdődik az event kiírja hogy bukta,0 supplyt védtünk meg 0 támadót öltünk meg.
Pedig élvezetes kis event lenne.És sok supplyt ad a táborba ha mind a három hullámot letoljuk.
Napi küldi volt még a főzés,csináltam rengeteg kaját,de egyiket sem fogadta el.
Pedig olyat csináltam amit kellett,máskor beszámolta most nem.
Elmentem rhodes-be fast travellel,erre az meg tele volt medvével,kétszer meg is haltam.De sikerült elpucolnom valami ragyás mezőre amivel meg lett legalább 1 napi küldi.Mivel már meglehetősen morcos voltam ki is léptem a francba.
Moonshine shack közelébe én mostanába tuti nem megyek,nem nagyon éri meg és vagy belépésnél vagy kilépésnél fekete képernyő meg sok perc töltés,csesszék meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.29. 10:14:59 -
mike01010101 #1379 Mindenképpen, ha fizetős se baj. -
#1378 A tábor néha bugos, a megoldás az szokott lenni, hogy seasson-t kell váltani, de az sem működik mindig mert beakad a végtelen töltés, ami ALT+F4 kilépés.
Tapasztalatom szerint ha tábor bug üti fel a fejét akkor újra kell indítani a játékot, ez a leggyorsabb megoldás.
Lehet, hogy bug vagy nem, de a piás készletet feltöltöttem és lefőztem, írta hogy kész, de holnapra hagytam a kiszállítást, viszont amikor beléptem másnap a készlet üres volt, eltűnt minden. Most vagy megromlott, vagy elpárolgott vagy lyukas volt a fazék és elfolyt :)
Tegnap lettem 50-es, minden szakma megvan, A kereskedő kimaxolva 500$ fizet egy közeli kiszállításért, a segítőknek meg 250$, ami szerintem nagyon sok, ezt nerfelni fogják szerintem. A pia kiszállítás viszont keveset ad a segítőknek.
A OutlawPass2 40 aranyért nagyon megérte, mivel a 40 aranyat vissza is adja és több ezer dollárt, valamint rengeteg gyűjtögethető cuccot, tárgyat és árkedvezményt ad szintén több ezer dollár értékben, A szintem ott pillanatok alatt 75-lett.
Egy napi küldetést midig megcsináltam naponta, ezért a 28. napi bónusszal már 0,5 arany +1 kincsestérkép a jutalom, ha mindet megcsinálom akkor +1,5 arany + a kincses ládában is van.
A PVP a halálom, egyezer már voltam utolsó előtti is. Azt csak a napi küldi miatt csinálom, de nem szokott sikerülni általában.
Az online játékban hatalmas tartalom van, soha nm érek a teendők végére, mindig jön egy random event vagy olyan küldetés amit eddig még nem láttam. Az Online sztorira és a piafőzős sztorira nincs is időm.
A pénz soha nem elég semmire az elején, (most sem) ezért jól be kell osztani. Még mindig az elején megvett lovat fejlesztgetem, amivel a fél térlépet egyhuzamban átszelhető. Rádobtam a mexikói nyerget és kiegészítőket amik annyi pluszt adnak, ami már sok is.
Karácsony után mintha többen lennének a játékban, mindig összefutok valakivel a legeldugottabb helyeken is. Viszont még senki nem támadott meg kiszállítás közben, pedig nagyon sok volt már. Inkább segített mindenki, pedig egy iszonyat rusnya férfi karakterrel vagyok nem egy fiatal cicababával :)
Mivel a táboros bugot egy újraindítás megoldja, ezért nekem nincs problémám a játékkal, azt kaptam amire nem számítottam.
A grafika medium-high beállításon is agyvérzést okoz, a szépsége bántja a szemet, ez a nagyon jónál is jobb. A téli eventnél a hóvihar az erdőben leírhatatlan volt.
Csak másfél hónapja ismerkedek a játékkal, de nekem nagyon tetszik. -
HUN BECSEHELY #1377 Magyart szeretnénk :-)
Fizetek is érte -
Daermon #1376 Most kezdtem a napokban, eddig tetszik. Szerintem sokan örülnének, ha magyarul lenne. Nekem okés angolul is, de, ha van magyarul, akkor kényelem miatt azt szoktam használni :) -
#1375 +1 -
Plata #1374 Jah és a tábort nem tudom áthelyezni.
Tábor menüje szürke.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.28. 08:58:47 -
Plata #1373 Ordít a bugtalanításért.
Online-ban annyi ordas bug van hogy játszhatatlan.
Tegnap neki akartam kezdeni a Bounty hunterkedésnek,mert még nem nagyon toltam mert tök unalom.
De napi feladat hogy 5 perc alatt csináljak meg egy supply küldit Crisp-nek.
Mivel épp elfogyott a suppply a táborban így elvállaltam.
Jött a szokásos idióta videó amiben crisp pofázik,majd töltés,jó hosszú töltés,aztán a táboromban találom magam,de nincs semmi feladatom,nem mondja hogy menj ide és hozd el ezt ,vagy keresd meg azt,vagy lőjj ezt,semmi,megnézem térképet,az meg üres.Na gondoltam csúnyákat Crisp meg a készítők anyjáról.Nem volt óra se hogy x perc van hátra küldiből,sem az hogy hova menjek semmi,de a térképen sem volt semmi,szó szerint csak üres papír jött be.
Na jó akkor gondoltam váltok sessiont,háát nem jött be kb 5-6 percnyi töltés ikon nézegetés után újraindítottam a játékot.
Csak hogy nincs többé táborom.
Játék szerint a táboromban vagyok de ott nincs semmi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fast travellel ha elutazom a táboromba ugyan ide rak,üres mezőre,elmentem a térképen jelzett helyre ahol szerinte van a tábor,ott sincs semmi,csak bokrok és fák.
Moonshine shack is bugos már vagy egy hete,vagy több,most már a táborom is.
Moonshine shack-ba ha bemegyek jó eséllyel kivág a játék online-ból valami corrupted dumával.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.28. 08:55:47 -
#1372 Ordít a honosításért a játék. Én fizetnék is érte. -
Baker1 #1371 Nem, ez le van zsírozva. Semmi kickban vagy hasonló. -
Plata #1370 Ha Online nem jár érte bann akkor igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.27. 22:57:28 -
Baker1 #1369 Szevasztok cowboyok! A játék könnyen fordítható. Érdeklődni szeretnék, hogy szeretnétek-e magyar felirattal tolni vagy felesleges? Tehát van-e igény magyar feliratra vagy inkább a hanyagolandó témába sorolandó?
Ui.: át tudná valaki variálni a textboxot, mert kurva nehéz kibogarászni a fehér betűket a fehér szövegmezőben! Köszi!
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2019.12.27. 22:55:34 -
#1368 Vannak olyan tárgyak amihez kell az ásó és a fémkereső. Ezeket meg tudod venni a Madame nál.
Fejvadásznál általában mikor kiirtod a tábort, már menekül az ember.. Nézd a minimapot és látni fogod a koponyát.
Free aim szervert a player menü online opcióban tudod beállítani.
Működik a dead eye csak másképpen.. pl nem lassítja be. De ad pluszokat a beállított kártyáktól is függ.
PVP re nincsen igazán nyerő combó.. valaki shotival rárohan.. valaki pisztoly.. valaki távolsági.. és ehez kell kártyát is rakni.
Jó esetben aki előbb meglátja a másikat az a nyerő..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2019.12.27. 22:34:04 -
#1367 A collector hogyan találja meg a tárgyakat?
Nyílhegyet próbáltam keresni eagle eye , de az nem mutatja valamiért, meg kell tanulni még valamit?
A szeszfőzdében ha megveszem a következő szintet akkor az eladási ár duplázódik?
A dead eye működik PVP-ben is?
Akárhogy ugrálok cikk cakkban futok, a fejlövést benyelem mindig, esetleg létezik, hogy a konzolosoknak működik az autó célzás?
Valaki írta, hogy menjek free aim-ba, de olyat nem találok sehol.
Milyen fegyverrel menjek PVP-re és milyen kártyákat rakjak mellé?
Még1 kérdés, fejvadász küldinél, kiirtom a tábort, ott van 20 hulla, de nem mutatja, hogy melyiket kell visszavinni. Arcról nm ismerem fel. Felszoktam venni mindet hátha kiírja, hogy azt kell vinnem, de általában mindig bukom a küldit mert lejár az idő. Ki lehet jelölni valahogy a célpontot?
-
#1366 A Special a Story reszhez ad plusz dolgokat; az Ultimate tartalmazza a Special verziot es az Online reszhez ad cuccokat.
Reszletek: https://socialclub.rockstargames.com/store/rdr2Ultimate
*tok jo vilagos szurke hatteren feher betukkel gepelni:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2019.12.23. 15:47:11 -
#1365 Plusz gold bar + Egy jó ló és fegyver.. nem számottevő..Onlinba is.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2019.12.23. 15:40:17 -
urbi #1364 köszönöm.
Utoljára szerkesztette: urbi, 2019.12.23. 15:10:39 -
Plata #1363 Ha jól emlékszem csak sztoriban ad valami plusszt.
Nekem special van,de gőzöm sincs mivel több.
Úgyis csak online játszom. -
urbi #1362 sziasztok.most akarom megvenni a játékot. kérdésem lenne. mi a külömbség a három verzió között.melyiket éri megvenni?sima 2. special edition . ultimate
Utoljára szerkesztette: urbi, 2019.12.23. 14:43:31 -
#1361 Oké, látom a ClubReward Ranak pontokat/szintet veszi alapul.
Három hete kezdtem el vele játszogatni, de valamiért nagyon gyorsan lépem a szinteket, az alapjátékkal.
-
Plata #1360 Nem tudom mitől fejlődik,de nekem banditák kinyiffantása után vagy két szintet lépett.
Felmentem online a camp opcióval,pont egy hideout mellé rakta.
Kinyírtam őket,esett pár ritka cucc és ettől nőtt. -
#1359 Igen külön xp je van.. de szerintem gyorsabban fejlődik mint az alap. -
Plata #1358 Nem.
Outlaw pass szint.Teljesen más.
A karakterem talán 42-es szintű,outlaw pass meg tizenvalamennyi,bocs nem vagyok játékban fejből meg nem tudom pontosan.
De nekem csak az ingyenes outlaw pass van,ami mindenkinek jár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.22. 13:05:07 -
#1357 Köszi.
Ezek a jutalmak a karakter szintjéhez vannak kötve?
Úgy látom, mire elérem a 86. szintet visszaadja az összes aranyat.
Jelenleg lvl40-en 15 arany visszajön egyből így csak 20 aranyba kerül és rengeteg mindent ad, ez tényleg nagyon megéri.
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2019.12.22. 12:58:55 -
#1356 EZ a jósajnos angol de minden itt van.. itt meg is tuDod venni.. -
#1355 outlaw pass sajnos angol de minden itt van.. -
#1354 Ezt a session passt hol lehet megvenni 40 aranyért?
És mit ad annyiért?
Van valami leírás róla? nem találom a: progrss, store, online, alatt sem.
A piás küldetésnél a heist küldetés ág küldetéseit kell megcsinálni végig, hogy drágábban tudjam eladni?
Úgy látom a suppli küldetések csak az alapanyagát csökkentik, ha éppen csökkentik.
És úgy értettem, hogy ha felfejlesztem a jó drágán a pia minőségét csak akkor tudom drágábban eladni. -
Plata #1353 Ha letolod a moonshine küldiket a nőnél és vállalsz küldiket akkor 275 dollár körül ér egy eladás,de nem egyedül érdemes csinálni,hanem segítséggel.
Na és persze upgradelni kell a felszerelést is.
De sok modder van,már eventeken is szemétkednek,de free módban is.
Sok féle csaló van,van aki felgyújt,van aki rád spawnoltat 20-30 vadállatot,jaguárt grizlit,vagy egyebet.
De láttam már olyat is hogy bölényekkel rakták tele a várost,mondjuk azok szimplán el futnak.Az csak érdekes volt,de ha rád nyomnak egy falka grízzlit vagy pumát akkor szopás van.
Moonshine küldit ha egyedül tolod akkor kösd fel a gatyád és minden lőszer legyen nálad maxon,mert rohadt sokan támadnak.
Hiába csinálod egyedül akkor is rád ront vagy 30 ügynök meg egyéb marha.Úgy fog fogyni a lőszer mint állat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.22. 10:22:20 -
#1352 Az a baj hogy még mindíg vannak cheaterek.. lehet azzal találkoztál. Van free aim session azt érdemes választani amúgy. A moont én is most akarom megtesztelni de ahogy hallom nem igazi pénz forrás.. inkáb csak viszi.. a kollektor meg kereskedő jó a dollár farmra. A fejvadász meg az aranyra. Érdemes megvenni a session passt 40 aranyért mert vissza is kapod pluszban a sok extra cuccal együtt. -
#1351 A karácsonyi frissítés sok meglepetést hozott.
A kedvencem az: Error: 0x20010006 ezzel rengeteg pénzt buktam már amikor küldetés közben megkapom.
Session váltásnál szinte mindig végtelen töltést kapok.
A kereskedő küldetését megkapom, de ugyanakkor mégsem mert nem mutatja.
A PVP-ben egyszer sikerült utolsó előttinek lennem, olyan mintha a többieknek valahogy befogná a fejemet célzás közben mint konzolon a single playerben, ugrálhatok vetődhetek a fejlövést akkor is megkapom :)
A moonshine szakmát valaki elmondaná, mert ugyan csinálom a suppli olcsóbbító küldetést naponta 1-2 őt, többre nincs időm, de másnap mindig 60 dollárra visszaáll az ára. Annyiért meg nem éri meg, mert leszállítás után kb. 50 dollár marad belőle.
Hogy lehet belőle pénzt keresni?
-
#1350 Twich prime előfizuval /ami ha még nem volt ingyenes/ ingyen megkapod a collectort ami 15 gold lenne és Moonshine hez valami upgrade..
ITT.
1 eurót befoglal de utána lemondható és 1-6 nap míg megkapod. Össze kell kötni az accokat. -
#1349 Nos eddig tartott a boldogság, ma nem indul a játék.
ERR:GFX_STATE
Game error.
A megoldás a grafikai beállításoknál az API DX12-ra rakása volt.
-
#1348 Alapvetően megvagy az alapfelszereléssel. De pl vadászathoz a távcsöves ajánlott.. főleg hogy nem lövöd le fejessel a nagyobb állatokat a kezdeti fegyverekkel. Rengeteg ruha, fegyver, szakma, lovak vannak amiknek szint és pénzbeli korlátja van. Pl lóban az elején érdemes megvenni az superior arab lovat ami 250 be kerül. És kb csak magasabb szinten kell cserélni. Igaz ez a nyeregre is. A játék csak eszi a pénzt.. egy nagy farmolás. De ami duplán igaz rá igazán szorakoztató ha többen vagytok. Egy hosszú kiszállítást beválallni akár a tiéd akár segítesz benne jó móka! -
#1347 Pvpben nagyon sokan shotival mennek. Rádrohannak és egy - két lövés és kakukk. A legtöbben egy dual pisztoly, shoti, távcsöves leosztásban mennek. A lemat revolver válthatja ki mert annat van közelre egy másodlagos lövése ami területre hat.