2950
banner
  • LaLee67
    Szia! Ertem,koszi. Az Ability kartyak kesobb valtoztathatoak?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.03. 16:05:03
  • Plata
    Szia.
    Belépésnél vannak különböző lehetőségek,ha lehet mindig a camp-et válaszd,az biztonságos helyre rak.
    Free roam,az oda tesz ahol utoljára tartózkodtál.Posse up,az be tesz egy idegen posse-ba,ez veszélyes,mert valszeg ki fognak dobni aztán jó eséllyel megölnek.
    Online mindig autómentés van.
    Ha elmész free roam eventre akkor az event végén ott dob ki ahol az event játszódott.
    PVP eventekre ne nagyon menj,ha lesz majd role-d unlockolva role eventekre menj,az jó,meg a békés eventek.
    A világban itt ott találhatsz cuccokat,ellenségekből lootolhatsz gyűjteni való cuccokat,azokat el tudod adni Madam Nazzar-nál,ez a Colector role.
    Sárga kör az a fő sztori küldetés Online.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.03. 15:34:09
  • LaLee67
    Belepeskor van egy csomo szoba, azok mik?
    Beleptem egybe ott voltam a taboromba Valentine mellett. Balaki hivott valamire amit elfogadtam. Mire rajottem hogy nyillal kell celtablakat lovoldozni addigra parszor fejbelottek :) Aztan mikor veget ert akkor nem Valentinenal voltamm a taboromban hanem lent DNY-on ahol kezdtem Tumbleweednel.

Ez mi???

Most mehetek fel megint..... Reggel mikor kilepem kiirta, hogy a nem mentett dolgok elvesznek, de itt online automentes van,nem? Na metg belepeskor nem a taborombe tett volna...
  • LaLee67
    Jaaaa, jol van akkpr :) Kevertem a sztory moddal, hogy ott a taborba vihettel hust hogy fejlodgessen a tabor :)
    Tiszta zavarban vagyok. mwer nem tudom hol latom mi a fosztori kuldetes.
    Vannak stranger piros ikonok egy alakkal a kozepen meg sarga merleg ikon. Parra mikor raklikkeltem kiirta, ha jol ertelmeztem, hogy ott lehet majd aktivalni mas szakmat. Talaltam 2 tarrott kartyat is, akkor magyarazott valamit a viganylanyrol a szekerrel akinel lehet majd a kollektort asot stb venni,de nem talalom a terkepen.
    Mas varosnal van sarga serifcsillag , megint masiknal csak sarga kor. Ezek lennenek a foszal kuldik?

Most nezelodok a honlapjukaon es vannak videok a sztorirol is ,gondolom azok lesznek. Viszont ezeket mas jatekosokkal kell megcsinalni? Az gaz,mert akkor elcseszek valamit...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.03. 14:39:13
  • Caliph
    igen a táborban lévő csávó a Cripps,a vén alkesz hülye,az ultimate editionhoz neki is jár egy ajándék ruha :D
    ott van egy olyan lehetőség hogy wilderness outfitters,a szekér mellett,ott tudod felszerelni a tábort. ha megveszed a hentesasztalt,minden lelőtt állatot oda vigyél,és cripps eladható árút csinál belőle,amit pénzért el tudsz adni. néha kell neki alapanyag is,ezt vagy berendeled pénzért,vagy csinálsz ingyen egy tök egyszerű küldit és kapod.
    addig bármilyen lőtt állatot/prémet a városi hentesnek el lehet adni,húst is.
  • Plata
    Igen,de el tudod adni városi hentesnek.
  • LaLee67
    Koszi.

Crippshez majd akkor vihetek hust ha 10 aranyert kivaltom a bucher tablet?
    Voltam egy foszernal aki Crippsel uzletelni akar,ezutan jelent meg hogy csinaljak hentesasztalt. Jelenleg semmit nem tudok neki vinni,csak ucsorog mint egy ....
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.03. 03:46:41
  • Plata
    Defensive-t Online optionsban,L betűvel tudod le hívni a menüt,ott tudod a tábort letenni is.
    Nekem ilyen a pacim online.
    Na a képkezelő szarakodik és nem tudom be rakni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.03. 00:56:50
  • LaLee67
    Koszi :) Jo csajszi karit csinaltam mint mindig :))) 2 napi kuldi letudva, csak ott vagok gondban hogy nem tudom mit csinaljak. Hogy megy a fokuldi vagy cripp szal, hol latom?
    Most felszedtem az ingyenes rucikat is a csajomra, dogos maca :)

alt gombbal en csak azt latom hogy beallithatom a minimapnak a meretet es vagy iranytut hasznalok...:(

jo,oke csak egyszer kell nyomni es nem nyomva tartani :)))))

Tumbleweednel vagy hol vagyok es persze itt stable van csak nem enged be....

Seasson vagy sesson vagy mifene valtas hol van es hol tudom a defensivet beallitani?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.03. 00:24:35
  • Caliph
    az a survival camp az lényegében a trader camp. ha feloldod a naturalist szerepet,a csajnál vehetsz wilderness campot,de az csak egy tábortűz ahol bárhol tudsz főzni vagy craftolni olyat amihez tűz kell. amúgy meg csak a trader táborban ,illetve pár helyen a mapon van erre lehetőség. nem is érdemes megvenni ezt a wilderness campot sem :)

az ultimate editionhoz tábor skin jár,amit a táborban crippsnél lehet feltenni a táborra,megváltoztatva a tábor kinézetét. több féle van,de ez ingyen jár a csomagodhoz. a többi dolláros téma
    itt tudod a tábort is fejleszteni,kondér,sátor,kutya stb
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.03. 00:00:18
  • Caliph
    alt gomb,és mindent látsz :D
    tábort random rakja le,de általában próbálja hozzád közel rakni. szal ha odaállsz a kiszemelt terület mellé,akkor van esély hogy a közelbe rakja. ha mégsem akkor átrakod máshova és újra lehívod . csak ugye költözésenként 2 dolcsi,és semmi nem garantálja hogy oda rakja a tábort ahova szeretnéd. + szeró váltásnál vagy másnap ha belépsz megint random helyen lesz ,de persze megyéből nem rakja át máshova legalább :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.02. 23:53:04
  • LaLee67
    de akkpr mire valo ez a survival camp amit kaptam a csomagban? Ha azt leteszem a taboromhoz , eltunik majd vagy akkor tunik el ha mashova is teszek lees csak az utolso marad meg?
  • Caliph
    hát ebben nem vagyok biztos,de szerintem nem lehet cuccot tenni bele. tudtommal a ló táska ruházat tárolásra jók,meg kalapra :D pl el tudsz rakni benne teljes öltözeteket,amiker gyorsan át tudsz venni,pl melegebb ruha ha felmész a havas területekre,könnyedebb a sivatagba ahol meleg van.
    szabónál tudsz ruhákat venni,vagy teljes öltözeteket is akár,de úgy rakod össze ahogy neked tettszik
  • LaLee67
    Koszi ez mind sok segitseg amit te is irtal :) A tabo atrakasnal, odakerul a tabor ahova kijelolom vagy random teszi le abba a megyeben amit kijelolok?

Igen fegyokat megtalaltam a lovamnal. Ha jol ertettem,akkor a taboromban alapbol nincs alvas lehetoseg csak ha teszek le satrat.
    Billentyuvel jatszom es nem tudom mit kell lenyomni, hogy lassam mennyi az ido es a celsiusfok.

Bocsi,de sok kerdesem lesz meg :)

ok, alvasra most olvastam kozben a valaszod :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.02. 23:49:56
  • Caliph
    online nem tudsz aludni sajna,nem lehet átugrani az időt a többi player miatt sem. naturalist szerephez lehet venni wilderness campot,de az is csak egy tábortűz. sajnálom,mert storyban sokszor vertem sátrat egy viharos éjjelen aztán beülve néztem a villámokat,nagyon szép a játék
  • LaLee67
    Azt elarulod,hogy teszem online a hatizsakom cuccait a lo taskajaba ha betelik a zsakom? Most neztem online is es csak eldobas funkciot latok.
  • Caliph
    igen,stabiban meg kell találd a lovat.
    napi küldik reggel nyolckor resetelődnek ha jól emlékszem,és igen 24 órád van rá. de ha egy nap kimarad,akkor nullázódik a sorozat és bukod a kedvezményt. kezdetben kevés aranyat kapsz,de ha megvan a 28nap folyamatosan,akkor már fél arany / küldi,ami egész jó.7 napi +szerepenként 3-3,ami 22 napi ami 11 arany naponta ha mindent megcsinálod. vannak playerek elleni küldik is,vannak hosszabbak,de vannak tök egyszerűk is.

találhatsz kincsestérképet is,vagy minden 10ik szintnél kapsz postán ajándékba egyet,érdemes megkeresni,arany és pénz jár érte. B betűt folyamatosan nyomva tudsz belenézni a táskádba,és a dokumentumok fülnél lesznek a treasure mapok. kinyitod,elmész a helyszínre és megkeresed a kincsesládát. speciál nézési módban jelzi ha közel vagy,vagy vidi youtubeon hogy melyik térképnél hol lehet a kincs.

fegyók a ló nyergére kerülnek,minden más postán vagy a ládában. érdemes elmenni a fegyverboltba,és megvenni a fegyó fejlesztéseket is hogy jobb legyen a fegyó,meg a tisztaságára figyelj,mert romlik a hatékonyság ha piszkos. fegyverboltban tudod tisztíttatni,vagy gun oillal saját magad is.Npck ellen a hatásos fegyók: lemat revolver,duplán. 18 lövés,lassú utántöltés :D lancester repeater,és majd a carcano. shotiból a semi automaticot használom,közelre one shotol bármit,de az 5 lőszer néha kevés. vadászathoz a rolling block is faja amig nem lesz szinted a carcanohoz. mást nem találtam érdekesnek,illetve még az ijjal szoktam szórakozni ha rámjön.

tábort átrakhatod bárhova,2 dollárért. keress egy kedvenc helyet ahol sok az állat,én hearhlandsot szeretem emerald farm mellett,sok az őz meg a szarvas,Plata fent lakik északkeleten a vízesésnél annesburg felett,az sem rossz.
  • Plata
    1.Ezt nem tudom.
    2.Én úgy láttam hogy a napi küldik kb reggel hétkor resetelődnek.
    3.Szerintem a fegyver nálad van már,vagy nézd meg a postán,vasútállomáson van posta.
  • Plata
    Tábort tudsz le tenni.
  • LaLee67
    Nem igazan ertem hol alszom az elso kezdo bazisomon amit adtak. Van tent meg halozyak,de ha odamegyek, akkor csak a ruhas gardrobot tudom nyitni,mas opcio nincs. A csomagban kaptam valami survival tentet is, gondolom az amikor bazison kivul ejszakaznek.

Esetleg maris at kell telepulnom, hogy normalis fekvohelyem legyen?
  • LaLee67
    Szia, koszi a tippeket, most kezdtem el.

1.Elvileg a csomagban kaptam lovat is, azt a stabbleban vehetem fel?
    2.A napi kuldit ha most kezdem, akkor 24 ora mulva lehet a kovetkezot?
    3. Taboromban katalogusbol rendeltem elvileg ingyenes shotit es riflet meg loszert. Loszert megtalaltam a dobozban de a tobbit nem. Hol kapom meg?

Most a heten szabin vagyok ,de utana keson lenne ez az idopont kuldizni,ezert kerdem.

Most a kezdo taborom lent DNY-on a sivatagban kaptam.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.02. 23:17:08
  • Caliph
    onlineban csináld a story küldiket,és próbáld minél hamarabb összekaparni a 15 aranyat az első rolehoz. napi küldit mindenképp csinálj,legalább egyet,ad aranyat kevés pénzt . ha minden nap csinálod,és nem szakítod meg a sort akkor halmozódik a jutalom,a végén már egy küldiért fél aranyat kaphatsz. lényeg hogy minden nap kell legalább egy dailyt csinálni. ha feloldod a szerepeket akkor azokhoz is fog majd járni szerepenként 3 napi küldi,igy elég jó aranyat lehet összekaparni.
    pénzre collector vagy trader role-t olld először. traderben vadászgatni kell,collectorral meg iszonyat sokat lovagolni
    collectorhoz van online térkép,segít a gyűjtendő cuccokat megtalálni. pl ékszereket összeszeded ,vagy a tarott kártyából a négy szettet,az 1000 dolcsi jutalom.
    lovat kezdetben szinte mindegy milyen van,a bugos kígyós nyereghez meg kell sajna szint hogy kiold,szal az kezdetben nem megoldás...de ha eléred a szintet,és megfelelő kengyelt raksz fel mellé,akkor szinte kifáradhatatlan lesz a lovad

traderrel csak supply küldizni kell,ami egyszerű,meg 3 csillagos állatokat lőni. ja és lasszóval húzhatsz magad útán egy őzet pl,igy két állatot is be tudsz vinni egy körrel. teljes tetem többet ér mint ha megnyúzod
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.02. 22:43:23
  • LaLee67
    Most terepkutatast vegzek es filmeket nezek az esti online kezdeshez :) Amit megosztottam videot az nekem nagy segitseg es remelem mas hozzam hasonlo kezdonek is. Ez a srac a kollektortol a tobbi szakmaig azt hiszem mindhez keszitett magyarul filmet, erdemes rakeresni kezdoknek.

Ha jol forditott a fordito akkor azt ertelmeztem, hogy van arab lo is termeszetesen. Megneztem a feher es nem feher arab lovak statjat ami alapjan a nem feher lovak jobbak, bar rare mivoltja reven a feher megis tobbe kerul ha veszed. Viszont a sztori moddal ellentetben a befogott lovakra nem tudsz nyerget tenni es szallitani vadat stb. csak ha boltban veszed. Ez jo nagy f@szsag. Volt valami az eladasnal is de arra mar a sok info es a korom miatt nem emlekszem :)

Ahogy neztem , online a stableben vehetsz helyet a lovaid szamara es azt hiszem 10 lovad lehet.
    Most folytatom a tovabbkepzesem :)
  • Plata
    Online-ban több féle ló van,ez az arab nem tudom van-e,de mindegy mert ha megveszed rá a kígyós nyerget akkor nem nagyon fárad ki.
    Minden role ad pár érdekes lovat a játékhoz,ezt különböző role szinten unlockolod.
  • LaLee67
  • LaLee67
    Koszi!
    Online is van ez a feher arab lo vagy ez csak sztori modhoz van? Nagyon gondolkodom az online kezdessel is,bar en nem elovetellel vettem meg az ultimatum editiont es igy nekem nincs asszem arany a csomaghoz, viszont szekerezni is akarok es kollektorozni is stb...
  • Plata
    Nézd meg a katalógusban,ott le írja mi kell hozzá.
  • LaLee67
    Fegyverboltban a nem vasarolhato fegyvereket mi oldja fel? Tavcsovest akartam venni....akartam...
  • Palinko
    Esc, story, save game
  • coolpet
    Hogy lehet menteni? Nem találtam meg az opciót
  • Palinko
    Hú ez érdekel hogy menne e ha füttyögsz mind követne? :D
  • Hunor1
    értem köszi! akkor marad az mondjuk hogy viszek vagy 5 lovat magammal és azok hátára rakom fel a zsákmányt. (talán). köszi
  • Palinko
    Nem ennyire sandbox a játék, bár rengeteg lehetőséget ad, de a sandboxnak 2 iránya van egyik pl a Naughty Dogs játékai a másik meg a Minecraft meg a Zelda. Egyik tipusúban kb végighúz a játék csőjátékként a nyílt világon, a másikban meg nem nagyon mondja meg mit csinálj próbálgasd és majd rájössz dolgokra. Én az előbbit szeretem jobban mert bennem ez inkább szorongást kelt hogy össze vissza csinálhatok mindent de nem tudom hogy haladok a dolgommal ezért is teszett a RDR2 mert nem ilyen.

Itt végig van szkriptelve nagyon szépen áthúz a játékon és kiválló élményt ad, de ehhez követni kell amit kér és kb úgy játszani ahogy a fejlesztők elképzelték, szóval a te játékélményed nagyon hasonlítani fog az enyémhez. Sajnos ebbe így nem férnek bele ilyen lovaskocsis kreatívkodások, fel kell tenned a lóra és csáó. Amiket lehetőségeket ad a játék azt általában be is mutat, le is ír, szóval jobban járunk ha követjük a fejlesztők által kiejelölt tervet és betartjuk mert ha letérünk az útról egy kicsit flexibilis azért de ha sokat próbálgatjuk előbb utóbb csak hasonló kocsi eltűnős keserű pirulákba fogunk szaladni óhatatlanul. Eldobni a bőrt és később visszamenni ér, még én is láttam a mapomon amit eldobáltam lehet egyébként azt is csak ideig óráig ha sokáig hagyod a vadonban rohadni a bőrt eltűnik.
  • Hunor1
    hali. én is kérdeznék. ha elfogok egy szekeret az úton azt hogyan lehet megtartani? Pakolni szeretnék rá perfekt aligátor bőröket, mert a lovam ugye csak egyet bír, és így nem túl érdekes egyenként eladogatni. tehát a tervem az lenne hogy elrablok egy szekeret, elviszem a táborhoz aztán mennék vadászni. (már Saint Dennis-be költöztünk Dutch-al). sajnos nem engedett be a táborba a szekérrel amit fogtam. bementem a házba, majd kijöttem, és a szekér eltűnt! de feltételezem akkor is eltűnne ha azzal kóborolnék, és leszállva vadásznék . és amikor vinném rá vissza a bőrt már nem lenne ott ... de lehet hogy fel sem tudnám rakni rá a bőrt, csak a lóra. köszi.
  • LaLee67
    Nem tudom, mert taborban meg nem foztem. Moonshinet meg gondolom az onlinera ertetted.
    Meg a kartyakat is at kell neznem mire jok meg a tobbi mindent ,csak sajnos keves a magyarnyelvu video youtuben. Szoval van mit tanulgatni,de koszi a tippet :)

@Caliph : Iggggggen, meg van a feher arabom :)))

Hiba volt a meglattam a lovat es mentettem....korabbi mentesnel egybol ott volt ahogy odaertem :) Tovabba ott is hibaztam, hogy mikor kozeleben voltam, nem lattam az izgalomtol a simogatas lehetoseget csak nyugtattam es pattantam a hatara.
    Most tobbszor simogattam is majd felugrottam ra es most nem dobott le csak elsonek mikor egy simogatas utan ugrottam fel. Lehet nincsenek osszefugesben es csak szerencsem volt :)

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 23:12:35
  • Plata
    Nem tudom sztoriban van-e,de online lehet nagyon tuti buffokat szerezni.
    A táborodban ha főzöl spéci kaját ad egy tuti buffot,amitől sárgás lesz minden core-od,ha moonshiner shackban betolsz egy adag saját főzésű erős páleszt akkor totál besárgul a core.
    Azzal jól el lehet lenni,komoly összecsapásokat lehet vele túlélni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.01. 22:59:05
  • LaLee67
    Mar visszatoltottem oda amikor elindultam a celhelyre :) Lehet az volt a baj,hogy akkor mentettem , amikor meglattam es hiaba toltogettem be ugyan oda valoszinuleg azt az idot nezte a jatek, hogy mar lattam. Bar lehet hulyeseget irtam :)
  • Caliph
    menj,csinálj meg egy küldit aztán gyere vissza egy óra múlva kb és újra spawnolja
  • LaLee67
    Koszi az infot, sana en is fak kozott kaptam el mindig,de nyil egyenesnek lattam magam, sokszor, mikor ledobott..:) most keresek korabbi mentest mikor meg nem is volt tervben hogy idejovok paciert, egyszeruen akarhanyszor ujratoltom, nem spawnolja...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 22:09:05
  • Palinko
    Én próbáltam WASD-vel mindig ellentétes mozgást végezni, tehát ha a ló hátre vetne akkor W, ha balra akkor D és szerencsére nem vágott le és egyből sikerült, mert elég rosszul sikerült megfogni valami fák között és alig láttam a karakterem azt sem tudtam nagyon mi történik csak bíztam benne hogy összejön.