Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna a collector role nélkül csak 5 minta lehet nálad per állat,collector 16 szinten oldható a tasi ami 10 mintát is enged tárolni/állat
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.19. 23:39:34
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
vagy,ami a trader rolehoz kell,lepuffantod,megnyúzod,és jó sok pontért leadod crippsnek,jelentősen lerövidítve a material gyűjtést,és még a hunting wagon sem kell 😄
de mint mondtam maga a role nem nagy szám.egy legendary állat olyan 40 pont körül ad,melyik mennyit 😄(pl a bölény 58 pontot ad,és 200 pontnyi material kell egy 100as full eladáshoz,mondanom se kell mennyire durván megéri ezeket levadászni 😄 )
moonshiner jó passziv role,elinditod a főzést ,amint kész van eladod,közben nem nagyon kell foglalkozni vele,max ha olcsóbbá akarod tenni az alapanyagot
kezdetben 60 dodo az alapanyag amit bootlegger missionokkal lehet csökkenteni 30 dodoig. az elején 60 dodo körül kapsz a cuccért itt még csak gyengét tudsz főzni ,aztán ha egyre erősebbet főzöl egyre jobb pénzért tudod eladni,a végén 30 percenként főzhetsz erős cuccot 2 csillagos flavorrel(ehhez könnyű beszerezni az alapot és a 3 csillagos 20 dodoval ad többet kb,de nehezebben beszerezhető a cucc)amit 220 dodo körül eladhatsz,tehát ha még a mash teljes árat fizeted is,olyan 170 dodo körül keresel
mindezt úgy hogy elinditod a főzést,aztán fél óráig rá se kell nézni,csak eladni ha kész a főzés 😄
collectort még csak most oldottam,annyira nem jött be az se ahogy a bounty se,de még változhat,mindkettő elején vagyok
collectorral jól lehet keresni,tarrot kártyákat gyűjtve,van hozzá online térkép is ami segit mi hol van,de sokat kell menni,rohangálni mire meglesz a full sett,a trader meg a moonshiner sokkal nyugisabb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.19. 23:36:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Meg az egyik utolsó nagyobb frissítés óta a játék valamiért olyan sessionokat generál amiben kevés játékos van.
Valszeg azért mert az új naturalist role-ben folyton legendary állatokat kell vadászni,na és azt zsúfolt sessionban nem igazán lehet,mert vagy lelövik előled,vagy téged lőnek le.
Szerintem moonshiner vagy collector role legyen a következő.
Moonshinerhez tartozik egy saját sztori is,amit le kell tolni,néhol kemény küldetésekkel amihez nem árt ha van segítő,bár egyedül is meg lehet csinálni,de kemény lesz.
illetve csak én nem találkozom más játékosokkal mert jellemzően annesburg fölött vagyok, vagy kevesen játszanak?
asszem ez se lesz meg 😄
Előzőleg a vonattal rosszalkodtam és a városban elgázoltam vele valakit amitől csökkent a honorom.
De az NPC-k ritka hülyék,hiába fütyülök meg csengetek vonattal,simán elé lépnek.
Múltkor Saint danis-ben a szekeremet a sineken hagytam jött a villamos a kocsim miatt megakadt és kiesett belőle egy NPC,amiatt is én kaptam negatív honort.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.08. 22:10:12
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szoktam kapni mindig valami értékeset,van hogy négy öt gyűjteni való is van náluk.
Bár lehet hogy kellene hozzá a collector role,ha van naturalist role akkor már összeakaszthatod a bajszot orvadászokkal is,akiktől értékes bőröket lehet szerezni.
A gengsztereknél random lesz gyűjtenivaló cucc.Colector item,kincsestérkép és egyéb sok érdekes jó dolog.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 10:14:02
biztos hogy bugos,valaki tesztelte és saint dennisből indult és armadillo előtt fáradt el a ló
az kb majdnem az egész térkép egy lendülettel
itt a vidi,faja kis ruszki angol,de érthető 😄 nemtom megy e az időbélyeg,de 8:10nél mutatja melyik nyereggel meddig jutott
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 09:37:33
A kígyós nyereggel a lovad alig fárad.
Na persze kell hozzá a legjobb kengyel is.
idő idő idő 😄
Collector role unlockolja a fémkeresőt és az ásót.
nincs collector role kioldva
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.06. 15:25:36
egyelőre grassland-on vagyok de majd költözöm.
főleg ez a trader gyors szintlépés nagyon hasznosnak tünik!😊
Buck és deer,de 3 csillagosokat érdemes csak lőni,ha kevesebb a csillag akkor viszont nyugodtan nyúzd meg,a hús jó lesz sütésre,és nyúzott őzbőrből felfér a lóra asszem 5 darab bőr. +két kacsa vagy liba vagy nyúl vagy pulyka,egy egész őz a hátra meg egy lasszóval és egész jó köröket lehet menni
Hearthland overflow körül vadászgass,teli van kacsával libával(reggel és napközben,repül is egy csomó belőle nézz felfelé is néha) nyúllal,de ezekre varmint riflevel lőj,akkor nem megy tönkre a bőre. a nagyobb dögökre már pl egy rolling block távcsöves tökéletes,a nyúlnál kisebbre meg már íj és nyíl kell. ezzel a négy fegyóval tökéletes bőrt lehet lőni,ha egy lövéssel leteríted
vagy amit Plata ajánlott az is jó hely vadászni
gyors szintezés traderként: mindig csinálj supply missiont amikor engedi,és amint van 1-2 hordó eladható árú,mehet a local sale. kevés lesz a pénz,de trader xpben ugyanannyit kapsz az eladásért ha üres vagy ha teli a szekér,így pár nap alatt meglesz a lvl10 a nagyobb eladókocsira meg a hunting wagonra. aztán ha megvan a nagy szekér akkor már érdemes kivárni a teljes eladást,onnantól már nem sietsz sehova😊
én behúztam a naturalistot is,annyira nem vagyok oda érte,de lvl 5től ad legendary animal küldit,amit ha lepuffantassz (bármivel,nem megy tönkre a legendary állat bőre) és megnyúzod,Crippsnél jó sok alapanyagot ad. de ez sztem majd nerfelve lesz
holnap a szeszgyártás rejtelmei jönnek aztán irány a 45 arany extra cuccokért (outlaws)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.05. 21:27:04
Tudom mert ha egy random gyökér puma megtámad akkor dupla lefűrészelt csövű sörétessel küldöm el a jó édes anyjába.<#hehe>#hehe>
Viszont ettől kampec lesz a bőrének.De legalább túlélem a támadást.
ez lett volna a köv kérdés, hogy a 3 csillagos vadászat után miért lesz 1, de akkor ezért😊
a low kérdésre meg rájöttem közben, megoldódott😊
Úgy lődd le hogy egyetlen lövéssel a fejbe,akkor tökéletes marad a bőre és sokat ér.
Ha többször lövöd meg vagy rosszul akkor tönkre megy a bőre.
trader role-t megvettem, elkezdtem gyűjtögetni állatokat. szabadon mixelhetök a fajok, vagy érdemes egy fajra rámenni? illetve kiírja az állatok részre hogy low, és piros. ez a mixeléstől van, vagy valamire nem figyelek amire kéne?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.05. 17:58:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.05. 17:59:30
De ott is vannak olyan utak amiktől a hajad az égnek áll.
Meg olyan is amitől az állad koppan a padlón.
Igen elő fog fordulni hogy a szomszéd tanyára viszed.<#fejvakaras>#fejvakaras>
De az is hogy a halál némi nemű nemi namijébe.Olyan messzire és olyan szar úton,mert bizony van hogy annesburgba kell vinni,vagy fel a hegyekbe északra.Hearthslandi tanya pont emerald station mellett van.Néha fel kell vinni brandywine drop mellé egy szutyok kunyhóhoz.
Ha van horn trading postra kell menni nagyon figyelj.A vasúti átjáró előtt fékezz le,lépésben menj át rajta,az az átjáró szerintem bugos,ha nem lépésben mész át rajta akkor úgy töri az üvegeket mint állat.
Arra figyelj,hogy ha betámadnak az ügynökök fel robbantják az egész szállítmányodat ha leállsz velük lövöldözni.Vagy távolról lődd le őket,vagy menekülj,ha utolérnek és leállsz velük lődözni vesztesz,le lőni téged nem fognak,de felgyújtják a kocsid,vagy dinamittal felrobbantják.Engem kb sosem piszkálnak,azt mondják hogy húzzak a picsába mert fontosabb dolguk van.<#hehe>#hehe>
De eleinte míg kisebb a szinted előszeretettel betámadnak.Minden eladásnál van útzár,ahol meg kell állnod,pirossal jelöli a térkép,nem tudod kikerülni,mert a játék szemét,ha nem a kijelölt úton mész összetörik a rakományod.
Bezzeg trader eladásnál,rendszeresen megszívatom a támadókat azzal hogy nem ott megyek ahol a játék mutatja,hanem a sineken megyek körbe annesburgba.<#vigyor>#vigyor>
Trader eladásnál úgysem törik az áru ha hegyen völgyön megyek,moonshinernél azonnal ha letérsz az ajánlott útról.
Brandywine drop melletti tárborból szinte mindig annesburgba kell eladnom az árut.
A kijelölt út át a hegyen és úgy le a városba köcsög szerpentinen ahol támadók is vannak,de én fogom magam és körbe megyek a síneken be a városba.Így pofára esnek a támadók és nem kell idióta szűk hegyi úton szenvednem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.05. 16:41:04
hearthlandset irják hogy oda,grizzliesben sok az akadály és törik az üveg,sivatagban ott a szakadék stb .
De great plains-en is van sok bölény és szarvas,bár ott többet kell mászkálni.
Ha sikerül a vasút és a tó mellé tenni a tábort akkor meg nem kell szekér se,a táborból lövöm ki a háromcsillagos szarvast.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.05. 16:13:28