2950
-
LaLee67 #2107 Hajnalban azt hittem teged latlak ott feher lovon :) Most egeszitettem ki elozo irasom :) En egyanezen a neven de csaj karakterrel vagyok.
Na meg van fekete maci is csak nem fert fel a lovamra az elk miatt :) Puma az eddig csak megolt mint a farkasok is ha sokan jonnek :
Na nezzem a napi kuldiket. Tegnapiban 5 ot megtudtam csinalni.Lassan 10 aranyam van :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 12:51:28 -
Plata #2106 Jah igaz,egy puma van a környéken,de az ő bőrét is el lehet adni,nem nehéz lepuffantani.Mindig csak 1 van. -
LaLee67 #2105 SZep ez a vizeseses terulet is. Szep a puma is ami elkapott rogton :) Jo terulet lesz ez ha kivaltottam a trader rolet. Kar hogy Annesburgban nincs hentes, igaz talaltam az oreget az erdoben,addig oda is lehet hordani a hust :) Igen, felmentem egesz a vizeses fole es igy mar kozvetlen a vizeseshez tett. Lehet kilepeskor is oda fel kell menni.
Reggel a taborbol leptem ki es most kicsit alad de a vizeseshez tett :)
Tegnap lattam mas jatekost is fent a vizesesnel bagyis ma hajnalban valamikor. Nem piszkaltuk egymast, es Elotte Valentineban is meg a kornyeken is tobbszor is massal, de tenyleg nyugi volt :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 12:47:46 -
Plata #2104 Legendary bőre nem sérül a lövöldözéstől.Kivéve ha dinamittal próbálod megfogni.
Amikor le kéred a táborod roanoke ridge-be legyél fent.
Én úgy szoktam oda kérni hogy előtte felmegyek oda,túl a sineken fel egészen a folyó végéhez ahol a vízesés van és úgy kérem.
Akkor legtöbbször ide fentre adja.
Ki szállításnál nem kötelező az úton menni amit ki jelöl,trader eladásnál lehet sumákolni,moonshinernél nem,ott kötelező az út,vagy összetörik az áru.
Ha megnézed a térképes képem,az eladásnál azt akarta menjek keresztül az erdőn dél felé,de én északra mentem a sinekre fel és azon végig.Banditák meg megint az erdőben vártak,de hiába. -
LaLee67 #2103 Roanooke ridget bejelolom uj helynek,de lent delen Saint Denis kozelebe rak mindig... tipp, tanacs, hogy csinalod?
Az szamit hogy most lent voltam delen mas megyeben amikor csinaltam az uj tabort? Esetleg felkell mennem a helyre ahol szeretnem es ott kerni az uj tabort?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 03:40:00 -
LaLee67 #2102 Koszi, megfogadom :)
Engem csak az idegesit egyedul, hogy mindig mashova teszi a tabort ha belepek. Tehat ha majd szallitom Crippstol az arut, akkor nem kotelezo a kijelolt uton haladni?
Legendary bore nem serul annyi lovestol, vagy mind fejbe kell kapja? -
Plata #2101 Nézd van egy javaslatom.
Ha tudod a táborodat tedd Brandywine Drop környékére, a legjobb ha föléje kerül a tópartra.Nekem most alatta volt,de ez is jó hely,mert közel van.
Rengeteg itt a szarvas,sok féle van,legalább 4-5 fajta szarvas rénszarvas.
A tó mind két partján van legendary szarvas.Tudnod kell hogy rohadt szívós kell bele vagy 10-15 lövés.
De sokat ér.
Ha nagyobb szintet elérsz trader role-ban fejlesztheted az eladó szekeret,először 50-esre majd 100-asra.
Maxos szekérrel egy eladás közelre 500 dollár.
Ha Brandywine drop körül van a táborod,eladni közeli célponttal annesburgba kell vagy van horn állomásra,ne az úton menj amit ajáték mutat,hanem hajts fel a sinekre és menj azon,úgyis annesburgba vagy van horn station-ra visz.
És ha a sineken mész nem az erdőben,a banditák megszívják. -
LaLee67 #2100 Szuper koszi :)))) Csak 8 aranyam van eddig :( -
Plata #2099 Ha megvan az asztal akkor már trader vagy.
Crisp asztala a trader role.
Ha megvan az asztal csak menj vadászni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.05. 00:18:52 -
LaLee67 #2098 Kavar van az eterben :) Tradert akarom eloszor kivaltani. Eddig azt hittem, hogy a trader egy kulon rola es Crippsnel a hentesasztal is egy masik dolog. Cripps 15 aranyba faj. Videokat nezegve lassan ugy ertem, hogy ha trader akarok lenni akkor a Crippsnel kell kivaltani, nincs masik trader , igy van?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.04. 23:20:40 -
#2097 fence nél. 500 dodo darabja,mindegy melyiknek adod el -
#2096 útmutatásaitok alapján sikerült kifognom az első halat, egy hat és fél kilós Muskie-t :D eltartott egy darabig :D -
green64 #2095 Aranyrudat kinek lehet ill. kinek éri meg eladni, vagy mindenhol ugyan annyit ér(?), esetleg eladáson kívül lehet valamihez kezdeni vele?
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.11.04. 19:52:06 -
Plata #2094 Figy aranyat hoz a Trader role is.
Minden nap van 3 trader napi küldi,az aranyat ad.
Ha eléred a nagyobb szintet lesz trader event,az is ad aranyat.
Traderrel a legegyszerűbb sok pénzt keresni,csak fejleszd a szekeredet.
Szinte minden adhat aranyat,még a kutya simogatás is,ha van.
Ha van kondér a táborodban és főzöl benne az is adhat.
Ha minden nap 1 napi küldit letolsz,tökmindegy hogy mit,de naponta 1 megvan akkor 7 naponta egyre több aranyat kapsz minden küldiért,28 nap után már fél arany jár minden napi küldiért.
-
LaLee67 #2093 Gratulalok szep :) Gondolom nem most kezdted ahogy en :)
Kozben beneztem ,mert mutatja az RBR a minoseget. Ijat akarok venni most, de nem tudom a dragabb jobb-e az olcsobtol.
Lehet a trader rolet valasztom, mert szeretek vadaszni, bar az nem hoz aranyat..arany, ahogy latom el vagy latva rendesen :) Nem tudom ebben a jatekban is lehet-e kp-ert venni?
Nyuzott bort nem lehet lasszoval huzni? Bolenyeket nyomom most. Perfect a lovon masik perfect a vallon es gyalog vissza Valentimeba :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.04. 16:03:35 -
Plata #2092 Hirtelen most nem ugrik be.Majd ha feljutok megnézem.De RBR-hez lehet venni nagyon jó távcsövet is.
Nekem így állnak a role-k.
Minden role ad több lovat is.
Meg különféle upgrade-eket is.
-
LaLee67 #2091 Nagyon koszi :) Kozben lattam hogy rollingon a tavcsovon is latni a minoseget ,de nem ertem miert nem mindegyiknel!? Tavcsonel van az a track , az mi? -
Plata #2090 Az egyszerű kaja és ital recepteket nem kell venni,csak kell hogy legyen hozzá alapanyag.
Collectoros nő az egy cigányasszony,Madam Nazzar,állandóan vándorol.
Van neki twitter oldala,ott megnézheted hogy épp hol dekkol,esetleg collector térképen.Itt.
Ha kiváltasz egy Role-t,azaz szakmát az 20 szintből fog állni,minden szinten különböző jó dolgokat unlockolsz.
Még a táskád is egyre nagyobb lesz,alapból alig fér el valami a táskádban,azt hiszem max 10 darab fér el mindenből,de nekem már 40 darab fér el minden marhaságból,mert unlockoltam különböző role-kkal bele helyet.
Állatok minőségét szerintem távkukkerrel vagy távcsöves puskával lehet nézni,távcsövet tudsz venni repetear puskára is,abból a legjobb a Lancaster,de RBR az egyik legjobb vadász fegyver,a legnagyobb szarvast is egy fejlövéssel le teríti.
A fots ipse az random event,de vigyázz nagyon,sok ilyen random event átverős,azt kéri fényképezd le,te előveszed a fényképezőt ő meg a puskát és lelő,vagy egy nő sikoltozik hogy megtámadták,te oda mész hogy segítesz,erre kiderül hogy átverés és az egész banda neked esik,csak oda csalt a csaj.Bármikor ha random eventbe futsz,jobb ha a fegyvered a kezedben van,mert lehet hogy át verés,lehet hogy tényleg szarban van és hálás lesz,de lehet hogy be etetés. -
LaLee67 #2089 Zavart vagyok. Ha jol ertem a role az egy szakma. Ha kivaltom pl. a trader szakmat es ott kuldiket teljesitek akkor fog majd noni ez a sarga szam?
Igen craftoltam mar tuznel kajat meg egyebet csak sztorimod utan fura volt hogy nem tudok. Azt nem tudtam, hogy itt mar venni kell a receptet.
Az allatok minoseget csakis tavcsovel tudom megnezni? Vegre meg vettem a rollingot es elvezem. Stableban vennem kellett ures helyet igy a lovam is meglett a csomagbol.
Ne is mondd azt a hulye picsat, akkor most mar ertem, miert ebredtem a mezon miutan lefujt :)))
Viszont a kollektoroscsaj mas helyen volt este es mikor hozza mentem, nem volt lathato nala a kollektor szakma vasarlasi lehetosege. Igaz meg csak 4 egesz valamennyi aranyam van,de hetvegere igy szabi alatt osszeszedem az elso szakmara valot. Szerencsere a napi kuldikben mindig van egyszeru es az meg van csinalva. Azt nem tudom trader vagy kollektoros leszek elobb vagy Crippsnek gyujtsem a 15 aranyat.....
VOlt valahogy valami fotos kuldim, egy csavot kellett lefotoznom egy sziklaperemen es jol fizetett erte. Azota jonnek ilyen wildakarmi fotos meghivok,de nem tudom ez is olyan volt-e.?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.04. 14:25:24 -
#2088 én mondjuk még egy receptet sem vettem sehol,nem láttam még olyat ami nagyon megérné. talán a fencenél a super élet poti meg az animal fates robbanó skuló ami érhet valami,mást nem láttam ami nekem kéne
aztán persze szóljatok ha van még valami értelmes amit elkerülte a figyelmem -
Plata #2087 Igen.
Oda mész a tűzhelyhez craft és F-et nyomva előjön az összes recept,ott látod mihez mi kell.Sok receptet neked kell megvenni,Fence,Madam Nazzar,vagy flúgos picsa naturist role-ban,asszem Harriett a gyökérnek a neve,na és moonshiner shackban az idős hölgytől.Az ő neve talán Maggie.
Jah,Harriet full extrásan hülye picsa,ne hogy oda menj hozzá ha öltél állatot,simán ki üt.
Le fúj valami szarral amitől elájulsz és a franc tudja hol éledsz. -
Plata #2086 Az az a token amit role szintek eléréséért kapsz.
Azokkal a tokenekkel unlockolhatod a role itemeket,minden szinten kapsz kettőt. -
LaLee67 #2085 Lejart az ido....:(
Jobb fent az aranyam elott van egy kek kor egy kek nullaval az mi? -
LaLee67 #2084 Az en lovam majd egy ev mulva lesz ilyen :) Egyelore nehezsegbe utkoztem, mert storimodban rengeteg pitiont tudtam craftolni ,de itt valahogy nem. Jatekon belul megtudom nezni mi kell a potionokhoz? -
#2083 Nekem is volt aztán mikor szaladtak elkezdtem lőni őket a főnök kapott egy golyót, de nem halt bele viszont más szektatagot leterítettem de igazából csak egy levél lett a jutalmam. -
Hunor1 #2082 Lovagolok az erdőn keresztül, egyszercsak látom hogy valami KKK szekta gyűlt össze. leguggolva lopakodom közelebb hogy halljam/lássam mit akarnak csinálni. ketten meggyújtják a nagy keresztet.... de a ruhájuk lángra kapott!! azonnal kitört a pánik , és mindenki szétspriccelt az erdőben ! hát elég vicces volt! :))) De nem tudom ez csak valami hangulat elem a játékban, vagy valamit elmulasztottam ??? valami küldit, vagy felfedezni valót ? story módban (single). -
Plata #2081 Jah,tegnap nem sikerült be tenni a lovam.
Tábori kajával és moonshiner shack-ban főzött saját piával ilyen jól fel buffolódik az összes core.
-
LaLee67 #2080 Az szep :) Lehet motorcsonakunk? -
Plata #2079 Nekem még nam maxos,nem szoktam vele vacakolni,max néha elmegyek eventre.
Ma is csak szórakoztam,jó pár óra próbálkozás után ma végre sikerült a régi vágyam és motorcsónakkal eljutottam olyan messzire mint még soha és leugrattam vele a nagy vízesésen. -
PunkZoli #2078 naturalistnél van értelme maxolás után nem megnyúzni az állatokat? -
Plata #2077 Altatás és minta a hülye naturalist role-hoz kell.
Ha megvan a flúgos csaj ad küldiket,védd meg a legendary állatokat,vegyél tőlük mintát.
Satöbbi.
Ha megvan a role Gus csinál neked a legendás állatokból spéci ruhát,spéci talizmánokat.
Ezek a talizmánok különböző spéci képességekkel vannak ellátva. -
LaLee67 #2076 Altatas es mintavetel mihez kell? Gondolom a role a szakmat jelenti.
Koszi a figyelmeztetest a legendaryhoz, nem tudtam.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.03. 20:57:33 -
Plata #2075 Legendás állatot szerintem szakma nélkül is,bár nem fogod tudni elaltatni,vagy nem tudsz mintát venni belőle,bár a bőrét jó pénzért eladhatod.Gondolom.
Ha van Trader role-d akkor el tudod adni Crisp-nek jó sokat ér.
Gondolom a városi hentes is jó drágán megveszi.
Crispn-él 30-50 egységnyi árut ér kb,az boltosnál kb ugyanennyi dollár.
Csalira nekem még sosem jött,
Ha tudod hogy merre él arra mászkálj,jobb ha tudod hogy némelyik Legendary nagyon veszélyes,Néha egész falka védi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.03. 20:55:32 -
LaLee67 #2074 Okes. Legendary allatot szakma nelkul is talalni? Erdemes a csalit hasznalni? -
Plata #2073 Trader szakma kell a hunting wagonhoz,még hozzá 10-es szintű,a fémdetektorhoz kell collector szakma.
Kincses térképhez viszont semmi sem kell,csak el kell olvasni a térképet ekkor a térképen megjelenik egy sárga terület,oda kell menned és megkeresni a ládát,dead eye képességgel kell keresni. -
LaLee67 #2072 Ez alatt azt erted, hogy Trader szakmat ki kell valtanom es akkor tudok kesziteni?
Kollektort is ki kell valtani ha femdetektort akarok . -
Plata #2071 Trader 10-es szint a hunting wagon.
Nem éjjeli lámpa az,hanem fémdetektor,azt collector 10-es szinten tudod megvenni úgy rémlik,távcsövet bármikor vehetsz.
A kincsestérképhez nem kell semmi,csak olvasd el a térképet menj oda és keresd meg a kincset Dead eye képességgel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.03. 17:57:52 -
LaLee67 #2070 Huntig szekernek mik a feltetelei? MIt kell kivaltani vagy szinthez kotott? Azt hiszem 10 es szinten vagyok.
Kaptam kincsesterkepet,de ha jol ertettem,akkor ejjel kell lampasnal keresni a kincset. Hol tudok lampast es tavcsovet szerezni. Katalogusban nem vettem eszre. Furcsa hogy a sztorimod utan, ebben nincs ij es tavcso.
Csomaghoz jar egy lo is ...voltam stableban de nincs sehol. Csak a mostani kezdeti lovam.
Talan a buy reszen lesz jut eszembe, na megnezem :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.03. 17:37:44 -
LaLee67 #2069 koszi. Ez tok szopas hogy a tabort mindig mashova teszi....
Ti milyen ability kartyat javasoltok hasznalni? -
Plata #2068 Bármikor változtathatóak.
Csak pénzbe kerül.
Bár Outlaw pass ad ingyen kártyákat,csak ugye az 40 dolcsi,bár lehet már vége.