2950
-
Plata #2147 Le kellett volna dobnod a farkast,úgysem ér sokat a bőre.
-
Plata #2146 Igen,heccből szoktam,többször körbe mentem már vele,mind a kettővel,elvileg konzolon több lehetőség van mint PC-n,például azt mondják lehet használni a váltót is.
Szoktam még sokat csónakázni is,rendszeresen lopok kenut,csónakot motorcsónakot,egyebet és kóborolok a folyókon tavakon,engem nagyon le tud kötni,sajnos rengeteg helyre nem enged el a játék.Mert megöl téged ha szabadon akarsz csónakázni.
Viszont már rájöttem egy két apró trükkre amivel olyan helyre is el tudok menni csónakkal ahova eddig nem engedett mert megölt.Kivétel a Saint Denis fölötti börtön sziget.Oda semmiképp nem enged,oda még a trükk sem visz el,mivel úgy van megoldva a megközelítése hogy az nem megy.
De máshova eljutottam már,sőt még vízesést is meglovagoltam motorcsónakkal.
Sok órát eltöltöttem már vízen,azt hiszem egy halász role ha jönne az nekem örökre elég lenne,saját kis vízparti halász tanyával,csónakkokal. -
LaLee67 #2145 :) ismet , koszonom !
Heartlandban en a H alatt kicsivel talaltam bolenyeket itt sok spawnol es neha tobb mint 6. Eddig csak szarvast huztam lasszoval, azt hiszem mikor bolennyel probaltam nem fogadta el a lasszot. A bort szinten nem engedi huzni nekem.
Most ugy jartam egy Crippses kuldivel, hogy kinyirtam az ellent de kozben valahogy leesett egy zsak a foldre a kocsirol, amit haza kellett volna vinnem. Istenert nem tudtam feltenni a kocsira. Ha lovamra tettem akkor nem jelezte hogy vigyem Crippshez csak akkor ha vallamon volt. Gyalog meg az ido miatt nem ertem volna vele haza , igy eldobtam. Foleg mert farkas koma figyelt a lovamon , ami traderes daly kuldi volt. Napi kuldikbol is 5 kesz,de a tobbi free roomos igy azt hagytam. Valoszinuleg lassan kesz fullra Crippsnel az aru es azt gondolom visszakoltozom eszakra szallitashoz :)
A Crippses szekereket is nekem kell upgradelni hogy tobb ferjen el rajtuk vagy a trader szintem novekedesevel automatikusan fejlodik?
Bocs ha neha ertetlen vagyok :) -
Plata #2144 Nos ha nem is sorban,de válaszolok a kérdéseidre.
Crisp ha el költözik nem veszik el semmi,csak a csóka elmegy máshova de ugyanannyi cuccod marad.
Vadász szekér és Crisp szekere más,azt nem tudod le hívni,csak eladásnál kapod meg.
Alapból 25 árut tudsz eladni,ami kevés pénzt hoz,utána 50-et ami már valamivel több pénz végül 100-as szekér ami már 500 dolcsit hoz.
Bölény se rossz,de jó ha tudod hogy van egy másik jó bölény lelőhely is.
Az Blackwater mellett van Great Plains-en,ott ahol a térképen a Great Plains felirat p és l betűje van.
Ott egy nagy csorda szokott spawnolni,néha 6-10 bölény is,csak az a baj hogy a bölényben ritka a 3 csillagos.
Great Plains meg necces mert blackwater nagyon forgalmas,sok a marha játékos.
Valentine-től délre The hearthlands-on két bölény spawn pont van,de az egyiken csak 1 esetleg 2 spawnol a másikon talán 5-6.
Hátránya hogy hearthsland környékén eladni nagyon szar.
Kevesebb a háromcsillagos vad,Roanoke ridge amiatt jó hogy brandywine drop felett rengeteg szarvas van,sok a háromcsillagos és két legendary is mászkál arra.Vagyis igazából nem kettő,mert Roanoke valley-től északra a tó két partján 1-1 szarvas,nyugatra nem tudom mi,csak moonshine eladás közben arra járok és olyankor szoktam látni hogy legendary animal a közelben,roanoke valley-től délre Elisium pool körül egy legendary hód van.De ő olyan cuki hogy nem szoktam legtöbbször lelőni.
Amíg nincs vadász szekered addig is tudsz a lovaddal hazavinni 2 bölényt,egyet felraksz a lóra utána felülsz a lóra és lasszóval haza húzod a másikat,csak ne nyúzd meg,ha haza húztad akkor nyúzd meg. -
#2143 Igen, neha van ra daily, akkor :) -
Baker1 #2142 Ti kötöttetek el már mozdonyt és jártátok be a térképet? -
LaLee67 #2141 @ Caliph es @ Plata, nagyon koszonom a sok es reszletes segitset!
Amit meg nem ertek az az , hogy hol veszem es fejlesztem a trader szekerem. Voltam stableban,de ott csak a vadasz es a fejvadasz szekereket lattam. Sajna vadasz szeker is csak 10 es szint utan lesz. Lassan elerem a 2. szintet,de messze meg a 10 :)
Plata, majd akkor megyek vissza fel ha lesz vadasz szekerem, itt Valentine mellett bolenyekbol toltom Crippset, bar lehet elso szallitas utan ha kudarcos lesz, akkor irany eszak :)))
Ja es ugye Cripss arui nem nullazodnak ha tabor mashova koltozik?
Oke kozben lattam azt hogy Crippsnel lehet majd asszem 5 szinttol medium szekeret venni, ezek szerint alapbol van nekem a kicsi valahol es a fejlesztes annyi csak, hogy mediumot kell venni.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 22:49:55 -
Plata #2140 Én annyival kiegészíteném hogy távolra sose szállíts,távoli szállítás nagyon szar,közeli szállításnál is megtámadhat másik játékos,de távolinál hótbiztos hogy megfog,olyankor a félpályáról világítasz,játék is szól hogy kiszállítás van menj és lopd el.Naturalist update óta megvariálták az eladást,már közeli eladásnál is betámadnak játékosok,de banditák is.Ha ott táborozol ahol mutattam akkor a banditákat meglehet szivatni,nem az úton mész hanem a sineken.Onnan ugyanis mindig annesburgba kell vinni vagy van horn-ba,oda pedig pont megy sín is.Banditák meg mindig az erdőben várnak,mivel nem mész arra csak lesnek.Látni fogod őket a térképen,vagy úgy hogy a minimapon piros folt lesz,vagy megpróbálnak feléd jönni,de úgysem érnek be.Vagy nem tudnak mit kezdeni azzal hogy a sineken mész fent ők meg alatta vannak,annyi eszük nincs hogy kövessenek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.06. 21:27:43 -
Plata #2139 A robbanós dolog modder,húzz el a sessionból. -
#2138 crippsnek két féle cucc kell hogy gyártsa az eladandó cuccot. Alapanyag,azaz vadászol ,3 csillagos állattetem ad a legjobban,persze legendásakat leszámítva.
második csík a supply,azaz olyan anyagok amik az eladandó cucc gyártásához kell crippsnek,itt két választásod van: rendelsz 20 dolcsiért.és kb 5 perc múlva megjön a cucc,nincs vele semmi teendőd. a másika küldi,itt kapsz egy egyszerű küldit amivel supplyt lehet szerezni. vagy lopni kell,vagy vadászni valamit egy csávónak aki cserébe ad supplyt. visszaviszed a táborba és már megy is a gyártás
ha rendeled a supplyt,akkor egy 100as eladás feltöltéséhez 4x kell rendelni,azaz 80 dollárt kell erre fordítanod,cserébe nem kell vele foglalkozni. 100as local kiszállítás 500 dodo,távoli 650 dollár(csak ha megvan a legnagyobb szállító szekér,akkor ad ennyit),szal itt már mérlegeled hogy beáldozod e azt a 80 dollárnyi rendelést. a supply küldik viszont viszonylag egyszerűek és gyorsak
a harmadik meg a készárú,100as adagban max
kezdetben 25 cucc fér a kis szekeredre,ezért a legfontosabb és kb első dolog,amire költened kell , a delivery wagon fejlesztése,először mediumra,ami 50et bír aztán a large ami 100at
fontos hogy mindig a max mennyiséget szállítsd ki,amit épp a szekered bír,igy kapod a legtöbb pénzt,ha kevesebbet viszel ki,akkor sajna nem arányos a dolog,jóval kevesebbet kapsz mint amit elvileg a cucc érne. szal törekedj a maximum szállításra.
két szállítási lehetőséged van: local azaz közeli,és distant azaz távoli.
a közeli szállításnál npc támadásra számíthatsz menet közben,vagy pedig a leadóhelyet támadják,azt kell megvédeni.
távolinál rohadt messzire kell vinni,és nem csak npc,hanem player támadásra is számíthatsz,mert ebben az esetben jelöli a térképen,hogy te itt bizony próbálnál pénzt keresni amit a többi játékos lát. cserébe több a pénz.
kezdetben mindenképp közelit szállíts,ha kevesen vannak a sessionban( L betűs menü,aztán players ,itt láthatod hányan vannak) akkor próbálhatod a messzebbit is.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.06. 21:18:31 -
LaLee67 #2137 Ertem, koszi! Lehet valasztani hogy kuldetessel toltom fel bagy Order . Fordito szerint az rendeles. Lanyos izgalmamban erre nyomtam es nem tortenik semmi. Kell meg valamit csinalnom?
Most kezd el menni a kedvem. Ma csak kocsogoket fogok ki. Bolenyre vadaszok es nyuznam, amikor felrobbanok vagy valami ilyesmi es zsinorban robban rajtam valami mig meg nem halok....kileptem
pedig hogy orultem, hogy az elmult napokban nem volt semmi gaz online...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 21:01:37 -
Plata #2136 Trader role kimerül annyiból hogy vadászol Crisp-nek,cserébe sok lóvét keresel.
Ha eléred az 5-ös vagy 10-es szintet unlockolod a trader eventet.
Az PVE event,meg kell védened egy vonatot egy rakás másik játékossal együtt a banditáktól. -
LaLee67 #2135 Meg van a hentesasztal Crippsnel. Toltom fel anyaggal. Eloszor adott egy kuldetest hogy hozzak el egy szeker arut. Meg van. Most hol tudok trader kuldeteseket felvenni, mert 10 -es szinttol engedi csak a vadaszkocsit. Crippsnel nem latok kuldit csak hogy adom bele az anyagot meg mennyit termelt eddig. -
LaLee67 #2134 Bakker, valamelyik kuldi visszatette offensivera es azt nem figyeltem :(
Na vegre elertem a tobbletet, bar nem vont a rockstar le semmit. Megyek Crippshez es Trader leszek eloszor :))))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 18:40:32 -
Plata #2133 Nem tudom,csináltma küldiket de nem néztem,a bounty hunter küldikre sokkal többet akkor sem kapsz,ugyanúgy lófing a jutalom. -
Plata #2132 Figy,legyél defenzív,akkor nem tudnak lasszózni.
Online options-ban defenzív mód.
Akkor nehezebben lőnek le,lasszózni nem tudnak,a táborodban húzd fel a fehér zászlót és menj be,nem tudnak megölni. -
LaLee67 #2131 Valamelyik videoban mondtak vagy itt olvastam, valamelyik kuldetesekre azt hiszem a Bounty Hunterekre, hogy minnel kesobb teljesitem annal nagyobb a jutalom.
Ez ervenyes a tobbi kuldetesre is, pl. Leveleket kell idore leszallitanom vagy rakomanyos kocsit kell vedenem ,leszallitanom?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 17:02:02 -
LaLee67 #2130 En meg nem,de most megint ket gyoker betalalt, lassoznak lovom oket lelonek....en csak ezekkel talalkozom... L gombnal ha nezem a jatekosokat akik a sessionban vannak. Mind kek szinu meg ez a possion akarmi nevu is es akkor megis tamadhat?
Kozben megkaptam a Rockstartol a valaszt.
Leforditoztam:
Szia LaLee67,
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Rockstar ügyfélszolgálatával. Nagyra értékeljük együttműködését, amely segít abban, hogy az RD Online minden játékos számára tisztességes legyen.
Az RD Online-ban a csalók bejelentésének leghatékonyabb módja a játékon belüli menü. Játékosok jelentése a játék során:
• Szüneteltesse a játékot, és lépjen az „ONLINE” fülre.
• Válassza a „Players” lehetőséget, és válassza ki a csaló játékos nevét.
• Válassza a „Jelentés” lehetőséget, és erősítse meg jelentését az „Exploit” kategóriával.
További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
xxxxxx en x-eltem ki
Rockstar támogatás
Akkor gondolom megusztam :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 16:25:31 -
Baker1 #2129 Jó a játék. :D Találtam benne ilyet is:
Meg UFO-kal is összefutottam. Ti? :D
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.11.06. 14:43:41 -
LaLee67 #2128 Lottem az biztos :) 1 csillagosnak mutatta mikor ott alltam. Most orvgazdanal voltam,de hiaba akarok eladni kilep mielott ravinnem a kurzort az arumra.... -
#2127 A ruined szó jelentése alapján gondolom túlságosan sérült az állat bőre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.06. 14:23:45 -
LaLee67 #2126 Megcsinaltam egy kuldetest es utana megyek felvenni egy masikat,mikor megtamadott egy Ruined Grizzly amit megoltem,de nem tudok vele semmit csinalni. Nem engedi nyuzni es tegnap egy Ruined Pumaval voltam igy. ??? :)
Tiszta paranoias lettem...Kuldi felvetele elott Annesburgban lattam egy jatekost kekkel, majd eltunt, gondoltam utazott,mert terkepen nem lattam. Megakartam jegyezni a nevet ha valami van. Most kuldi utan szembe velem lovagol egy kek jelzesu es a terkep nem mutatja. Kileptem egybol....ha ez a csalo , rohadjon meg a kocsog, hogy ezt elvezi...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 14:20:08 -
LaLee67 #2125 Koszi a linket,de onnan nem tudok, ezt jeleztem korabban is hogy ott nem enged be, kozben a jatekban nyitva igen. Beleptem es szamolgattam, kb 2.5 goldot adott. En 2-3 goldot irtam,de lehet nem fogadjak el a jelentest mert nem olyan ticketten kuldtem,de ugy nem tudok ugye mert nem enged be...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 13:50:57 -
#2124 Mindenkeppen ugy csinald, hogy 2 arany pluszban legyel minden esetben, amikor vasarolsz, az a biztos! Igy barmikor tudod mondani, hogy nem hasznaltad fel az "ajandekot". :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.06. 13:44:29 -
#2123 Igen, en si irnek, az a biztos. De a support ide vonatkozo cikkeben azt irjak, hogy tiltjak azokat, akik lerakjak ezeket (nyilvanvaloan), es kozben nezik azokat is, akik ezeket kinyitjak, de ott csak akkor lesz gond, ha az ilyen ladanyitas sokszor tortenik meg, gyanusan surun. Igy aztan az elso alkalommal a "tuzkeresztsegen" atesve nem lesz gond. -
LaLee67 #2122 Koszi, most mar odafigyelek majd. Par napja mielott online kezdtem jatszani bongeszon keresztul akartam bemenni a Social Club accountomba,de mai napig nem enged be. Erdekes mert steam-en keresztul elfogadja az adataim.
Ekkor irtam a supportnak es valaszoltak, hogy irjak vissza kozvetlen a mail cimemrol hogy ellenorizhessek kiletemet.
Most valaszoltam nekik es ebben beirtam ezt az esetet is igaz gugli forditoval. Azt nem kertem hogy vegyek el az aranyat. Mpst tanacstalan vagyok,mert megnyitnam a tradert Crippsnel. Lehet kuldizek tovabb, hogy annyi tobbletem legyen mint amennyit ettol a majomtol kaptam..
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 13:41:54 -
Plata #2121 Szerintem jobban jár ha ír,a következő DLC nemsokára jön,előtte banhullám lesz.
Remélhetőleg csak a 2 aranyat veszik el,bár ezek elég tahók,bármit kinézek belőlük. -
#2120 Egyszeri alkalombol altalaban nem lesz gond, de most mar figyelj erre! Sajnos ezek a modderek a rockstar online vilagok rakos sejtjei, kerulni kell oket azonnal. Ha irsz a supportnak egy report ticketet, miszerint nem tudtad mi ez es felvetted, de kered, hogy vegyek el toled az a 2 aranyat, azzal bebiztosithatod magad. De ha nem irsz most, az sem gond, elso alkalommal ritkan tiltanak le, foleg nem 2 arany miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.06. 13:06:49 -
LaLee67 #2119 Koszi sracok! Igen rogton kileptem, utana irtam ide. 12,76 vagy 96 aranyam volt, orultem hogy ma kivaltom a tradert, most azt hiszem 15 egesz valamennyim van ,de igy savanyu a dolog. Gondolom googolban rakeresek a RDR2 supportra es ott kell irni. -
#2118 modder.esc,és irány másik session
-
#2117 Igen, modder. Azonnal kilepni es erdemes jelenteni is. Sose!!!!! vegyel fel foldrol ledobott dolgokat, vagy hipp-hopp elokerulo ladakat, se itt, se a GTAO-ban. -
LaLee67 #2116 Na , szamomra erdekes eset tortent. Beleptem jatszani, megoltem egy npc-t majd a szemtanut is. Mjad mikor kilootoltam volna megjelent egy kek jelzesu jatekos es lelott . Parlyztam es mentem volna a lovamert, de ott allt a jatekos a halott lovam mellett. Szepen felszedtem a leesett elkbort es nem lottem. Erre o letett 2 ladat, gondoltam mert lelott engem es a lovam. KInyitottam es kb 2 aranyat talaltam. Ezutan meghaltam, majd ebredeskor az en karakterembol tamadott meg vagy 20 darab. Ez mi ? Gondolom modder vagy hogy hivjak helyesen. Jelentenem kell ezt a rockstar fele, nem akarom hogy bannoljanak, nem azert vettem meg . -
green64 #2115 Köszi! -
LaLee67 #2114 Jo tudni, koszi ! -
#2113 Hát, csökkenti a sebzést igen, de ami fontosabb, nem hat rád a lasszó sem, nem tudnak megállítani, vagy a mozgásodban akadályozni, így aztán aránylag gyorsan kereket tudsz oldani (csökken a térképen a láthatóságod "sugara"), ha jön egy idióta és kóstolgat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.05. 16:35:49 -
LaLee67 #2112 Szuper, koszi. Ja es defense modban voltam, nelkule gondolom elso loves utan kiterultem volna..
epp ejjel neztem videokat az ability kartyakrol, hogy mi mit er defense modban is...igy nem csodalkozom
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 16:32:26 -
#2111 A halál után benyomod a Parley-t és 10-15 percig nem tud megtámadni, nem tud sz*patni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.05. 16:28:44 -
LaLee67 #2110 Na a fa@kalap Jimmy a Bandita a 162 es szintjevel megolt Valentineban a fegyverboltnal mig terkepeztem. Utana kergetett de megoltem :) Majd felkaptam cipeltem a vallamon es ledobtam, ezutan rogton meg is olt es kileptem..... gondolom f@szjancsi lesett hogy 18 szint megalazta egyszer...ott ugralt elottem de a pumpas shoti adta neki...
Nem tudom az ilyen gyoker miert nem szintjehez melto ellent keres...
ha a csomaggal nem kapom a pumpast akkor abszolut nem lett volna eselyem...
Mi az a Parley gomb es volt meg mas is a respawn alatt , mikor megolt ?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 16:20:41 -
LaLee67 #2109 Egyelore pump shotim van, ketkezest nem tudom hogy csinalom. -
Plata #2108 Ha zavar a Puma vagy a farkasok,tarts magadnál két lefűrészelt csövű shotgunt.
Egyszerre kettő lehet nálad és elég jól fekteti őket.