2950
banner
  • Plata
    Naturalista elég ló fing,szerintem a goldot tedd szépen félre nem sokára jön az új Role,ami talán izgalmasabb lesz.
    Ez a naturalista olyan unalmas hogy már nem sok kedvem van belépni sem,legendary animal-ra meg vadásszon az akinek nincs jobb dóga.
    Én egy sokkal szebb Legendary-val mászkálok.
    Bár ez a Legendary borg-ra vadászik.
  • JonasSandor
    Póstakocsis bandát kinyírtam utána mi a fenét kell csinálni azzal a tönkrement felborult kocsival?,a faszi meg csak áll mint egy balfasz.
  • Caliph
    moonshiner shacket kell venni,akkor aktiválódik.
  • LaLee67
    Oke,köszi, még nem vettem moonshinert,mert nem nagyon tudom hol kell,bár lassan meg lesz a naturalistára is a gold.
  • Caliph
    naturalistnak egy haszna van: lvl 5től lehetővé válnak a legendás állat küldik. külön rak,nincs másik player,garantáltan lesz legendás állat és ki lehet nyirni,megnyúzva pedig leadni crippsnek. most öltem pl valami kecskét,50 pontot kaptam a bőréért + még valamennyit a szarváért.
    más értelme nincs nagoyn a naturalistnak
  • LaLee67
    Sajnos ilyen picsakat a valo eletben is ismerek :))) de gondolom nem vagyok ezzel egyedul.

Akkpr a Moonshiner lesz. Engem egyszer mar lefujt, akkor azt sem tudtam meg hogy O kicsoda,de a lovamon ott figyeltek az allatborok.
    Viszont nem teljesen vilagos nekem, ez a nem all velem szoba ha oltem allatot akar veletlenul is...
    Eleve mire az ember megveszi a Naturista vagy Nudista :) rolet, addig mar valamibol elnie is kell es allathust sutok a tuzon :)
    Gondolom ez az aznapi belepesre vonatkozhat,nem? Tehat belepek jatszani es nem olok, hagyom hogy a puma szettepjen stb...ha megyek ehhez a HP-hoz ( HulePicsa) ,mert maskepp nem tudom elkepzelni....

Elozoleg ami elmaradt az az hogy kellemesen csalodtam a Rockstarban, A heten leveleztem veluk persze csak gugliforditosan es atlagosan 6 perc alatt jott valasz,de addigra mar bekapcsoltam a jatekot es csak masnap valaszoltam nekik :) Fiokomba vegre betudok lepni....

Azutan irtam meg hogy a Collektorom mar van vagy 11-12 szinten ,mig a Cripps csak a fele ...es mostanaban nem Annapolisba hanem Van Hornba kuld,de jo kuldik.
    Az egeremmel is ki vagyok, mostani winfos frissites ota azonnal duplat klikkel igy ha valamit csinalok van hogy rogton be is zarja...

Na huzok, lehet csak holnap Moonshinezek, hulla vagyok, eleg lesz a tobbi napi kuldi is...

Na huzok jatszani :)
  • Plata
    Igen, a mobilról csak az első sor megy át,ha újat kezdesz törli.
    Na és ha szerkeszted a hsz.-ed akkor sokszorozza.
    Nekem volt hogy egy üzit négyszer küldött el mert szerkesztettem.
    Egyébként a naturlaist másról sem szól minthogy állatokat vadássz le altató puskával,altató lövedéket csak a flúgos picsától lehet venni,ha elaltattad akkor mintát kell venni belőle,majd feléleszteni,természetesen a felélesztéshez egy jó drága szer kell.
    Aztán le is kell őket fényképezni,meg kell nyúzni.Valami lófing pénzt kapsz érte,
    De az altató lőszer meg a feltámasztó lötty pénzbe kerül.Na és kell a büdösítő víz is,hogy az állatok messziről ne vegyenek észre.
    De a csaj csak akkor ál veled szóba ha nem öltél meg állatot,ha megölsz egy állatot utána nem áll veled szóba csak le fúj valami szarral amitől elájulsz.Ha eltaposol véletlen egy állatot akkor már nem fog küldit adni,sem szóba állni csak hisztizik mint egy hagyne mondjam milyen picsa.
    Az a csaj kicseszett idegesítő,egy tipikus flúgos hülye xxxxx,szóval az.
  • LaLee67
    Ez a mobilos írás elég car ezen a fórumon. Irtam kb.10 mondatot válaszképp és egy szó az első ment át. Máskor meg kétszer vagy fele üzenet megy be.
  • LaLee67
    Meggyőztél
  • Plata
    Natúrbaromsággal nem sok pénzt fogsz keresni.
    De helyette sokszor kapsz idegbajt.
    Jó sokszor lesz tele a hócipőd.
    Na és sokat fogod emlegetni a fejlesztők jó édes mamáját,csak k betűs szó társaságában.
    Legendás szart anélkül is lőhetsz szerintem.
    Nekem úgy 18-as a natúrfos hogy kaptam 2k xp jutalmakat outlaw passal.
    Különben jó ha 10-es lenne.
  • LaLee67
    Dilemmában vagyok....tudom a Moonshinert javasoltátok, de a Legendás állatok miatt a naturista is érdekel nagyon. Nem vagyok gép előtt azt hiszem az a neve... Ma valamelyiket megveszem. Eddig itt online legendaryval csak egy küldetés során találkoztam..
  • Plata
    Szerintem nem is lehet.
    Oda csak fegyver meg ruha szettek mehetnek.
  • LaLee67
    Sztorin kezdtem, most online játszom és én nem vettem észre semmi különbséget azaz sehogysem tudtam az én táskámból a lóéba áttenni. A lóéban a fegyverek és a rátett ill. ráakasztott állatok,madarak vannak.
  • Plata
    Sztori vagy online?
  • Montanosz
    a nálam levő cuccokat hogy teszem fel a lovon levő tárhelyre? modjuk piát vagy kekszet stb
  • Alexease
    Mindegyik role (ha jol emlekszem) mast bovit a taskan. A collector a loot-okat, a trader a kajas reszt, a moonshiner meg a tonic-okat.
  • Plata
    Több hús és egyéb dolog akkor fér el nálad ha magasabb szintű lesz a role-d,akkor unlockolod.
    Például a naturalist 18-as szintje +10 helyet ad minden potion-nak.
    Nagyon klassz volt a vízesésen le menni.
    Régi vágyam volt.
    Csak eddig mindig megölt a játék ha arra mentem.
    De most már tudom a trükkjét.
    Majd ha fel tudok menni játékba megnézem melyik role ad nagyobb táskákat.De szerintem szinte mindegyik ad bele.
  • LaLee67
    Megjott, szeo halal :))) Az elmeny gondolom leirhatatlan volt a zuhatagon :) Ki probalom en is. Lehet naturalista role lesz nem moonshine, mert legendas allatokat akarok :)

Collector saddle bagot kell megvennem, hogy tobb hus,noveny stb. ferjen el a zsakomban?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.10. 11:57:49
  • Plata
    Ha gépközelbe jutok linkelek neked privàtban egy videót.
    Mobilon másik jujtúb fiókom van.
  • LaLee67
    Kezdoknek
  • LaLee67
    Koszi skacok a tippeket, akkor moonshiner lesz.

Ha sikerul teszek be 3 kepet.

Ez a Krakterem :)

Beusztam egy ritka tojasert egy szigetre, de odafele egy csonakost ki kellett nyirnom, mert fogyott az energia. Visszafele egy kis gozhajo jott...jo volt gozhajozni :)

Es egy kep epp pumara vadasztam, mikor hatulrol badogember elkapott, majd levertem, de nem mertem ki lootolni, mert szerintem ez is modder volt. Persze a nagy hevben a puma el is kapott es annyi volt nekem :)

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.08. 21:05:34
  • Alexease
    Igen, harmadinak Moonshiner. "Konnyu" ertelmes mennyisegu penz, nem kell rohangalni, bele lehet futni random kuldetesekbe, lehet fosztogatni (a lelott hullakat). A 3 napi kuldi konnyen osszeozhato vele.
    A Naturalista negyediknek jo. Letudni a napi kuldiket, plusz vannak lemeszarolhato taborok.
    A Bounty az cumi, napi kuldinek is gaz, random meg szinte semmi. Raadasul, ez az egyetlen, amivel (nekem) tobbszor elofordult a nullazas. Mig a tobbi mindig sikeres (gyujtogetes, eladas). A bounty-ban tobbszor meglogtak, lejart az ido, es meg a penz is keves.
  • Plata
    Gus-nak legendary bőr kell,abból készít neked baromi randa ruhát.
    A spéci cuccokhoz meg mindenféle marhaság kell.
    Harmadik role szerintem Moonshiner.
    Bounty hunter szerintem kicseszett uncsi és szar.
    Naturalist az olyan b+ kategória.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.08. 18:26:48
  • LaLee67
    Ok, nem tudtam. Mit javasolsz 3.rolenak?

Megint ki kellett lepnem, mert megint egy kocsog repitgetett.. Mar banom hogy kileptem,mert fotot akarok csinalni a repulesrol es mikor kiirja ki repitett a tulvilagra, majd jelentem a kocsogot. Azert bosszant csak, mert ma delutan csak keresgeltem es sok perfekt bort osszeszedtem a mocsarnal stb...es vinni akartam Gushoz vagy kihez,hogy mit csinal nekem belole, erre most ez mind ugrott....
  • Plata
    Figy pecázáshoz is lehet használni dead eye-t.
    Látni fogod hol milyen hal van.
    Online-ban még nincsenek legendás halak mint sztoriban így csak 9 kiló körüli halakat foghatsz max.
  • LaLee67
    Tegnap piaztam sima italbol es lereszegedtem, kepzelem milyen lehetett erosebbel vezetni :)))
    Ritka viragot kell gyujtenem napi kuldiben, persze megvettem este minden terkepet a Madame-tol,de itt a mezo kozepen megint nem talaltam semmit.

Igen mar azonnal kilepek, ha modderrel talalkozom. Most voltam egy halasz barkan, nagyon allat. Kar hogy nem lehet sajat.
    Leadtam az arut, szeretek itt eszakon, valoban jo a vasut mellett levinni. Mikor beerek a varosba mindig lovoldozes van. Most kicsit hatrebb szaladtam eletet tolteni a hazak moge, erre elmult a kuldi, nem tudtam lootolni. Volt ott mas jatekos is, lehet az lotte le a maradekot, nem tudom. Azt sem tudom , megkaptam-e a penzt, mert nem lattam kiirva csak egyszeruen vege lett.

Kiprobaltam a horgaszatot es behaltam magamban a rohogestol :) Anno horgasztam sokat. Most azt hittem a hullamokra hogy vagy 30 kilos harcsa, erre egy kis karasz nagysagu vagy kisebb halat fogtam :)))) Viszont ha vissza dobom, akkor no az eletem koruli feher vonal.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.08. 15:01:48
  • Plata
    Ha modder betámad eladásnál,vagy játékosok felrobbantják szekered,azonnal válts sessiont,amíg ki nem írja hogy a cuccodat elrabolták vagy megsemmisült.
    Ugyanis ilyenkor újra ott lesz a táborodban a cucc.De ha megvárod hogy az árut ellopják vagy baja essen akkor vesztettél,kezdheted újra nulláról.
    Nem kell ahhoz modder vagy hülye játékos hogy elronts egy eladást,rá futhatsz kőre vagy szakadékba vagy bármi,mert véletlen félrerántod a kocsit.
    Ha a kocsid véglegesen felakad,lejár az időd és vesztettél.De ha ki lépsz gyorsan sessionból nem.
    Egyszer heccből kipróbáltam részegen szállítani.Hát ne próbáld ki,sessiont kellett váltanom mert bele mentem az erdőbe meg a gödörbe.
    Ha lesz moonshiner role-d és lesz moonshiner shack-od benne bár,soha ne adj el úgy hogy előtte iszol a saját piádból,mert részegen fogsz vezetni,és a moonshiner kocsi rohadt érzékeny,minden kis szar kavicstól törik az áru.Nem úgy mint trader eladásnál hogy hegyen völgyön keresztül robogsz.
    Moonshiner eladásnál ha iszol a piádból,mert ugye erős buffot ad,akkor az ajtóban mosd meg az arcod,attól ki józanodsz de nem múlik el a buff.Úgy már eladhatsz.
    Mikor Posse-ban játszottam PH-sokkal távoli eladásra mentünk,út közben hülyéskedtünk,mire a kocsi felakadt egy kőre,nem tudtuk sehogy le szedni,azt hittük bukta,de nekem támadt egy idióta ötletem,végül is folyton hülye ötleteim vannak.
    Le hívtam a hunting wagonomat és padlógázzal belerohantam a kőre felakadt trader kocsiba.Poén hogy sikerült így kiszabadítanom a kocsit és időben eltudtuk adni az árut.
  • LaLee67
    Okes,koszi :) alt -tabozok,de rutinosan mar merd mindig kis ablakba teszi a jatekot,igy asztalra rakas elott rogton beallitasok menu es kesz .
    Most ki kellett lepnem, epp indultam Crippstol leadni az arut es azonnal felrobbantam szekerestol es csak oattogtam robbangatva a levegoben. Az ilyen kis f@sszopoval oly szivesen talalkoznek az eletben ..... ott a pofamba rohogne,mondva, milyen jo szorakozas ez neki. Majd korhazba kezelnem es en mondanam, nekem is olyan jo szorakozas ez ....

Szerencsem volt, nem veszett el az aru, epp csak indultam volna :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.08. 14:17:36
  • Plata
    Nem kártyát nem vehetik fel előled.Az mindenkinek ott van.
    Ne vegyél ezért térképet,minek,van neten csaló térkép.
    Tessék ezt használni.
    Ha van tableted vagy lapotopod megnyitod és játék közben tudod nézni mi hol van.Telóval kicsit necces,de alt+tab is jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.08. 13:48:59
  • LaLee67
    Igy van, amint meg lett a role, lathato az osszes tarot. Vettem tarot terkepet. Eldon okes volt minden. Vettem madilat, de azon a 3 hely kozul egyiken sem volt kartya. Felvehette mas, vagy ?
  • Plata
    Figy,mivel nincs meg a collector role és a collector bag,lehet nem tudod gyűjteni.
  • LaLee67
    Okes. Kollektor lassan meg lesz. B -vel hiaba nezem , egy rohadt tarot kartyat talalok, kozben legalabb 20 -at talaltam. Eltunnek mi? Mikor megneztem mindig F el tettem el,de van az a B gombos Satchel . Fordito szerint taskaba tesz meg eltesz...
  • Plata
    Hát őszintén szólva nem tudom mi az a lock breaker.
    Bankot már raboltam,de azt online sztoriban.
    Fosztani nem nagyon érdemes senkit.
    Tarot kártyákat megnézheted az inventoridban.
    B gombbal előhozhatod.
    Ha lesz elég aranyad majd vedd meg a collector és a moonshiner role-t is.
    Collectorral tudsz minden féle vackokat gyűjtögetni,bár nem veszélytelen a sok csőcselék miatt.
  • LaLee67
    Kar hogy nincs vonatos :( Kutyus akkor kell. Feloraval ezelottig nem tudtam miert nincs szine a taborjelzesemnek,de kiderult mikor mentem haza , hogy a zsivanyok betamadtak :)
    Vettem orvgazdanal Lock breaker-t bar egyelore nem tudom hogy hasznalom, majd nezek filmeket. Nem tudom csak egy alkalomra valo es mindig ujat kell-e venni. Filmben csavo egy hintot tamadott meg es a hinto hatuljan nyitotta a zarat a poggyasztarton es kifosztotta.
    Kiket erdemes kifosztani?
    Tarottkartyakat talaltam parat es hol tudom megnezni mennyi hianyzik a kollekciobol?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.07. 17:26:49
  • Plata
    A vonat rablás sztoriban van,Online a vonatokon nincs semmi.
    Kutya nem csak dekor,magasabb trader szinten a kutya riaszt ha megtámadják a táborod.
    Na és napi küldi is van hozzá.Fényképezd le simogasd meg.
  • LaLee67
    Kovettem :) Holttesthez vezetett es lootot meg sem tudtam nezni mit kaptam, mert egy ribanc elkezdett loni, majd elhalalozott es sajna a kutya is, mert tamadott :(
    Amugy ha a taboromhoz veszek kutyust az csak dekor vagy csinal is valamit?

Pont most nezek egy vonat kirablasos videot. Utaztam mar vonattal,de nekem nem volt olyan hogy bent ultem a vonatban. Azt hogy lehet csinalni, vagy onlineban nincs ilyen??
    Ja es nem latom, hogy kuldetesben csinalna a srac.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.07. 16:33:31
  • PiszkosFred
    Kovesd a kutyat :)
  • LaLee67
    Okes, koszi :) Talalkoztam most egy kutyaval aki feheren villogo ikonnal ,korrel van jelezve a terkepen,de ha megyek fele vagy lopakodok akkor is elfut es ugat. Nem tudom csititani semmi. Ez mi? Arra gondoltam igy tudok magamnak szeliditeni es nem kell venni :)

Mas: Kuldetes befejezve , veszem fel a masikat es miert valtoztatja meg a hasznalt fegyvereket a jatek? Shotim helyett ijat tett es pont faxa volt mert rogton betamadott egy puma ahogy elkezdtem vinni a leveleket.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.07. 15:56:52
  • Plata
    A kondérban tudsz főzni spéci kaját amitől erősebb leszel,egyébként napi küldi szokott lenni hogy főz kaját,egyél 3 darag kaját.
    Ha bevitted volna a zsákot azt beszámította volna,sztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.07. 07:12:00
  • LaLee67
    Traderes napi kuldim volt egy farkas bore leadasa, ezert nem dobtam el. Amugy ha a zsakot viszem azt beveszi Cripps? Haladgatok, trader role hamarosan 3 mas lesz :) de most mar aludni is kell kicsit... eddig csak a kondert vettem meg, korabban olvastam itt , hogy valamire jo, csak nem tudom mire. Mire? :)

Elso szallitasom meg Valentine-nal csinaltam, nem volt veszes, de fent eszakon az jobban tetszik a kikotoben :) mert visszakoltoztem :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.07. 04:24:05