2950
-
caps lock #2227 DDU-val csökkentett módban távolítsd el a drivert, majd tedd fel a legújabbat. Talán segít. Aztán ha van vírusíró azt sem árt kikapcsolni játék alatt. -
Solyom2 #2226 Story -
#2225 story vagy online? -
Solyom2 #2224 Sziasztok!
Nincs egy erős gépem, de alacsony fokozaton remekül elfut a játék. A gondom az, hogy ha a menüben vagy a térképen vagyok, rendszeresen lefagy a játék. Csak a menüben, játékmenet közben sose.
Más is tapasztalt ilyet? próbáltam neten utána olvasni, elvileg többen tapasztaltak crash-eléseket menüben, de nem tudom, hogy esetemben mi lehet a gond. -
#2223 stables,de sztem ki kell oldani a collector roleban
szerk: igen,collector rank 10 kell hozzá
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.16. 20:07:03 -
LaLee67 #2222 Igen,nem vettem meg meg a nagy deliveryt :) Lampast hol vehetek a lovam nyakara? -
Anonymusxx #2221 vagy emulátorral -
#2220 persze irtam h nem kötelező,csak ha megszorul :D -
#2219 vadász szekérből csak egyféle van tudtommal :D lehet rá biztosítást kötni,igy ha összetöröd ingyen lehívhatod,amúgy meg asszem 20 dodo
a másik szekért sztem a bounty hunteres böriszekér lesz
vagy még nem vetted meg a large deliveri wagont a traderhez :D
új role valahogy év végén. nem tudni mi lesz,tippek egy lawman,azaz valami rendőrfélére vannak,ami nemtom miben lesz más a bounty hunternél :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.15. 21:14:39 -
Hunor1 #2218 Nos én nem kerestem fel a vonat roncsot, csak a kvesteket csinálom stb. de így is van vagy 5000 dollárom, el sem tudom költeni :) -
#2217 értem köszi -
LaLee67 #2216 Moonshiner lesz az tuti. Vegre lehet vadaszszekerem. Mi a kulonbseg az olcso es a draga kozott? Erdemesebb a dragara gyujteni?
Mikorra varhato az uj role es tudni mi lesz az? -
#2215 Playstation Now + VPN és játszhatsz vele évek óta :) Én is úgy játszottam végig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.15. 19:47:13 -
#2214 alapvetően küldikkel lehet előre haladni,a táborban kapod a fő küldetéseket leginkább. de vadászgathatsz,barangolhatsz a környéken ,szal bármit tehetsz.
Az sztori részben nem lehet átrakni a tábort,ott ahogy haladsz a történettel,úgy fogtok költözgetni.Viszont a tábor ellátása a te feladatod,vadászni kell a húsért,legyen lőszer és gyógyszer,lehet fejleszteni a tábort stb stb,mindezt Dutch sátránál.
Küldiketn kívül segithetsz random embereknek akikkel összeakadsz,kiszabadithatsz rabokat,akik esetleg rablási tippeket adnak. tedd amit szeretnél,elrontani nem tudod.
Ha pedig nagyon kéne a pénz,akkor keresd fel a kisiklott vonatot,abban van pár aranyrúd,youtubeon van videó hogy lehet megközelíteni,de ez kb annyira OP,hogy onnantól nem nagyon lesz pénz problémád,szal csak akkor keresd meg ha csak a történettel haladnál,de nem akarsz vadászgatni prémeket eladni. -
#2213 majd ha végig vitted ezt,akkor érdemes elolvasni annak a történetét,mert az első rész ennek a folytatása :) vagy youtubeon végignézni a videókat,de magyarul biztos le van irva az első rész sztorija. de mondom,csak azután olvasd el,mikor ezt végigvitted -
Plata #2212 Asszem naturalist is annyi.
De hidd el moonshiner jobb.
Moonshinerrel kapsz random eventeket is,több félét.
Piros jelük lesz térképen.
Vagy rivális NPC bandát kell likvidålni vagy köcsög fináncokat.
Mindig lootold öket sokszor dobnak értékes cuccot.
Alap role-k 15 aranyak voltak.
Nemsokára új role jön.
Ha hazaérek írok még,de mobilról utálok pötyögni. -
#2211 story:
amikor lejöttünk a hegyről és feloldja a mentéseket vagyis tulajdonképpen elkezdődik a játék, hol érdemes elkezdeni a játékot vagy mit csináljak először? küldetés vagy csak ugy vadászgassak, házakban tárgyakat keressek?stb
illetve a tábor áthelyezésének mi a szerepe és hogyan lehet?
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.11.15. 15:49:08 -
LaLee67 #2210 Köszi az infókat, még vacillálok a Heartland és a mocsár között. A naturalista role is 25 aranyba fáj?
Orvgazdánál láttam Game nyílvessző receptet, az arra jó hogy a kis állatok ne sérüljenek?
Lovamra elvileg aktiváltam előre egy lámpást. Hol lehet megvenni? -
JonasSandor #2209 Mivel pc-re nem adták ki az elsőt így kimaradt az a rész. -
#2208 nem költöztethető,csak aranyért asszem. nekem hearthlandson van,ott könnyen hozzáférhető.
persze te döntöd el. tall trees is jó,de közel van blackwater,ott szinte mindig beleütközök ellenséges playerbe
grizzlyben szép a hely,de kanyargós sziklás utak vannak,ami nem tesz jót a szállítmánynak
mocsár is könnyen megközelíthető elvileg,de nekem a mocsár nem tettszik mint biome,csak akkor mennék oda ha nagyon muszáj,de hát ez is az én kattanásom :D
az 5. nem is tudom már miért nem votl szimpi
azt is figyelembe kell venni hgy nincs fast travel point,ezért is jó a heartlands,ott van emerald ranch közel
meg hogy ez a legtöbbet használt shack,itt szinte biztos hogy nagyobb lesz a player forgalom mint bárhol máshol
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.15. 14:37:54 -
LaLee67 #2207 Voltam Maggie-nel ,de nem vettem meg a Moonshiner shacket, mert nem vagyok tisztaban azzal, hogy az is koltoztetheto-e mint a taborom.
Na meg az is csalodas volt hogy azt hittem 15 arany lesz mint a trader vagy kollektor role, erre 25 arany. Megtudom venni csak velemeny erdekelne melyik teruletre erdemes tenni. -
Plata #2206 Nem tudok spoilert tenni mobilról.
De a TBC-t csak az 1950-es évektől tudtàk gyógyítani.
Ha jólemlékszem talán 49-től volt gyógyítható addig sajna nem. -
Hunor1 #2205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hali. Arthurt nem lehet kigyógyítani a tuberkulózisból igaz? Megcsináltam a küldit az öreg indiánnal a rezervátumból indulva, de csak főzetet lehet craftolni .Szóval akkor erre kell "készülnöm" hogy ez a story része? -
#2204 Micah-t mindenki utálja :) Főleg aki játszott az első résszel is :) -
JonasSandor #2203 Mért utálod annyira? -
#2202 igen,főküldi -
xido #2201 Fúj az a köcsög Micah lehet...azt án úgy megutáltam,egyszer mikor megláttam,hogy őt jelöli az M...ki is léptem a francba,annyira nem kivántam a vele való kalandozást (egy bizonyos küldi óta érzem ezt iránta) :))) -
JonasSandor #2200 Ez főküldi amúgy? -
JonasSandor #2199 Jaja ez az igen. -
#2198 Valszeg ez lesz az,nézd végig mi lehet nálad a hiba. de valszeg az amit mondtam,a felborult szekér végén alján van egy vasdoboz,arról kell lepuffantani a lakatot, a videóban 7perc 55 másodperctől nézd hol
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.14. 19:04:26 -
JonasSandor #2197 Egy m-betűvel jelzi egy szikla között van a pasas. 3 részes küldi után van. -
#2196 ha még nem sikerült megoldani,akkor kicsit közelebbi kéne,küldi neve vagy hogy kb mit csináltál mielőtt megkaptad,hogy be tudjam lőni melyik lehet az
-
JonasSandor #2195 Csapter 2-be van benne. -
#2194 itt is egy vidi,vigyázz mert spoileres lehet ha még nem tartassz oitt,de itt is vann rablások a csapattársakkal
-
#2193 itt az összes egy videóban,keresd ki melyik és nézd meg mi mehetett félre. ha meg valami páncélozott féle,akkor dinamit az ajtóra és utánna lehet lootolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.14. 18:02:12 -
JonasSandor #2192 Találtam egy ládát de nem volt benne semmi. -
#2191 lehet nem jól emlékszem,de a postakocsi hátulján van egy poggyásztartó,ott kell a lakatot lepuffantani és lehet lootolni
de sztem el is mondja érthetően -
#2190 menü,story,save game
-
Plata #2189 Úgy emlékszem amint arról a hülye havasi pályáról lejöttél. -
#2188 értem köszi, storyban a mentési lehetőség mikor lesz feloldva?