Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem igazan ertem hol alszom az elso kezdo bazisomon amit adtak. Van tent meg halozyak,de ha odamegyek, akkor csak a ruhas gardrobot tudom nyitni,mas opcio nincs. A csomagban kaptam valami survival tentet is, gondolom az amikor bazison kivul ejszakaznek.
Esetleg maris at kell telepulnom, hogy normalis fekvohelyem legyen?
Esetleg maris at kell telepulnom, hogy normalis fekvohelyem legyen?
Szia, koszi a tippeket, most kezdtem el.
1.Elvileg a csomagban kaptam lovat is, azt a stabbleban vehetem fel?
2.A napi kuldit ha most kezdem, akkor 24 ora mulva lehet a kovetkezot?
3. Taboromban katalogusbol rendeltem elvileg ingyenes shotit es riflet meg loszert. Loszert megtalaltam a dobozban de a tobbit nem. Hol kapom meg?
Most a heten szabin vagyok ,de utana keson lenne ez az idopont kuldizni,ezert kerdem.
Most a kezdo taborom lent DNY-on a sivatagban kaptam.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.02. 23:17:08
1.Elvileg a csomagban kaptam lovat is, azt a stabbleban vehetem fel?
2.A napi kuldit ha most kezdem, akkor 24 ora mulva lehet a kovetkezot?
3. Taboromban katalogusbol rendeltem elvileg ingyenes shotit es riflet meg loszert. Loszert megtalaltam a dobozban de a tobbit nem. Hol kapom meg?
Most a heten szabin vagyok ,de utana keson lenne ez az idopont kuldizni,ezert kerdem.
Most a kezdo taborom lent DNY-on a sivatagban kaptam.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.02. 23:17:08
onlineban csináld a story küldiket,és próbáld minél hamarabb összekaparni a 15 aranyat az első rolehoz. napi küldit mindenképp csinálj,legalább egyet,ad aranyat kevés pénzt . ha minden nap csinálod,és nem szakítod meg a sort akkor halmozódik a jutalom,a végén már egy küldiért fél aranyat kaphatsz. lényeg hogy minden nap kell legalább egy dailyt csinálni. ha feloldod a szerepeket akkor azokhoz is fog majd járni szerepenként 3 napi küldi,igy elég jó aranyat lehet összekaparni.
pénzre collector vagy trader role-t olld először. traderben vadászgatni kell,collectorral meg iszonyat sokat lovagolni
collectorhoz van online térkép,segít a gyűjtendő cuccokat megtalálni. pl ékszereket összeszeded ,vagy a tarott kártyából a négy szettet,az 1000 dolcsi jutalom.
lovat kezdetben szinte mindegy milyen van,a bugos kígyós nyereghez meg kell sajna szint hogy kiold,szal az kezdetben nem megoldás...de ha eléred a szintet,és megfelelő kengyelt raksz fel mellé,akkor szinte kifáradhatatlan lesz a lovad
traderrel csak supply küldizni kell,ami egyszerű,meg 3 csillagos állatokat lőni. ja és lasszóval húzhatsz magad útán egy őzet pl,igy két állatot is be tudsz vinni egy körrel. teljes tetem többet ér mint ha megnyúzod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.02. 22:43:23
pénzre collector vagy trader role-t olld először. traderben vadászgatni kell,collectorral meg iszonyat sokat lovagolni
collectorhoz van online térkép,segít a gyűjtendő cuccokat megtalálni. pl ékszereket összeszeded ,vagy a tarott kártyából a négy szettet,az 1000 dolcsi jutalom.
lovat kezdetben szinte mindegy milyen van,a bugos kígyós nyereghez meg kell sajna szint hogy kiold,szal az kezdetben nem megoldás...de ha eléred a szintet,és megfelelő kengyelt raksz fel mellé,akkor szinte kifáradhatatlan lesz a lovad
traderrel csak supply küldizni kell,ami egyszerű,meg 3 csillagos állatokat lőni. ja és lasszóval húzhatsz magad útán egy őzet pl,igy két állatot is be tudsz vinni egy körrel. teljes tetem többet ér mint ha megnyúzod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.02. 22:43:23
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Most terepkutatast vegzek es filmeket nezek az esti online kezdeshez 😊 Amit megosztottam videot az nekem nagy segitseg es remelem mas hozzam hasonlo kezdonek is. Ez a srac a kollektortol a tobbi szakmaig azt hiszem mindhez keszitett magyarul filmet, erdemes rakeresni kezdoknek.
Ha jol forditott a fordito akkor azt ertelmeztem, hogy van arab lo is termeszetesen. Megneztem a feher es nem feher arab lovak statjat ami alapjan a nem feher lovak jobbak, bar rare mivoltja reven a feher megis tobbe kerul ha veszed. Viszont a sztori moddal ellentetben a befogott lovakra nem tudsz nyerget tenni es szallitani vadat stb. csak ha boltban veszed. Ez jo nagy f@szsag. Volt valami az eladasnal is de arra mar a sok info es a korom miatt nem emlekszem 😊
Ahogy neztem , online a stableben vehetsz helyet a lovaid szamara es azt hiszem 10 lovad lehet.
Most folytatom a tovabbkepzesem 😊
Ha jol forditott a fordito akkor azt ertelmeztem, hogy van arab lo is termeszetesen. Megneztem a feher es nem feher arab lovak statjat ami alapjan a nem feher lovak jobbak, bar rare mivoltja reven a feher megis tobbe kerul ha veszed. Viszont a sztori moddal ellentetben a befogott lovakra nem tudsz nyerget tenni es szallitani vadat stb. csak ha boltban veszed. Ez jo nagy f@szsag. Volt valami az eladasnal is de arra mar a sok info es a korom miatt nem emlekszem 😊
Ahogy neztem , online a stableben vehetsz helyet a lovaid szamara es azt hiszem 10 lovad lehet.
Most folytatom a tovabbkepzesem 😊
Online-ban több féle ló van,ez az arab nem tudom van-e,de mindegy mert ha megveszed rá a kígyós nyerget akkor nem nagyon fárad ki.
Minden role ad pár érdekes lovat a játékhoz,ezt különböző role szinten unlockolod.
Minden role ad pár érdekes lovat a játékhoz,ezt különböző role szinten unlockolod.
Koszi!
Online is van ez a feher arab lo vagy ez csak sztori modhoz van? Nagyon gondolkodom az online kezdessel is,bar en nem elovetellel vettem meg az ultimatum editiont es igy nekem nincs asszem arany a csomaghoz, viszont szekerezni is akarok es kollektorozni is stb...
Online is van ez a feher arab lo vagy ez csak sztori modhoz van? Nagyon gondolkodom az online kezdessel is,bar en nem elovetellel vettem meg az ultimatum editiont es igy nekem nincs asszem arany a csomaghoz, viszont szekerezni is akarok es kollektorozni is stb...
Nézd meg a katalógusban,ott le írja mi kell hozzá.
Fegyverboltban a nem vasarolhato fegyvereket mi oldja fel? Tavcsovest akartam venni....akartam...
értem köszi! akkor marad az mondjuk hogy viszek vagy 5 lovat magammal és azok hátára rakom fel a zsákmányt. (talán). köszi
Nem ennyire sandbox a játék, bár rengeteg lehetőséget ad, de a sandboxnak 2 iránya van egyik pl a Naughty Dogs játékai a másik meg a Minecraft meg a Zelda. Egyik tipusúban kb végighúz a játék csőjátékként a nyílt világon, a másikban meg nem nagyon mondja meg mit csinálj próbálgasd és majd rájössz dolgokra. Én az előbbit szeretem jobban mert bennem ez inkább szorongást kelt hogy össze vissza csinálhatok mindent de nem tudom hogy haladok a dolgommal ezért is teszett a RDR2 mert nem ilyen.
Itt végig van szkriptelve nagyon szépen áthúz a játékon és kiválló élményt ad, de ehhez követni kell amit kér és kb úgy játszani ahogy a fejlesztők elképzelték, szóval a te játékélményed nagyon hasonlítani fog az enyémhez. Sajnos ebbe így nem férnek bele ilyen lovaskocsis kreatívkodások, fel kell tenned a lóra és csáó. Amiket lehetőségeket ad a játék azt általában be is mutat, le is ír, szóval jobban járunk ha követjük a fejlesztők által kiejelölt tervet és betartjuk mert ha letérünk az útról egy kicsit flexibilis azért de ha sokat próbálgatjuk előbb utóbb csak hasonló kocsi eltűnős keserű pirulákba fogunk szaladni óhatatlanul. Eldobni a bőrt és később visszamenni ér, még én is láttam a mapomon amit eldobáltam lehet egyébként azt is csak ideig óráig ha sokáig hagyod a vadonban rohadni a bőrt eltűnik.
Itt végig van szkriptelve nagyon szépen áthúz a játékon és kiválló élményt ad, de ehhez követni kell amit kér és kb úgy játszani ahogy a fejlesztők elképzelték, szóval a te játékélményed nagyon hasonlítani fog az enyémhez. Sajnos ebbe így nem férnek bele ilyen lovaskocsis kreatívkodások, fel kell tenned a lóra és csáó. Amiket lehetőségeket ad a játék azt általában be is mutat, le is ír, szóval jobban járunk ha követjük a fejlesztők által kiejelölt tervet és betartjuk mert ha letérünk az útról egy kicsit flexibilis azért de ha sokat próbálgatjuk előbb utóbb csak hasonló kocsi eltűnős keserű pirulákba fogunk szaladni óhatatlanul. Eldobni a bőrt és később visszamenni ér, még én is láttam a mapomon amit eldobáltam lehet egyébként azt is csak ideig óráig ha sokáig hagyod a vadonban rohadni a bőrt eltűnik.
hali. én is kérdeznék. ha elfogok egy szekeret az úton azt hogyan lehet megtartani? Pakolni szeretnék rá perfekt aligátor bőröket, mert a lovam ugye csak egyet bír, és így nem túl érdekes egyenként eladogatni. tehát a tervem az lenne hogy elrablok egy szekeret, elviszem a táborhoz aztán mennék vadászni. (már Saint Dennis-be költöztünk Dutch-al). sajnos nem engedett be a táborba a szekérrel amit fogtam. bementem a házba, majd kijöttem, és a szekér eltűnt! de feltételezem akkor is eltűnne ha azzal kóborolnék, és leszállva vadásznék . és amikor vinném rá vissza a bőrt már nem lenne ott ... de lehet hogy fel sem tudnám rakni rá a bőrt, csak a lóra. köszi.
Nem tudom, mert taborban meg nem foztem. Moonshinet meg gondolom az onlinera ertetted.
Meg a kartyakat is at kell neznem mire jok meg a tobbi mindent ,csak sajnos keves a magyarnyelvu video youtuben. Szoval van mit tanulgatni,de koszi a tippet 😊
@Caliph : Iggggggen, meg van a feher arabom 😊))
Hiba volt a meglattam a lovat es mentettem....korabbi mentesnel egybol ott volt ahogy odaertem 😊 Tovabba ott is hibaztam, hogy mikor kozeleben voltam, nem lattam az izgalomtol a simogatas lehetoseget csak nyugtattam es pattantam a hatara.
Most tobbszor simogattam is majd felugrottam ra es most nem dobott le csak elsonek mikor egy simogatas utan ugrottam fel. Lehet nincsenek osszefugesben es csak szerencsem volt 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 23:12:35
Meg a kartyakat is at kell neznem mire jok meg a tobbi mindent ,csak sajnos keves a magyarnyelvu video youtuben. Szoval van mit tanulgatni,de koszi a tippet 😊
@Caliph : Iggggggen, meg van a feher arabom 😊))
Hiba volt a meglattam a lovat es mentettem....korabbi mentesnel egybol ott volt ahogy odaertem 😊 Tovabba ott is hibaztam, hogy mikor kozeleben voltam, nem lattam az izgalomtol a simogatas lehetoseget csak nyugtattam es pattantam a hatara.
Most tobbszor simogattam is majd felugrottam ra es most nem dobott le csak elsonek mikor egy simogatas utan ugrottam fel. Lehet nincsenek osszefugesben es csak szerencsem volt 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 23:12:35
Nem tudom sztoriban van-e,de online lehet nagyon tuti buffokat szerezni.
A táborodban ha főzöl spéci kaját ad egy tuti buffot,amitől sárgás lesz minden core-od,ha moonshiner shackban betolsz egy adag saját főzésű erős páleszt akkor totál besárgul a core.
Azzal jól el lehet lenni,komoly összecsapásokat lehet vele túlélni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.01. 22:59:05
A táborodban ha főzöl spéci kaját ad egy tuti buffot,amitől sárgás lesz minden core-od,ha moonshiner shackban betolsz egy adag saját főzésű erős páleszt akkor totál besárgul a core.
Azzal jól el lehet lenni,komoly összecsapásokat lehet vele túlélni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.01. 22:59:05
Mar visszatoltottem oda amikor elindultam a celhelyre 😊 Lehet az volt a baj,hogy akkor mentettem , amikor meglattam es hiaba toltogettem be ugyan oda valoszinuleg azt az idot nezte a jatek, hogy mar lattam. Bar lehet hulyeseget irtam 😊
menj,csinálj meg egy küldit aztán gyere vissza egy óra múlva kb és újra spawnolja
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Koszi az infot, sana en is fak kozott kaptam el mindig,de nyil egyenesnek lattam magam, sokszor, mikor ledobott..😊 most keresek korabbi mentest mikor meg nem is volt tervben hogy idejovok paciert, egyszeruen akarhanyszor ujratoltom, nem spawnolja...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 22:09:05
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 22:09:05
Én próbáltam WASD-vel mindig ellentétes mozgást végezni, tehát ha a ló hátre vetne akkor W, ha balra akkor D és szerencsére nem vágott le és egyből sikerült, mert elég rosszul sikerült megfogni valami fák között és alig láttam a karakterem azt sem tudtam nagyon mi történik csak bíztam benne hogy összejön.
Kovettem a filmet es meg is talaltam a feher arab lovat. Egybol egy mentes ha nem sikerulne. Hat nem sikerult. Kb.10-12x becserkesztem felultem ra. A G -vel a nyugtatas az ment de az A es D gombbal fingom nem volt milyen iranyba vagy milyen surun kell klikkelgetni. Ledobott mindig amig farkas tamadast nem kaptam es azutan elvesztettem a nyomat.
Gondoltam a mentes majd kiraly lesz, haaaat a ....-at, mashol spawnolt es azota ahanyszor visszatoltok nem talalom a betoresre varo pacimat....
@lonvard , megkerdezhetem,te sztorit tolod-e? Ha igen akkor tudsz a taskadbol a lovad taskajaba cuccokat attenni? Ha igen hogyan? Pc-n jatszom.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 21:20:17
Gondoltam a mentes majd kiraly lesz, haaaat a ....-at, mashol spawnolt es azota ahanyszor visszatoltok nem talalom a betoresre varo pacimat....
@lonvard , megkerdezhetem,te sztorit tolod-e? Ha igen akkor tudsz a taskadbol a lovad taskajaba cuccokat attenni? Ha igen hogyan? Pc-n jatszom.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 21:20:17
Igen hát még gyakorolnom kell. Sokszor megölöm azt, akit csak fenyegetni akarok, agyonverem azt, akivel csak úgy verekedni próbálok, megfenyegetem azt, akivel beszélgetnem kellene, meg véletlenül előrántom a fegyvert mikor szintén csak dumálnom kellene. Sok visszatöltögetés van mindebből. 😄 Ja meg nehezen találtam meg a mentés opciót. Azt hittem, hogy nincs is, automatikusan ment, ha előrehaladtam valamennyit. Eh.
Online van,sztoriban nem tudom.
akkor a honorod csökken,megnyomod az alt gombot,és egy csúszkán mutatja hogy állsz,hol vagy,mennyi az idő stb
a honor kb tökmindegy hogy áll egy hatása van,hogy a végén melyik befejezést adja majd be.
a honor kb tökmindegy hogy áll egy hatása van,hogy a végén melyik befejezést adja majd be.
Hát én is erre tippeltem.
Egyébként van fast travel a játékban? Nem akarok küldik között 15-20 percet lovagolni állandóan.
Egyébként van fast travel a játékban? Nem akarok küldik között 15-20 percet lovagolni állandóan.
Battletag: coolpet#2467
Gyorsabb és lassabban fogy a staminája.
A pacidnál tudsz nézni statot.
A pacidnál tudsz nézni statot.
Énis cseréltem már lovat az első városban, valami olcsó gebét vettem 😊 Nem tudom mi különbség van a lovak között. Egy hatalmas fekete paripát adtam le sztori szerint.
Gyorsabb a ló? Nagyobb az élete? Vagy mi a pék miatt kel másik? Többet tud cipelni?
Gyorsabb a ló? Nagyobb az élete? Vagy mi a pék miatt kel másik? Többet tud cipelni?
Nagyon koszonom 😊
Igen a stableben lehet a nyerget varialni.
Kozben kerestem videot en is es az is eszakon van az indian rezervatumnal, bar az sima atabian. igy a feherre megyek amit ajanlottal.
1.Ezek szerint ott tarolhatok lovakat?
2.Konyorgom pc-n hogy tudom a taskambol a lovam tarolojaba tenni a cuccokat es vissza. Nem tudok lootolni ,mert nincs mar helyem.
3.Ha kiloootolok valakit mindig valami piros minuszt kapok, azt hol latom hogy mennyim van es hogy kapok ra pozitivat?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 19:14:06
Igen a stableben lehet a nyerget varialni.
Kozben kerestem videot en is es az is eszakon van az indian rezervatumnal, bar az sima atabian. igy a feherre megyek amit ajanlottal.
1.Ezek szerint ott tarolhatok lovakat?
2.Konyorgom pc-n hogy tudom a taskambol a lovam tarolojaba tenni a cuccokat es vissza. Nem tudok lootolni ,mert nincs mar helyem.
3.Ha kiloootolok valakit mindig valami piros minuszt kapok, azt hol latom hogy mennyim van es hogy kapok ra pozitivat?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 19:14:06
itt van egy vidi róla. ez nagyon faja ló,ha ezt elkapod másik nem is kell már. storyban a stablesban lehet gondolom nyerget variálni,meg a lovakat is,meg beállítani melyik legyen az elapértelmezett ló ha füttyentessz. én sztem a gyári nyereggel vittem végig az egész gamet 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.01. 18:38:22
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.01. 18:38:22
Az arab lovat ott eszakon foghatom be ahol kezdodott a jatek?
Ha befogtam egy vadlovat az hogy lesz a tulajdonom? Amit vettem arrol meg nem tudom leszedni a nyerget. Mennyi lovam lehet?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 17:50:00
Ha befogtam egy vadlovat az hogy lesz a tulajdonom? Amit vettem arrol meg nem tudom leszedni a nyerget. Mennyi lovam lehet?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 17:50:00
Bocsi a sok szemetelesert 😊 Kozben latom,hogy olyan mint a gta ban, kime3ntem a piros teruletrol es lement a korozes....hahahah szuper
Koszi 😊
Most gondban vagyok mert a 2.fejezetben egy tabort irtottunk ki es volt egy dupla shoti a falon amit elvettem es penz a kemenyben amit szetosztottunk. Viszont nem tudom mit tettem , mert wanted-es lettem. Youtube-s videot neztem most es ott nem kapott a csavo wantedet.
Hogy lehet wantedet leszedni? Visszaolvastam kozben, valoban postan?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 17:40:39
Most gondban vagyok mert a 2.fejezetben egy tabort irtottunk ki es volt egy dupla shoti a falon amit elvettem es penz a kemenyben amit szetosztottunk. Viszont nem tudom mit tettem , mert wanted-es lettem. Youtube-s videot neztem most es ott nem kapott a csavo wantedet.
Hogy lehet wantedet leszedni? Visszaolvastam kozben, valoban postan?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 17:40:39
egyedül az arabot érdemes befogni fent északon,azt is magadnak 😄
korai pénz: én vadászattal szereztem főleg,meg pecával. egy nagyobb halért jó pénzt adnak a hentesnél.
jófiúként toltam végig,csak a sztori rablásokat csináltam,de tervezem szerintem karácsony körül újra nekiesni,rosszfiú módban. pl side bizniszeket is kirabolva stb.
és ha tudsz,lootolj mindig,néha drágább ékszer is van a hulláknál,fence ad érte jó pénzt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.01. 15:58:38
korai pénz: én vadászattal szereztem főleg,meg pecával. egy nagyobb halért jó pénzt adnak a hentesnél.
jófiúként toltam végig,csak a sztori rablásokat csináltam,de tervezem szerintem karácsony körül újra nekiesni,rosszfiú módban. pl side bizniszeket is kirabolva stb.
és ha tudsz,lootolj mindig,néha drágább ékszer is van a hulláknál,fence ad érte jó pénzt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.01. 15:58:38
igen van, de a legtöbb lóért nem kapsz többet mint 6-9 dollárt...
1.Passz.
2.Csak online lehet bárhol tábort verni,sztoriban úgy láttam hogy te max csak adakozhatsz a táborban és fejlesztheted,de nem mondhatod meg hol legyen.
3.Előzőben a válasz.
4.Nem hiszem,bár ha lopsz talán nem tűnik el a táborból,de ki tudja.
2.Csak online lehet bárhol tábort verni,sztoriban úgy láttam hogy te max csak adakozhatsz a táborban és fejlesztheted,de nem mondhatod meg hol legyen.
3.Előzőben a válasz.
4.Nem hiszem,bár ha lopsz talán nem tűnik el a táborból,de ki tudja.
Okes, Trapperhez kell vinni...
Vadlo befogas lasszoval majd eladas van a jatekban?
Vadlo befogas lasszoval majd eladas van a jatekban?
Nem ertem....visszavittem a taborba a legendary medvebort, nem tudtam eladni. Bementem a Valentin vagy milyen nevu telepulesre. Ott a husarusnak es a storesnak sem tudtam eladni. Hol es hogy kell eladni?
Azt ne is mondjam,hogy a taboromban egy satras csavo ele ledobtam es eltunt az egesz sator a csavoval egyutt..
Mikor visszaerek a taborhoz megjelenik pirossal felul 3 ikon hus es akarmik nem emlekszem, az azt jelenti hogy azokbol hiany van a taborban?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 11:40:58
Azt ne is mondjam,hogy a taboromban egy satras csavo ele ledobtam es eltunt az egesz sator a csavoval egyutt..
Mikor visszaerek a taborhoz megjelenik pirossal felul 3 ikon hus es akarmik nem emlekszem, az azt jelenti hogy azokbol hiany van a taborban?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 11:40:58
Koszi a valaszt 😊 Vegigtolom a storyt es majd meglatom hogy online kell-e 😊
Amit nem ertek az az ,
1. hogy teszem a nalam levo cuccokat a lovam tarolojaba es onnan hogy teszem az enyembe. Gondolom a nem kello dolgokat pl. ezustora, gyuruk stb...ellehet valahol adni. Most voltam egy kuldin legendary medve volt. Maga ala kapott en meg halalra dofkodtem kessel. Legendary bort kaptam 3 csillagost, gondolom mert kuldi volt.
Utana osszefutottam egy masik legendary macival, szintugy kes lett a vege es lovesek,de gondolom mivel nem kuldi volt igy a sebzesek miatt csak poor legendary bor lett.
To parton csinaltam tabortuzet es reggel ebredeskor eltunt a to is es a foldre tett poor bor is.
2. A sztory modban is lehet majd barhol tabort verni a csapattal vagy az is csak az online-ban van?
3. es ha igen mi a menete? 😊
4, Szorymodban nem is lehet majd szekerem?
Kozben tettem egy vargakanyart es elokerult a to...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 11:22:49
Amit nem ertek az az ,
1. hogy teszem a nalam levo cuccokat a lovam tarolojaba es onnan hogy teszem az enyembe. Gondolom a nem kello dolgokat pl. ezustora, gyuruk stb...ellehet valahol adni. Most voltam egy kuldin legendary medve volt. Maga ala kapott en meg halalra dofkodtem kessel. Legendary bort kaptam 3 csillagost, gondolom mert kuldi volt.
Utana osszefutottam egy masik legendary macival, szintugy kes lett a vege es lovesek,de gondolom mivel nem kuldi volt igy a sebzesek miatt csak poor legendary bor lett.
To parton csinaltam tabortuzet es reggel ebredeskor eltunt a to is es a foldre tett poor bor is.
2. A sztory modban is lehet majd barhol tabort verni a csapattal vagy az is csak az online-ban van?
3. es ha igen mi a menete? 😊
4, Szorymodban nem is lehet majd szekerem?
Kozben tettem egy vargakanyart es elokerult a to...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 11:22:49
Free roam eventeknél mint a Protect legendary animal egymást lelőni nem lehet,de megölni igen.
Ha mérgezett moonshine-t dobsz a többiek közé meghalnak ők is meg a lovuk is.
Szokták a csapattársakat így megölni,hogy megnyerhessék az eventet.
Meg ha lasszóval le rántod a másikat a lováról a védendő állat úgy is meg öli.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.01. 10:48:46
Ha mérgezett moonshine-t dobsz a többiek közé meghalnak ők is meg a lovuk is.
Szokták a csapattársakat így megölni,hogy megnyerhessék az eventet.
Meg ha lasszóval le rántod a másikat a lováról a védendő állat úgy is meg öli.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.01. 10:48:46
Mindharom (health, stamina, dead eye) merul magatol is. A dead eye (kozepso gomb) foleg a fegyveres celzas kozben hasznalva merul durvan, igazabol ahhoz fontos. A sima nezelodesnel nem sokat szamit.
Az a kattintgatos idiotizmus tobb helyen elojon, figyelni kell ra😉
Jo az online, ha vegeztel az offline resszel, erdemes ranezni. Az offline nelkul is jo az online, de ismerve az offline-t, anelkul "szintelen-szagtalan". Ha vegig jatszottad a story-t, minden epuletnek, hidnak, sziklanak, varosnak, bodenak, boltnak es eladoknak stb. lesz tortenete (emlekek😊).
Plusz story-ban valtozik a "palya": lesznek "epitmenyek" amelyek "amortizalodnak" (😄), de lesznek amelyek felepulnek; komplett farmok, kiepul vegig a vasut.
Az online a story eleje, vagyis lesznek szereplok, akikhez lesz "kesobbi" tortenet/tortenes (pl. a story utan mashogy nez majd az ember a Rhodes-os fegyverboltosra😊).
Hibak (bug, fagyas, anomalia) foleg az ev elejen voltak, ma mar annak csak a toredeke. En januart ota 2-3 csalos emberrel talalkoztam es 2-3 idiotaval (aki csak ugy lovoldoz, lasszozik, felgyujtja a szekeret vagy hasonlo).
Persze idiotak mindig vannak es lesznek. Kinek mi a bosszanto.
Ami esetleg meg idegesito, amikor az online free-roam-bol indulo eventeken (napi ~50 darab; ~10 perces valtozatos "kuldetesek"😉, valaki nem a feladattal foglalkozik, hanem a masikkal. Pl.:
Protect Legendary Animal, ahol alapbol egymast nem lehet lelovoldozni, de lasszozni igen, a tobbieket huzogatja a lova utan unalmaban.
Day of Reckoning, ahol szokott rabokat kell elfogdosni, es mindegyik mas pontot er, nem a rabokat kergeti, hanem az online jatekost, aki mar cipel egy rabot: leloni nem tudja, de egy dinamittal megkuldni, es a lerepult bounty-t felszedi es o adja le a pontokert😊
Vagy Trade Route, ahol kozosen a vonatot kell megvedeni a tamadoktol, dinamitot dobal a jatekosok koze, azok meg lerepulnek a vonatrol.
Jo az online, ha vegeztel az offline resszel, erdemes ranezni. Az offline nelkul is jo az online, de ismerve az offline-t, anelkul "szintelen-szagtalan". Ha vegig jatszottad a story-t, minden epuletnek, hidnak, sziklanak, varosnak, bodenak, boltnak es eladoknak stb. lesz tortenete (emlekek😊).
Plusz story-ban valtozik a "palya": lesznek "epitmenyek" amelyek "amortizalodnak" (😄), de lesznek amelyek felepulnek; komplett farmok, kiepul vegig a vasut.
Az online a story eleje, vagyis lesznek szereplok, akikhez lesz "kesobbi" tortenet/tortenes (pl. a story utan mashogy nez majd az ember a Rhodes-os fegyverboltosra😊).
Hibak (bug, fagyas, anomalia) foleg az ev elejen voltak, ma mar annak csak a toredeke. En januart ota 2-3 csalos emberrel talalkoztam es 2-3 idiotaval (aki csak ugy lovoldoz, lasszozik, felgyujtja a szekeret vagy hasonlo).
Persze idiotak mindig vannak es lesznek. Kinek mi a bosszanto.
Ami esetleg meg idegesito, amikor az online free-roam-bol indulo eventeken (napi ~50 darab; ~10 perces valtozatos "kuldetesek"😉, valaki nem a feladattal foglalkozik, hanem a masikkal. Pl.:
Protect Legendary Animal, ahol alapbol egymast nem lehet lelovoldozni, de lasszozni igen, a tobbieket huzogatja a lova utan unalmaban.
Day of Reckoning, ahol szokott rabokat kell elfogdosni, es mindegyik mas pontot er, nem a rabokat kergeti, hanem az online jatekost, aki mar cipel egy rabot: leloni nem tudja, de egy dinamittal megkuldni, es a lerepult bounty-t felszedi es o adja le a pontokert😊
Vagy Trade Route, ahol kozosen a vonatot kell megvedeni a tamadoktol, dinamitot dobal a jatekosok koze, azok meg lerepulnek a vonatrol.
Szóval akkor ami a Core-ok körül van vonal, az az aktuális életerőm, staminám, meg szuperlátásképességem. A Core-ok meg meghatározzák, hogy mennyire gyorsan töltődik vissza a csík.
Ok. Akkor még egy kérdés: az a szépia filter mikor benyomom a középső egérgombot, és megvilágítja az érdekes cuccokat, ha azt használom nem látom hogy fogyna a szuper képesség vonal. És a Core sem merül. Viszont ha később ránézek, akkor mind a 2 lejjebb van, mintha merülne magától.
Még más. Mi van ha meghalok? Berak valami random helyre? Többször előfordult, hogy nyekk, és ébredtem a mezőn a lovam mellett.
Ok. Akkor még egy kérdés: az a szépia filter mikor benyomom a középső egérgombot, és megvilágítja az érdekes cuccokat, ha azt használom nem látom hogy fogyna a szuper képesség vonal. És a Core sem merül. Viszont ha később ránézek, akkor mind a 2 lejjebb van, mintha merülne magától.
Még más. Mi van ha meghalok? Berak valami random helyre? Többször előfordult, hogy nyekk, és ébredtem a mezőn a lovam mellett.
Na meg van vegre, rajottem hogy addig kell klikkelni az egerrel, hogy korbeerjen a feher vonal a kockan 😊)))
Tudtommal sztoriban is van kártya.
De én a sztorival nem jutottam el odáig.
De én a sztorival nem jutottam el odáig.
Ertem koszi. Online egyelore nem erdekel, foleg olvasvan a sok hibat. Pc n jatszom es most rohadt bena vagyok. A reszeg pap labat kell a sinek kozul kiszedni,de hiaba nyomom az E betut es klikkelgetek az egerrel meg sem mozdul es vagy 10x ment at a vonat mar rajtunk....
Gondolom a pokerezes is csak onlineban van, mer youtubes videon a csavo mikor keresi a papot a taborbol es bemegy a vasuti kis bodegaba,akkor leul veluk pokerezni es utana keresi a papot. Nekem nem volt semmi poker....
Gondolom a pokerezes is csak onlineban van, mer youtubes videon a csavo mikor keresi a papot a taborbol es bemegy a vasuti kis bodegaba,akkor leul veluk pokerezni es utana keresi a papot. Nekem nem volt semmi poker....
Moonshiner,Trader,Bonty hunter,Collector és a legújabb egyben a leghülyébb Naturalist role csak is online érhető el.
Aranyért lehet őket unlockolni. 15-25 arany.
Ha nem sima RDR-ed van hanem valami spéci edition akkor lehet kapsz hozzá egy kevés aranyat,ha nem akkor biza nulla arannyal fogsz neki kezdeni a játéknak és iszonyú nehéz lesz ki farmolni.
Én előrendelve vettem meg valami spéci editiont és asszem 50 arany járt is hozzá,amiből a 3 alap role-t egyből megvettem,mire ki jött a moonshiner napi küldikből már megint lett annyi amiből megvehettem.
Aranyért lehet őket unlockolni. 15-25 arany.
Ha nem sima RDR-ed van hanem valami spéci edition akkor lehet kapsz hozzá egy kevés aranyat,ha nem akkor biza nulla arannyal fogsz neki kezdeni a játéknak és iszonyú nehéz lesz ki farmolni.
Én előrendelve vettem meg valami spéci editiont és asszem 50 arany járt is hozzá,amiből a 3 alap role-t egyből megvettem,mire ki jött a moonshiner napi küldikből már megint lett annyi amiből megvehettem.
😊
Ahogy atolvasgattam a korabbi hsz-at, latom szinte mindenki online tolja. Ezek a Moonshine vagy mi meg femdetektor dolgok csak online vannak vagy a story modban is?
A hintoreszet a vasutivaganyon helyeztem el 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 08:35:38
Ahogy atolvasgattam a korabbi hsz-at, latom szinte mindenki online tolja. Ezek a Moonshine vagy mi meg femdetektor dolgok csak online vannak vagy a story modban is?
A hintoreszet a vasutivaganyon helyeztem el 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 08:35:38
Égesd el.<#vigyor>#vigyor>