2950
banner
  • Hunor1
    köszi, sejtettem
  • Caliph
    használni kell az adott fegyóval az összes elérhető lőszert és szép lassan felmegy maxra
  • Caliph
    erre nem válaszolok részletesen,mert spoiler lenne,de igen,a vége felé el lehet jutni blackwaterbe
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.21. 21:15:38
  • Plata
    1.Nem tudom,én is láttam hogy fegyvert maxoltam és mégis látszik hogy talán még fejleszthető lenne.
    2.Szerintem mindegy a sorrend.
  • LaLee67
    Jol felcsigaztal, mar varom :)
    Korabban mar kerdeztem,de nem jott valasz sehonnan :)
    1. Fegyvert felhuztam a fegyoboltban,de tisztitasnal latom van vilagos szurke resz meg ami huzast igenyelne. Hogy lehet mivel?
    2. Ability kartyaknal a passzivak sorrendje az mindegy?
  • Plata
    Mindegy mit csinálsz,tényleg bármiért kapsz xp-t.
    Még a horgászatért is bakker.
  • PunkZoli
    kb egy hét volt a 80 szint úgy,hogy esténként játszottam 1-2órát. Ha collectorozol akkor gyorsan végig lehet tolni.
  • Plata
    Az Outlaw pass rohadt laza,kb azért is kapsz rá xp-t ha táborban horkolsz.
    Nyolcvan szintje van úgy emlékszem.
    Minden hülyeség ontja rá az xp-t,jutalmat kapsz sokat,rengeteg kupont,ingyen pénzt,xp-t role-khoz,így lett az én natúrbaromságom 18-as.
    Kapsz aranyat is nem tudom hány szintenként,pénzt,na és két mystery gift-et.Amit csak a következő outlaw pass-nál kapsz meg,valami jó cuccot,amiről senki sem tudja mi az.
  • Hunor1
    Hallo. a storyban (6. chapterben vagyok) visszatér majd a banda Blackwaterba? Áteveztem már csónakkl oda, de pár perc alatt jöttek rám a törvény emberei. az első csoportot még le tudtam lősözni, de hamarosan újabbak jöttek, és előbb utóbb kinyírnak. szóval csak úgy nem tudok ott kalandozni . köszi
  • LaLee67
    Rendben, ezt jo tudni :)
  • Plata
    40 aranyat tegyél félre a következő pass-ra.
    Az 40 aranyba kerül.
    De visszakapod.
    Mellé több tonna jutalom.
    Outlaw pass mindig 40 arany.
    Halloween pass asszem 25 volt.
  • LaLee67
    Koszonom sracok a bo felvilagositast :)

Arra nem gondoltam, hogy ezert nem talalok legendaryt, igy varok majd a naturalistaval ahogy Plata javasolta, bar az uj role-ig meg lesz boven masik role ara is :) Kollektor rolem az 20 as szinten van, kerestem is vele rendesen,bar mindig elhatarozom, hogy a hianyzo 1-2 darabra megyek, mindig valami elviszi az idom.
    Nekemteljesen jo, hogy nem omlik a penz, mert igy allando kihivas van. Most egy abilitykartyat akarok huzni feljebb vagy masikat kiprobalni....vagy a taborba most akarom a fast travelt. Eddig nem vettem meg,de epp lattam egy filmet vagy itt olvastam, nem tudom mert most ebredtem fel es komas vagyok :), szoval allitolag a taborbol lehet a moonshiner hazamhoz is utazni ha igaz.
    A moonshiner hazam nekem az alligatoros resznel van es nagyon tetszik ott, igy lehoztam a tabort is es van hogy majdnem teljesen egymas mellett vannak.
    Igaz hianyzik a rookis puma invazio,de itt meg parduc van vagy volt, mert mostanaban medvet spawnol helyette.

Na megyek be is lepek es koszi mindkettotoknek a bo infot :)
  • Caliph
    gtaban már kellett egy kis térkép frissítés nagyon,remélem a gta6 ban valami szigetvilágos térkép lesz,pl hawaii szigetek mintájára,3-5 kisebb nagyobb sziget ami nincs híddal összekötve,úgy lenne értelme kicsit a vizi járműveknek meg repcsiknek is,faja lenne
  • Plata
    Egyszer ezzel a spawnolással is jól jártam,valami hülye telepakolta a várost bivalyokkal,lőttem őket és eladtam a hentesnek.
    Aki ott állt 10 méterre.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.21. 13:41:11
  • Caliph
    taliztam már modderel,de szerencsére szekeremet meg eladásomat még nem robbantották szét. csak a szokásos napszak váltakozás,ide oda teleportálgatás,puma rámspawnolás stb :D

na az jó lenne,nem néztem gta,de rég nem toltam vele,ha kijön biztos felnézek majd PH sessionba milyen lett
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.21. 13:37:09
  • Plata
    Azt észre vetted hogyha felrobbantja modder a szekered vagy hülye játékos és újra lehívod nem mindig ugyanaz van rajta?
    Nekem volt már hogy háromcsillagos bőrök lettek rajta,ahelyett mint amit lőttem.
    Nem mintha szívesen venném ha folyton felrobbantana egy modder ezért,de azért az jó poén ha jobb cuccot találsz rajta.
    Remélem RDR-ben is jön legalább negyed akkora DLC mint GTA-ban.
    Ott most nagyon állat DLC jön,teljesen át dolgozzák a heist rendszert,új rádióadók,új DJ-.k új szórakozási lehetőségek haverokkal.Valami partykat lehet majd rendezni,meg a frász tudja.Na és teljesen új Heist-ek,térkép is kap bővítést egy új szigettel.Lehet hogy most már tengeralattjárónk is lehet,nem az a pici ami most hanem egy nagy.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.21. 13:34:54
  • Caliph
    ezért irtam ha megismered a legendás állat küldiket akkor azonnal mehetsz nyomról nyomra,nem kell trackelni végig az állatot,igy sokkal gyorsabb
    és a 10 perc sem várakozás ahogy irtam,hanem lehet mást csinálni
    továbbá: 200 material kell egy 100as kiszállításhoz,legendaryből az 4 küldi feldobod a hunting szekérre és meg is vagy,de legyen mondjuk 5 ha kevesebbet érő állatot ad be
    egy őz meg 7 pontot ér,5 fér a szekérre és figyelembe kell venned azt is hogy crippsnek ha teli a material tab akkor hiába hevernek őzek a lába előtt nem fogadja el amig nem fogy le a cucc nála

ja és nem kell aggódni hogy perfectet lősz e,vagy más player bezavar,és mivel külön küldi lobbiba rak ide még a modderek se nyulhatnak bele szerintem
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.21. 13:35:51
  • Caliph
    amit én csinálok:
    szükséges hozzá a trader role,és a large delivery wagon,meg a hunting wagon
    naturalist role leglább lvl5 ,hogy kapj legendary küldiket a csajtól
    moonshiner lvl10 és az upgradek,hogy drágább löttyöt főzhess
    collector vagy bounty hunter role a köztes idő kitöltéséhez

1: moonshine shack,elinditom a strong moonshine főzését,berry cobbler 2 csillagos izesítés(csak rasberry bogyó kell hozzá ami hearthlandson kb mindenhol van,a többit rendelheted katalógusból és jön a postán,egyszerű alapanyagok,könnyű beszerzés) ez 48 perces főzési idő
    kisétálsz a shackből,nyomsz egy esc-et,online visszalépsz camp-be(megspórolod a fast travel pénzt ezzel a módszerrel ha táborba akarsz menni),aztán fast travel harriethez(persze csak ha már van fast travel post a táborban),én lagrasba szoktam

2: harrietnél csinálsz 2 legendás állat küldit,lepuffantod őket,feldobod a hunting szekérre(itt biztonságban van ha griefer,modder vagy bug miatt fel is robban,de ha a lovadon van ott elveszítheted)
    esc-online-betöltés camphez,leadod crippsnek a cuccot,biztosan fullra töltve a material tabot
    érdemes úgy időzíteni hogy crippsnél fullon legyen a supply is,itt rendeled vagy küldizel rajtad áll(80 dollár a supply ha rendeled egy 100as kiszállításhoz,én rendelni szoktam,annak ellenére is hogy a küldik egyszerűek és kb 5-10 perc alatt megoldható,de ezalatt az idő alatt is lehet mást csinálni.igy csak ugye 420 dollár a haszon közeli kiszállításnál,de az alatt az idő alatt amit a 4 supply küldivel elveszítessz,a collectorral sokkal több pénznyi cuccot lehet felszedni)

egy supply 50 percig tart ki crippsnél,ezalatt 25 eladandó cuccot termel,a moonshine is ugye 48 percig rotyog,igy a legendás állat küldikre fordított időt leszámítva lehet tolni a collector rolet,fél órád biztos van rá,vagy húzhatod a bounty huntert vagy csinálhatsz bármit amit akarsz.
    feltöltheted a hunting wagont további legendásokkal,stb stb

igy olyan 4 óra játékidőre levetítve csinálsz 4 moonshine kiszállítást ami 700 dollár tiszta haszon 50 dolláros mashhel számolva.1 trader kiszállítás,közelre 420 távolra 570 dollárért ha veszed a supplyt,és olyan 1000-2000 dollárig collectorral attól függ mit találsz mennyire van szerencséd,ha tolod az online collector mapot és okosan szeded a cuccot a 2000 dollár is simán meglehet

• Plata
    Amíg te 10 percet vársz addig én lövök vagy 20 perfect szarvast és őzet brandywine drop felett.
    Azt se felejtsd ki hogy a küldetés nem két perc,néha vagy 10 perc szarakodás mire meg van a legendás állat.Főleg ha olyanra vadászol amit fel rak a legmagasabb hegy tetejére.
  • Caliph
    naturalistal tegnap is csináltam a napa cougart küldit a csajnál,egyedül voltam,rövid keresgélés után már puffanttottam is le,59 pont a bőre meg 5 a foga :D
    ment is crippsnek.
    aztán vissza a csajhoz,haragszik,lefúj,10 percig asszem nem is lehet hozzá szólni utánna,addig csinálsz egy moonshiner kiszállítást vagy trader kiszállítást/supply küldit,aztán lehet visszamenni a bulához megint legendary küldiért. ha jól csinálod a rotációt elég jól lehet keresni,és nem kell őzekre vadászgatni.
    persze a legendás állat küldiket érdemes megismerni ott is mi merre,mert sok a hamis bizonyíték és követni a nyomot is lassú,de ha tudod merre kell menni és mit kell megfigyelni gyorsan végig lehet tolni. minden legendás állathoz tartozó küldi ugyanaz ahogy néztem
  • Plata
    Szia.
    Figy nemsokára új role jön,szerintem tartalékold arra az aranyat.
    GTA Online új dlc-je decemberben jön,tizenötödikén,új térkép részekkel.
    RDR is valamikor akkorra várható szerintem új role-val.
    Moonshinernél,rengeteg vacak kell főzéshez,mindenféle virágok és gyümölcsök meg egyéb dolgok,például karibi rum,amivel sokkal drágábbá változtathatod a piádat.Van amit meg vehetsz boltban,például az egyik főzetbe kell kétféle konzerv,azt én katalógusból rendelem.
    Egyébként a legendás állatok azért ritkák most mert újra tömött sessionok vannak,ahol sok játékos van.
    Szeptemberben egy hiba miatt a játék 1-2 fős sessionokat kreált,akkor sok volt a legendás állat mert kevés volt a játékos,de most 20 fős sessionokben simán leölik pillanatok alatt.Kedvenc táborhelyemnél két legendás is szokott jönni,de mostanában egyet sem láttam.
  • LaLee67
    Oke,koszi!
    Lassan majd belejovok. Tuti kovetkezo a naturalista role lesz,mert rohadtul nem talalok legendary allatot. Bar lehet a fejvadasz megelozi, nem tudom, mert erdekel mindketto :)
  • Caliph
    moonshiner: kiválasztod milyen erős löttyöt készítsen: minél erősebb annál drágábban tudod eladni,de erős cucchoz kellenek a fejlesztések,ami lvl 5 és lvl 10en kapsz meg
    az alap lötty elkészítése pénzbe kerül,amit a néninél bootlegger küldikkel vagy majd a térképen random mérgezd meg az ellen főzőjét vagy robbants fel küldikket le lehet tornászni,de csak egy ideig,aztán újra felmegy.
    utánna a flavornál kiválaszthatod az ízét. 1 csillagos 2 vagy 3,minél több a csillag annál többet ér a lötty. 2 csillagost érdemes,mert könnyű beszerezin az alapanyagokat és nem fizet sokkal rossszabbul mint a 3 csillagos,amihez ritka gyűjthető cucc is kell

kivárod az időt amig megfőzi,aztán jön az eladás. kövesd az utat,mert törik a cucc könnyen,ne rallyzz a fák között,ne menj túl gyorsan és ha lőnek rád inkább ugorj le a szekérről mert téged céloznak,de ha a szekéren vagy akkor az üvegeket is szétlőhetik.
    útközben lesz úttorlasz,megállsz aztán vársz szerencséd lesz e. általában simán tovább enged,de ha neked esnek akkor meg kell védened magad és a cuccot
  • LaLee67
    1. Fegyver pucolasnal latni, halvany szurke csikkal, hogy meg lehet tunningolni,de azt hiszem mindent feltettem rajuk amit lehetett a fegyverboltban.
    Hol es mivel lehet meg huzni?
    2. Igen, nem volt beallitva semmi a pinceben a moonshinernel, bar nem ertem meg mi micsoda.

A kuldetesek viszont nagyon jok. Lattam, hogy kell novenyeket is gyujteni italokhoz. Az lesz az arum vagy az masra valo?
  • Montanosz
    nincs valamelykőtöknek lista hogy amikor valakivel találkozunk milyen lehetőségek vannak és hogy mit jelentenek - milyen reakciora számitsak mert egész nap kerestem a neten de se a kézikönyvben se a strategy guidben nem találtam ezt meg
  • LaLee67
    Köszönöm
  • Caliph
    a bugos nyereg a nachogdoches (ez a neve) és csak akkor működik ha a hooded stirrup van mellé felrakva

Moonshiner küldik pont azért vannak hogy beindithatsd a bizniszt,amúgy a shack alagsorába kell lemenni ha megmentetted a szakácsot,és ott nála beállítani milyen erős és milyen izű löttyöt kavarjon( kezdetben csak a gyengét tudod főzni,amint fejlesztessz jön a többi)

stablesban horses manage own horse kiválasztod a lovat,a nyerget és ott lesz többek között hogy lanthern
  • LaLee67
    Plata, hány kígyós nyereg van? Egyet láttam 512 volt azt hiszem,de ugyanúgy fogy a lovam energiája...
    2.Az ability kártyák sorrendje az fontos?
    3. Moonshinernel csinálom a kuldiket de még semmi szállításom nem volt...
    4.Aktivaltam a lóra a lámpást, de nem tálalom a stableban sehol..
  • Caliph
    sajnos ez előfordul,amikor nem vagy fent akkor a campod sem látszódik,és ha más player oda költözött akkor amikor belépsz látja hogy foglalt és random átrak máshova
  • LaLee67
    En is a camp-hez lepek be, csak a camp-em pakolja le a deli csucsokba a mocsarhoz szinte. Fellpvagoltam teljesen a vizeses fole amig lehetett, ugy leptem ki es akkor is ez volt
    . Most leptem be most jo helyre tett, tegnap sokszor ki is dobott a szerver, lehet sokan is voltunk azon a reszen es nekem csak az jutott.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.18. 17:13:26
  • Caliph
    passzolok,logot nem néztem storyban egyszer sem
  • Montanosz
    áá értem köszi sokat segitettél!

a log-ban nem irja ki az elhangzott beszélgetéseket? mert az epilogusban még benne volt de most csak a feladat leirása van
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.11.18. 16:34:38
  • Caliph
    városokban van hentes,hentes bárddal jelölve térképen,megvesz mindent,bőrt húst szarvat stb
    ha beérsz a táborodba akkor kiirja fent hogy supplies(sorrendben gyógyszer,töltény és hús). ha arany akkor jól állsz,ha fehér fogyóban,aztán igy tovább a pirosig.
    ne feledd hogy egy őzet pl lasszóval magad után húzhatsz,és két kistestű nyúl vagy kacsa is felfér a nyereg két oldalára,továbbá ha menet közben lopsz lovat akkor arra is pakolhatsz és magad után füttyentheted :D sajna szekérre nem lehet pakolni,vagy nem jöttem rá hogy lehet.
    Sztem storyban ha 3 csillagos azaz perfectre lövöd az állatot akkor érdemes megnyúzni és a megnyúzott tetemet vinni húsként a táborba,a bőrt meg eladni pénzért

ez storyra vonatkozik,online más a helyzet,ha tradert kérded.

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.18. 14:37:45
  • Montanosz
    ha vadászattal kezdek hol tudom eladni a bőrt vagy a hust, illetve hol látom hogy éppen mikor és mennyi hust kell a táborba vinnem?
  • Montanosz
    nekem is fagy ha dx12vel játszom de átálitottam vulkanra azota nem fagy meg nem lép ki
  • Caliph
    én ha belépek mindig a camphez lépek.
  • LaLee67
    Koszi meg van. Collectoret vettem,mert nem lattam second handosat,de mukodik. Megvettem a vadasz szekeret is, azt hittem ha futyulok jon utanam, pedig egy darabig ugy tunt,de utana semmi.
  • Plata
    Holster kell.
    És fel kell venned asszem.
    Nem vagyok játékban,de talán second hand holster?
    Talán 15-ös szint.
  • LaLee67
    Hanyas szinttol es mit kell vennem nev szerint hogy 2 pisztoly lehessen nalam?

Nem tudom ma mi van,de eddig vegig szepen Annesburghoz spawnolt, most egyfolytaban a deli csucsokbe...el is ment mara a kedvem...
  • Caliph
    afk voltam,aztán arra térek vissza hogy valaki kinyírt és elcsórta az 1 csillagos pumámat a lovamról :D van valami log vagy valami hogy ki ölt meg? :D
    vagy visszanézni mi történt?

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.17. 18:21:44