2950
-
#2307 na most elvileg a napikért kapott arany megmarad,csak nem kapsz rá szorzót,szal marad az alap 0.2 arany (vagy akörül)per küldi nem? -
#2306 Nem feltétlen. Tényleg lehet aranyat szerezni. Ha csapatban csinálod hamar megy.. -
Plata #2305 Szarkazmus? -
#2304 Akkor marad a BH ott gyorsan lehet goldot kapni. -
LaLee67 #2303
Arra meg lesz az aranyam addig, csak nem ertem hogy kapom vissza ahogy mondtad :) Amit most szurtam be azt meg nem neztem vegig,lehet benne van a valasz.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.27. 23:11:52 -
Plata #2302 Az a baj hogy a következő outlaw pass 50 aranyba fog kerülni 40 helyett.
És már elsején indul,ha igaz.
RDR Onbline most is haldoklik,kevesen játszanak vele,mert nincs tartalom,de ezek után még kevesebb,hiába jön a 2000 forintos RDR változat. -
LaLee67 #2301 A loval nincs baj :) Egyszeruen nem ad lehetoseget lampas es labtarto vasarlasra.
Igen sajnos most nezem a videot, bar en az angol nem tudasa miatt nem ertettem csak azt hogy nullazodik...:(
Es amugy akkor csak kp-es vasarlassal juthatunk aranyhoz? Van most 45 aranyam, a Naturalista es a Fejvadaszhoz meg lesz az updateig,de akkor nem lesz 40 aranyam amire mondtad hogy tegyek felre...:(
Szerintem sokan lefogjak xarni akkor napi kuldeteseket ha ez a motivacio elvesz....
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.27. 22:57:34 -
Plata #2300 Fogalmam sincs mi lehet a lóval a baj.
De nagyobb baj is van.
December egytől megszűnik az arany jutalom napi küldikért.
Dollárt,lőszert kincses térképet kapunk helyette. -
LaLee67 #2299 Sikerult osszefutnom a taboromnal egy modderral. Nem okozott nekem semmi kart, nem kotozkodott, semmi aggresszio...csak ledobalt egy csomo fegyvert, majd miutan integettem neki es nem szedtem fel, ledobalt egy csomo gondolom legendary allat tetemet,de a kisertes ellenere sem nyultam azokhoz sem.. Kis idovel kesobb meg a rockstartol jott egy csomo loszer, meg par miracle potion es egyeb. Nem tudom van-e osszefugges koztuk,de igy nyugodtabb vagyok.
Csinaltam fotot az allat-tetemekrol ,de a sracrol nem sikerult mert keson jutott eszembe a fotozas. Viszont a mappon a nevet mutatja nem messze tolem a foton. Nem tudom elkuldjem -e a Rock Starnak?!.....
Mas tema: Egyszer megvettem a lovamnak a kigyosnyerget es a hozza valo labtartot , remekul mukodik. Akkor lattam a lovamhoz a lampast is ,de nem volt ra keretem. Azota akarhanyszor megyek az istalloba es ugy csinalok mindent ahogy Caliph leirta,akkor sem valaszthatok labtartot sem es a lampast sem, mert nem adja azt az opciot.....
Megszunt esetleg vagy mit csinalok rosszul? A lovam is inaktivaltam vissza aktivaltam hasznalatra es akkor sem adja. -
#2298 az elképzelés ugyanez volt,faja buffal jobb lesz,aztán a fene se gondolta volna hogy egy piától igy megbokrosodnak a lovak :D -
Plata #2297 Volt hozzá szerencsém.
Ugye a saját piánk jó erős buffot ad,betoltam eladás előtt csak elfelejtettem hogy hót részeg leszek.
Nem értettem először mi a fxsz ütött a kocsiba,aztán le esett. -
#2296 vicces lovaskocsizáshoz még modder se kell,próbálj ki egy moonshine kiszállítást részegen :D
nekem a héten a lovam szórakozott bár valszeg az is modder volt. ráültem aztán a kari leszállt és fel se lehetett ülni rá utánna többet,csak ácsorgott ott...le lehetett hivni megint,megint ráültem a kari megint leszállt aztán semmi...session váltás megoldotta -
Plata #2295 Tegnap hót vicces vót.
Az állatok amiket lelőttem el süllyedtek.
Utána meg a karim elkezdett remegni és nem tudtam mozogni,de poén volt lovaskocsin menni,mert összevissza rángatózott a kocsi a karival együtt és néha keresztbe fordult az úton.Sőt marha vicces volt hogy a karim feje forgott a nyakán.
Hogy döglene meg az össze modder .
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.25. 13:50:18 -
#2294 ja persze bocsi néha eszembe jut oda irni hogy story, onlinerol kicsit sok negativumot olvastam itt, nem biztos hogy élvezném, a dayzt is odahagytam a 12 évesek miatt -
Plata #2293 Ó,azt hittem online. -
#2292 ő még mindig a sztoryt tolja ,onlineban jön a ládába,sztoriban is ha megrendeled akkor a lőszer a saját kocsidon,a gyógyszer meg a gyógyszeres kocsin lesz,a végéhez odasétálva akár le is nyúlhatod magadnak ha szükséged van rá :) -
Plata #2291 De ha ruhát akarsz venni akkor ne a katalógust használd.
A szabónál sokkal jobban meg lehet nézni a ruhákat,fel is lehet próbálni,ott látod pontosan hogy néz ki,van olyan ruha ami katalógusban jól néz ki,de ha megveszed és felveszed csak vakarod a fejed hogy mi ez a szar.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.25. 11:40:37 -
#2290 aha köszi
-
Plata #2289 A táborodban van egy láda,minden levél csomag oda megy. -
#2288 ha a városban megrendelem a katalogusbol a gyogyszert meg a lőszereket akkor az a táborba fog megérkezni oda ahova az utánpotlást szoktam vinni? -
Plata #2287 Jah nekem két LeMat stukkerem van.Két rövid csövű shoti,ha vagdalthúst akarok csinálni pumából.
Rolling Block és Lancaster repeater.De van egy automata shotgun-om is,vagy félautomata?Abban nekem is 5 lőszer van.
Dimanitos nyílvesszőt is craftolni kell szerintem,azt meg meg tudod venni bármelyik Fence-nél. -
Plata #2286 Olyan italt te is tudsz főzni ha megveszed a receptjét. -
LaLee67 #2285 Nekem 2 Volcanic, 2 rovidcsovu shoti van, meg van a Rolling block es a Lanchester is. Most vettem meg a Carcanot. Pumpas shotim eleg eros mar, sokat hasznaltam, csak ugye van rare is es mas is, ezert erdekel melyiket erdemes megvenni, foleg a tarmeret miatt. Nem akartam mindet,de lehet kiprobalas miatt meg veszem oket aprankent.
Pisztolyok ,revolverek kozt is vannak a dragabbak, lehet azok is bekerulnek majd a gyujtemenybe.
Mivel online kezdesekor ujratettem az oprendszert elveszett az oldal url-je ahonnan olvasgattam az infokat, hiaba irom be a jatek nevet csak wikipedia jon be. Tudja valaki a cimet?
Valahonnan van olyan italom ami mindharom akarmimet sargara festi. Nem tudom hogy jutottam hozza,de olyasmi amit fozok a konderban. Kulon sutom a heal es a deadeye sargara tolto eteleket es italokat is csinalom,de nem tudom lehet -e receptet venni ahhoz ami egyszerre feltolti mindharmat sargara.?
Na meg valami talizmanok is vannak azt hiszem, de nem vagom hogy erdemes-e csinalni majd.
Dinamitos nyilvesszot hogy kell csinalni?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.24. 23:29:54 -
#2284 amiket én használok: dupla lemat revolver,18 töltény a két stukkerban ,viszont rohadt lassú újratöltés
Shoti: semi automatic,szintén 5 töltény de nem kell felhúzgálni mit a pumpásat,közelről halálos
Lanchester repeater,14 töltény más nem nagyon kell ebből a kategóriából
carcano rifle mint mesterlövész,6 lövedék a rolling block 1 lövésével ellentétben
másra nem nagyon van szükség.
varmint a naturalisthoz és kistestű állatokhoz,az íj pl élet növeléshez jól jöhet na meg a dinamitos nyílvessző elég fun ha betámadnak :D -
Plata #2283 Csak olcsóbb lesz a főzés asszem.
Nem emlékszem mennyi lőszer van a shotgun-omban.Majd megnézem.
Azt tudom a pisztolyaimban 9-9 lőszer van a puskámban 14. -
LaLee67 #2282 1. Pumpas shotim van jelenleg,de csak 5 loszer fer bele. Melyik shotit erdemes venni?
2. Moonsiner rolenal, erdemes ujra kezdeni a sztori kuldeteseket, ad arra is pontokat? -
#2281 ez gáz :D mindenki várta az új rolet aztán neszesemmi :D
-
Plata #2280 Nos,pár nap és jön még 10 szint a bunty hunter role-hoz,na és jön egy új 100 szintes outlaw pass,új role nem jön,ahhoz hülyék,helyette a játékot most már megveheted 2k forintért.
Ki jön az Online változat,ami 2000 forint,hogy népszerűsítsék az RDR 2 online-t,mivel rájöttek hogy rohadtul nem népszerű és alig játszik vele valaki.
Amíg GTA Online-al a játékosok száma 110 ezer alá nem esik,addig a max rdr online játékosok száma csak 15 ezert éri el. -
#2279 jó a kiberbiztonsági részlege valentine-nak :D -
#2278 na igen, csak azt nem értem hogy maradhat meg a büntetés a bűn elkövetése előtti mentés betöltésekor? :-D -
#2277 én jófiúként vittem a sztoryt csak klános házrablásokat csináltam,szóval ebben nem tudok segíteni..ezek szerint a sima utazó kirablások nem fizetnek jól,de vannak olyan küldik,ahol ha felderíted egy bolt mellék bizniszét,akkor azt ki tudod rabolni...az kicsit többet hoz,ahogy a házrablások is.
pl valentineban nézelődj a doktor környékén side bizniss után kutatva,a többit keresd meg magad :)
és ne felejsd el használni a maszkot :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.24. 09:59:16 -
#2276 igen,megvan...annyira nem rajongok a roleért,de a szint és az azzal járó táska miatt(asszem + lőszer kapacitás) csinálom. -
#2275 story:
most azt nemértem hogy valakit megöltem és fejpénzt szabtak ki akkor ha visszatöltöm a megölése előtti állást miért marad meg a fejpénz? mert útonálló akartam lenni de így többet kell fizetnem mint ami pénz van az áldozatoknál -
Plata #2274 Sajnos akkor sem ad sokat ha végletekig kivársz és utolsó pillanatban adod le.
A jutalom lófütty,legendary bounty is vicc.
Főleg mert a lőszer vagy háromszor annyiba kerül mint a jutalom.
Egy legendás bountynál többszáz lőszer elfogy és valami röhejes összeget kapsz.Bár xp szerzésre jó. -
#2273 az megvan hogy BH-nál meg kell várni a 12 percet a maxos pénzhez? Főleg a gold miatt érdemes erre figyelni. -
#2272 ó köszi
akkor már csak a rugdalózást kéne megoldani,de majd este próbálkozom
de közben túrkáltam a youtubeot,és talátlam egy vidit...lényeg hogy el kell fordulni tőle és amint eltűnika menüsor,az ütés gombbal már lehet is rúgni
ha elkábult kapsz xp-t is knockout címen,aztán fel a lóra és lehet is vinni
itt a vidi hátha másnak is jól jön
-
Plata #2271 Ha már a lovadra feltetted lovaglás közben F-el tudod csitítani. -
#2270 nekem pont tegnap sikerült, lelasszoztam a nyeregből, lényeg hogy az egér gombot ne engedd el, aztán ha közelébe mész már kiadja a jobb egérgombal a többi parancsot, egyik a megkötözés vagy elengedés meg asszem a kifosztás megölés stb
én annál a hölgyikénél szivtam egész nap akire ráesett a lo mert azt vágtam hogy lo kell neki hogy haza jusson de ugye ahoz hogy segitsek le kelett szálnom, aztán hiába volt ott a lo magátol elindult gyalog......mérgemben párszor megfojtottam mire rájöttem hogy mint az uriemberek magam mellé kell felsegiteni a lora, de igyekezni kell mert pár másodperc mulvA elindul.....bizonyos téren nagyon életszerű program, csak nem vagyunk még az ilyen programokhoz hozzászokva...első a KCD volt részemről ahol soknál olvastam hogy nem értették miért nem szuperhős henry meg miért nem elsőosztályú kardvívó egy kovácsinas....nagyjábol itt is ez a helyzet mert egy hölgy a filmektől eltekintve az 1800as évek végén nem ugrott lora magátol hogy cowboyt játszon, fel kelett segiteni na -
LaLee67 #2269 Segitenek ha tudnek :( -
#2268 Na most én is kérdezek egyet...szórakozom kicsit a bounty hunterrel,már van erős lasszóm is ,de igy is képes kiszabadítani magát a kedves célpont. neten láttam tippek és trükkök címszó alatt egy megoldást miszerint megkötözöd a delikvenst és a földön eszméletlenre lehet rugdosni...na most a gond hogy a videóban kontrolleren magyarázza hogy nyomd ezt meg húzd azt,nekem viszont pcre kéne hogy lehet elérni ezt a finom bánásmódot :D a célpont ha nem rugdalod halálra akkor elveszíti az eszméletét,nem akar kiszabaduni,és amikor beviszed akkor még él és e szerint kapod a díjazást is..
továbbá valahogy a lovon is lehet ütlegelni,volt is erre sztoriban egy küldi,de már elfelejtettem mivel lehet... :D