Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elso szallitasom meg Valentine-nal csinaltam, nem volt veszes, de fent eszakon az jobban tetszik a kikotoben 😊 mert visszakoltoztem 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.07. 04:24:05
Szoktam még sokat csónakázni is,rendszeresen lopok kenut,csónakot motorcsónakot,egyebet és kóborolok a folyókon tavakon,engem nagyon le tud kötni,sajnos rengeteg helyre nem enged el a játék.Mert megöl téged ha szabadon akarsz csónakázni.
Viszont már rájöttem egy két apró trükkre amivel olyan helyre is el tudok menni csónakkal ahova eddig nem engedett mert megölt.Kivétel a Saint Denis fölötti börtön sziget.Oda semmiképp nem enged,oda még a trükk sem visz el,mivel úgy van megoldva a megközelítése hogy az nem megy.
De máshova eljutottam már,sőt még vízesést is meglovagoltam motorcsónakkal.
Sok órát eltöltöttem már vízen,azt hiszem egy halász role ha jönne az nekem örökre elég lenne,saját kis vízparti halász tanyával,csónakkokal.
Heartlandban en a H alatt kicsivel talaltam bolenyeket itt sok spawnol es neha tobb mint 6. Eddig csak szarvast huztam lasszoval, azt hiszem mikor bolennyel probaltam nem fogadta el a lasszot. A bort szinten nem engedi huzni nekem.
Most ugy jartam egy Crippses kuldivel, hogy kinyirtam az ellent de kozben valahogy leesett egy zsak a foldre a kocsirol, amit haza kellett volna vinnem. Istenert nem tudtam feltenni a kocsira. Ha lovamra tettem akkor nem jelezte hogy vigyem Crippshez csak akkor ha vallamon volt. Gyalog meg az ido miatt nem ertem volna vele haza , igy eldobtam. Foleg mert farkas koma figyelt a lovamon , ami traderes daly kuldi volt. Napi kuldikbol is 5 kesz,de a tobbi free roomos igy azt hagytam. Valoszinuleg lassan kesz fullra Crippsnel az aru es azt gondolom visszakoltozom eszakra szallitashoz 😊
A Crippses szekereket is nekem kell upgradelni hogy tobb ferjen el rajtuk vagy a trader szintem novekedesevel automatikusan fejlodik?
Bocs ha neha ertetlen vagyok 😊
Crisp ha el költözik nem veszik el semmi,csak a csóka elmegy máshova de ugyanannyi cuccod marad.
Vadász szekér és Crisp szekere más,azt nem tudod le hívni,csak eladásnál kapod meg.
Alapból 25 árut tudsz eladni,ami kevés pénzt hoz,utána 50-et ami már valamivel több pénz végül 100-as szekér ami már 500 dolcsit hoz.
Bölény se rossz,de jó ha tudod hogy van egy másik jó bölény lelőhely is.
Az Blackwater mellett van Great Plains-en,ott ahol a térképen a Great Plains felirat p és l betűje van.
Ott egy nagy csorda szokott spawnolni,néha 6-10 bölény is,csak az a baj hogy a bölényben ritka a 3 csillagos.
Great Plains meg necces mert blackwater nagyon forgalmas,sok a marha játékos.
Valentine-től délre The hearthlands-on két bölény spawn pont van,de az egyiken csak 1 esetleg 2 spawnol a másikon talán 5-6.
Hátránya hogy hearthsland környékén eladni nagyon szar.
Kevesebb a háromcsillagos vad,Roanoke ridge amiatt jó hogy brandywine drop felett rengeteg szarvas van,sok a háromcsillagos és két legendary is mászkál arra.Vagyis igazából nem kettő,mert Roanoke valley-től északra a tó két partján 1-1 szarvas,nyugatra nem tudom mi,csak moonshine eladás közben arra járok és olyankor szoktam látni hogy legendary animal a közelben,roanoke valley-től délre Elisium pool körül egy legendary hód van.De ő olyan cuki hogy nem szoktam legtöbbször lelőni.<#vigyor>#vigyor>
Amíg nincs vadász szekered addig is tudsz a lovaddal hazavinni 2 bölényt,egyet felraksz a lóra utána felülsz a lóra és lasszóval haza húzod a másikat,csak ne nyúzd meg,ha haza húztad akkor nyúzd meg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Amit meg nem ertek az az , hogy hol veszem es fejlesztem a trader szekerem. Voltam stableban,de ott csak a vadasz es a fejvadasz szekereket lattam. Sajna vadasz szeker is csak 10 es szint utan lesz. Lassan elerem a 2. szintet,de messze meg a 10 😊
Plata, majd akkor megyek vissza fel ha lesz vadasz szekerem, itt Valentine mellett bolenyekbol toltom Crippset, bar lehet elso szallitas utan ha kudarcos lesz, akkor irany eszak 😊))
Ja es ugye Cripss arui nem nullazodnak ha tabor mashova koltozik?
Oke kozben lattam azt hogy Crippsnel lehet majd asszem 5 szinttol medium szekeret venni, ezek szerint alapbol van nekem a kicsi valahol es a fejlesztes annyi csak, hogy mediumot kell venni.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 22:49:55
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.06. 21:27:43
második csík a supply,azaz olyan anyagok amik az eladandó cucc gyártásához kell crippsnek,itt két választásod van: rendelsz 20 dolcsiért.és kb 5 perc múlva megjön a cucc,nincs vele semmi teendőd. a másika küldi,itt kapsz egy egyszerű küldit amivel supplyt lehet szerezni. vagy lopni kell,vagy vadászni valamit egy csávónak aki cserébe ad supplyt. visszaviszed a táborba és már megy is a gyártás
ha rendeled a supplyt,akkor egy 100as eladás feltöltéséhez 4x kell rendelni,azaz 80 dollárt kell erre fordítanod,cserébe nem kell vele foglalkozni. 100as local kiszállítás 500 dodo,távoli 650 dollár(csak ha megvan a legnagyobb szállító szekér,akkor ad ennyit),szal itt már mérlegeled hogy beáldozod e azt a 80 dollárnyi rendelést. a supply küldik viszont viszonylag egyszerűek és gyorsak
a harmadik meg a készárú,100as adagban max
kezdetben 25 cucc fér a kis szekeredre,ezért a legfontosabb és kb első dolog,amire költened kell , a delivery wagon fejlesztése,először mediumra,ami 50et bír aztán a large ami 100at
fontos hogy mindig a max mennyiséget szállítsd ki,amit épp a szekered bír,igy kapod a legtöbb pénzt,ha kevesebbet viszel ki,akkor sajna nem arányos a dolog,jóval kevesebbet kapsz mint amit elvileg a cucc érne. szal törekedj a maximum szállításra.
két szállítási lehetőséged van: local azaz közeli,és distant azaz távoli.
a közeli szállításnál npc támadásra számíthatsz menet közben,vagy pedig a leadóhelyet támadják,azt kell megvédeni.
távolinál rohadt messzire kell vinni,és nem csak npc,hanem player támadásra is számíthatsz,mert ebben az esetben jelöli a térképen,hogy te itt bizony próbálnál pénzt keresni amit a többi játékos lát. cserébe több a pénz.
kezdetben mindenképp közelit szállíts,ha kevesen vannak a sessionban( L betűs menü,aztán players ,itt láthatod hányan vannak) akkor próbálhatod a messzebbit is.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.06. 21:18:31
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Most kezd el menni a kedvem. Ma csak kocsogoket fogok ki. Bolenyre vadaszok es nyuznam, amikor felrobbanok vagy valami ilyesmi es zsinorban robban rajtam valami mig meg nem halok....kileptem
pedig hogy orultem, hogy az elmult napokban nem volt semmi gaz online...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 21:01:37
Ha eléred az 5-ös vagy 10-es szintet unlockolod a trader eventet.
Az PVE event,meg kell védened egy vonatot egy rakás másik játékossal együtt a banditáktól.
Na vegre elertem a tobbletet, bar nem vont a rockstar le semmit. Megyek Crippshez es Trader leszek eloszor 😊)))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 18:40:32
Online options-ban defenzív mód.
Akkor nehezebben lőnek le,lasszózni nem tudnak,a táborodban húzd fel a fehér zászlót és menj be,nem tudnak megölni.
Ez ervenyes a tobbi kuldetesre is, pl. Leveleket kell idore leszallitanom vagy rakomanyos kocsit kell vedenem ,leszallitanom?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 17:02:02
Kozben megkaptam a Rockstartol a valaszt.
Leforditoztam:
Szia LaLee67,
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Rockstar ügyfélszolgálatával. Nagyra értékeljük együttműködését, amely segít abban, hogy az RD Online minden játékos számára tisztességes legyen.
Az RD Online-ban a csalók bejelentésének leghatékonyabb módja a játékon belüli menü. Játékosok jelentése a játék során:
• Szüneteltesse a játékot, és lépjen az „ONLINE” fülre.
• Válassza a „Players” lehetőséget, és válassza ki a csaló játékos nevét.
• Válassza a „Jelentés” lehetőséget, és erősítse meg jelentését az „Exploit” kategóriával.
További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
xxxxxx en x-eltem ki
Rockstar támogatás
Akkor gondolom megusztam 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 16:25:31
Meg UFO-kal is összefutottam. Ti? 😄
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.11.06. 14:43:41
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.06. 14:23:45
[merlinw.org]
Tiszta paranoias lettem...Kuldi felvetele elott Annesburgban lattam egy jatekost kekkel, majd eltunt, gondoltam utazott,mert terkepen nem lattam. Megakartam jegyezni a nevet ha valami van. Most kuldi utan szembe velem lovagol egy kek jelzesu es a terkep nem mutatja. Kileptem egybol....ha ez a csalo , rohadjon meg a kocsog, hogy ezt elvezi...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 14:20:08
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 13:50:57
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.06. 13:44:29
Ekkor irtam a supportnak es valaszoltak, hogy irjak vissza kozvetlen a mail cimemrol hogy ellenorizhessek kiletemet.
Most valaszoltam nekik es ebben beirtam ezt az esetet is igaz gugli forditoval. Azt nem kertem hogy vegyek el az aranyat. Mpst tanacstalan vagyok,mert megnyitnam a tradert Crippsnel. Lehet kuldizek tovabb, hogy annyi tobbletem legyen mint amennyit ettol a majomtol kaptam..
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.06. 13:41:54
Remélhetőleg csak a 2 aranyat veszik el,bár ezek elég tahók,bármit kinézek belőlük.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.06. 13:06:49
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.05. 16:35:49
epp ejjel neztem videokat az ability kartyakrol, hogy mi mit er defense modban is...igy nem csodalkozom
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 16:32:26
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.05. 16:28:44
Nem tudom az ilyen gyoker miert nem szintjehez melto ellent keres...
ha a csomaggal nem kapom a pumpast akkor abszolut nem lett volna eselyem...
Mi az a Parley gomb es volt meg mas is a respawn alatt , mikor megolt ?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 16:20:41
Egyszerre kettő lehet nálad és elég jól fekteti őket.
Na meg van fekete maci is csak nem fert fel a lovamra az elk miatt 😊 Puma az eddig csak megolt mint a farkasok is ha sokan jonnek :
Na nezzem a napi kuldiket. Tegnapiban 5 ot megtudtam csinalni.Lassan 10 aranyam van 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 12:51:28
Reggel a taborbol leptem ki es most kicsit alad de a vizeseshez tett 😊
Tegnap lattam mas jatekost is fent a vizesesnel bagyis ma hajnalban valamikor. Nem piszkaltuk egymast, es Elotte Valentineban is meg a kornyeken is tobbszor is massal, de tenyleg nyugi volt 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 12:47:46
Amikor le kéred a táborod roanoke ridge-be legyél fent.
Én úgy szoktam oda kérni hogy előtte felmegyek oda,túl a sineken fel egészen a folyó végéhez ahol a vízesés van és úgy kérem.
Akkor legtöbbször ide fentre adja.
Ki szállításnál nem kötelező az úton menni amit ki jelöl,trader eladásnál lehet sumákolni,moonshinernél nem,ott kötelező az út,vagy összetörik az áru.
Ha megnézed a térképes képem,az eladásnál azt akarta menjek keresztül az erdőn dél felé,de én északra mentem a sinekre fel és azon végig.Banditák meg megint az erdőben vártak,de hiába.<#nyes>#nyes>
Az szamit hogy most lent voltam delen mas megyeben amikor csinaltam az uj tabort? Esetleg felkell mennem a helyre ahol szeretnem es ott kerni az uj tabort?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.05. 03:40:00
Engem csak az idegesit egyedul, hogy mindig mashova teszi a tabort ha belepek. Tehat ha majd szallitom Crippstol az arut, akkor nem kotelezo a kijelolt uton haladni?
Legendary bore nem serul annyi lovestol, vagy mind fejbe kell kapja?
Ha tudod a táborodat tedd Brandywine Drop környékére, a legjobb ha föléje kerül a tópartra.Nekem most alatta volt,de ez is jó hely,mert közel van.
Rengeteg itt a szarvas,sok féle van,legalább 4-5 fajta szarvas rénszarvas.
A tó mind két partján van legendary szarvas.Tudnod kell hogy rohadt szívós kell bele vagy 10-15 lövés.
De sokat ér.
Ha nagyobb szintet elérsz trader role-ban fejlesztheted az eladó szekeret,először 50-esre majd 100-asra.
Maxos szekérrel egy eladás közelre 500 dollár.
Ha Brandywine drop körül van a táborod,eladni közeli célponttal annesburgba kell vagy van horn állomásra,ne az úton menj amit ajáték mutat,hanem hajts fel a sinekre és menj azon,úgyis annesburgba vagy van horn station-ra visz.
És ha a sineken mész nem az erdőben,a banditák megszívják.<#nyes>#nyes>
Crisp asztala a trader role.
Ha megvan az asztal csak menj vadászni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.05. 00:18:52