2950
banner
  • mulli1986
    És Ti hol vettétek meg az aranyat ha nem volt az outlaw passhoz? Storba 20€ viszont nem találok más helyet. G2A-n is csak xboxhoz van és mindenhol máshol is.
    Igazából azért lenne jó az 55 arany, hogy legalább a 15 aranyat ki tudjam perkálni a rolera a traderhez..
    Am hogy afk-zok? Hova kell leülni a campben?
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.02. 22:00:14
  • LaLee67
    Koszi, igy mar ertem. :) Igen hasznalom az online terkepet, mert amugy a budos eletben nem jonne ossze egy kollekcio sem :)

@Plata , pedig azt gondoltam, hogy tolja majd az xp-t. Bar mindegy, mert tegnap keveset most is kb 4 orat toltam es mar 15.szinten van a pass..

• Plata
    Ha megveszed 80-as szintig 10 szintenként kapsz 5 aranyat.
    Sok upgrade-t,több lőszert vihetsz magaddal,jobban tudsz főzni.
    Na és rengeteg cuccot.
  • PunkZoli
    ami owned, az nálad van a lovon, vagy a táborodban, ha van weapon lockered(ami hót felesleges, mert ott a ló). Amikor csak a karakterrel sétálsz, olyankor egy van a válladon, egy a hátadon ha jól emlékszem, és pisztolytartótól függően egy vagy két pityu.
    7ig ha jól tudom 40 gold , és 40 et tudsz vissza szerezni belőle, ha később veszed, akkor is 40 csak kevesebb gonldot nyersz ki belőle.

Persze azért van, hogy igazi pénzt költs rá.
  • mulli1986
    Voltam a gunshmithnél és vettem pár ingyen fegyvert, a többire azt írja owned. Na most azok eltűntek, az újak itt vannak, de nem tudom őket visszacserélni az ownedra. Most ez is bug?
    Outlaw passhoz meg vegyek akkor goldot, mert 7.-éig nem lesz meg a 40 arany és váltsam be mert visszakapom? Vagy az is valami küldi amit meg kell csinálni? Nincs ezekről valahol valami fejtágító?

Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.02. 21:13:37
  • Plata
    Hiába van többszörös.
    Outlaw pas nem kapja meg az xp-t.
    Tegnap 2k xp-t kellett volna kapnom eladásért,egy szaros xp-t nem kaptam rá.
    Volt moonshiner és trader eladásom,egyik sem adott bele xp-t,afkolásért kaptam 300 xp-t.
  • Alexease
    ~160 fele cuccot lehet gyujteni, egyszerre mindegyikbol max 10 darab lehet nalad. 16 fele csoportba vannak elosztva, mindegyikbe 5-15 fele van. Ezeket a csoportokat lehet eladni egyszerre, tobb poenzert, tobb XP-ert. Ha pl. egy kartyas csomagban van 15 fele kartya, mindegyik megvan, es mindegyikbol 10 darab, akkor egyszerre 10 kollekciot tudsz eladni (egyzsag penzesrt es 15000 XP-ert:D).

En mindig csak 5 darabig adtam el egyessevel, ne teljen meg valamelyik slot, es mindig legyen kollekcio. Jobb is, mert a darabos eladas is bug-os, 20-30 darab utan brutalisan belassul a halozat, fel perc per eladas;)

2-3 het utan, az ember ugy is megjegyzi hol vannak/lehetnek a cuccok. Pl. Valentine-ban, igy fejbol, 17 helyet ismerek, amit gyorsan korbeszaladva meg lehet nezni;) 3-4 mindig van. A tobbi varos is hasonlo, de ugyanigy vannak jellegzetes helyek.

Amugy letezik net-es terkep, talan lent linkeltek, azzal meg netto haracsolas:D
  • LaLee67
    Koszi az infot! Az a baj hogy mindket stilust szeretem :) Bar a keves angol tudasommal azt ertettem hogy most BH-ra tobbszoros xp van, ha igaz. Akkor gondolom az lenne nekem celszeru,mert az tolja felfele a Passnak a szintjet is.
    En most este 4 kollekciot adtam el, egyet a csajszinak tobbit postan es megkaptam minden penzt erte.

Lehet tudni milyen rolek s mikor jonnek?

Most volt egy jo sztorim :) Masik srac levagott a lovamrol mikor a terkeppel babraltam. Fejbelottem elhunyt. Megint taliztunk akkor a ciganycsajszinal , akkor megakart keselni amig uzleteltem , kalapom lerepult, felszedte. Kapott egy fejest ,de nem oltem meg es kalap vissza :)

Utana megint taliztunk de nem akart semmit :)
  • Plata
    Outlaw pass 40 arany,ha most veszed meg ezen a héten akkor visszakapod a 40 aranyat a végén,ha nem ezen a héten akkor kevesebbet kapsz vissza.
  • mulli1986
    Löttem egy Mackót, megnyuztam és itt cipelem egy gethes lovon, mert a begyüjtött lovamat se tudom elóhozni. Kurva kezelhetetlen ez a játék. Logika nulla. Ruhákat is alig találtam meg... minek kellett ezt így túl bonyolítani...
    Úgy látom az összes ilyen outlaw meg többi dolog is (passok) aranyba kerül. Túl sok mindent nem tudok csinálni
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.02. 20:29:23
  • Plata
    Szerintem csak szedd,a táskádban látni fogod miből mennyi van.
    Egyébként most ne hogy eladj bármit,nagyon sokan nem kapnak érte egy büdös buznyákot sem.
    Tudnod kell hogy a bounty hunter-t most már kétszer kell megvenni.
    Először az alapot 20-as szinten a fejlesztettet,az is 15 arany.
    Ha szeretsz állatokra vadászni,fényképezgetni meg ilyenek akkor naturalist.
    Ha inkább lövöldöznél akkor Bounty hunter.
    Egyébként jön a többi role fejlesztése is majd,szintén aranyba fog fájni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.02. 20:17:55
  • LaLee67
    A mostani Outakarmi passt figyelembe veve, mit javasoltok uj role -nak, Bounty Huntert vagy Naturalistat?

Par hete egy videoban lattam hogy egy csavo egy csomo kollekcion adott el egyszerre. Hogy csinalta? Mert ha pl. egy tarot kartya minden resze meg van es pin-elem, akkor nem tudom ugyanazt a paklit pin-elni vagy latni mi kell meg a kovetkezohoz.....
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.02. 19:49:26
  • LaLee67
    Nagyon koszi, maris sokkal jobb a hang :)))))) Orulhetnek a szomszedok :)))
  • Alexease
    Kint a Windows desktop-on kell/lehet allitani: alul jobb oldalt a taskbar-on (ha ott a taskbar:D), aztan Speakers jobb gomb, aztan Open Volume Mixer. Kulon dedikalt reszt kapott, azert van ott. A jatekon belul nem valtozott semmi allitas.
  • Alexease
    Szerintem tul van aggodva ez az arany kerdes.

A Rockstar az elejen egyertelmuen elszamolta magat (a penz/arany osztogatassal), de aztan az ev eleji probelmak (bugok) es a jarvany miatt elhalt a dolog. Varhato volt, hogy elobb-utobb megvagjak a dolgokat. De nem erzem annyira halalosnak.

Teljesen nullarol, role-ok nelkul, szerintem igy is ossze lehet szedni napi 1-2 aranyat (random-, stranger-, free roam eventek es onlien lodozessel). (Fix 0.1/napi-kuldetessel szamolva, ami azert nem annyi a 2-4. heten, hanem a 2-5-szorose! Plusz kesobb a role-ok es a hozzatratozo kuldetesek.)
    Es ha megvan az elso role (collector vagy trader), utana tobbszorozodik.

Nekem (igaz elovetelben ajandek arannyal) 2-3(?!) het "szivas" volt (amig nincs jo fegyver es egyebek), aztan 2-3 honap(?!) amire minden meglett. Azota csak jon a cucc (nem haracsolok, sokszor csak boklaszom), lenyegeben ertelmetlen menyisegu cucc van (~2000GB/130000USD).

Szerintem kell az elso 2-3 honap szivas/fejlodes, az is a jatek resze. Ha mar megvan minden, utana nincs kihivas/feladat/erdekesseg.
  • LaLee67
    haha ha, en meg most allitgatom a hangot es lovoldozgettem a tabor mellett vaktaban,erre valami stranger meg megolt :)))))

@Caliph, akkor mar ertem miert tudtam 3-massaval sutni tegnap, en meg azt hittem eddig is lehetett csak nem vettem eszre :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.02. 17:58:08
  • LaLee67
    Szia, koszi a segitseget de vagy nem jot allitok vagy nem talalom amit irtal. En a settings/ Audio/ Voice chat/ utpot device-nel latok allitasi lehetoseget , de egal melyikre teszem akkor is halkabb marad....Felette az osszes maxra huzva...
  • Plata
    Tegnap 1 napit toltam le,24 óráig ne öljek meg semmit,leültem a táborban és afk.
  • Caliph
    mostani pass...két dolog eddig ami must have,ahogy gyorsan átpörgettem: több lőszer a shotikhoz,nagyon kell,imádom a semi automatic shotimat de a 50 lőszer nagyon nagyon kevés :D na most ez több lesz
    a másik a főzés: 3 hús egyszerre :D absolute need.
    ahogy nézem a többi többnyire kozmetikai cucc
  • Caliph
    én eddig tepertem a napikért meg az aranyért,megvan az összes role,megvan az új pass is van még 140 goldom,ez kb elég lesz egy darabig. mostantól csak azokat a napikat csinálom meg ami a leggyorsabb,pl gyors virágszedés,camp stew,tánc vagy zenélés a bandával,stbstb
    aztán szép lassan továbbra is csorog. viszont elmúlt a streak törlés miatt a kényszer hogy minden nap belogoljak :D volt hogy napi meló után még mentem nagybani piacra gyümölccsel,éjszaka hazaértem de a streak miatt még gyors belogoltam egy gyors napira alvás helyett,na ilyen már nem lesz :D
    meg nyáron nyugodtabbanmegy az ember pl a balcsira egy hétre :D már ha lesz ideje,idén belementem fél órára mert pont arra jártam aztán ennyi idő jutott nyaralásra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.02. 14:09:48
  • Caliph
    lehet szerezni aranyat,de sokkal kevesebbet ad mint eddig. van 7 napi küldi darabjáért kapsz 0.1 aranyat az első héten aztán kapsz rá szorzókat egészen 4 hétig ,utánna reset és megint 0.1 arany/napiküldi
    vannak a térképen stranger missionok,integetős emberkék,azokat a küldiket megcsinálva szintén aranyat is kapsz.
    van online sztori,ott is lehet aranyat kukázni.
    vannak eventek,sztem ott is kaphatsz aranyat. meg lehet oldani,de lassabb mint eddig,mert korábban 0.2 arany volt a napiküldi,ha megvan a 28 nap akkor felszorzódott 0.5 per napi,és nem resetelődött...
    role nélkül 7 napiküldi meg esetleg pár könnyebb stranger küldivel simán megvan mondjuk 1 óra alatt a 1 arany...15 kell egy rolehoz,szal napi egy óra játékkal megvagy kb az első role-ra alig 2 hét alatt..ha van több időd játszani akkor persze gyorsabb.
    biztos lesznek youtubeon tutorialok hogyan farmolj goldot kezdőként...
    ha megvan az első role,ahogy szintezel fel vele,szintén hozzáad roleonként 3 napiküldit a meglévő héthez
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.02. 13:50:55
  • Plata
    Nagyon egyszerű.
    Vegyél valódi pénzért aranyat.
    Ez csak erről szól.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.02. 13:31:28
  • mulli1986
    És ha nincs aranyam, hogy a picsába tudok bármit csinálni? Ölni kell egymást az aranyért vagy mi?
    Vagy nyomod a napi küldit aztán azárt kapsz ilyen lófaszt amivel majd 2 hónap múlva tudsz role-t venni?
    Nem értem a logikát eddig ebben a leírásotok alapján
  • Plata
    Jó tényleg elfelejtem.
    Csak arra emlékszem hogy nekem járt annyi amiből megvehettem a role-kat.
  • Caliph
    nem jár hozzá arany,plata csak azért kapott mert neki előrendeléses csomagja volt,ahhoz adtak. miután kijött a jjáték nem adtak egyik csomaghoz sem
    eztmár megtárgyaltuk,de plata mindig elfelejti :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.02. 12:20:06
  • Plata
    Arany mindenre kell,role csak aranyért vehető meg.
    A Colector role tök egyszerű csak keresgélni kell,mivel van hozzá csalás így nagyon egyszerű.
    Gyorsan tudsz pénzt szerezni vele,kivétel most,ugyanis most nem kapod meg a pénzt egy bug miatt.
    Ha érdekel itt van a honlap címe amin megnézheted mit hova rejtettek el.
    Csak nyomd meg a show all gombot.
    Játék közben alt+tab-olva tudod nézni,vagy ha van tableted esetleg laptopod akkor azon nézed közben meg keresed.
    Trader nagyon egyszerű,vadászni kell és a le vadászott állatokból amit a tábor készít eladni.
    Ha eléred az 5-ös szintet tudod unlockolni a moonshiner role-t.
    Ami szintén nagyon nyugis és elég jó role.Ott meg virágokból gyümölcsökből páleszt főzöl és eladod.Csak eladásnál vigyázni kell hogy ne törd össze,amíg Trader eladásnál mehetsz hegyen völgyön árkon bokron keresztül mert nem lesz baja,addig a pia összetörik ha nem vigyázol.
    GTA-ba ha igaz minden idők legnagyobb DLC-je jön.
  • Plata
    Igen,kijött tegnap.Csak az Online,de neméri meg.Nulla arannyal indulsz és a tegnapi arany nerf után nem sok értelme van.
  • MarkBlade
    Most nézem az RDR2 online-t külön meg lehet venni 5 euroért?? WTF?
  • mulli1986
    Akkor elvileg az ultimatehez nem kaptam aranyat az egyik hozzászólás szerint, pedig kellett volna én is úgy tudom. Majd küldök egy reaklamációt. Akkor ezek szerint van külön arany és dollár. Aranyért mit lehet venni és dollárért?
    A kincskeresőt (collectort) kicsit zsákutcának érzem pénzszerzés céljából. Akár órákat is keresgélhetek mire megtalálok valamit, a traiderrel meg csak vadászni meg pálinkázni kell ezek szerint.
    Jól jöttek át az infók?
    Idővel sztem ez is jó lesz, de majd 15.-én jön a GTA új heist meg sziget. Akkor majd visszamegyünk oda :D
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.02. 11:48:00
  • Plata
    Nagy nehezen meg lett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.02. 00:05:25
  • Alexease
    Sikeruilt azert bugot is beletenni: egy ido utan XP-t mar nem adott, es az 500$-os szekeret is "ajandeknak vette":DDD A collector csomagot sem lehetett eladni postan (szerencsere), valszeg azert sem adott volna semmit:D

Ami elvleg plusz, hogy most mar a sajat tabortuznel (wilderness camp) is van fast travel, ugy mint offline.
  • Alexease
    Hangero: kulon hangcsatornat kapott a program, a speaker beallitasonkanl (windows/desktop) lehet kulon allitani (alapbol szinte nulla):)
  • LaLee67
    En egy honapja vettem meg kb. az Ultimate editiont,de egy ganyi arany nem volt hozza.

Nekem visszatero modderem van, nem piszkal csak dobalja le nekem a fegyvereket meg a legendary allat tetemeket, miutan rajott nem erdekel es otthagytam akkor mar elo legendary alligatort dobott le,de azt is beken hagytam, engem ne bannoljanak...

Megvettem ezt az outlawpasst, maradt egy role-ra valo aranyam ,de nem tudom a naturalistat akarom vagy a bounty huntert.
    BH-nal nem ertettem mit irt az uj lehetosegeire. Most nem vagyok jatekban, igy nem tudom pontosabban leirni mit nem vagtam,de volt valami ha x idon belul valamit csinalsz ,akkor valamit kapsz...

Multi hamar megvette, akkor probalja csak ki az online-t, en spec. nem bantam meg, jol erzem magam , igaz csak most ertem el a 101-es szintet,de elvagyok. Szerencsere mar bolondokkal nem igazan talalkozom.

Nalam most frissites utan, halk lett a jatek nagyon, fullon megy az 5.1 rendszer es alig hallani. Beallitasoknal minden maxon van...nem ertem igazan..
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.01. 21:37:59
  • Plata
    Az jó,az ultimate-hez jár arany online-ban.
    RDR Online az RDR2 online része,az RDR első részénél nem volt rendes online csak valami multi ha jól tudom.
    Az RDR 2 csak Pc-n jelent meg 2019-ben.Konzolon hamarabb jött.Pontosan 2018-ban.
    Nagyon jó az Online,vagyis az lenne,ha nem lenne tele hackerrel,retardáltakkal,na és ha lenne benne tartalom több.
    A játék full pvp,bárki bármikor bármilyen ok nélkül megölhet,mivel kezdő leszel valszeg elég sokan neked fognak menni.
    Az RDR-ben nincs passzív mód mind GTA-ban,csak defenziv mód,ami lószar,nem tudnak meg kötözni,de megölni ugyanúgy.
    Ha nem akarsz nagyon szívni nehogy a Bounty hunter vagy naturalist role-t vedd meg először,naturalist az kb natúr lószar,bounty hunter dettó.Moonshinerhez kell a Trader,
    Trader az vadász,annyi a dolgod hogy lelövöd a vadállatokat és hazaviszed Crisp-nek aki feldolgozza te meg eladod,ha eléred az ötös szintet jöhet a moonshiner,ami pálinka főző,muris.Van még a collector ami szintén jó,az kb kincskereső.
    Jah,ha a semmiből megjelennek kincsesládák,az istenért se nyisd ki,tetves modder rakta le és a jutalmad amiért kinyitod egy szép 20 éves banán is lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.01. 21:01:39
  • mulli1986
    RDR online már 2018 óra megy, akkor még nem volt RDR2, nem?
    RDR2-t most vettem meg hétvégén az utlimate vagy milyen editiont
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.01. 20:29:34
  • Plata
    RDR2 Online és a multi egy és ugyanaz.
    Most kiadták az RDR2 online verzióját olcsón,egyúttal szarrá nerfelték az aranyszerzést.
    Ha az alap változatot veszed meg,ahhoz nem jár semmi arany,mire ki farmolod az első role-rab az aranyat a kedved is elmegy,az még csak 1 role,van pár,na meg 40 arany az outlaw pass.Az outlaw pass-t is megnehezítették,a 40 aranyat csak akkor kapod vissza ha most veszed meg a pass-t az első héten,aki később veszi az kevesebbet kap vissza.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.01. 20:27:56
  • mulli1986
    RDR2 multi ugyanez?
    Bazd most látom hogy az RDR2-ről írtál, mert launcher elkezdett frissíteni. Faszom. Egy megás nettel ez több mint egy óra. Ma se játszok. Nem baj sírok egyet, aztán kiverem majd belekenem a szemebe, hogy újra sírhassak...
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.01. 20:28:01
  • Plata
    Ha szopni akarsz próbáld ki.
    Van-e benne annyi mint GTA-ban?
    Loool.
    Sehol nincs ahhoz,fapados az Online rész,tartalom lófing.
    Ma ráadásul nerfelték a picsába a játékot.
    Azok akik most kezdenek bele úgy fognak szopni mint állat.
    Le nerfelték a picsába a megszerezhető aranyat,mire lesz aranyad valamire akkorára kinő a szakállad is.
    Eddig naponta akár 5-6 aranyat is szerezhettél napi küldikből.
    Ennek vége,elvették a daily streak-et,28 nap után nullázódik.
    Eddig 0 napos streak küldiért 0.2 aranyat kaptál,28 nap után 0.5 aranyat és nem resetelődött a sorozat,akár hány száz napig tolhattad,mától 0.1 aranyat kapsz napiküldiért és resetelődik 28 nap után.
    Utolsó értelmes tartalom a játékhoz februárban jött,vagy januárban?
    Azóta csak ilyen nevetséges nulla értékű viccek jöttek.
    Jah igen,a mai frissítés ami egy értéktelen DLC-t hozott,jó sok hibát is hozott.
    PC-n egy rahedli bugot hozott.
    Amúgy a játék elég jó,ha van aranyad,nekem még van 260 aranyam,csak azért ennyi mert egyszer a 88 egyszer meg kb 40 napos streak-em nullázódott mert elég bugos a játék.
    Minden Role aranyba kerül 15-25,az outlaw pass 40 arany.
    Sok dolog kerül még aranyba,kezdőként nem nagyon lehet majd aranyad,mivel ha nincs role-d,role napiküldit sem kapsz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.01. 19:39:42
  • mulli1986
    Szevasztok! Onlinenal vagy RDR onlinnal ami mától akciós, játszik valaki? Vélemények érdekelnének! Van annyira jó, mint a GTA online, vagy sajna nincs benne annyi potenciál?
  • Plata
    Ühüm,tegnapi legendary bounty mindent vitt.Hozott 0.18 aranyat.
    De volt amelyikre 0.08 aranyat kaptam.
    Jah és posse-ban.
    Bár tény xp sok jött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.28. 17:19:09