2950
-
Plata #2387 Sajnos nem lehet egymásnak átadni a cuccokat.De kocsmába meg tudok hívni másokat és piát is tudok adni.
De a táborban meg tudsz főzni vagy sütni szinte bármit,út közben szedj fel minden giz gazt,főzésnél ha egy húst meg sütsz,van belőle több féle verzió,sütheted a húst magában,vagy adsz hozzá oregánót,mentát vagy egyéb marhaságot.Minél cikibb fűszert adsz hozzá annál erősebb lesz a kaja.Rengeteg recept van a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.04. 10:12:27 -
Plata #2386 Én még sosem vettem fire bottle-t,tele van vele a postaládám hülye eventekből.
Köcsög toxic moonshine is van sok,ha van olyan napi küldi hogy főzz toxic moonshine-t el kell dobnom párat magamtól hogy tudjak főzni,mert a postaládában mindig van belőle,ha veszek ki lőszert azt is fullra tölti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.04. 10:13:36 -
Libra7 #2385 Az menő. Zöldfülű vadnyugati lakó mivoltom vègett, szívesen szedek neked vaníliát. Èn mèg azt is èlvezem, hogy random sètálgatok ès csak nèzelődök meg gyüjtögetem a növènyeket. Mint kiderült, nyersen nem bírja a gyomrom a bizonyos gizz-gazokat.:D Èn attól hánytam be. Szóval gyűjtögetek szívesen ha meghivsz egy whiskyre a krimódban.:D -
#2384 igen igen,de ugye ő nemrég kezdte ,a moonshineos küldik csak akkor jelennek meg ha megvan a shack,fire bottle meg luxus egy kezdőnek megvenni :d olcsóbb a lőszer :D -
Plata #2383 Én szeretem a banditákat ki füstölni toxic moonshine-al vagy fire bottle-val.
Ha meg van a moonshine role még több random event lesz,lesz ellenséges moonshine banda kifüstölése,vagy ügynökök likvidálása. -
Plata #2382 Ez a saját kocsmámban volt.
Nem NPC kocsma.
Ha meg van a Moonshiner role,lehet saját kocsmád,bár a neve nem kocsma hanem Bár.
De szerintem kricsmi.
Sok napi küldi van oda,rúgj be a bárban,zenélj a bárban két percig,táncolja bárban két percig,szolgálj ki más játékosokat a bárban,hívj meg másokat a bárba,satubbi.
A saját főzésű piádat vedelheted,jó buffot ad.Ha jó féle piát főzöl.Sajna mostanában ki fogytam a vaniliából így a kedvenc piámat nem tudom megfőzni,de lusta vagyok vaniliát szedni.Abban a dögvész mocsárban nől. -
#2381 általában valami npchez köthető random történés történik(de szépen fejezem ki magam :D ) akkor a térképen egy fehér pont felvillan . a térképes npc általában egy csávó vagy csaj aki a lova mellett áll,és kezében egy térképpel nagyon figyeli a messzeséget...de ha közel vagy,akkor kiabál neked hogy menj oda,mutat valamit vagy van egy ajánlata.
ilyen random dolgok történnek szerte a térképen és mind fehér ponttal villan fel,van hogy egy kutya ugat rád amit ha követsz elvezet valami lootolni valóhoz,vagy egy valaki segítséget kér mert egy puma felkergette a fára,vagy csak simán kifeküdt a lova és megkér hogy vidd el valahova,ezek mind xp és kevéske pénzt is adnak
legendás állat :általában sárga kérdőjellel jelenik meg a térképen. ilyenkor elindulva felé meg lehet találni,figyelni kell hol villan fel és arra kell menni..ragadozók mint puma és a többi veszélyesek,van hogy falkában járnak pl farkas,cserébe viszont megszórhatod shotgunnal nyugodtan,nem kell félni hogy elrontod a bőrt,a legendás állat bőre mindig teljes értékű,kivéve ha robbanószerrel nyírod ki,volt már olyan hogy beleküldtem robbanó golyót aztán kiírta hogy a legendás állat bőre ruined ...
,vagy ha felvillant a sárga kérdőjel,elnyomsz egy legendary animal pheromont és akkor azonnal mutatja merre van a dög. ilyen feromont a naturalis t role csajnál lehet venni,de találhatsz is bárkinél random ha kifosztod
banda búvóhely: jelölni fogja a térképen egy piros körrel. van benne egy rakás ember meg egy főnök. egy jó helyről mesterlövésszel simán lepuffanthatóak,viszont ha be kell menni,akkor közelről a shotgun hatásos,egy pump action járt a ultimate editionhoz ingyen.
a főni ha kinyirtad az embereit megadhatja magát,ilyenkor pénzt ajánl hogy elengedd,de akár le is puffanthatod ,és kifosztva lehet nála kincses térkép .
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.04. 09:47:52 -
Libra7 #2380 Hát igen, a RS nem a gyakori patch-eiről híres.:D
Odahánytak?:D Az vicces. Kèt kocsmában jártam ezidáig. Egyikben sem bírtam megálni, hogy ne keveredjek egy jó kis klasszikus kocsmai bunyóba.:D -
Libra7 #2379 Köszi! Sajnos a grafikai beállítás szöszölèse nem segít, mert minden driver foltózás után, full lowon teszteltem a játèkot ès 15fps hosszú lagokal karöltve. Lejjebb már nem lehet venni a grafikát ès úgy is halott. Tegnap este olvastam valahol, hogy valami AMD bios folt megoldhatja a gondot. Majd azzal is próbálkozok ma. -
#2378 lehet driver? nekem egy 50ezres hp szerver gépen 20-30fps között cirkál egy gt1030-al 12gigával
vagy a grafikus beállitásokkal játszál, nekem egyedül az árnyék meg a viz minőség van lehuzva a többi high
ez alapján álitottam be
RRD2 grafikai beállitások
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.12.04. 08:49:40 -
Plata #2377 Bár szerintem a legutóbbi frissítés egy nagy nulla és ebben az évben még nem jött ki jó frissítés a játékhoz sem tartalom,na meg a mostani frissítés csak arról szól hogy megszívassák a játékosokat hogy kénytelenek legyenek pénzért venni aranyat ha jutni akarnak valamire,de szerintem megint finomítottak valamit a játékon és új hülyeségeket tettek be,vagy csak nekem új.
Tegnap a kocsmámban észre vettem hogy a vendégek össze rókázták a padlót,eddig még nem láttam ilyet.
Egy két részeg a fal mellett mindig előfordul,de hogy a padlót össze mocskolják még nem.
Pedig rendszeresen betérek a kocsmámba,inni a saját páleszemből,tábori kaja és kocsmai pia buff elég erős együtt,na és jó sokáig ki tart.
Tábori kaja és kocsmai pia bufftól minden Core full sárga lesz jó időre,simán nekimegyek nagyobb csapatoknak is így mert szinte sérthetetlen leszek tőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.04. 08:36:04 -
Libra7 #2376 Játszottunk kicsit tegnap èjjel a másik gèpen ès baromira tetszik a RDO! Kamasz korom óta vágyok egy hasonló western mókára, mióta rabul ejtett anno a 2005-ös Gun. Szèpen lassan beèrnek az ember gyermekkori álmai.:D -
Libra7 #2375 Ne is mond, folyamatos szívás van vele játèkok terèn. De ezzel a hibájával mèg nem találkoztam, hogy nem ismeri fel a memóriát a gèpben. A kártyát nem szokta felismerni egyből, de most, hogy azzal nincs baja, nem találja a ramot...:D Nagyon bolond. -
Libra7 #2374 Nem gondolom, hogy igazad volna ès a konfig a baj. A szomszèd szobában lèvő I5, 1050Ti, 8Ramon vígan fut a játèk high-medium beállítással, fix 50fps-el,döcögès nèlkül, pedig az 1050ti nagyon nem egy mai darab. Sok ember jár ilyen cipőben hasonló AMD configal a külföldi fórumok alapján, de sehol nem kommenteltèk azt rá, hogy gyenge a config ami a minimumhoz elèg csak. Dehogy.. Nem erről van szó. -
#2373 Calip jött rá mire gondolok. Nem találtam a tatyómat. Végül sikerült megtalálni. Legendary animal is úgy működik mint a kincses térkép? Térképet áruló emberkét honnan ismerem fel, hogy NPC nem egy random generalt karakter?
Egyébként próbáltam célzottan téképet keresni, de nem nagyon ment sajnos. Láttam tippet, hogy a banda búvóhelyeket kell kipucolni és akkor ott egy karaternél biztos lesz térkép. Hát nem tudom, videó alapján nem tűnik olyan egyszerűnek. -
#2372 minden 10 szinten kapsz egyet ingyen postán,vagy barangolva a világban találhatsz egy emberkét aki felajánlja hogy megveheted,vagy csak lepuffantod és elveszed tőle.
lehet találni a világban fához szögezve,de az nagyon random épp hol jelenik meg és mikor ,és persze felszedheti más is.
a meglévő kincsestérképek a tatyódba kerülnek( B betű hosszan és documents)
ha elolvasod megjelöl egy helyet a térképen oda kell menni és dead eye képességgel meg kell keresni.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.03. 22:54:30 -
Plata #2371 Nem teljesen világos a kérdés,kincsestérképet nem aranyért lehet szerezni,azt vehetsz azt hiszem Madam Nazzar-tól.
A linkelt honlapon lévő dolgok egy részéhez kell a collector role.
Venni kell hozzá ásót meg fém detektort,amit a collector role unlockol.
Mindenkinek külön ott van az a cucc,ha látod hogy valaki épp felszedi akkor is ott lesz neked. -
#2370 Ez a kincses térkép amit melegettek aranyért, olyan hol található? a plata által linkelt oldalon mutatja a téképen, de nincs ott semmi? Azt felszedik vagy ez hogy működik?
Egyébként köszi a válaszokat! -
#2369 A proci valszeg rendben van, de az RX 560X az kb a GTX 870 teljesítményével bír, ami lassan 8 éves VGA. A memória meg.. ha nem fut semmi más (böngésző, stb) akkor elég lehet, de minimum beállítások mellett. -
Plata #2368 Tudtommal van aki 6 giga rammal játszik,szar az fps-e de megy.
Ilyet nekem még nem írt ki hála az égnek.
Bár gőzöm sincs milyen az a ryzen meg rx 560x.
Régen volt radeon kártyám,de sok bajom volt vele játékokban.
-
#2367 Valóban kevés a RAM. 8GB-od van 16 illik manapság mindenhez. -
Libra7 #2366 Sziasztok!
A Steam-ről frissen vásárolt Read Dead Online-nal van problémám, hogy indításkor egy ilyen üzenet jelenik meg: "minimum recommended hardware check failure" azt írja, hogy nincs meg hozzá az ajánlott RAM mennyiség. Ennek leokézása után elindul a játék, viszont minimum beállításokkal is csak 12-19FPS-t produkál, akadással. Minden Windows, minden driver naprakész, vulcan feltelepítve, kártya driver legfrissebb.
Gépem:
Ryzen5
8RAM
RX 560X
Találkozott valaki efféle problémával vagy esetleg tudna valaki rá megoldást?
Szerintem nem az integrált kártya miatt akad a játék, felismeri az RX videokártyát, mert a ventik pörögnek, mint állat.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
Plata #2365 Tábor mindenkinek van alapból.
Csak lehet fejleszteni. -
Plata #2364 Gta-ban van passzìv mód.
Simán leálhatsz modderrel beszėlgetni,mondjuk az anyukáját szidni.
Nem tud veled mit kezdeni.
Ezzel lehet jókat trollkodni.
Ha orbitallal megölsz egy moddert olyan szép hisztit le tud vágni.
Főleg ha menőzik haverjai előtt. -
#2363 Ez jóó. Hát még gondolkozok, hogy meglessem-e. Nekem ugye a gta online sem tetszett. Annyi cheater volt régen meg, ha nem volt akkor a sérthetetlen kocsikkal öltek mindenkit.
De, ha lesz táborom akkor egy naaagy száraz füves területen lesz. -
#2362 gtaban rosszabb a helyezet(kivéve ha crewwal tolod priváttban),itt engem nem nagyon piszkáltak még , persze volt meg modder is volt,de pl eladást nem jelzi térképen cask ha távolra adod el,közelre szinte biztionságosan le lehet szállítani az árut,persze hülyével,véletlen még akkor is találkozhatsz. modder van akkor meg session váltás mint gtaban :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.03. 14:21:56 -
Plata #2361 Ha van táborod a hülyéket a haverod Crisp le is tudja lőni.
A zászló ha fent van a táborban nem tudnak bántani alapból,kivéve ha trükkös játékos,akkor buggal ki lehet játszani a tábor védelmét.
Viszont a tábor mindentől megvéd,nem csak golyótól,de dinamit és gyújtóbomba is hatástalan.
Ha sokat szekálnak tedd a táborod valami jó füves területre,az valami eszetlen poén amikor az idióták megakarnak ölni és dobálják a tábort molotov koktél szerűséggel,de a tábor helyett meg gyullad a fű és a balfékek megszopják mert a tűz gyorsan terjed a füvön és meg égnek.Blackwater mellett már pár hülye gyereket megszívattam így.
Ott nagy száraz fű van. -
#2360 Ez remekül hangzik. :D Köszi az infókat! -
Plata #2359 Nem.
Itt nincs privát,be dob a közösbe.
Ha mázlid van békén hagynak,ha nincs mázlid halálba fognak szívatni.
Amikor megöl valaki nyomhatsz parley-t,ilyenkor 10 percig nem tud megtámadni,de a többiek igen.
Eltudják lopni az árudat,fel tudják gyújtani meg robbantani.
Ha bekapcsolod a defenzív módot akkor nem tudnak megkötözni.A táborodban ha a fehér zászló fent van nem tudnak megölni,csak ha bugolnak.
Vagy moddolnak.Buggal táborból is megölhetnek. -
#2358 De lehet valamilyen private sessiont csinálni? Ahol nem basztat a sok nagyszíntű, ha én most megvenném a Red Dead Online-t kiprócálni? :D -
Plata #2357 De nem jók az eventek,a pvp eventek is szarok,de a pve-k is sokszor.
Bár pve eventen nem tudod megölni a csapattársad direkt módon,de megszívatni tudod.
Le rántod a lováról,lelököd a vonatról,mérgező gázt dobsz mellé,vagy felgyújtod a mezőt ahol áll.
Legendás állat menekítésnél ha lerántasz valakit a lováról a puma vagy aligátor és egyéb ragadozó előtt simán megöli.
Modderek az eventet is el tudják cseszni.Tudnak event közben is spawnoltatni pumákat vagy felrobbantanak,felgyújtanak.
Nagyon ritka az olyan event ahol nem csesztet valaki.
Tegnap voltam legendás állat menekítésen,aligátor volt.Nem volt rossz,most az egyszer nem próbált megölni senki,sőt az egyik játékossal még közösen kenuztunk is.Bár sok ellenséget nem öltünk,asszem 5 ellenségbe tudtam bele lőni,fura volt az egész,vagy 10 percig nem jött egy ellenség sem,aztán egyszerre oda spawnolt elénk vagy 40 poacher.Irtó fura volt. -
#2356 A napi kuldetes arany dijazas csokkentesnek a interaktivitas novelese is a celja. A free roam eventek es az onlione lovoldozos mokak (5-10 percesek) vegeredmenytol fuggoen 0.2-0.3(?!) aranyat adnak. Oda akarjak terelni az embereket, ne alljanak uresen. -
#2355 A korabbi 3 outlaw pass ugy mukodott, hogy 40 aranyba kerult, es a 100 rank alatt vissza is adtak az osszeset. Ami utana ugy is elfogy(hat)ott, mert a tuti dolgok ugyis aranyba keruylnek, elkolti az ember:) A jelenlegi outlaw pass 40-be kerul, de csak 30-at adnak vissza.
Arany gyujtogetesre, ha van, akkor a kincsesterkepek a legjobbak, darabja 1–1,5 aranyat ad (plusz 1-200$, es esetleg meg cuccok). Neha adnak kifosztott emberek, hegy teton integeto ember, vagy ejszaka random fara kituzve. Tuti arra is van "csalos" online terkep, ahol a terkepeket lehet meghtalalni es a kincseket is. Celzottan haladva, 1 ora alatt 10-15 arany is osszejohet (nem probaltam, nekem csak felgyultek a terkepek, 30 sok darab jott ossze, volt amibol 2-3 is volt, a nagyresze meg mindig megvan). -
Plata #2354 Most nem vagyok játékban,de valamikor január vagy február a lejárat. -
#2353 ÉS van valami lejárati dátum? Vagy megveszem és szép nyugisan csinálom? Már most 4-es szinten vagyok abban, csak ugye nem kaptam még semmit, mert nem vettem még meg. -
Plata #2352 A táborodban le ülsz a tábor tűznél.
Outlaw pass ahogy nől úgy kapsz aranyat.Minden tizedik szinten 5-öt. -
#2351 Hol tudok AFKzni?
Engem a campnél leültem és most fürdés alatt ki is vágott
Ezt az outlaw passt még mindig nem értem. Ha 40 arany, hogy kapok vissza belőle 40-et? Mivel?
Ha 7.éig nem jön össze 55 arany, akkor veszek egyet. de gyanús hogy nem fog. Addig ismerkedek a dolgokkal. -
LaLee67 #2350 En sem vettem,de a jatekon belul is tudsz venni. kb. egy honapja tolom . Sok kuldetest csinaltam majd megvettem a Trader role-t. utana meg a Moonshinert. Eddig ez van meg ,de megvettem tegnap ezt az Outlawpasst is es egy rolera meg van az aranyam csak hezitalok melyiket akarom.
Igaz 0.5 arany volt mar a dijazas a napi kuldiknel, az sokat nyomott nalam most. Ezt ertsd mint kezdonek, mert ugye tobbiek annyi arannyal vannak mar, amit el sem tudok kepzelni :)
Persze azt is tudni kell rolam, hogy naponta melo utan 4-5 orat tolom es teljes hetvegen amig latok :)
Ha kesobb veszed meg a passt, ha jol tudom 10 arannyal kapsz vissza kevesebbet, azaz a 40 bol 30-at.
Jajj, bocsi a Collector rolem is meg van, ki is ment a fejembol. Azzal csinaltam eddig a legtobb dollart es a hus eladassal. Ahogy fejlodsz , nagyobb lesz a taskad tarhelye, en most 30 hust tarolok fajtankent. Azt hiszem 22 dolcsi korul kapok a 30 husert. Az meg pillanatok alatt meg van, foleg lent az alligatoroknal.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.02. 22:23:55 -
Plata #2349 Nem mindenkinek bugos. -
Plata #2348 Sehol,nekem az előrendelés miatt volt aranyam a role-kra,mire jött az outlaw pass Pc-re összegyűlt napiból a 40.