Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
az elképzelés ugyanez volt,faja buffal jobb lesz,aztán a fene se gondolta volna hogy egy piától igy megbokrosodnak a lovak 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Volt hozzá szerencsém.<#nyes>
Ugye a saját piánk jó erős buffot ad,betoltam eladás előtt csak elfelejtettem hogy hót részeg leszek.
Nem értettem először mi a fxsz ütött a kocsiba,aztán le esett.<#vigyor>

Caliph
vicces lovaskocsizáshoz még modder se kell,próbálj ki egy moonshine kiszállítást részegen 😄

nekem a héten a lovam szórakozott bár valszeg az is modder volt. ráültem aztán a kari leszállt és fel se lehetett ülni rá utánna többet,csak ácsorgott ott...le lehetett hivni megint,megint ráültem a kari megint leszállt aztán semmi...session váltás megoldotta

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tegnap hót vicces vót.
Az állatok amiket lelőttem el süllyedtek.<#nevetes1>
Utána meg a karim elkezdett remegni és nem tudtam mozogni,de poén volt lovaskocsin menni,mert összevissza rángatózott a kocsi a karival együtt és néha keresztbe fordult az úton.Sőt marha vicces volt hogy a karim feje forgott a nyakán.<#wilting>
Hogy döglene meg az össze modder .<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.25. 13:50:18

Montanosz
ja persze bocsi néha eszembe jut oda irni hogy story, onlinerol kicsit sok negativumot olvastam itt, nem biztos hogy élvezném, a dayzt is odahagytam a 12 évesek miatt

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ó,azt hittem online.<#hehe>

Caliph
ő még mindig a sztoryt tolja ,onlineban jön a ládába,sztoriban is ha megrendeled akkor a lőszer a saját kocsidon,a gyógyszer meg a gyógyszeres kocsin lesz,a végéhez odasétálva akár le is nyúlhatod magadnak ha szükséged van rá 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

De ha ruhát akarsz venni akkor ne a katalógust használd.
A szabónál sokkal jobban meg lehet nézni a ruhákat,fel is lehet próbálni,ott látod pontosan hogy néz ki,van olyan ruha ami katalógusban jól néz ki,de ha megveszed és felveszed csak vakarod a fejed hogy mi ez a szar.<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.25. 11:40:37

Montanosz
aha köszi

A táborodban van egy láda,minden levél csomag oda megy.

Montanosz
ha a városban megrendelem a katalogusbol a gyogyszert meg a lőszereket akkor az a táborba fog megérkezni oda ahova az utánpotlást szoktam vinni?

Jah nekem két LeMat stukkerem van.Két rövid csövű shoti,ha vagdalthúst akarok csinálni pumából.<#hehe>
Rolling Block és Lancaster repeater.De van egy automata shotgun-om is,vagy félautomata?Abban nekem is 5 lőszer van.
Dimanitos nyílvesszőt is craftolni kell szerintem,azt meg meg tudod venni bármelyik Fence-nél.

Olyan italt te is tudsz főzni ha megveszed a receptjét.

Nekem 2 Volcanic, 2 rovidcsovu shoti van, meg van a Rolling block es a Lanchester is. Most vettem meg a Carcanot. Pumpas shotim eleg eros mar, sokat hasznaltam, csak ugye van rare is es mas is, ezert erdekel melyiket erdemes megvenni, foleg a tarmeret miatt. Nem akartam mindet,de lehet kiprobalas miatt meg veszem oket aprankent.
Pisztolyok ,revolverek kozt is vannak a dragabbak, lehet azok is bekerulnek majd a gyujtemenybe.

Mivel online kezdesekor ujratettem az oprendszert elveszett az oldal url-je ahonnan olvasgattam az infokat, hiaba irom be a jatek nevet csak wikipedia jon be. Tudja valaki a cimet?

Valahonnan van olyan italom ami mindharom akarmimet sargara festi. Nem tudom hogy jutottam hozza,de olyasmi amit fozok a konderban. Kulon sutom a heal es a deadeye sargara tolto eteleket es italokat is csinalom,de nem tudom lehet -e receptet venni ahhoz ami egyszerre feltolti mindharmat sargara.?

Na meg valami talizmanok is vannak azt hiszem, de nem vagom hogy erdemes-e csinalni majd.

Dinamitos nyilvesszot hogy kell csinalni?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.24. 23:29:54
Caliph
amiket én használok: dupla lemat revolver,18 töltény a két stukkerban ,viszont rohadt lassú újratöltés
Shoti: semi automatic,szintén 5 töltény de nem kell felhúzgálni mit a pumpásat,közelről halálos
Lanchester repeater,14 töltény más nem nagyon kell ebből a kategóriából
carcano rifle mint mesterlövész,6 lövedék a rolling block 1 lövésével ellentétben
másra nem nagyon van szükség.
varmint a naturalisthoz és kistestű állatokhoz,az íj pl élet növeléshez jól jöhet na meg a dinamitos nyílvessző elég fun ha betámadnak 😄

Csak olcsóbb lesz a főzés asszem.
Nem emlékszem mennyi lőszer van a shotgun-omban.Majd megnézem.
Azt tudom a pisztolyaimban 9-9 lőszer van a puskámban 14.

1. Pumpas shotim van jelenleg,de csak 5 loszer fer bele. Melyik shotit erdemes venni?
2. Moonsiner rolenal, erdemes ujra kezdeni a sztori kuldeteseket, ad arra is pontokat?
Caliph
ez gáz 😄 mindenki várta az új rolet aztán neszesemmi 😄

Nos,pár nap és jön még 10 szint a bunty hunter role-hoz,na és jön egy új 100 szintes outlaw pass,új role nem jön,ahhoz hülyék,helyette a játékot most már megveheted 2k forintért.
Ki jön az Online változat,ami 2000 forint,hogy népszerűsítsék az RDR 2 online-t,mivel rájöttek hogy rohadtul nem népszerű és alig játszik vele valaki.<#hehe>
Amíg GTA Online-al a játékosok száma 110 ezer alá nem esik,addig a max rdr online játékosok száma csak 15 ezert éri el.

Caliph
jó a kiberbiztonsági részlege valentine-nak 😄

Montanosz
na igen, csak azt nem értem hogy maradhat meg a büntetés a bűn elkövetése előtti mentés betöltésekor? :-D

Caliph
én jófiúként vittem a sztoryt csak klános házrablásokat csináltam,szóval ebben nem tudok segíteni..ezek szerint a sima utazó kirablások nem fizetnek jól,de vannak olyan küldik,ahol ha felderíted egy bolt mellék bizniszét,akkor azt ki tudod rabolni...az kicsit többet hoz,ahogy a házrablások is.
pl valentineban nézelődj a doktor környékén side bizniss után kutatva,a többit keresd meg magad 😊
és ne felejsd el használni a maszkot 😄

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.24. 09:59:16

Caliph
igen,megvan...annyira nem rajongok a roleért,de a szint és az azzal járó táska miatt(asszem + lőszer kapacitás) csinálom.

Montanosz
story:
most azt nemértem hogy valakit megöltem és fejpénzt szabtak ki akkor ha visszatöltöm a megölése előtti állást miért marad meg a fejpénz? mert útonálló akartam lenni de így többet kell fizetnem mint ami pénz van az áldozatoknál

Sajnos akkor sem ad sokat ha végletekig kivársz és utolsó pillanatban adod le.
A jutalom lófütty,legendary bounty is vicc.
Főleg mert a lőszer vagy háromszor annyiba kerül mint a jutalom.
Egy legendás bountynál többszáz lőszer elfogy és valami röhejes összeget kapsz.Bár xp szerzésre jó.

MarkBlade
az megvan hogy BH-nál meg kell várni a 12 percet a maxos pénzhez? Főleg a gold miatt érdemes erre figyelni.
Caliph
ó köszi
akkor már csak a rugdalózást kéne megoldani,de majd este próbálkozom
de közben túrkáltam a youtubeot,és talátlam egy vidit...lényeg hogy el kell fordulni tőle és amint eltűnika menüsor,az ütés gombbal már lehet is rúgni
ha elkábult kapsz xp-t is knockout címen,aztán fel a lóra és lehet is vinni

itt a vidi hátha másnak is jól jön

Ha már a lovadra feltetted lovaglás közben F-el tudod csitítani.

Montanosz
nekem pont tegnap sikerült, lelasszoztam a nyeregből, lényeg hogy az egér gombot ne engedd el, aztán ha közelébe mész már kiadja a jobb egérgombal a többi parancsot, egyik a megkötözés vagy elengedés meg asszem a kifosztás megölés stb

én annál a hölgyikénél szivtam egész nap akire ráesett a lo mert azt vágtam hogy lo kell neki hogy haza jusson de ugye ahoz hogy segitsek le kelett szálnom, aztán hiába volt ott a lo magátol elindult gyalog......mérgemben párszor megfojtottam mire rájöttem hogy mint az uriemberek magam mellé kell felsegiteni a lora, de igyekezni kell mert pár másodperc mulvA elindul.....bizonyos téren nagyon életszerű program, csak nem vagyunk még az ilyen programokhoz hozzászokva...első a KCD volt részemről ahol soknál olvastam hogy nem értették miért nem szuperhős henry meg miért nem elsőosztályú kardvívó egy kovácsinas....nagyjábol itt is ez a helyzet mert egy hölgy a filmektől eltekintve az 1800as évek végén nem ugrott lora magátol hogy cowboyt játszon, fel kelett segiteni na

Segitenek ha tudnek 😞
Caliph
Na most én is kérdezek egyet...szórakozom kicsit a bounty hunterrel,már van erős lasszóm is ,de igy is képes kiszabadítani magát a kedves célpont. neten láttam tippek és trükkök címszó alatt egy megoldást miszerint megkötözöd a delikvenst és a földön eszméletlenre lehet rugdosni...na most a gond hogy a videóban kontrolleren magyarázza hogy nyomd ezt meg húzd azt,nekem viszont pcre kéne hogy lehet elérni ezt a finom bánásmódot 😄 a célpont ha nem rugdalod halálra akkor elveszíti az eszméletét,nem akar kiszabaduni,és amikor beviszed akkor még él és e szerint kapod a díjazást is..
továbbá valahogy a lovon is lehet ütlegelni,volt is erre sztoriban egy küldi,de már elfelejtettem mivel lehet... 😄

köszi, sejtettem
Caliph
használni kell az adott fegyóval az összes elérhető lőszert és szép lassan felmegy maxra

Caliph
erre nem válaszolok részletesen,mert spoiler lenne,de igen,a vége felé el lehet jutni blackwaterbe
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.21. 21:15:38

1.Nem tudom,én is láttam hogy fegyvert maxoltam és mégis látszik hogy talán még fejleszthető lenne.
2.Szerintem mindegy a sorrend.

Jol felcsigaztal, mar varom 😊
Korabban mar kerdeztem,de nem jott valasz sehonnan 😊
1. Fegyvert felhuztam a fegyoboltban,de tisztitasnal latom van vilagos szurke resz meg ami huzast igenyelne. Hogy lehet mivel?
2. Ability kartyaknal a passzivak sorrendje az mindegy?
Mindegy mit csinálsz,tényleg bármiért kapsz xp-t.
Még a horgászatért is bakker.<#vigyor>

kb egy hét volt a 80 szint úgy,hogy esténként játszottam 1-2órát. Ha collectorozol akkor gyorsan végig lehet tolni.
Az Outlaw pass rohadt laza,kb azért is kapsz rá xp-t ha táborban horkolsz.<#hehe>
Nyolcvan szintje van úgy emlékszem.
Minden hülyeség ontja rá az xp-t,jutalmat kapsz sokat,rengeteg kupont,ingyen pénzt,xp-t role-khoz,így lett az én natúrbaromságom 18-as.
Kapsz aranyat is nem tudom hány szintenként,pénzt,na és két mystery gift-et.Amit csak a következő outlaw pass-nál kapsz meg,valami jó cuccot,amiről senki sem tudja mi az.

Hallo. a storyban (6. chapterben vagyok) visszatér majd a banda Blackwaterba? Áteveztem már csónakkl oda, de pár perc alatt jöttek rám a törvény emberei. az első csoportot még le tudtam lősözni, de hamarosan újabbak jöttek, és előbb utóbb kinyírnak. szóval csak úgy nem tudok ott kalandozni . köszi
Rendben, ezt jo tudni 😊
40 aranyat tegyél félre a következő pass-ra.
Az 40 aranyba kerül.
De visszakapod.
Mellé több tonna jutalom.
Outlaw pass mindig 40 arany.
Halloween pass asszem 25 volt.

Koszonom sracok a bo felvilagositast 😊

Arra nem gondoltam, hogy ezert nem talalok legendaryt, igy varok majd a naturalistaval ahogy Plata javasolta, bar az uj role-ig meg lesz boven masik role ara is 😊 Kollektor rolem az 20 as szinten van, kerestem is vele rendesen,bar mindig elhatarozom, hogy a hianyzo 1-2 darabra megyek, mindig valami elviszi az idom.
Nekemteljesen jo, hogy nem omlik a penz, mert igy allando kihivas van. Most egy abilitykartyat akarok huzni feljebb vagy masikat kiprobalni....vagy a taborba most akarom a fast travelt. Eddig nem vettem meg,de epp lattam egy filmet vagy itt olvastam, nem tudom mert most ebredtem fel es komas vagyok 😊, szoval allitolag a taborbol lehet a moonshiner hazamhoz is utazni ha igaz.
A moonshiner hazam nekem az alligatoros resznel van es nagyon tetszik ott, igy lehoztam a tabort is es van hogy majdnem teljesen egymas mellett vannak.
Igaz hianyzik a rookis puma invazio,de itt meg parduc van vagy volt, mert mostanaban medvet spawnol helyette.

Na megyek be is lepek es koszi mindkettotoknek a bo infot 😊
Caliph
gtaban már kellett egy kis térkép frissítés nagyon,remélem a gta6 ban valami szigetvilágos térkép lesz,pl hawaii szigetek mintájára,3-5 kisebb nagyobb sziget ami nincs híddal összekötve,úgy lenne értelme kicsit a vizi járműveknek meg repcsiknek is,faja lenne

Egyszer ezzel a spawnolással is jól jártam,valami hülye telepakolta a várost bivalyokkal,lőttem őket és eladtam a hentesnek.
Aki ott állt 10 méterre.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.21. 13:41:11

Caliph
taliztam már modderel,de szerencsére szekeremet meg eladásomat még nem robbantották szét. csak a szokásos napszak váltakozás,ide oda teleportálgatás,puma rámspawnolás stb 😄

na az jó lenne,nem néztem gta,de rég nem toltam vele,ha kijön biztos felnézek majd PH sessionba milyen lett
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.21. 13:37:09

Azt észre vetted hogyha felrobbantja modder a szekered vagy hülye játékos és újra lehívod nem mindig ugyanaz van rajta?
Nekem volt már hogy háromcsillagos bőrök lettek rajta,ahelyett mint amit lőttem.<#hehe>
Nem mintha szívesen venném ha folyton felrobbantana egy modder ezért,de azért az jó poén ha jobb cuccot találsz rajta.
Remélem RDR-ben is jön legalább negyed akkora DLC mint GTA-ban.
Ott most nagyon állat DLC jön,teljesen át dolgozzák a heist rendszert,új rádióadók,új DJ-.k új szórakozási lehetőségek haverokkal.Valami partykat lehet majd rendezni,meg a frász tudja.Na és teljesen új Heist-ek,térkép is kap bővítést egy új szigettel.Lehet hogy most már tengeralattjárónk is lehet,nem az a pici ami most hanem egy nagy.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.21. 13:34:54

Caliph
ezért irtam ha megismered a legendás állat küldiket akkor azonnal mehetsz nyomról nyomra,nem kell trackelni végig az állatot,igy sokkal gyorsabb
és a 10 perc sem várakozás ahogy irtam,hanem lehet mást csinálni
továbbá: 200 material kell egy 100as kiszállításhoz,legendaryből az 4 küldi feldobod a hunting szekérre és meg is vagy,de legyen mondjuk 5 ha kevesebbet érő állatot ad be
egy őz meg 7 pontot ér,5 fér a szekérre és figyelembe kell venned azt is hogy crippsnek ha teli a material tab akkor hiába hevernek őzek a lába előtt nem fogadja el amig nem fogy le a cucc nála

ja és nem kell aggódni hogy perfectet lősz e,vagy más player bezavar,és mivel külön küldi lobbiba rak ide még a modderek se nyulhatnak bele szerintem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.21. 13:35:51

Caliph
amit én csinálok:
szükséges hozzá a trader role,és a large delivery wagon,meg a hunting wagon
naturalist role leglább lvl5 ,hogy kapj legendary küldiket a csajtól
moonshiner lvl10 és az upgradek,hogy drágább löttyöt főzhess
collector vagy bounty hunter role a köztes idő kitöltéséhez

1: moonshine shack,elinditom a strong moonshine főzését,berry cobbler 2 csillagos izesítés(csak rasberry bogyó kell hozzá ami hearthlandson kb mindenhol van,a többit rendelheted katalógusból és jön a postán,egyszerű alapanyagok,könnyű beszerzés) ez 48 perces főzési idő
kisétálsz a shackből,nyomsz egy esc-et,online visszalépsz camp-be(megspórolod a fast travel pénzt ezzel a módszerrel ha táborba akarsz menni),aztán fast travel harriethez(persze csak ha már van fast travel post a táborban),én lagrasba szoktam

2: harrietnél csinálsz 2 legendás állat küldit,lepuffantod őket,feldobod a hunting szekérre(itt biztonságban van ha griefer,modder vagy bug miatt fel is robban,de ha a lovadon van ott elveszítheted)
esc-online-betöltés camphez,leadod crippsnek a cuccot,biztosan fullra töltve a material tabot
érdemes úgy időzíteni hogy crippsnél fullon legyen a supply is,itt rendeled vagy küldizel rajtad áll(80 dollár a supply ha rendeled egy 100as kiszállításhoz,én rendelni szoktam,annak ellenére is hogy a küldik egyszerűek és kb 5-10 perc alatt megoldható,de ezalatt az idő alatt is lehet mást csinálni.igy csak ugye 420 dollár a haszon közeli kiszállításnál,de az alatt az idő alatt amit a 4 supply küldivel elveszítessz,a collectorral sokkal több pénznyi cuccot lehet felszedni)

egy supply 50 percig tart ki crippsnél,ezalatt 25 eladandó cuccot termel,a moonshine is ugye 48 percig rotyog,igy a legendás állat küldikre fordított időt leszámítva lehet tolni a collector rolet,fél órád biztos van rá,vagy húzhatod a bounty huntert vagy csinálhatsz bármit amit akarsz.
feltöltheted a hunting wagont további legendásokkal,stb stb

igy olyan 4 óra játékidőre levetítve csinálsz 4 moonshine kiszállítást ami 700 dollár tiszta haszon 50 dolláros mashhel számolva.1 trader kiszállítás,közelre 420 távolra 570 dollárért ha veszed a supplyt,és olyan 1000-2000 dollárig collectorral attól függ mit találsz mennyire van szerencséd,ha tolod az online collector mapot és okosan szeded a cuccot a 2000 dollár is simán meglehet

Amíg te 10 percet vársz addig én lövök vagy 20 perfect szarvast és őzet brandywine drop felett.
Azt se felejtsd ki hogy a küldetés nem két perc,néha vagy 10 perc szarakodás mire meg van a legendás állat.Főleg ha olyanra vadászol amit fel rak a legmagasabb hegy tetejére.