2950
banner
  • Plata
    Asszem ctrl.
    Néha toltam posseben.
    De chat nélkül gáz.
    Meg hogy nincs crew session.
  • mulli1986
    Nekem úgy jött le, hogy nyomod possest. De akkor hagyjuk.
    Lovat tudod hogy kell azonnal megállítani vagy űgy kanyarodni, sétálva, hogy ne kezdjen forgásba a ló? Érdekes a szekérnél nincs ilyen gond. Ott előre gomb előre, hátra gomb, hátra
  • Plata
    Sehogy.
    Magányosan játszom.
  • mulli1986
    Hát lesni fogom mikor vagy fent és jopinolok rád akkor egyből :D
    Egyébként hogya bánatba kommunikálsz másokkal? Füles?
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.10. 13:41:00
  • Plata
    Könnyen felhúzhatod a trader-t.
    Ha csatlakozol máshoz és eladtok közösen akkor bitang sok xp-t kapsz és szép pénzt is.
    Posse-ban ha adtok el te is megkapod annak amit keresett a felét,xp-t.Ha kap 2000 trader xp-t akkor te is 1000-et.
    De posse-ban messzire sokkal többet kaptok szerintem.Én egyedül közelre kapok 2k xp-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.10. 11:43:53
  • mulli1986
    Én már ott járok, hogy van vagy 600 dolcsim, 20 aranyam, de nem tudok megvenni semmit. Se szekér, se vadász szekér. Mindenhez trader rank 5-10 kell, amivel még csak kettes szinten vagyok, pedig egyébként már 16-on. Piszok mód nem mennek a szintek felfelé már így az elején sem. Mondjuk ez nekem azt mutatja, hogy elég költséghatékonyan működök. Meg rengeteg ilyen segíts másokon küldibe szaladok bele. Hideoutból is egyet vagy kettőt sikerült kipucolni. Kincses térképet is sokat dobott a játék, szóval már nem panaszkodom, csak kellene a szint...
  • mulli1986
    Tegnap az volt... Az opossumon kb 10-szer mentem át, mire megförmedt és elütött állatok felét be se számolta. Egyébként én valami hihetetlen frusztrációt érzek szegény állatok leölésén. A kicsiket nem is lövöm már, most hogy megvan a bock. Sőt inkább a rám támadó vadállatokat lövöm, mert 3 csillaggal az olyan szinten pumpálja a materialt hogy hietelen. Fent meg állandóan van 3 csillagos puma.
  • Alexease
    Szerintem felesleges ennyire ragorcsolni az aranyra (es a penzre). Ha napi 1 aranyat szerzel, a kovetkezo outlaw-ig (majus?!) 150-200 aranyad lesz, de inkabb a duplaja. A 4. heten 0.5 GB/napi-feladattal, ha vannak role-ok, napi 8-11 lazan osszejon. Volt amikor belepeskor, 5 perc alatt, a taborban megvolt 13 napi kuldetesem.
    Egy ido utan mar nincs ertelme a penznek/aranynak, ugy sem lehet ertelmesen elkolteni. Nekem (elovetelhez 40 GB, plusz sokaig 0.5GB/kuldetesek) talan 2-3 honap volt elerni a telitett szintet, abbol az elso 2-3 het volt a huzosabb.

Nem jonnek hozza ertelmes cuccok, amit meg kellene/lehetne venni, nincs mire kolteni. Persze megveheted az osszes ruhat, osszes szinben, vagy elpokerezheted az egeszet:D

Inkabb jatek stilust, modszert talalj/alakits ki, napi rutint vagy eppen amihez kedved van. A gorcsos gyujtogetes nem jatek:)

Nekem volt olyan, hogy total keletrol (Annesburg), teljesen nyugatra (Tumbleweed) elfutottam gyalog:D Uttalan utakon. Kozben egy rakas dologba futottam bele (gyujtogethetok, random event-ek, legendas allatok, uj helyek); fejben tartva a napi kuldeteseket, azokat is megcsinaltam (amit ut kozben lehetett); neha fenykepeztem, taboroztam, sutogettem:)
  • Alexease
    A kincses terkepek megjelenese veletlenszeru. Hasonloan a tobbi random (a neveben is benne van:)) encounters-hez (ambush, seeker, rescue, [moonshine] bootlegger stb.). Csak azert odarohangalni, semmi ertelme. De meg a random resz is sulyozva van (mint minden mas a progiban), a napi kuldestesektol (is) fugg.

Gondolom, mar nem ujdonsag, hogy a napi kuldetesek erosen befolyasoljak a dolgokat. Pl. ha szarvast kell loni, akkor aznapra "kihalnak" a szarvasok a palyarol:D Vagy ha "1 (jatek) napig ne olj meg allatot", akkor minden allat az ut kozepen rohangal, es meg a menetszel is kinyirja oket:) De ha allatokat kell eltaposni a loval (trapped), akkor meg egy csirke is kibir 2 eltaposat, mire megmurder;D
  • Plata
    Sosem adok el messzire.Közelre 500 dolcsit kapok messzire 650-et.
    Ha közelre viszed nem tudnak kirabolni játékosok,ha messzire akkor igen,mert virítani fogsz a térképen hogy raboljanak ki,mint egy random event.
    Közelre nem kell messzire menni.Brandywine drop-tól nekem annesburgba kell és van horn-ba vinni,ami laza,mert nem az úton megyek hanem a sineken,vonat úgysem jön.Azt hiszem 12 percem van rá hogy odaérjek,de úgyis kb fele idő.
    A lövöldözés a végén szinte mindig van,NPC-k ellen.
  • PunkZoli
    az amit lámpának hiszel az fémkereső, metal detector :)
    A térképen meg tűpontosan jelzi, hol kell majd ásni, ha a detektor a kezedben van. Ezt külön kell megvenni, ha jól emlékszem a madam nazarttól, aki vásárolja is ezeket a cuccokat.
  • mulli1986
    JAja Trader. Messzire adtam el, úgy szoktam, bár 10 dodo a különbség, szóval mehh... Ilyenkor ugye még egy csatát le kell nyomni a végén. Ilyenkor leszállok a kocsiról és írtom a népet. Közben jött a két paraszt és az egyik felrobbantotta a kocsit, másik meg engem szopatott shotival.
    Egyébként rövid távra nem adtam el, mekkora a különbség? A hosszúra 20 percet ad és tényleg messze kell vinni. De mondom, úgy láttam, hogy nem vette el a készletből a 25 -öt, mert kb 10perc volt az egész és mikor sessiont váltottam és a campben ránéztem, kb ugyanannyi volt. Nem hiszem, hogy 10 perc alatt töltött pont 25-öt.
  • Plata
    Figyelj,azok közül a dolgok közül neked sok nem elérhető.
    Csak akkor lesz ott ha van collector role-d.
    Ha meg vana role és veszel ásót meg fém detectort,azok nélkül nem jelenik meg.
    Aranyat napiküldizéssel tudsz szerezni,meg kincses térképpel,de olyannal amit el kell olvasni és x helyre mutat,oda mész felkutatod a ládát.
    Vagy random küldiket csinálsz.A játékban ha mászkálsz random eventek lesznek,ments meg valakit állatoktól,banditáktól,vagy vidd haza,ezek mind adnak aranyat,igaz keveset.De vigyázz sok random event átverés is lehet és megpróbálnak megölni.
  • Hunor1
    köszönöm a térképet! Próbáltam tegnap ráállni kicsit a kincskeresésre, de nem volt sikeres :( hiába jelöl a térkép sok helyet ahol a fákra kifüggesztett térképek vannak (igen éjjel, lámpával mentem oda) ,lófax sem volt ott :((((( pedig reménykedtem benne hogy kicsit meggyorsítom az arany farmolást . most 11 aranynál járok 4 nap játék után.
  • Plata
    Trader eladás?
    Elvileg ha közelre adsz el nem messzire akkor nem tudják elszedni a szállítmányt max felrobbantani.
  • PunkZoli
    https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
  • mulli1986
    Az lehetséges hogy két 50-es szintű fasszopó szétlőrr engem is meg a szállítmányt is és nem buktam semmit? Mármint ugyanúgy 58 van mint előtte volt?
  • PunkZoli
    még!
  • mulli1986
    Köszi!
    És hogy kell ezt a kurva lovat irányítani? Néha nekiáll pörögni, megállni sose tud normálisan, nincs valami kézifék gomb?

Meg dead eyeból több kártya is lehet aktív?
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.09. 21:18:31
  • Hunor1
    hali. tudtok olyan online térképet linkelni ami valóban naprakész, és a dolgokat amit mutat ténylegesen is azon a helyen vannak?
    találtam én is 2-őt, de nem tudni hogy az onlinére is érvényes-e amit mutat, és nem csak a storyban előforduló dolgokat. mert párszor már megszívtam hogy keresek cuccokat, de az online verzióban nincs ott, hiába van megjelőlve a netes térképen. köszi
  • Alexease
    Kiveve az embereket, mert azokat lehet lora pakolni, de oket nem lehet megnyuzni:DDD
  • PunkZoli
    meg kell nyúzni igen
    amit nem tudsz a lóra pakolni azt nem is veszik meg
  • mulli1986
    Hogy van az, hogy a nagyvadakat amiket megemelni nem tudok, behúztam lasszóval a táborba de még mindig nem tudom beadni materialnak. Csak nyúzzam meg és csók?
  • Hunor1
    köszi!
  • Plata
    Random.
    Rengeteg helyen spawnolnak.
    Ha meg lesz a moonshiner role akkor még több ilyen lesz,csak azok nem banditák lesznek hanem rivális moonshiner banda vagy köcsög ügynökök.
    Az ő jelük is piros de más.
    Ezen a térképen megnézheted.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.09. 17:57:13
  • Hunor1
    Hali. Tegnap freeroamban bóklászva belebotlottam egy "hideout" helybe . kiírtottam a bandát és jó kis lootokat találtam. No most ha ma megint odamennék valyon újra spavnolnának, és akkor megint kilootolhatnám ezt a banda fészket? Vagy ezek random spawnolnak ide-oda? mert aztán elmentem egy másik banda-tanyára (amit egy interneten lévő online térképen jeleztek) de ott meg nem volt senki . köszi
  • Plata
    Sima outlaw vagy improved.
    Fizetős ad lőszer táska upgradet x szinten.
  • mulli1986
    Outlaw passom van, de nem látom, hogy tele lennék. Shoti 60, rifelek 100, repeater 200. Ez lenne a max? Úgy rémlik a játék elején is ennyi volt.
  • Plata
    Lőszer kapacitást most lehet az outlaw pass-al.
    Engem ma is Brandywine drop-ra tett.

Kapásból volt 2 háromcsillagos őz.

Még resupply küldibe is háromcsillagos jött.
  • mulli1986
    Kerestem most a neten hogyan lehet a lőszer kapacitást növelni, de úgy látom volt valami frissítés és már a mellkason lévő tölténytár nem növel kapacitást. Ez igaz? Annyi van amennyi?
  • mulli1986
    Ha helyesen szeretnék írni TÖKÉLETESEN, akkor nem mérnöknek megyek, hanem bölcsésznek vagy magyartanárnak és most a mekiben dolgozok. (Egyébként a billentyűzetem ezer éves és hajlamos kihagyni egy-egy leütött billetnyűt ) Ha már helyes írás, hogy lehet a belsőégésű motorokban az epszilont növelni?

Plata: Rémlik hogy legendary állatot mondtál, láda nem rémlik, legalábbis ládát lehet nyitni, de akkor random nem, csak térképpel ha küldiben vagy?
    A kiskocsival úgy látom csak 25 termék adható el, az mennyi lett volna a legmesszebbi pontra? Csak mert most sikeresen leugrattam az árokba egy vonat elől és összetört a szekér de egy zsákot a lovammal még be tudtam vinni 62 dollárért
  • Plata
    Nem Online nincs lassítás,hisz ez Online vagyis több játékos is van.
  • Plata
    A láda mellé gondolom nem volt oda írva hogy gratulálunk egy szép banánt nyertél.
    A dollárért lehet nem szólnak,de az aranyért kurvára harapnak.
    Már sokszor be írtam hogy sose nyissatok ki ilyen ládát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.08. 23:25:23
  • MarkBlade
    Szóval. Helyesírás :) bántja a szemet..
    A lényeg meg ez egy cheater munkája volt és te belesétáltál.. amivel óvatosan mert ezért téged is bannolhatnak! Nem foglalkoznak vele hogy neked van e közöd hozzá..
    Látom szerkeszted :D
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2020.12.08. 23:15:09
  • mulli1986
    Én nem tudom milyen a storyban, itt én a jelölőset használom.
    Többiektől. Több dead eye-os kártyát is lehet egyszerre használni vagy csak egy aktív lehet?

Más: Képzeljétek. Épen mentem kincsestérkép felé, mikor egyszer csak úgy pofára estem a lóval hogy mindketten beledöglöttünk. Strawberry mellet. Aztán respawn, az erdőbe ahova bedobott volt egy láda egyből előttem. Há mondom mi ez? Kinyitom, 4 arany 500 dodó, meg egy csomó vacekli. Egyből megvan a pénz a stukkerra meg a szekérre :D Csak a trader 5 rank nincs még meg. A collectort meg tudom csinálni, mert így már van vagy 19 aranyam
    Egyébként az én helyzetemben jobban jött a pénz a kincskereséssel és a bandita gyilkolászással, hideout puculással így az este későbbi részében..
    Mi volt ez a láda?
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.08. 23:11:44
  • Hunor1
    Hali. a dead eye nem úgy működik mint a storyban? vagy azt a kártyát is upgradelni kell?? Itt hiába nyomom lövésnél, nem lassítja le az időt. :((
  • mulli1986
    Hát nekem annesburgtól északabra nem teszi sajna.... Csináltam egy session váltást és egyből bedobta fentre a campet :)

Nincs pénzem. 200 dodom van és nem jön semmiből mert ezt a buzi vadászatot erőltetem ami nem megy

Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.08. 22:10:03
  • Plata
    Vegyél RBR-t,nem olyan drága,de vadászatra tökéletes.
  • mulli1986
    Am nem kapja be a faszomat ez a geci? Nem dob 3 csillagos őzet. Ha meglövöm fejbe ezzel a repeaterrel egyből meghal, ha elég közel megyek de automatikusan megy egy csillag. Az előbb szarvas egy headshoot és annyi, de azért 3 csillagból 1re lemegy. Ja még nincsen pénzem normális rifelre, szóval az ismétlővel nyomom. De most az utolsó 3 őz kapott egy egy fejlövést és elszaladt. Faszom se vadászik most egy darabig...
  • Plata
    Nem.
    Menj fel oda lóval ahol van a vízesés Brandywine drop felett.Ne oda ahol bransywine drop van hanem fölé,a sineken túl a tó végében van vízesés.
    Fogd és tedd el a táborod a picsába,mondjuk great plains-re,majd fogd meg és tedd fel roanoke valley-be,ha mázlid van akkor pont oda teszi a játék brandywine drop fölé,már ha nincs ott másnak tábora,ha van akkor nem oda teszi hanem vagy a vízesés alá vagy lentebb.Addig csináld amíg neked nem megfelelő helyre teszi,általában nekem elsőre sikerül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.08. 21:17:32