85
-
Sydra #4 Röhejes, hogy ennyi fail után még mindig van aki komolyan veszi ezt a semmirekellőt. -
#3 "Az emberi jogok, a társadalmi egyenlőségek általában nézve itt a legerősebbek. "
Nem tudom melyik Európában élsz, de hogy valami fantáziavilágban, az tuti.
Ez már lassan átnevezheti magát Európai Szélsőliberális Szuperhülye Államoknak.
És mára szépen megvalósult a szólásszabadság eltiprása, a média teljes elnyomása, a rendőrségek totális elzüllesztése, leépítése és elhülyítése ...
A felső utasításra elcsalt bűnügyekről és bűnügyi statisztikákról már nem is beszélve.
Már amit mernek egyáltalán statisztikázni, mert USA-ban bizony NY hivatalos statisztikája szerint a gyilkosságok 4,6%-át követi el fehér ember (afro és hispán a 95,4%) ... addig az EU mindenféle statisztikát, valós adatgyűjtést és elemzést TILT !
Nesze neked igazi szabadság ...
Merkel informatikai téren meg talán ha egy fokkal jobb, mint a mi nagyvezérünk, aki saját bevallása szerint egy FAX-ot nem képes elküldeni (60+ éves technológia), emailről azt se tudja mi és sose küldött.
-
Merces2 #2 ....te valami külön valóságban élsz, ha merkelnek tulajdonitod a szabadságjogokat vagy a társadalmi egyenlőséget. Ami azt illetiaz utóbbi évtizedben ezek az értékek csak csorbultak európa szerte. -
dyra #1 Egyéb iránt ha szétnézünk a világban azt látjuk Európa nem is olyan rossz hely. Ha választani kéne hol éljem le az életem szintem 100%, hogy európai ország lenne. Az emberi jogok, a társadalmi egyenlőségek általában nézve itt a legerősebbek.
Angela Merkel nagyon okos nő. Ilyen európai vezetőkre van szükség bármit is mondjanak a populisták.