32
  • xrt
    #32
    "Ezerszer cáfolva, magyarázva lettek."

    Az a baj, hogy nem "cáfolva", csak "magyarázva" lettek.
  • xrt
    #31
    No igen, megint eljutottunk ahhoz a ponthoz hogyha elfogynak az érvek, jönnek a sértegetések. GRATULÁLOK, önmagatokat minősítitek ezzel, lévén mindenki magából indul ki!
  • quatlander
    #30
    Nyers a stílusod. Ez egy fórum. Nem is. Kioktató vagy.
  • xrt
    #25
    "És ugye ott van a Kréta-Negyedkor határa, ahol ugyancsak megugrott a Platina-Irídium koncentráció az üledékes kőzetekben. Ez bizonyítja, hogy az értelmes dinoszauruszok - ahogy róluk Däniken is írt -, mielőtt kipusztították magukat egy Termonukleáris háború hosszú telével, még éppen az előtt, feltalálták a Katalizátoros autót..."


    Bírom a szarkazmust.
    Hazudnék ha azt állítanám hogy Däniken egyik könyvét sem olvastam volna persze nem csak azt, de nem inkább épész érveket kellene itt felvetned ahelyett hogy a begyöpesedett kőbe vésett elméleteket ajnározd?
  • xrt
    #24
    "Erre a kérdésre egyszerű a válasz, az 1800-1900-as években még nagyon keveset tudtak a talált csontvázakról, ezért számtalan esetben pontatlanul rakták őket össze, más állatok csontjait is belekeverték, vagy pl orrcsontot felcseréltek egy lábujjra, stbstb. Sok ilyen csontváz a mai napig ki van állitva múzeumokban. Semmilyen farokszárnya nem volt valójában, ne aggódj."

    No ezt olvasd végig (te írtad) és magyarázd meg nekem. Ha hamis leletek vannak kiállítva néha eltitkolva amik nem magyarázhatók, akkor a magyarázhatóak mennyire valósak???? Mert vagy ez, vagy az...
    Esetleg nem arról van szó hogy némely történelmi tényt hamisítják?



    "Emberek meg dínók pedig nem léteztek egy időben, szóval a lábnyomos sztori az hamisítvány vagy ilyesmi."

    Sajnos mint már írtam sem bizonyítani nem tudom, sem nem tudom hogy valós-e, de született könyv erről is.


    Nos tudom innen sokan kiátkoznának, tudom sok felvetésem még általam is kétséges, de mindent amit leírok, azért teszem hogy gondolatébresztő legyen, és vitára késztessek lehetőleg mindenkit.
  • xrt
    #23
    "Nekem az lett volna a gyanús, ha nem leng egy rugalmas váz légkör nélkül. Mert az azt jelentette volna, hogy egy hozzá nem értő hamisította. Mert, ha nincs légkör, akkor nincs minek erősen csillapítani a lengést, ezért naná, hogy sokáig rezeg."

    Ne haragudj hogy prejudikálok, de ezek szerint még egy karót sem dugtál egy szimpla termőföldbe... Tedd meg, azután írj butaságokat!
    Komolyan így gondolod? A légkörben keletkező szél csillapítja a mozgást??? De akkor a 200 kg feletti űzhajósok miért állnak úgy mint egy cövek? Még az asztronauták ugrásánál sem látszódik a nem létező atmoszfére de a zászló leng?
    Vicces vagy...
  • xrt
    #22
    "Nézz utána a hihetetlen magazinban. Ott majd megnyugtatnak."

    Nem ott kellene kommentelned ha már onnan informálódsz?
    Úgy egyébként mi'jaza "hihetetlen magazin"?
  • Csaba161
    #21
    Régebben az utak mentén a növényekben jelentősen megugrott az ólomszint. A mostani kutatások szerint viszont egyre nagyobb a Platina és a Rhódium koncentrációja az utak mentében.

    És ugye ott van a Kréta-Negyedkor határa, ahol ugyancsak megugrott a Platina-Irídium koncentráció az üledékes kőzetekben. Ez bizonyítja, hogy az értelmes dinoszauruszok - ahogy róluk Däniken is írt -, mielőtt kipusztították magukat egy Termonukleáris háború hosszú telével, még éppen az előtt, feltalálták a Katalizátoros autót...
  • botyika
    #20
    "Mi van az egyik angol múzeumban talált "madárszobornak" nevezett lelettel az alagsorban aminek farokszárnya van (ugye ez nem a madarakra, hanem a repülőkre utal."


    Erre a kérdésre egyszerű a válasz, az 1800-1900-as években még nagyon keveset tudtak a talált csontvázakról, ezért számtalan esetben pontatlanul rakták őket össze, más állatok csontjait is belekeverték, vagy pl orrcsontot felcseréltek egy lábujjra, stbstb. Sok ilyen csontváz a mai napig ki van állitva múzeumokban. Semmilyen farokszárnya nem volt valójában, ne aggódj.

    Emberek meg dínók pedig nem léteztek egy időben, szóval a lábnyomos sztori az hamisítvány vagy ilyesmi.
  • VolJin
    #19
    Nekem az lett volna a gyanús, ha nem leng egy rugalmas váz légkör nélkül. Mert az azt jelentette volna, hogy egy hozzá nem értő hamisította. Mert, ha nincs légkör, akkor nincs minek erősen csillapítani a lengést, ezért naná, hogy sokáig rezeg.
  • xrt
    #16
    "OK, de ha egy ennyire fejlett civilizáció volt már itt akkor annak nem voltak pl. műholdjai? Vagy folyószabályozásai stb. Ilyen léptékű civilizációnak nyoma kellett volna maradnia."

    Tudom nem kéne, de miért is van a nagy titkolózás pl. a Marsi leletekről? A szabályos körvonalakat ábrázoló kiszivárgott fotókról? És nem mind hamisítvány, némelyik a NASA-tól került ki...
  • xrt
    #15
    Ja és hogyha már mások számára badarságokat felhoztam, ami pedig semmi mást célzott, hogy néhányan elgondolkozzanak ezeken is, hovatovább talán kutassanak is ne csak a mantrát hangoztassák

    Tudom nem ide tartozik, de a holdraszálláskor mitől is lengett az amcsi zászló? És ezúttal hanyagolni kéne a rakéta által keltett szélrohamot, mert felettébb vicces.
  • xrt
    #14
    "Viszont egy atomrobbanás okozhat hasonló fizikai jelenségeket ..."


    Ugyan biztos megint le leszek hurrogva, de mint mindig nem érdekel, vagy mégis mert válaszolok.
    Anno egy könyv is született erről is. Nem, nem Däniken tollából. Ott a sugárzási szinteket is elemezték. Persze nem zárja ki a meteor becsapódásáról szóló elméletet, de ezzel lehet hogy egy régebbi "civilizációról" szóló elméletről próbálják elterelni a gondolatot.
    Jaja, csak hipotézis, de akkor is. Ilyenkor jut eszembe hogy milyen őrületes módon hamisítják a történelmünket. Ugyan nem tudom bizonyítani, sőt nem is a saját szememmel láttam, de megbízható történészek mesélték; Mi van a több millió éves lelettel ahol a dinoszaurusz lábnyom mellett emberi lábnyomot találtak? Mi van az egyik angol múzeumban talált "madárszobornak" nevezett lelettel az alagsorban aminek farokszárnya van (ugye ez nem a madarakra, hanem a repülőkre utal. De hogy ne menjünk ennyire messzire, az egyik magyar műzeumban is eldugva lehet találni kereszt "díszítésű" koporsót a honfoglalás előtti időből (És ebből kiindulva, miért az a nagy titkolózás a kereszténység előtti vallási kultúrákról. Csak felvetés). Igaz ez is csak onnan derült ki hogy egy történészt a biztonsági őr beengedte. ÉS nem tudom bizonyítani egyiket sem, bár csak tudnám.)?
  • ostoros
    #13
    Ez az! Már vártam, mikor jön az első, aki komolyan veszi! Te is nyertél.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.22. 19:24:55
  • VolJin
    #12
    Köveket lehet precíziós eszközök nélkül is megmunkálni.
    Noé bárkájára hivatkozni komolytalan, Openheimer pedig nem a hindu eposzokból merítette a magfúziót, hanem a magfizikából.
  • wraithLord
    #11
    És sokkal könnyebben összetörik, mint az ember által készített üveg... :D

  • coyote55
    #7
    Legyőztem természetes lustaságomat, utánanéztem. Az STS088 küldetés készítette ezt a fotót róla:
    Utoljára szerkesztette: coyote55, 2019.05.22. 11:52:56
  • coyote55
    #6
    Azt mindenesetre furcsának tartom, hogy amikor megközelítették az űrsiklóval (lusta vagyok utánanézni, mikor történt), akkor nem voltak hajlandók közelebbről is megvizsgálni. Ezzel csak olajat öntöttek a tűzre a jenkik, már rövidre is zárhatták volna a dolgot.
    Teljesen feleslegesen csinálod a fesztivált a lapos földdel, meg a többi hülyeséggel, engem az foglalkoztat, miért nem vizsgálták meg, ha már relatíve közel voltak? Vagy megvizsgálták, de az eredményt nem kötik az orrunkra?
  • t443
    #5
    Black Knight? A sok össze nem illő meséből összegyúrt konspirációs teória? Gondolom szabatos irodalma nincs, mert bizonyára letiltották a tuggyukkik. Tök érdekes hogy a földön generációk százai folyamatosan el tudják tussolni a nagy igazságokat, amelyet rajtuk kívül csak néhány felvilágosult koponya ismer, akiket a mindenkori iskolarendszerrel soha nem sikerül csőbe húzni. Hát a csuda vigye a tudományt, azt is a tuggyukkik ferdítik, a Soros meg a bérencei, meg a migránsok soros pénzén. A migránsok a lapopsföld túlsó felén már biztosan megszervezték a következő Black Knight műholdat, amelynek útvonalait a chemtrail csíkok jelölik ki. De mi szemfülesek vagyunk, rájöttünk! Mindenről a libsik tehetnek!
    Vagy izé.
  • coyote55
    #4
    Mohendzso Daro-ban sugárzó csontvázakat találtak, a város úgy néz ki, mint Hirosima az atombomba után...
  • coyote55
    #3
    Mond valamit az a kifejezés, hogy "Black Knight"?
  • csicso82
    #2
    OK, de ha egy ennyire fejlett civilizáció volt már itt akkor annak nem voltak pl. műholdjai? Vagy folyószabályozásai stb. Ilyen léptékű civilizációnak nyoma kellett volna maradnia.
  • Nemzsidó
    #1
    Viszont egy atomrobbanás okozhat hasonló fizikai jelenségeket, mint ahogy a Japánra ledobott bombák okozta, s nemrég vizsgálat alá vont olvadékcseppek és megüvegesedett szemcsék esetében, melyeket a közeli tengerpartokon fedeztek fel.
    Persze, ha például azokat az ősi emlékeket, mint amilyenek a precíziós eszközökkel megmunkált kövek, faragványok, melyeket a tudományos körök, az akadémisták a kőkori ember kreálmányaiként tartanak számon, nem pedig egy korábbi, magasrendű civilizáció nyomaiként, akkor lehet egy meg nem határozott helyre érkező meteorit is.
    Bár a Biblia említ egy Noé előtti fejlett társadalmat, s Noé képes volt egy bazinagy bárkát építeni, mégis ragaszkodnak ezek a "tudósok" ahhoz, hogy az ember technikai fejlettsége nem haladhatta meg korábban a mait. Vajon Oppenheimer Róbert a magfúzió ötletét nem az ősi hindu eposzokból merítette? De... és a bibliai Szodomát és Gomorát sújtó "kénköves és tűzeső", melyet Lót isten által küldött "vendégei" okoztak? Inkább tűnik nukleáris robbanásnak, mint egy kezdetleges petárdának, ha komplett városok pusztultak el hátrahagyott nyomok nélkül. Ma sem találják, ahogy az afrikai sivatagok korszakokkal ezelőtti, mára atomfegyver által megüvegesedett magaskultúráit...
    :)