159
Második Világháborús Tengeralattjáró Szimulátor
  • Bizó08
    Szia!
    Ebbe a mappába másold be, és írd felül az eredeti fájlt:
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\UBOAT\UBOAT_Data\Data Sheets
  • Pelsodriver
    Ez csak egy EXE fájl minimális tartalommal. Ez hogy működik? Az előző verziót meg le sem engedi tölteni....
  • Zsotya03
    Köszönjük!
  • Bizó08
    Sziasztok!
    Köszi "frem"! :)
    Elkészültem a jelenlegi játékverzió magyarításával. (b131 Hotfix 1)
    iNNEN TÖLTHETŐ
    Jó merülést!
  • frem
    Köszönjük, viszont kívánjuk neked is! Várjuk majd a következő csomagot!
  • Bizó08
    Sziasztok!
    Rég jártam erre, és a fordítással sem foglalkoztam mostanában. De amint az ünnepek lecsengenek, felzárkóztatom a fordítást a játék verzióhoz. Addig is kellemes ünnepeket, és boldog új évet mindenkinek!
  • flyinghigh
    b130hoz jött egy méretes update
    https://updatecrazy.com/uboat-update-b130-patch-notes-official-november-21-2021/
  • greso
    Sziasztok!

Érdeklődnék tisztelettel, hogy a végleges B129-nek lesz e magyarítása.

Előre is köszönöm
    Gábor
  • flyinghigh
    Tele van gameplayekkel a yt, az oktatótól a komplett küldetéseket bemutatásáig így abból egész jól levágható mire lehet számítani, ráadásul készült belőle a vr kiadás is ha esetleg valakinek az lenne a gyengéje. Mivel az elmúlt hetekben néha naponta frissült a cucc így elképzelhető hogy közeleg a teljes verzió megjelenése, régebben csak 1-2-4 hetente jött update az experimental-ra.
  • zsocmoc
    üdv, kérdésem az lenne, hogy milyen ez a játék? Silent Hunter 3 illetve 4-el játszottam, azokat szerettem, az 5 viszont nem tetszett, azokhoz viszonyítva ez hogyan muzsikál?

köszi!
  • Szotyiiika
    Ilyen a játék,sajnos nem tudok segíteni
  • bootsector
    Üdv mindenkinek!

Bocsánat, ha fura lesz a probléma, amiről írok, de nincs valami lehetőség fps nézetben a legénység mozgásán változtani?
    Konkrétan arra gondolok, hogy amikor megáll az emberke, előre-hátra himbálózik. Gondolom élethűen akarták szimulálni a mozgást, de számomra baromi idegesítő.
    Semmilyen egyéb játékban nem tapasztaltam efféle hülye mozgást. Miután a tengeralattjárón sétálgatva elég gyakran csak kisebb utakat tesz meg, minden egyes megálláskor "beleng". Hátha tudtok rá valamit.
  • Titan
    köszi
  • Bizó08
    b129 preview 10
  • Titan
    Szia! Feltennéd megint, mert sajna már nem elérhető a file! :(
  • Bizó08
    Hello srácok!
    A legfrissebb magyarítást innen tölthetitek:
    b129 preview 10
    Jó tesztelést és játékot mindenkinek! :)
  • darkstreet89
    Köszönöm, és ahogy majd időd engedi várjuk azt is tőled. :)
  • Bizó08
    Szia!
    A 128 óta nem frissítettem, és az elmúlt napokban kijött a nagy frissítés, ami jelentős változásokat igért. Tesztelni egyenlőre nem volt időm, sem a játékot (fent sincs még), sem a fordítást hozzá.... Ennek fényében próbálkozzatok vele, de amint lesz időm, nekilátok frissíteni....
    Nincs mit! :)
    Üdv.
    b128 MAGYARÍTÁS
  • darkstreet89
    Szia!

Régen jártam erre, ismét lemerülnék a mélybe. Feltudnád tölteni Bizó08 a magyarítást még1x, hálás lennék érte. Köszönöm! :)
  • FlorianGeyer86
    Üdv. Sajnos egyik linken sem tudom letölteni a magyarosítást, ha kérhetném hogy valaki feltöltse ismételten, azt nagyon szépen megköszönném.
  • Jampika2000
    Hali,az mitől van,hogy a bejövő rádió üzeneteket nem tudom fogadni.Elkezdi megfejteni de kb a háromnegyedénél elveszik,pedig zöldeb van a "térerő".Bug lenne?
  • Jampika2000
    Köszönöm a linket,annyi kérdés még,hogy modokat nem is lehet használni?Beraktam ilyen apróságokat mint embléma stb. indÍtottam egy új játékot,elég szépen is haladtam,majd másnap mikor betöltöttem a mentést,folyton ki crashel.hiába kapcsoltam ki a modokat.Ez csak a modokt miatt van,vagy a játék alapból nehezen bÍr el a mentésekkel?Mert akkor még hagyom a francba egy ideig a játékot,nincs kedvem minden nap új játékot indÍtani.
  • VDomino
    Q
  • Jampika2000
    Üdv,nekem valamiért nem jó a link,valaki tudna segíteni?
  • rattkai
    Köszönöm.
  • Bizó08
    Nincs mit! :)
  • pipusz
    Köszi a magyarítást!
  • greso
    Köszönjük :)
  • Bizó08
    b128 Magyarítás
  • rattkai
    Sziasztok. A magyarítást valaki feltudná tenni újra, mert a link már nem jó. Előre is köszönöm.
  • Bizó08
    Rendben, Köszi, viszont!
  • Tivot
    Szia köszönöm a válaszokat stb. Megvettem tegnap a steamest 13,45 euroért kb.nagyon jó csak nehéz van amit nem tudok és az oktatóban sincs majd nézek valami manuál stb. Szép napot kívánok neked is és jó egeszséget.
  • Bizó08
    Szia!
    Én nem sok értelmét látom az ilyen dobozos változatoknak, de ez csak a saját véleményem. Így nem tudok igazán tanácsot adni sem, mert mindenki maga tudja, hogy kell e neki a kiegészítő csomag, vagy sem. Részemről, a poszter kuka, leírással tele a net, nem beszélve a sok bemutató videóról, mindenféle nyelven, ami sokszor többet ér, mint a gyári nyers leírások. Ami pedig a zenét illeti.... többnyire lehúzom minden játékban, de ha mégis használnám, ott vannak a módok, akár az eredeti filmek alapján is. Coop nincs benne tudtommal, multi sem, és remélem nem is fogják beletenni, mert eddig is gondok voltak a játék stabilitásával, nem hiányzik hogy most elinduljanak azon a szálon és tönkretegyék az eddigieket. :) Hasonlókat neked is!
  • Tivot
    Szia! sziasztok nagyon jó lett nem semmi köszönjük a munkádat a fordításnál iszonyat jó játék persze nehéz is egyben, de ez a szépsége. Véleményeteket, véleményedet kérném megéri e a dobozos változat a leírás, poszter illetve valami zene válogatás miatt, vagy inkább a steames változat mert most 45 % KEDVEZMÉNY VAN. Ebben a játékban nincs multiplayer vagy coop igaz?. Szép napot és jó egeszséget jó merüléseket Kapitány társak. :)
  • Bizó08
    Nincs mit!
  • goofy8003
    Köszönjük szépen.Imádom a játékot.
  • Bizó08
    Köszi, de nincs már nagyon miben segíteni. A kikötői tisztnél, a menüje jobb oldalán található legfelső opcióban találod az oktató küldetéseket, melyek sorban végrehajtva, szépen bevezetik az alapokba a kezdő játékosokat. Filmek szempontjából, ebben a kategóriában nálam abszolút az u571 a favorit. Egy időben foglalkoztatott a játék teljes szinkronizálása is, de sajnos eddig nem sikerült a technikai részével megbirkózni, így valószínűleg nem is lesz belőle semmi.
    Kellemes napot neked is!
  • Tivot
    Szia! Igen köszönöm mindenképpen megveszem , és arra gondoltam a dobozos változatot a leírással és poszterrel stb. Nem tudom van e ilyen leírás stb hozzá ilyen manuál. Igen nagyon köszönjük ez sok és nagy munka volt neked. Én értékelem ha tudok segítek én is neked. Nagy rajongó vagyok és annó a Silent Hunter 3 al kezdtem és beszippantott minden benne, ja és a filmek oh szinte mindet láttam legalábbis gondolom. Egyszerüen szeretem a tengeralatjárokat. Szép napot és jó merülést tiszta horizontot Kapitányok! : )
  • Bizó08
    Szia!
    Én készítettem. Viszont a fejlesztőket hiába környékeztem, ígéreten kívül nem sokat tettek azért, hogy hivatalosan bekerüljön... Ezért időről-időre fejlesztgetem magamnak, amikor épp előszedem, és amíg így lesz, megosztom veletek is... mert miért ne. :) Igen, nekem eredetiben van már meg, és jelenleg a hotfix3 a legújabb verziója a B128-nak. Ha valóban kedveled az ilyen témájú játékokat, akkor lehet értelme beruháznod rá, mert foglalkoznak vele folyamatosan, és úgy a legfrissebb verziód lenne mindig. Akárhogy is döntesz, jó szórakozást hozzá ... és köszönet mindenkinek, aki értékelte a fordítást.
  • Tivot
    Szia Bizó08! Nagyon köszönöm, köszönjük most tesztelem. Nagyon nagy örömöt okoztál nekünk. Ezt te csináltad? Le a kalappal. Hű de jó nagy rajongó vagyok az uboat szimulátoroknak.Neked az eredeti van meg és hotfix 3 a legújabb? Annyira jó , hogy megveszem eredetiben ha úgy alakul. Nekem most b128 hotfix 1 van. Szép estét mindenkinek.