131
Last Epoch
-
lacas65 #91 Iszonyat jól elvagyok ezzel a játékkal, a kevéske időm miatt kicsit nyomom, aztán amint időm engedi megint rábukok egy-egy órára. A gondom az, /tuti a rutintalanságomnak köszönhető/, hogy a térképen való kószálást nem értem. Ami pedig gondolom nem kis gond. :D Fogalmam sincs milyen vonalon kellene haladnom. Ugye felveszek questeket, azt jelzik már eleve az ajtók is, hogy arra kell menni, de így azért sok terület kimarad/hat. Rutinos versenyzőktől kérdezném, hogy milyen módszerrel érdemes a területet bejárni, ha szép nyugiban, gyakorlatilag mindent végig/be akarok járni. A problémám az, hogy még az idősíkokban is dobál összevissza. Ha van valami tuti módszer, hogy szépen nyugodtan végig tudjak menni a térképeken, akkor legyetek szívesek megosztani. Köszi! -
dantor7 #90
akinek túl könnyű a game :D
https://www.youtube.com/watch?v=UFtyatC6Znc -
Sunrider924 #89 A supporter pakkokat is vegigneztem hat egy dolgot nem vagok, az ar megy feljebb folyamatosan de a tartalom mindig pont ugyanaz: pet+portal+back slot/item +150 EP point, de mivan?? az egy dolog hogy a back item puccosabb ugymond de annyi, egy darab back item, tehat miert lesz egyre dragabb mikor ugyanazt a mennyiseget kinaljak erte? legalabb a store pontokbol lehetne tobb, akkor igazolva latnam az aremelest de igy? Valamikor az online/multi kliens(0.9) megjelenesekor kezdodtek ezek az amator hulyesegek es nagyjabol azota is tart a dolog, mint mondtam egy founder irta a forumjukon hogy nincs problema a penzel amit ad nekik, a gond azzal van hogy milyen igenytelen amit kap erte, ok, mostmar ezek az uj pakkok meg valahogykineznek de a huseges early acces vasarloknak amit kinaltak az egyszeruen moslek volt... senki se kerte, ok adtak maguktol es meg szarul is nezett ki, ertem ezalatt a Soul eater set-et amit en valasztottam, es ugy emlekszem a tobbi opcio meg gagyibb volt...
Tovabbra is tartom a velemenyem, a build epitgetes es itemek hozza ez lesz ami lekoti a nepet ideig oraig, ez nem lesz PoE killer hiaba kerdi minden masodik tokfilko ezt ingame/forumon/streamen akarhol. Nem kulonosebben erdekel a PoE sem, mar "kiszerettem" belole, de ez a modernkori hiszteria ami most (is) zajlik egy (indie) jatek megjelenesekor ez nem nekem valo... -
Sunrider924 #88 Imadom amikor beprobalkozol de a valaszod ugy fest mint aki nem nekem akart valaszolni mert kb sehol se latom miben kapcsolodik az altalam leirtakhoz, es ja az okoskodasbol visszavehetsz, ha beszelgetni akarsz akkor itt vagyok de ha csak magas lorol puffogni mint szoktal, mielott elokapod a modi vagyok es kibannollak ha nem fogod be dolgot...
"~ 20 fos csapat" irod te, 47 szerintem
"a játék ára már most megtérült az 1.2 millió eladott példánnyal" marmint atlepetek az 1 millio eladott peldanyt, amiota a jatek megveheto, azaz 6 eve, lehet hogy megterult csak eppen igy kell nezni nem ahogy te irod
"A csapatot átlagos ARPG rajongók alapították" marmint ha atlagosnak vesszuk hogy a PoE-t gyurjak es onnan is emelnek at otleteket amiket megcsavarnak a szajuk ize szerint, van ahol ezert meg siman plagiumot kialtananak de ha nem veszelyezteti a PoE aktiv jatekos bazist akkor Chris gondolom vonogatja a vallat..
Namost en az 1.0 ota online jatszok es felvaltva kovetem a global chatet ahol szoktak modik/ehg staff is irkalni es a discordjukon is fent vagyok. Ki az aki spekulal kettonk kozul? mert nekem ugy tunik te a hozzaszolasod elejebe beleirtad a kivansaglistadat ami ok, csak attol meg 50% eselye van hogy nem ugy lesz, most eloszor is tul kellene eljek ezt a katasztrofat, mert a sok megelhetesi streamer hozta a sok extra embert aki mind jatszani akart es mar a masodik napja nem tud, nezegesd a steam review bombingot mert nagyon megy...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.02.23. 19:48:13 -
Gondolkodj. PoE-ben, Diabloban mennyi endgame kontent volt megjelenéskor? LE is most indult hivatalosan. Van egy alap endgame, száz órányi tartalommal, pár hónapon belül jön az első szezon. A szezon tartalom be fog kerülni a legacy módba és PoE-hez hasonlóan folyamatosan nőni fog a játék.
A játék a PoE üzletpolitikáját viszi, skinek és supporter pack-ok lesznek csak vásárolhatók. A PoE-s egyszer vásárolandó stash tabos dolgot azzal váltották ki, hogy nem F2P, azaz meg kell vegyed a játékot. ~20 fős a csapat (nincs HQ mindenki remote dolgozik a cégnél, nincsenek irodai kiadások), a játék ára már most megtérült az 1.2 millió eladott példánnyal, mindenki boldog. A csapatot átlagos ARPG rajongók alapították.
Ha spekulálni szeretnél, tölts el velük te is pár napot a discord-jukon és utána próbálkozz újra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.02.23. 19:24:48 -
Van offline módja a játéknak (de a global chat abban is van), HC-t ott érdemes tolni, amennyiben nem érint a coop, endless arena leaderboard és a trading. -
Kosz. Beneztem, elso loading 10-15 sec volt, a kovetkezo ketto mar percen feluli. Varok meg par napot. :)
Lag nem nagyon van, eddig nem tapasztaltam, a zonavaltas a maceras. -
nxs #84 Sziasztok. Mennyire lett jó a netcode? Ki mit tapasztal,mert én leginkább HC karaktert szeretnék csinálni viszont pl. POE lagjai rémálommá tették ezt...normálon sajnos belustulok és csak akkor buildelek ha valahol már borulok :)
Ha valakinek van tapasztalata akár betaból megoszthatná. Köszi. -
Sunrider924 #83 Furcsa modon egyen fuggo, nekem tobbnyire ment elfogadhatoan, mivel mar kurvasokat toltam offlineba igy annyira nem erdekelt mar hogy minden gebasz ellenere online karit kezdtem es kitartok azota is de vannak olyan szakaszok amikor percekig varok a toltokepernyore... szoval szerintem ez meg nincs rendben, az hogy mazlim volt es atrohantam a storyn a passziv pontokert es az idol slotokert meg a tomeg elott es most tudok nagyjabol akadalytalanul monolitozni de ez igy meg akkor sem ok. Az is meger egy miset hogy allitolag nem is az EHG oldalan van a gebasz en nem lattam csak irtak hogy discordon mutogatott az egyik dev logokat es a hiba a microsoft azure valamilyen servicenel bassza a rezet...
Namost akinek uj a jatek az siman raprobalhat offline es a Circle of fortune guildet valassza mert igy egyaltalan nem erinti ez az online mizeria, ki tudja probalni a classokat siman tud jatszani aztan elobb utobb csak megjavitjak ezt a sz@rt... -
undY1ng #82 Tegnap este már simán tudtam játszani. Instance-ok között volt egy 30-40 másodperc várakozási idő. -
Ma valami joszag van.
A szerverek mennek mar normalisan delutan-esti idopontokban vagy kuka meg mindig az online jatek? -
Sunrider924 #80 A Mantle az jol is nez ki, be is huztam. -
undY1ng #79 És ezt a fejlesztők is jól tudják. Sajnos itt jönnek szóba a P2W dolgok és nagyon pontosan leírtad: az emberek zöme (tisztelet a kivétel) rendkívül türelmetlen és inkább gyorsan megvesz mindent, hogy előnyhöz juthasson.
És ha nem is P2W akkor a kozmetikai vagy egyéb dolgok mint a Battlepass továbbá más mikrotranzakciók...
Ez csak ROSSZABB lesz, amíg az ember költeni fog ezekre. -
Ne felejtsetek el, hogy a kovetkezo napokban (ma reggeltol kezdve) megint van 24 oras twitch drop par aprosagert.
Mantle of the Prophesier
Mystifying are the ways of the Circle of Fortune, and the symbols they wear are seen as just as mysterious as the treasures they seek.
Green Dire-Guana
Neither gold nor jewels escape the keen scent of the Merchants Guild Lizard in their hunt for profits and prestige.
Merchant's Mantle
The finery of the Merchants Guild is always on full display as their symbols represent a powerful force in the world's markets.
Blue Seer's Orb
A curious power often seen accompanying the worthiest of travelers within the Circle of Fortune. -
Sunrider924 #77 Van 400+ oram a jatekban, 0.7 ota jatszok vele, lattam honnan hova es szerintem semmi szukseg nem volt erre az iranyvaltasra, kivancsi lennek ha ugy rohannal vegig a poe A0-10en ahogy en most LE-ba amikor elotte egy kicsit azert meg figyelni is kellett most meg 2 masik tabon zenet halgatsz meg streamet nezel kozben, szoval ez igy marhasag mar bocsanat...
Az endgame meg eppen most lett konyebb, mert amitol nehez volt az empowered monolith azt most nerfeltek, a 2x hoszabb affix elettartam az ment a levesbe es legyalultak azt is hogy a bossokon mennyit dobnak az aktualis affixek amiket cipelsz, ez a corruption skalazos dolog meg a nagy tobbseget nem fogja erinteni, eddig se az volt a rajongoi bazis magja hogy 300+ corr es most se az lesz, itt mindenki a buildeken fog elvezkedni amig meg nem unja es utana back to poe/diablo/grim dawn...
Szereny velemenyem szerint. -
Direkt van így, fokuszálj a történetre, ismerkedj a képességekkel. Az endgame nem lesz ennyire könnyű. Valamint, így új karakter esetén nem tart 10 órán át végigszaladni a sztorin. -
Nomad90Hun #75 Az a baj, hogy sajnos ma már azok a fajta a játékosok mint mi, akik igenis belefekszenek és nekiállnak grindolni / szintezni ha valami nem megy az elenyésző kisebbség. Sokkal többen vannak sajnos az "ide nekem mindent azonnal, mert ha 2 lépést tennem kell valamiért akkor világvége van" típusú emberek, de ez nem csak a gamingben van jelen, hanem unblock az emberiség kezd sajnos elkényelmesedni, főleg a tőlünk fiatalabb korosztályok, mondom ezt éppen csak 30+ fejjel. Ez sajnos nem ma kezdődött, és fene tudja lesz-e visszatáncolás-e ebből...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2024.02.22. 08:44:16 -
Sunrider924 #74 Hat igy erzesre kicsit elkeffentettek a szintezest, a falconer karim az setaloszimulator lett, nulla gearben(marmint nulla, elso 2 palyan a feher amit felvettem, semmi unique semmi craft sehol) a falcon mindent szetszed 1-2 cd-bol... kozben hallgatom fel fullel streamer csavo necroval hitetlenkedve kacag hogy mindent szetvernek a minionjai egyszeruen vicc az elso 30+ szint, meglatjuk hogy ez igy marad mert ehez kepest a mindent baszo runemasterem az langyosviz... -
Nomad90Hun #73 Én 6 után még be tudtam menni karigenerálás lement, Warlock lesz a lelkem, de a táborba már nem jutotam be, mert 5 perc után ráuntam a töltögetésre, akkor írta vki cseten h 198 ezren voltak steam szeritn épp gameben, reméljük 1-2 nap és javul a helyzet. -
Sunrider924 #72 Ha nem akarsz trade karit akkor jatszhatsz offline az teljesen jol mukodik. ( Solo Self Found Circle of Fortune guild)
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.02.21. 20:52:34 -
undY1ng #71 Rogue - Falconer. Szinte mindent kipróbáltam a bétában de a legeslegjobban a Sámán tetszett! Imádtam vele az elementális képességeit használni. :)
Jelenleg szerver gondok vannak és nem igazán tud belépni senki. -
hawkie22 #70 Én rugó és warlock között ingázom, még nem döntöttem el, hogy mi legyen. :) -
Nomad90Hun #69 Nálam is ott figyel már 1 ideje a könyvtárban hébe-hóba belenéztem. Holnap megint nekikezdek megint, feltéve ha nem csábítanak el ólomban gazdag demokrácia oktatónak ismét ;)
Ki mit akar kezdeni? mivel nekem mániám DoT buildek, vacilálok erősen a Necro (az új warlock tetsztős), a rouge és a void knight templar között, templarnál az új skill tree is tetszetős. -
hawkie22 #68 Mi haverral két évvel ezelött adtunk neki egy esélyt és megvettük, el is kezdjük holnap (legalábbis én, haver még D2R-ezik :)). Diablo4 sajnos nálam kifújt, a 3. szezont másfél hét után hagytam abba. Ez viszont nagyon tetszik. -
Akra #67 Szerény és szívmelengető ahogy a játékosokhoz beszél. Jól van megérdemlik, megveszem a játékot. Belenéztem sose voltam caster,de itt a mage "omg" ahogy azt összerakták meg a Warlockot. Egyszerűen tömör gyönyör. 1.0 engine update pedig szép munka. Unity engine valóban szép ha megfelelően alkalmazzák. Az endgame nekem most még káosz,de mire oda kerülök remélhetőleg megfogom érteni. -
-
Semmi sem veszik el, minden megmarad. Az 1.0 gyakorlatilag csak eg patch lesz az új trading rendszerrel és talán a hiányzó subclass-okkal.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.01.30. 20:50:48 -
Bandeeka #64 Sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek, de február 21én elstartol a game az eddig felépített karaktereim elvesznek? Gondolok itt arra, hogy mindent kezdhetek 0ról.
Köszi a segítséget Üdv -
Nomad90Hun #63 Szép-szép, meg ha választanom kellene eközött meg a D4 között a mechanikák, stb alapján akkor egyértelműen LE, ami nekem most a csőrömet böki, hogy jelenleg játszhatatlan nekem a game valamiért. Vagy ledobál a szerverröl connection lost-al (mielött elkezdené vki tűzfalon átvan engedve, stb megtörtént), vagy csak random 5-30 perc után gondol egyet és CTD-vel kivág az asztalra, utóbbi elvileg lehet graf kari miatt namost a 2070 super nem hinném, hogy gyenge kéne legyen hozzá, driversfrtissítés stb megvolt, meg fogok nézni egy fájlellenőrzést, de nemigen reménykedek. -
1.0 Release, Február 21.
Trading system
-
undY1ng #61 Huuuu nekem most egy félévnyi content kimaradt. Azóta voltak valami jelentősebb változtatások? A maci reworknél "hagytam abba". -
Éééés bumm, kijött a napokban egy nagyobb frissítés megint. Mehet is a Werebear :D -
Az én paladinom nem tud kitérni. Lurge (a mobility skill) csak targetre tud kasztolni, emiatt bukó. Movement speedem meg nagyobb nem lesz most, mert nem esett jobb cucc, craftolni meg nem tudtam még. A boss meg utolér egyből, stunnol és üt, első fázissal nincs gond, a második fektet meg. Most tolom az endinget, hátha esik jobb gear. -
undY1ng #58 Elég jól sikerült az új chapter és bár nekem harmadik próbálkozásra meg is lett Majasa láttam sokan "sírtak", hogy ez túl kemény. Pedig inkább csak ügyesen ki kell térni a dolgai elöl és megvan az. :)
Lassan meglesz a 100 óra kb. 1-2 hó alatt és ugyanolyan élvezetes és még lesz is (példaként csak a PoE-t tudom felhozni, mert ott több év alatt 72 óra).
Most egy Meteoros Sorcerer-t tesztelgetek és most először néztem rá egy buildre a neten de szinte csak 1-2 dologgal tértem el az eredeti buildtől mint amit a srác csinált. Ez rendkívüli tetszik ebben a játékban és még így sem egyszerű buildet csinálni viszont annyira egyértelmű minden és eltudja dönteni az ember, hogy melyik irányba megy tovább.... Írok is egy review-ot. -
Brutálisan odatették magukat az új fejezet kinézetére vonatkozóan. Ráadásul van jó pár NPC akiknek már full voice actingja lett, illetve eddig nem látott (vagy csak általam nem látott) kamerakezelés is volt.
Nagyon teszik az irány, nagyon érdekes a játék fejlődése.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2021.09.12. 18:16:29 -
Nézd meg itt, valószínűleg nem felhőbe ment a cucc.
\Users\User\AppData\LocalLow\Eleventh Hour Games\Last Epoch\Saves -
Hazaérek, meglesem. -
undY1ng #54 "If you have cloud saves enabled your character files will be in folder:
[STEAM_GAME_FOLDER]/steamapps/userdata/[STEAM_USER_ID]/899770/ac/
WinAppDataLocalLow/Eleventh Hour Games/Last Epoch/Saves/"
Ezt az userdata mappát egyáltalán nem találom de még rejtettben sem. -
Planner. Itt be lehet tallózni a karakteredet, és utánna a linket megosztani.
Jó cucc, itt szoktam tervezgetni a karaktereimet.
-
undY1ng #52 Közben már megtaláltam.
Azóta folyamatosan ment a játék és hihetetlen, hogy így betudott szippantani...
Több kasztot kipróbáltam de egyelőre a Werebear-es Druid ami nagyon bejövős, lvl 70 és fogalmam sincs, hogyan tudnám ide belinkelni. :)