131
Last Epoch
  • LaposElem
    Itt a table of content között ott vannak a kasztok.
    Vagy ha nem erre akkor mire gondolsz?

Tegnapi haladás után pedig a Hős
  • undY1ng #50
    Miért nem találom azt a részt ahol a kasztoknak a változtatásait írják le?
  • LaposElem
    Jelenleg így néz ki a Hős
  • LaposElem
    Kint az új pecs.
    Sentinel indít is, lehet beteszem ide a haladást, hátha érdekel valakit.
  • undY1ng #47
    Nagyon tetszik ez a játék és tényleg sokkal egyszerűbben megérthetőbb mint az említett PoE.
    Ugyan mégcsak 10 órát toltam bele és egy primalist > sámán buildet próbálgatok de rengeteg tervem van a többi kaszttal is. Egy jó ideig tuti el leszek vele.
    Chaten is renkdívül segítőkész emberek vannak, azonnal válaszolnak a kérdésekre! :)
    Olvastam, hogy nemsokára lesz COOP is a játékban?

+Upd.: Végre rájöttem hogyan működik ez a loot filter is, így jobban rá lehet fókuszálni a játékra. :D
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.07.29. 17:05:59
  • LaposElem
    Aztán majd jöhet a build is :D
    Én egy alakváltó medvés, petes buildet próbálok, ssf-ben :D eddig tetszik.
    Ma/Holnap fel is dobok egy eddig buildet, csak jussak el a master választásig végre. Én nagyon lassan játszom, kevés az időm rá sajna :)
  • undY1ng #45
    Köszi, köszi! Mégjobban megadtad a kedvet. :)
  • LaposElem
    Én nem másolok, és elég jókat rakok össze. Nagy könnyítés, hogy eleve a skillek mellé odaírják, hogy milyen típusú sebzés lehet (pl, physical, spell damage, etc... és mi az ami éppen aktiv, mivel skálázható). Szerintem próbáld meg magadtól, nekem nagyon tetszett :D
  • undY1ng #43
    Köszi az infót! Mindenképp beszerzem nemsokára. Viszont személyes tapasztalat alapján is lehet jókat összerakni? S nem az, hogy mindig valakit másolni?
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.05.31. 15:19:51
  • LaposElem
    8 chapter van benne eddig ha jól tudom. Ha mindent is megnézel akkor több órára le fog kötni (8-10) és utánna jön az endgame, a Monolith of Fate illetve az arena.
    Karakterek elég jól variálhatóak, lévén nem csak nekik, de az összes skillnek van saját fája, ahol erősíteni, specializálni lehet őket. Most elég sokat változott a cucc, leginkább a performancián javítottak megfigyelésem alapján. Jó cucc, szerintem nem bánod meg (nem annyira bonyi mint a POE, de azért itt is el lehet veszni a részletekben ha ahhoz van kedved).
    Célszerű megtervezni a karaktert itt is, mondjuk ezen az oldalon: Planner
    Aztán jöhetnek a buildek majd :D jó játékot ha belevágsz.
  • undY1ng #41
    A jelenlegi tartalom kb. hány órás? Úgy értem, ez mégiscsak egy h'n's játék és azért nem akarnám "megunni" a megjelenéséig, hogy már minden kasztot oda-vissza vágni fog az ember.
  • hawkie22
    Nem rossz a játék, nyilván még nem teljesen kiforrott, de jól el lehet szórakozni vele. Én megvettem, nem bántam meg. Viszont most a ME Legendary Edition és a Days Gone miatt parkolópályán van, 16-os szinten ott hagytam a karakterem. :)
  • undY1ng #39
    Még csak nem rég akadtam rá erre a játékra és úgy van kititulálva mint: "ha többet szerettél volna mint a Diablo 3 de elveszel a Path of Exile skillfájában, akkor ez a játék neked való."
    Ha ez tényleg így van, erősen elgondolkodok a beszerzésén!
  • LaposElem
    Kicsit utánna olvastam, van/volt ilyen hiba, elviekben a 0.8.2c hotfix-ben javították. Többen írták, hogy most már rendben.
    Ez a verziód van fent?
  • ricsa008
    Nem tudok accot csinálni le-26os errort dob... ötlet ?
  • LaposElem
    Tegnap kijött a Patch 0.8.2-es. Rengeteg minden változott. Új skillek, UI change, minion ai, hogy csak a legjobbakat említsem.
    Notes és egy kis summa video róla:

Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2021.05.25. 07:22:00
  • LaposElem
    Bocs a kései válaszért:
    - Passive pontok: NPC-nél resetelhető. Azoknál akiknak ilyen rózsszín agy van a fejük fölött :)
    - Skill pontok: Igen, az a pont kuka
    - Despecialize skill: bizonyos szintenként emelekedik, mennyi az alappont amit megkapsz. Ez nem rég változott ha jól tudom, eddig 0-ra ment vissza.
    - Idol: Az inventorydban külön hely van nekik. Ahogy haladsz előre, úgy fognak megnyilni a helyek. Elsőre nem elérhetőek.
    Remélem sikerült segíteni, és azt is, hogy nem írtam hülyeségeket. Igyekszem felnézni sűrűbban hátha lesz még kérdés.
    Jó játékot!
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2021.04.16. 15:33:55
  • Mofarguru
    Srácok, lenne egy pár kérdésem (tegnap óta kezdtem bele) a játékot illetően.

- A passive pontok újra oszthatók ha szükség lenne rá?
    - Skills pontok: ha véletlenül rossz helyre tettem pontot majd a remove-al leszedem akkor azzal el is bukom azt a pontot amit levettem?
    - Despecialize skill: ha egy komplett skill "ágat" szűntetek meg, akkor függetlenül, hogy mennyi pont volt rajta csak 5 ponttal kezdek egy újat?
    - Az idolok mire jók, és miképp kell használni?

Egyelőre ennyi lett volna, köszönöm!
  • LaposElem
    Jó lett a Rogue. Kellően frissíti a játékot az új karakter. Pár vizuális fejlődés is lett a területeken, meg a szokásos balance és hiba javítások.
  • Sir Cryalot
    Hát igen , ez a hátráltatósdi igazi "anti kontent" , egyedül a Wolcenes "second wind" ami tetszett eddig ezügyben hogy 3 próbálkozásod van, ha kimeríted akkor biztos respec.
  • Sir Cryalot
    "Lost Arkot tolom mostansag, nalam az meg a gagyi nemhivatalosan angolositott orosz vpnes alpha allapotban is kenterbe veri az osszes konkurenciat"

:DD "even if you win"
  • LaposElem
    Nah, erre régen vártunk sokan:
    Rogue Reveal Teaser
    meg a logo is új... december 4. Tuti program :)
  • LaposElem
    Ismét kijött egy frissítés az Epoch háza tájáról. Patch Note
    Pár dolog csak így szemezgetve: Chapter 2-3 rework. Chapter 6-8 changes. Megváltozott a Defenses system. és még sok más. Ami viszont a leginkább érdekes, az az, hogy beépítettek egy lootfiltert... nagyon kellett már.
  • LaposElem
    Utálom azt, ha egy játékban elszállnak a dolgok, pl itt most a boss.
    Szépen haladok mint kés a vajban, semmi problem. Jön a triál, és kvázi nincs hely ahova menjek, kb 1 hittel a kis köcsög.
    Éééééés.... nem elég lenyomni, még ha túljutsz az első fázison, jön egy roham, ami kb overtkill..... hát... ha kilépsz, akkor meg 3-4 területtel odéább van csak waypoint. Nemár... eddig imádtam ezt a cuccot, de ez most levitt az életről.
  • j0nNyKa
    en megvarom a vegleges verziot, akkor mindenkepp bele fogok ugrani, addig mar nem
    (egyebkent a Lost Arkot tolom mostansag, nalam az meg a gagyi nemhivatalosan angolositott orosz vpnes alpha allapotban is kenterbe veri az osszes konkurenciat)
  • LaposElem
    Az új pecs igen tetszetős lesz, atomsok újdonságot fognak belerakni.
    Ma kezdek egy necromantát, mert az idolos részt eddig hanyagoltam, na de majd most.
    Tolja valaki, vagy csak magamnak irogatok? :D
  • LaposElem
    Gondolom már tárgytalan :(
    Azóta mát kijött hozzá e-ig javítás is.
  • savior666
    Valahonnan nem lehet még tölteni a 0.7.7-t?
  • LaposElem
    Nem március végén jön az a patch?
  • grebber
    Yton néztem kapott valami elég nagy grafikai tuningot a játék!
  • LaposElem
    Pedig jó lett nagyon. Sokkal stabilabb, fps is rendben... fasza lett na, nem hiába 11gb
  • j0nNyKa
    meh akkor majd, ezt a peccset kihagyom
  • LaposElem
    Utolsó még nincs benne, és a warlock is hiányzik. Skilleket már tettek bele, egészítettek ki új node-okkal.
  • j0nNyKa
    kasztokkal mizu? az eddig hiányzók vannak? az eddig hiányzó spellek?
  • LaposElem
    Kijött egy elég durci új patch. Itt olvasható.
    Behozták az idolokat, ami kb a d2 charmoknak felel meg, csak nem inventory helyet foglalnak, hanem saját helyük van :)
    Új/átdolgozott területek, küldetések, ésatöbbi... Ideje, hogy az alakváltóm útnak induljon :D
  • LaposElem
    Most, hogy letudtam a kampányt (már ha van ilyen), íme a véleményem:
    Pro:
    - Skill rendszer tetszik
    - Grafika tetszik
    - Classok tetszenek, változatosak

Con
    - Nem random a mapok
    - nem találtam történetet, csak mentem előre, de nincs egy epikus, vagy akármilyen történet
    - Life potion: ha iszol egyet, már esik is a következő ellenfélből
    - Nem minden szint van kidolgozva részletesen. Érezni, hogy a későbbiekben ez máshogy fog még kinézni.
    - Nincs ami a folytatásra ösztökélne
    - Itemizáció, szerintem nulla
    - Craft rendszer van, de minek?

Nektek mi a véleményetek?
  • j0nNyKa
    na ránéztem, az utolsó class még mindig nincs, az érdekel a legjobban pedig :) gondolom íjász / assa / valami trapes móka lesz majd
  • j0nNyKa
    az volt a kedvencem igen
    a melee karakterek nagyon nagyon nem tetszettek az iranyitas miatt, rangedek kozul meg a nekro jott be nagyon
    uj / unlockolt kaszt van?
  • LaposElem
    Te mivel tolod? Én egy necromancerrel megyek éppen.
  • j0nNyKa
    uh thx hogy szolsz, elokapom en is akkor