131
Last Epoch
-
Itt a table of content között ott vannak a kasztok.
Vagy ha nem erre akkor mire gondolsz?
Tegnapi haladás után pedig a Hős -
undY1ng #50 Miért nem találom azt a részt ahol a kasztoknak a változtatásait írják le? -
Jelenleg így néz ki a Hős -
Kint az új pecs.
Sentinel indít is, lehet beteszem ide a haladást, hátha érdekel valakit. -
undY1ng #47 Nagyon tetszik ez a játék és tényleg sokkal egyszerűbben megérthetőbb mint az említett PoE.
Ugyan mégcsak 10 órát toltam bele és egy primalist > sámán buildet próbálgatok de rengeteg tervem van a többi kaszttal is. Egy jó ideig tuti el leszek vele.
Chaten is renkdívül segítőkész emberek vannak, azonnal válaszolnak a kérdésekre! :)
Olvastam, hogy nemsokára lesz COOP is a játékban?
+Upd.: Végre rájöttem hogyan működik ez a loot filter is, így jobban rá lehet fókuszálni a játékra. :D
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.07.29. 17:05:59 -
Aztán majd jöhet a build is :D
Én egy alakváltó medvés, petes buildet próbálok, ssf-ben :D eddig tetszik.
Ma/Holnap fel is dobok egy eddig buildet, csak jussak el a master választásig végre. Én nagyon lassan játszom, kevés az időm rá sajna :) -
undY1ng #45 Köszi, köszi! Mégjobban megadtad a kedvet. :) -
Én nem másolok, és elég jókat rakok össze. Nagy könnyítés, hogy eleve a skillek mellé odaírják, hogy milyen típusú sebzés lehet (pl, physical, spell damage, etc... és mi az ami éppen aktiv, mivel skálázható). Szerintem próbáld meg magadtól, nekem nagyon tetszett :D -
undY1ng #43 Köszi az infót! Mindenképp beszerzem nemsokára. Viszont személyes tapasztalat alapján is lehet jókat összerakni? S nem az, hogy mindig valakit másolni?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.05.31. 15:19:51 -
8 chapter van benne eddig ha jól tudom. Ha mindent is megnézel akkor több órára le fog kötni (8-10) és utánna jön az endgame, a Monolith of Fate illetve az arena.
Karakterek elég jól variálhatóak, lévén nem csak nekik, de az összes skillnek van saját fája, ahol erősíteni, specializálni lehet őket. Most elég sokat változott a cucc, leginkább a performancián javítottak megfigyelésem alapján. Jó cucc, szerintem nem bánod meg (nem annyira bonyi mint a POE, de azért itt is el lehet veszni a részletekben ha ahhoz van kedved).
Célszerű megtervezni a karaktert itt is, mondjuk ezen az oldalon: Planner
Aztán jöhetnek a buildek majd :D jó játékot ha belevágsz. -
undY1ng #41 A jelenlegi tartalom kb. hány órás? Úgy értem, ez mégiscsak egy h'n's játék és azért nem akarnám "megunni" a megjelenéséig, hogy már minden kasztot oda-vissza vágni fog az ember. -
hawkie22 #40 Nem rossz a játék, nyilván még nem teljesen kiforrott, de jól el lehet szórakozni vele. Én megvettem, nem bántam meg. Viszont most a ME Legendary Edition és a Days Gone miatt parkolópályán van, 16-os szinten ott hagytam a karakterem. :) -
undY1ng #39 Még csak nem rég akadtam rá erre a játékra és úgy van kititulálva mint: "ha többet szerettél volna mint a Diablo 3 de elveszel a Path of Exile skillfájában, akkor ez a játék neked való."
Ha ez tényleg így van, erősen elgondolkodok a beszerzésén! -
Kicsit utánna olvastam, van/volt ilyen hiba, elviekben a 0.8.2c hotfix-ben javították. Többen írták, hogy most már rendben.
Ez a verziód van fent? -
ricsa008 #37 Nem tudok accot csinálni le-26os errort dob... ötlet ? -
Tegnap kijött a Patch 0.8.2-es. Rengeteg minden változott. Új skillek, UI change, minion ai, hogy csak a legjobbakat említsem.
Notes és egy kis summa video róla:
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2021.05.25. 07:22:00 -
Bocs a kései válaszért:
- Passive pontok: NPC-nél resetelhető. Azoknál akiknak ilyen rózsszín agy van a fejük fölött :)
- Skill pontok: Igen, az a pont kuka
- Despecialize skill: bizonyos szintenként emelekedik, mennyi az alappont amit megkapsz. Ez nem rég változott ha jól tudom, eddig 0-ra ment vissza.
- Idol: Az inventorydban külön hely van nekik. Ahogy haladsz előre, úgy fognak megnyilni a helyek. Elsőre nem elérhetőek.
Remélem sikerült segíteni, és azt is, hogy nem írtam hülyeségeket. Igyekszem felnézni sűrűbban hátha lesz még kérdés.
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2021.04.16. 15:33:55 -
Mofarguru #34 Srácok, lenne egy pár kérdésem (tegnap óta kezdtem bele) a játékot illetően.
- A passive pontok újra oszthatók ha szükség lenne rá?
- Skills pontok: ha véletlenül rossz helyre tettem pontot majd a remove-al leszedem akkor azzal el is bukom azt a pontot amit levettem?
- Despecialize skill: ha egy komplett skill "ágat" szűntetek meg, akkor függetlenül, hogy mennyi pont volt rajta csak 5 ponttal kezdek egy újat?
- Az idolok mire jók, és miképp kell használni?
Egyelőre ennyi lett volna, köszönöm! -
Jó lett a Rogue. Kellően frissíti a játékot az új karakter. Pár vizuális fejlődés is lett a területeken, meg a szokásos balance és hiba javítások. -
Sir Cryalot #31 Hát igen , ez a hátráltatósdi igazi "anti kontent" , egyedül a Wolcenes "second wind" ami tetszett eddig ezügyben hogy 3 próbálkozásod van, ha kimeríted akkor biztos respec. -
Sir Cryalot #30 "Lost Arkot tolom mostansag, nalam az meg a gagyi nemhivatalosan angolositott orosz vpnes alpha allapotban is kenterbe veri az osszes konkurenciat"
:DD "even if you win" -
Nah, erre régen vártunk sokan:
Rogue Reveal Teaser
meg a logo is új... december 4. Tuti program :) -
Ismét kijött egy frissítés az Epoch háza tájáról. Patch Note
Pár dolog csak így szemezgetve: Chapter 2-3 rework. Chapter 6-8 changes. Megváltozott a Defenses system. és még sok más. Ami viszont a leginkább érdekes, az az, hogy beépítettek egy lootfiltert... nagyon kellett már.
-
Utálom azt, ha egy játékban elszállnak a dolgok, pl itt most a boss.
Szépen haladok mint kés a vajban, semmi problem. Jön a triál, és kvázi nincs hely ahova menjek, kb 1 hittel a kis köcsög.
Éééééés.... nem elég lenyomni, még ha túljutsz az első fázison, jön egy roham, ami kb overtkill..... hát... ha kilépsz, akkor meg 3-4 területtel odéább van csak waypoint. Nemár... eddig imádtam ezt a cuccot, de ez most levitt az életről. -
en megvarom a vegleges verziot, akkor mindenkepp bele fogok ugrani, addig mar nem
(egyebkent a Lost Arkot tolom mostansag, nalam az meg a gagyi nemhivatalosan angolositott orosz vpnes alpha allapotban is kenterbe veri az osszes konkurenciat) -
Az új pecs igen tetszetős lesz, atomsok újdonságot fognak belerakni.
Ma kezdek egy necromantát, mert az idolos részt eddig hanyagoltam, na de majd most.
Tolja valaki, vagy csak magamnak irogatok? :D -
Gondolom már tárgytalan :(
Azóta mát kijött hozzá e-ig javítás is. -
savior666 #23 Valahonnan nem lehet még tölteni a 0.7.7-t? -
Nem március végén jön az a patch?
-
Yton néztem kapott valami elég nagy grafikai tuningot a játék! -
Pedig jó lett nagyon. Sokkal stabilabb, fps is rendben... fasza lett na, nem hiába 11gb
-
meh akkor majd, ezt a peccset kihagyom -
Utolsó még nincs benne, és a warlock is hiányzik. Skilleket már tettek bele, egészítettek ki új node-okkal. -
kasztokkal mizu? az eddig hiányzók vannak? az eddig hiányzó spellek? -
Kijött egy elég durci új patch. Itt olvasható.
Behozták az idolokat, ami kb a d2 charmoknak felel meg, csak nem inventory helyet foglalnak, hanem saját helyük van :)
Új/átdolgozott területek, küldetések, ésatöbbi... Ideje, hogy az alakváltóm útnak induljon :D -
Most, hogy letudtam a kampányt (már ha van ilyen), íme a véleményem:
Pro:
- Skill rendszer tetszik
- Grafika tetszik
- Classok tetszenek, változatosak
Con
- Nem random a mapok
- nem találtam történetet, csak mentem előre, de nincs egy epikus, vagy akármilyen történet
- Life potion: ha iszol egyet, már esik is a következő ellenfélből
- Nem minden szint van kidolgozva részletesen. Érezni, hogy a későbbiekben ez máshogy fog még kinézni.
- Nincs ami a folytatásra ösztökélne
- Itemizáció, szerintem nulla
- Craft rendszer van, de minek?
Nektek mi a véleményetek? -
na ránéztem, az utolsó class még mindig nincs, az érdekel a legjobban pedig :) gondolom íjász / assa / valami trapes móka lesz majd -
az volt a kedvencem igen
a melee karakterek nagyon nagyon nem tetszettek az iranyitas miatt, rangedek kozul meg a nekro jott be nagyon
uj / unlockolt kaszt van? -
Te mivel tolod? Én egy necromancerrel megyek éppen. -
uh thx hogy szolsz, elokapom en is akkor