Star Wars Jedi: Fallen Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.09. 10:40:37
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Next PC upgrade: 2022
MINIMUM REQUIREMENTS
Processor (AMD): FX-6100 or Equivalent
Processor (Intel): i3-3220 or Equivalent
Memory: 8 GB
Graphics card (AMD): Radeon HD 7750 or Equivalent
Graphics card (NVIDIA): GeForce GTX 650 or Equivalent
DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
Hard-drive space: 55 GB
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Processor (AMD): Ryzen 7 1700 or Equivalent
Processor (Intel): i7-6700K or Equivalent
Memory: 32 GB
Graphics card (AMD): RX Vega 56 or Equivalent
Graphics card (NVIDIA): GTX 1070 or Equivalent
DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
Hard-drive space: 55 GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Volt kettő FU ami szerintem rohadtul jó volt, de azóta lassacskán eltelik egy évtized, és amennyit ebből mutattak valahogy nem tudom elhinni, hogy nagyon több lesz ez a játék azoknál.
Eléggé eltudom hinni, hogy 2019 be ez is csak egy faék egyszerű sw játék lesz, mint ami 10 éve volt az FU.
De legalább single és a battlefrontok után ez is kész megváltás lesz.
Valahogy nyomokban sem látom azt, hogy bármiféle igényesség követné akár az sw szériát, 20 millió lehetőség, nagyon tág univerzum, de még talán fele annyi kreativitás és játékelem sem lesz benne, mint egy pl dishonored be, vagy tudom is én... Csak a faék egyszerűség.
Nekem ez a 10-15 perc gameplay ezt jelentette, de persze ettől függetlenül még akármi is lehet. Csak hát ea.
Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2019.06.10. 11:17:51
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ON
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én pontosan azt láttam amire a számítottam. Azt viszont sajnálom, hogy nem voltak félbevágott ellenfelek. Sajnosa fénykardokat is elérte a korhatár besorolás. Nyilván nem tesznek egy "E" besorolású játékba repkedő végtagokat.
Egyébként ez egy Star Wars Tomb Raider Spider-Man lett, ami nem rossz. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.06.09. 10:29:19
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A játék alapvetően nem lesz mindig sötét, komor hangulatú, annak ellenére, hogy a Jedik egyik legnehezebb időszakában játszódik" - mondta el a PlayStation Official Magazinnak Stig Asmussen rendező.
A játék remény szerint, "színes" is lesz, attól függően hogy miként alakítjuk a történetet, hogyan közelítjük meg az "alkotást". Rémisztő dolgokban és reménytelen helyzetekben is fel lehet majd fedezni szépséget.
Szóba került még a "thoughtful combat", amit talán magyarul "gondolkodós harcrendszer"-nek lehetne nevezni. Kezdetben ők is egy olyan harcrendszerben gondolkodtak, ami egyszerű. De később több más játéknál is észrevették, hogy trend kezd lenni, hogy pl. mi a legjobb szög egy ellenséggel szemben és milyen módon tudjuk legyőzni. ... Olyan rendszert építenek a játékba, ahol ne az számítson, hogy hány ütésből lehet egy fajta ellenfelet letudni, hanem intelligenciát kelljen belevinni. ...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.05. 15:18:17
Nem mellesleg az ewok meg a wookie az nem is más faj, csak a furry és más hasonlók képviselője, így őket is a nem CWM-hez kellene sorolni 😛
Utoljára szerkesztette: Xsillione, 2019.04.17. 13:06:16
Ersekes osszesites, noi (vs ferfi) karakterek screen timeja:
43% Last Jedi
37% Force Awakens
35% Rogue One
23% Return of the Jedi
22% Empire Strikes Back
20% Phantom Menace
18% Attack of the Clones
17% Revenge of the Sith
15% A New Hope
Szerintem valami galaktikus CSOK miatt nem halt meg ki a galaxis.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.04.15. 19:52:44
Ennek melyik része nem érthető? 😊
Nem láttál semmit, nem tudsz semmit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár én egy gameplayt azért megvárok előbb 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯