Star Wars Jedi: Fallen Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már most az év játéka! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.13. 20:58:50
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.13. 20:48:08
Next PC upgrade: 2022
"Azok akik ma este az EA Mixer csatornáján keresztül nézik a Star Wars - Jedi: Fallen Order bemutatását azoknak a MixPot ajándéka a Star Wars - Knights of the Old Republic (Classic Xbox-os kiadás) lesz! Magyar idő szerint 20:30"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.13. 11:48:10
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
“Kezdjük a legizgalmasabbal: ezek szerint a főhőst a Gotham-sorozat zseniális „Jokere”, Cameron Monaghan formálja majd meg (az idézőjel csak annak szól, hogy a szériában soha nem nevezik meg a szereplőt, természetesen elsősorban jogi okok miatt). Ebből mintegy magától következik, hogy Monaghan képében férfi főhőst kapunk, méghozzá olyat, akit nem nagyon szabhatunk majd testre – az ő általa megformált figura sztoriját élhetjük majd át. A színész ugyan sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesüléseket, de még tavaly decemberben posztolt magáról egy fotót, amelyen éppen a mimikáját rögzítik, innen pedig nem nehéz összekötni a kettőt – de hát ettől is tűnik hihetőbbnek a pletyka.” IGN
LINK
Ilyen szép lába csak egy nőnek lehet!!! (vagy tévedtem? D)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gondoltam megnyitom neki a topicot, mivel szerintem hozzám hasonlóan nagy reményekkel várjuk, hogy mi lesz ez.
A címen kívűl még semmit nem tudni, de a szombati Star Wars Celebrationon végre lesznek infók 😊