380
Star Wars Jedi: Fallen Order
  • CrashBoostZoom
    A kendo mesterhez hiába fárad be mert az biztos, hogy katana-t soha a büdös életben nem szabad így fordítva megfogva használni. Egyedül a filmekben használják, hogy látványosabb legyen egy jelenet. Ilyet maximum tőröknél használtak nem kardoknál mert ha így tartod máris hátrányban vagy mert az kardod előnyét azaz, hogy messzire elér nem használod ki.

Ja, hogy szerinted voltak nagy szakértők? Megnyugtatlak, hogy nem. Lucas megmondta, hogy a fénykardokkal így meg így kell majd harcolniuk és abból hozzanak ki valamit. Sőt, ha rákeresel akkor valódi szakértők (nem azok akiket odaképzelsz) elmondják, hogy nem is így kellene egy ilyen kialakítású fegyverrel harcolni mint a filmekben. (Többek között ezt a fordított fogást is megemlítik és nyíltan kimondják, hogy ez egy baromság a fentebb már említett okok miatt.)

De kérlek folytasd csak az agymenésed, öröm látni, hogy te adod itt a nagymenőt mikor te vagy az aki az egeret tartja a kezében és fogalma sincs arról, hogy miket ír.
  • lonvard
    Cyber, szerintem te meg nézz meg végre egy Star Wars filmet, de a Force Unleashed karakterének kitalálójával együtt, hogy lássátok meg hogy ez a balfasz sith fordítva tartja a kardot. és az egész kibaszott játékban így futkározik, és ez egyszerűen stílusidegen ebben az univerzumban. Az most hagyján, hogy életemben nem láttam még így tartani kardot, bár elhiszem, hogy valami japó szamurájnak ez a fixa ideája és ez valami ultraszuper stílus, de látványra akkor is egy hülyeség. Az hogy most a kreatív részleg kitalálta, hogy így fog futkosni a sithjük: hadd ne kelljen értékelnem. A Jedi Academyben is volt több stílus, de mindegyik passzolt a Star Wars univerzumban korábban látott stílusokhoz.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.20. 00:58:03
  • cyberjedi
    Ionvard, szerintem menj el kardforgatást tanulni először, mielőtt ekkora hiszti-marhaságokat írsz, hogy "-Nálam azon az apróságon bukott el a játék, hogy a karakterünk hogy tartotta a kardot."
    Vagy sétálj be egy kendo-mesterhez és érdeklődd meg, hogy milyen kardforgatási stílusok vannak.
    Vagy utazz el Kínába a kolostorokba, ahol még tudnak erről a témáról egyet s mást.
    Megnyugtatlak, a LucasArts-nak futotta szakértőre, ahogyan a SW filmeknél is. Semmi sem volt a véletlenre bízva.
    A dumádból az jön le, hogy Te csak az egeret tudod a kezedben tartani, ha harcról van szó.... Anyám, hová süllyedtünk...
  • TomStorm
    Jó lesz ez,ne sírjatok:)
  • lonvard
    Összességében kell majd nézni, szerintem nem fogunk csalódni. Vagy mittudomén. :D
  • lonvard
    Nem azt mondjuk, hogy klón, hanem hogy a harcok egy része az olyasmi lesz, ami azért nem pozitív, mert ez egy Star Wars játék, és valami extrát várunk. Fú a a Force Unleashed! Nálam azon az apróságon bukott el a játék, hogy a karakterünk hogy tartotta a kardot. Megláttam, és azt mondtam, hogy na ne.
  • wedge31
    Már nagyon várom.
  • lwb
    Azért ez szerintem messze nem DS klón. A DS lényege, hogy meghalsz, újrapróbálod, meghalsz, újrapróbálod... aztán egyszer sikerül. Ez szimpla TPS hack&slash akciójáték. Lényegében a jedi academy is ez volt (volt first person nézet is benne, de senki nem használta), a force unleashed is. Inkább engem egyébként a force unleashedre emlékeztet, ha már. A DS-re nem.
  • Árnyvadász
    Hatalmas csalódás. Én nem ezt vártam. Mi ez? Szomorú vagyok.

Egyetlen pozitívuma, hogy szerettem a DS játékokat, a nehézségüket kivéve, itt viszont be lehet ezt lőni, de akkor se egy DS klónt vártam SW környezetben. Ez így számomra jó nagy arculcsapás.
  • lonvard
    Jah, Surge 1-el játszom épp a napokban, szóval a bossharc az ugyanaz ahogy nézem. Ami egy jedis játékba feltétlen kell szerintem, az a látványos fénykard-párbaj. Jedi Academy a maga fapados módján tudta hozni, hogy mikor belefutottam egy sith-be, mindig élmény volt, hogy hú most kardozni fogunk! Csak nyomkodni kellett a gombot kitérés nélkül és ahogy villogtak a pengék az maga nagyon adta. Na most ha ebben a játékban ezt a részét nem basszák el, akkor nem lesz ezzel gond. A bossok elől ugrálunk, a common ellenséget szopatjuk, a kardos ellenséggel meg kardozunk. A sztori biztos nem lesz olyan csutak, mint a Jedi Academyé. Annál egyébként elérték, hogy magasról tegyek a történetre, mert csak az érdekelt, hogy minél több képességem fejlődjön, és váljak félistenné lényegében. Lelkemben egy sith voltam.
  • CrashBoostZoom
    Te vagy a hős padawan aki levág mindenkit az útjában és végén (a döntéseidtől függően) megmented a barátodat a Sötét oldaltól és legyőződ egy régi Sith nagyúr szellemét. Ilyet már ezerszer láttunk csak más köntösben, nem csoda, hogy nehéz visszaemlékezni rá mert ez már akkor is klisés volt és most is az. Szóval, hogy sztoriban előrébb jár az már most kérdéses. :D

Fegyverválasztások? Minek? Úgyis a fénykard volt a nyerő az esetek 90%-ban. A Jedi Academy is vérbeli hack&slash játék volt néhol némi logikai feladvánnyal. Ebben az a két játék nagyon hasonlít, ezért is várom a Fallen Order-t.

Abban viszont egyetértek, hogy a különböző kardok és stílusok jó feature-ök voltak. Ebben is lehetnének hasonlók.
  • jarlaxxe
    Sztoriban? annyit még nem tudni róla, hogy ezt ki lehessen jelenteni. A Jedi Academy sztorijára én már nem emlékszem viszont a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ra igen, az valszeg nekem jobban bejött.
  • MarkBlade
    Nekem ez olyan mint a DS csak SW névvel akarják eladni. A Jedi Academy sztoriban és technikában is előrébb járt. A fegyverválasztások.. hogy lehetett különböző kardokat stílust választani. A hangulat hogy lassan egy tanoncból egy jedi lovag lettél. Nekem ez egy sima butított h&s játéknak tűnik átlagos boss harcokkal.
  • grebber
    Ismét mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order

• CrashBoostZoom
    Sok pénzből is lehet szart csinálni és kevésből is jót. Az nyilvánvalóan látszik, hogy a Respawn nem csak arra játszik, hogy majd a név eladja és játék lényegi része nem is számít.
  • SzirmosSzisza
    Igazából, ha egy játékot el lehet már csak azzal adni, hogy Star Wars, akkor pénzügyileg nem éri meg többet belerakni, EA-t meg más ugye nem nagyon érdekli. (sajnos Disneyt se nagyon)
  • CrashBoostZoom
    Kellenek az ilyen játékok is. Nem lehet minden cím a következő nagyágyú amit mindenki másolni akar utána. Ráadásul amikor eleve úgy indulnak neki, hogy most megcsinálják a tutit nagy pénzekből abból többnyire hatalmas pofára esések lesznek.

A Fallen Order-en játszik, hogy nem akar több lenni mint ami. Minden jól behatárolt és érthető. Ha ettől szerinted kommersz az oké de pusztán ezek miatt nem lesz rossz játék és nem fogja mindenki csak úgy elfeledni.

Engem a közeledő címek közül amiket felsoroltál csak ez a Bloodlines 2 érdekel. A többi hidegen hagy. Lehet köpködni meg mondani, hogy mekkora hülye vagyok emiatt de én már régen túlléptem azon, hogy késztetést érezzek arra, hogy minden top játékkal játsszak ami megjelenik.

Én jól el fogok szórakozni ezzel. A világot nem fogja megváltani de engem le fog kötni egy jó időre.
  • Although
    Semmi extra csak nem kell izgulni az EA logo alatt megjelenő játékok miatt :) Szimpla racionalitás.
  • lonvard
    Igen de az multi lövölde volt, és előre sejtettük, hogy Star Wars témában nem igazán fog működni, hogy nincs történet, csak az a CoD meg Battlefield jellegű tét nélküli rohangálás. Na az az a játéktípus, amit én előre leírok, garantáltan nem játszom vele. Nyilván megvan a rajongótábora ennek is, de sokkal inkább PUBG vagy World of... széria, ha multiban akarok lövöldözni, mint a Cod klónok.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.09. 10:55:19
  • Daermon
    Nekem idén SWJ:FO szintén, CoD MW szintén (elsősorban single miatt), RDR2 pedig decemberben majd Steamen, elöbb úgy sincs rá időm. Főleg úgy, hogy itt a Destiny 2 is ezerrel, meg leparkolt F1 2019 karrier :)
  • lonvard
    Jaj te kis csalódott lélek. :) Érdekes fejlődési lehetőségeket és játékelemeket és történetet bemutató, megfelelő grafikájú, történetközpontú single player játékot előre így nem írunk le. Ezt messze túltoltad. Ha olyan okos vagy, akkor ez az a játék, amit nem írsz le előre. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.09. 10:40:37
  • hawkie22
    Azért jó, hogy trailerek meg beharangozók alapján már le is írod a játékot. :) Egyébként abban igazad van, hogy az évvége igencsak erös lesz játékfelhozatal szempontjából. Nálam ami már bent csücsül az accountjaimon, CoD MW, Breakpoint, Planet Zoo, SW Fallen Order, az RDR2-t még nem vettem meg, de instant buy lesz, jövö évben meg a Marvel és Cyberpunk biztos vétel nálam. Nem fogok unatkozni, még jó, hogy melóban tudok játszani, otthon család miatt nem sok lehetöségem van. :)
  • Although
    Az egy steampunk ami nem sw itt elég a név meg egy egyszerű sztori. EA égisz alatt. Ez eddig erősen közepes játéknak tűnik de jó zúzda lesz. Az alapötlet jó. Eddig eljutnak, utána abból lesz egy kommersz termék. Eddig így volt. Erre se adok többet, biztos nem veszem meg. Mondjuk egy ideje egyetlen forintot sem költök ezekre. Lesz annyi jó játék kb novembertől, jövő év végégig. Csak győzzem. Pár hónap és el is felejtem volt ilyen. Jön a Red Dead 2, az obdsidian új játéka ha lesz steamen. Bannerlord, Cyberpunk, Vampire Bloodlines 2 stb. felsorolni is nehéz. Akkor talán még az új Marwell is ütősebb lesz mint ez. Szóval. Kihagyjuk. Annyi de annyi csalódás minek fokozni.
  • jarlaxxe
    Erre szokták mondani, nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja...
  • BryceHUN
    Elírás volt: 16 GB az ajánlott.
  • grebber
    Nem olyan biztos az.. Ghost Recon is 16GB ram alatt halott ügy hiába van jó VGA-d a ram miatt olyanokat akad, hogy öröm nézni. De én DDR5 előtt már egy kb ramot se veszek az is biztos.
  • JonasSandor
    Ez a 32 giga ram kamu az egész.
  • wedge31
    Megjött a gépigény:

MINIMUM REQUIREMENTS

Processor (AMD): FX-6100 or Equivalent
    Processor (Intel): i3-3220 or Equivalent
    Memory: 8 GB
    Graphics card (AMD): Radeon HD 7750 or Equivalent
    Graphics card (NVIDIA): GeForce GTX 650 or Equivalent
    DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
    Hard-drive space: 55 GB

RECOMMENDED REQUIREMENTS

Processor (AMD): Ryzen 7 1700 or Equivalent
    Processor (Intel): i7-6700K or Equivalent
    Memory: 32 GB
    Graphics card (AMD): RX Vega 56 or Equivalent
    Graphics card (NVIDIA): GTX 1070 or Equivalent
    DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
    Hard-drive space: 55 GB
  • Árnyvadász
    Libabőr megvolt. Szóval rendben van. :)
  • Daermon
    Kiváncsi leszek, várom :)
  • TBTPumpa
    Új videó:
  • wedge31
  • StoneCold7
    Engem ez még nem győzött meg. Főleg, hogy az oldalak között sem lehet választani.
    Volt kettő FU ami szerintem rohadtul jó volt, de azóta lassacskán eltelik egy évtized, és amennyit ebből mutattak valahogy nem tudom elhinni, hogy nagyon több lesz ez a játék azoknál.
    Eléggé eltudom hinni, hogy 2019 be ez is csak egy faék egyszerű sw játék lesz, mint ami 10 éve volt az FU.
    De legalább single és a battlefrontok után ez is kész megváltás lesz.

Valahogy nyomokban sem látom azt, hogy bármiféle igényesség követné akár az sw szériát, 20 millió lehetőség, nagyon tág univerzum, de még talán fele annyi kreativitás és játékelem sem lesz benne, mint egy pl dishonored be, vagy tudom is én... Csak a faék egyszerűség.

Nekem ez a 10-15 perc gameplay ezt jelentette, de persze ettől függetlenül még akármi is lehet. Csak hát ea.
    Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2019.06.10. 11:17:51
  • wedge31
    E3 2019: Részletek az SW Jedi: Fallen Orderről
  • SzirmosSzisza
    Ez sajnos eléggé unalmasan néz ki, remélem csiszolnak rajta és tényleg jó lesz a gameplay, mert ez egyelőre csak azért emlkedik ki, mert Star Wars ...
  • Master91
    10:25-nél :D
  • AnuluWork #64
    No igen! Pedig lehetne itt véres játékot készíteni.

OFF:

ON
  • CrashBoostZoom
    A trailer-ek nem sosem hiszünk el semmit vagy vonunk le következtetéseket belőle. Ez ma már alap dolog.

Én pontosan azt láttam amire a számítottam. Azt viszont sajnálom, hogy nem voltak félbevágott ellenfelek. Sajnosa fénykardokat is elérte a korhatár besorolás. Nyilván nem tesznek egy "E" besorolású játékba repkedő végtagokat.
  • Although
    Trailer alapján rengeteg potenciál lett volna ebben. Benne van a lehetőség a rejtőzködés képességének, minimális feltűnést keltve old meg a feladataidat. Akkor indikátorral is ami mutatja mennyire észlelnek. Lett volna lehetőség több módon való feladat megoldásnak. Küldetéseknél. Ehelyett éles kontraszt van trailer és amikor kicsit sem feltűnően aprítod a szerencsétleneket akik a kardodba szaladnak persze. Leszámítva a főgonoszt meg a segédeit mert ők roppant veszélyesek lesznek. Hiába az EA az a nagybetűs hollywood. :)
  • wedge31
    Jó lesz ez, kivéve a grafika mert az helyenként elég gagyi de ez még javulhat a megjelenésig.