380
-
lonvard #340 oké, így lett most egy kis önbizalmam, megyek vissza ütni a tagot :) -
#339 Igen, parry a legjobb módszer a stamina leszedésére. -
#338 Én addig ütöttem amíg le nem ment a staminája, akkor meg ütöttötem tovább. Elvileg ha rendesen parryzol (nem csak lenyomva tartod a védekezést, hanem pont akkor amikor támad) akkor is megy le a staminája. -
lonvard #337 Igen de csak akkor hatékony bármi, ha levertük a stamináját. Az meg a párbaj második felében elég nehéz, mer szimpla támadást azt kegyetlen megtorolja. Tudni kell azokat a pontokat, amikor meg lehet ütni. Ezt meg nehéz kitesztelni. Pl. az elején amikor a két kardot széttárja ugrás előtt, akkor lehet egyet beleverni. A második felében ugyanennél nem lehet, plusz pirosba vált és ugrik egy nagyot, és olyat lekever, hogy 1 életcsomag az ugrik. -
caps lock #336 Tartsd nyomva a védekezés gombot mikor támad, akkor nem tud megsebezni, mikor piros lesz akkor meg ugorj félre. Ismételgesd. Egyébként a legjobb taktika ha folyamatosan támadod, ne hagyj neki időt hogy szemétkedjen, de te megteheted, van egy csomó jó skill, használd őket. -
#335 A háritást, mindig maradj kartávolságban mert akkor többnyire csak sima kombókat tol amiket le tudsz parryvel védeni. -
#334 Maradj a közel hozzá és akkor nem tud megörülni.
Mellesleg szerintem ö a legnehezebb boss nem a kiscsaj a végén. -
lonvard #333 Hm, ez nem jutott eszembe, pedig pedig...! :D -
lonvard #332 Mit értesz parry alatt? -
Árnyvadász #331 Malicos ellen ti mit csináltatok?
Lejjebb vettem a nehézséget. :)
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.12.06. 12:03:02 -
#330 Parry a legjobb ellene meg a force pushtól is lefekszik ha jól idözited. -
lonvard #329 Malicos ellen ti mit csináltatok?
A fejlettségem most úgy néz ki, hogy két képesség nincs még meg, a max életerő, meg a robot "manapótlása", tehát szinte kész vagyok, gyógycsomagból van 5. Na most mindez arra elég, hogy Malicost 50%-ra leverjem. Onnantól úgy bevadul, hogy támadni képtelen vagyok, a védekezésemet meg felmorzsolja. Aranyos egyébként, hogy mire idáig eljutok, már nincs gyógycsomagom, és pirosban van az életerő. Ekkor megjelenik a boszi, és segít egy lófasznyit. Én meg még el is hiszem, hogy na most felkarol a játék. Következő pillanatban végem. :D -
Hunor1 #328 köszi a tanácsokat! a kontroller átállításról valakinek használható tippje? / 321. hsz/ -
lonvard #327 Ja akkor jó. Gondoltak rám. :) -
caps lock #326 Lehet megbánod még ezt a kívánságod, annyit elárulhatok spoiler nélkül hogy a vége tömény akció. Nem fog a hüvelyében pihenni a kardod. -
lonvard #325 Cián lett a színem. Az a majdnem hófehér. Kurvajól néz ki duplapengével, árnyékosabb helyen. Outlaw outfitben futkározom, bőrmellénnyel, szóval a poncsót levetettem, mer meguntam. Brutális lett a kis Cal, még nem járok a végén, de amilyen mutatványokra képes, és amilyen bénuska volt a legelején, beszarok rajta. Szerintem az hiányzik egy ilyen játékból, hogy a végén, mikor a legfejlettebb a jedi, akkor legyen valami jutalom DLC vagy nem tudom, szóval amiben jön az ellenség nagy számban, és kihasználva képességeinket halomra vágjuk őket. Sztori nem is nagyon kell hozzá, én imádnék valami nagy csatát a birodalommal, amiben jönnek a süket klónok, és gyilkolhatom őket.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.02. 11:22:57 -
lonvard #324 Az elején minden átlagostól nagyobb, pláne boss jellegű ellenség az szopatósan nehéz vagy akár lehetetlen kihívás lesz. Ha úgy érzed, hogy lehetetlen kategória, akkor kikerülöd. A fő szálhoz nem pakol olyan ellenséget az utadba, akit nem tudnál legyőzni. Vissza kell majd menni a bolygóra később, mert most még nincsenek meg a képességeid a továbbhaladáshoz, tehát ezek a szörnyek szépen megvárnak, és elég akkor foglalkozni velük. Illetve akkor kell majd foglalkozni velük. Most csak úgy ott vannak, hogy szivassanak, ha bekóstolod őket. :) Ha olyan szitu adódik, hogy az utadban van, akkor elszaladsz mellette. Át lehet rohanni a pályákon harc nélkül is.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.02. 08:36:14 -
Daermon #323 De lehet.
Viszont, ha nem megy, ne add fel, hanem akkor majd menj vissza később. -
Hunor1 #322 hali, a másik hogy menet közben nem lehetne visszaváltani a könnyű fokozatra? mert ezt az oggdobogdó bosst nem tudom még legyőzni :(( -
Hunor1 #321 hali, csak most kezdtem játszani vele. első bolygón vagyok. szerencsére találtam+í healt is már. van egy kontrollerem de elég régi, Saitek. sajnos ezt nem tudom beállítani , billekkel vagyok és így macerás vinni nagyon. nem lehet valahol beállítani hogy elfogadja a kontrollerem? köszi
-
Dzsí Pí #320 Sziasztok, van vmi mod vagy lehetőség arra, hogy jobban átszabhassam az irányítást? bal kezesként igen zavaró, hogy nem használhatom a nyilakat... -
lonvard #319 Hát gyerekek, kurvajó ez a játék. Jedi Academy-s idők jutnak eszembe. Nehezen indul, 30 perc után majdnem abbahagytam. Az értékei később jönnek elő, mikor kezdenek kifejlődni a képességek, és egyszer csak beindul az egész. Plusz meg kell tanulni vívni. Én a karddal védekezést sokáig alig használtam, elugráltam minden elől, de ez itt nem jó, mert abból a kardos ellenséget nem lehet megütni. Karddal kell védeni mindent, ami nem vörös támadás, és vagy lefárasztja magát az ellen, és üthetővé válik, vagy egy pillanatnyi támadási szünetnél lehet ellentámadni, és abból sebezni. Amíg ezt nem érti meg valaki, addig szerintem nyögvenyelős lesz neki az egész, a harcokon csak túl akar majd esni, miközben lehet ezt élvezettel is csinálni. Most már alig várom, hogy valami kardos-robotos bagázs az orrom elé kerüljön. -
lonvard #318 Igen, de érezzük, hogy az összes jedi kiirtása picit sántít, mer ha valakiket nem lehet egyszerű kiirtani, akkor azok a jedik. Rohamosztagosokkal legyilkolják őket. Újra kell írni a történelmet, mer kicsit megszaladt a ceruza. Szarabb mint a Trónok harca utolsó évada! :D -
#317 Az alapján, hogy Palpi kiírtotta majdnem az összes Jedit, az Új Köztársaságon meg így is felülkerekedett az Első Rend aminek a magvait Ő hintette el annyira nem járt rosszul, nem feltétlen kell sok embernek lenni, a klón háború alatt is ott volt a rengeteg Jedi a klónok élén aztán mégse nagyon tudták megnyerni. -
lonvard #316 Tehát akkor ennyi erővel lehetne több sith is. Ez egy hülyeség, Darth Bane mafla volt, ezt most már ki kell mondani. Jediből lehetne 5000, sithből meg mindig csak kettő. Ráadásul nem tudom hogyan oldják meg az utódlást. Ki kell várni, amíg az idősebb megpusztul. Pl. ha a sith Yoda fajtájú, akkor a tanítvány sose lesz mester. :D -
#315 Régen folyamatosan belharcok voltak szóval Darth Bane meghozta a szabályt, hogy mindig csak 2 Sith lehet, a mester és tanítvány (bár így meg a mester fél mindig, hogy a tanítvány mikor taszítja le...), azóta ez nagyjából így is van (Dooku-t cserélte Anakin, Vadert cserélte volna Luke, illetve 1-2 helyen rezgett a léc, pl Dookunak ott volt Ventress, bár Ő nem feltétlen volt tanítvány vagy Maul is próbálkozott de Őt (és a tanítványát) Palpi eléggé elpicsázta). -
lonvard #314 Joh, ne kerülgessük a forró kását. Cigány. :D
Egyébként most merült fel először bennem a kérdés. A film sztorijában oké, hogy nincsenek jedik. De mért nincsenek sithek? Tehát most a császár meg Vader nem törekedtek a sötét rend kiépítésére? -
#313 En meg videok alapjan indiainak gondoltam :D -
lonvard #312 Brazil szépség, ahogy nézem. De mit keresnek a Star Warsban brazilok? -
mpleco #311 Próbáltam. Elmentem egy másik bolygóra és megcsináltam egy bonusz feladatot. Aztán vissza és ugyanaz a probléma. Megnéztem a youtube-os végigjátszást. Ott az űrhajóból a másik oldalra jutott ki. Mintha nálam maga az űrhajó állna fordítva. (igazad van csak egyik oldalán lehet kiszállni) Így nem tudom folytatni a játékot :-( -
Daermon #310 Emos szerelem? :D -
lonvard #309 Uh, szerelmes lettem. (többet nem árulhatok el, mer spoiler) -
Nomad90Hun #308 Rossz oldalán? Ember annak csak az egyik oldalán van ajtó, másik ki se nyílhat mert bazivastag fal van ott.
Am tippre próbáld meg, hogy elmész a bolygóról és visszamész, hátha csak meghülyült a game.
@MrStokes
Igen, sőt van ahova 2x is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.29. 11:54:07 -
mpleco #307 Sziasztok!
Egy olyan hibával találkoztam, hogy a Kashyyyk ra visszaérkezve az űrhajó rossz oldalán nyílik ki az ajtó és nem lehet bejutni a pályára. Csak egy kis területen tudok mozogni. Tudtok ajánlani valami megoldást?
Előre is köszi! -
#306 Nekem eddig ugy tunik, hogy kb. mindenhova legalabb meg 1x vissza kell menni. -
Nomad90Hun #305 A vörös bolygó az a Dathomir, oda majd még vissza kell menned amúgy, de ott azért nem tudtál átugrani, mert oda kell a dupla ugrás. -
lonvard #304 Jól van, hagyom a fenébe ezt a bolygót, visszamegyek a Zeffora. Meg a vörös bolygó is félbe maradt, nem tudtam átugrani a párkányon. -
#303 vagy force push :) -
Árnyvadász #302 Én 7 darabot találtam meg a játék végéig. Időnként még ezt is el tudtam használni, ha olyan volt az ellenfél/ellenfelek vagy csak messze volt a meditációs pont. Sejtettem, hogy több van, hiszen a Zeffo bolygón sok láda kimaradt, de majd a 100% megcsinálása közben megtalálom őket is. -
#301 Tessék elmenni felkutatni a sárga ládákat, amiből bővíthető a "gyógyital", én eddig 6-ot kapartam össze.