Star Wars Jedi: Fallen Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A fejlettségem most úgy néz ki, hogy két képesség nincs még meg, a max életerő, meg a robot "manapótlása", tehát szinte kész vagyok, gyógycsomagból van 5. Na most mindez arra elég, hogy Malicost 50%-ra leverjem. Onnantól úgy bevadul, hogy támadni képtelen vagyok, a védekezésemet meg felmorzsolja. Aranyos egyébként, hogy mire idáig eljutok, már nincs gyógycsomagom, és pirosban van az életerő. Ekkor megjelenik a boszi, és segít egy lófasznyit. Én meg még el is hiszem, hogy na most felkarol a játék. Következő pillanatban végem. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.02. 11:22:57
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.02. 08:36:14
Viszont, ha nem megy, ne add fel, hanem akkor majd menj vissza később.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként most merült fel először bennem a kérdés. A film sztorijában oké, hogy nincsenek jedik. De mért nincsenek sithek? Tehát most a császár meg Vader nem törekedtek a sötét rend kiépítésére?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Am tippre próbáld meg, hogy elmész a bolygóról és visszamész, hátha csak meghülyült a game.
@MrStokes
Igen, sőt van ahova 2x is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.29. 11:54:07
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Egy olyan hibával találkoztam, hogy a Kashyyyk ra visszaérkezve az űrhajó rossz oldalán nyílik ki az ajtó és nem lehet bejutni a pályára. Csak egy kis területen tudok mozogni. Tudtok ajánlani valami megoldást?
Előre is köszi!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Másik, ha van rakétás ellenfél nyugodtan várd meg amig lő, gyors force slow az ellenre akivel éppen küzdesz, majd hátraugrás vagy oldalra ugrás, lényeg téged ne kapjon el a rakéta. Nekem ez a purge trooperek ellen spec marhára bejött.
"Nulla tenaci invia est via"
Mondjuk esetleg az, amit a kezdo bolygon a neves bekanal tudsz felszedni? Szep szines! 😄
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2019.11.26. 19:53:50
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A nagybetüs sw hangulat meg a sekiros harcrendszer csillagos ötös nálam.
Érdekes modon az ugrálást is megszoktam a végére.
Ami viszont teljesen felesleges volt azok a kozmetikai tárgyak semmi pluszt nem adtak a játékhoz.
Remélem lesz folytatás mert a steam meg mindenféle user score szerint volna rá igény, hogy ezen a vonalon menjenek tovább.
Amit én moddolnék, az a Henry arca a Kingdom Come-ból. 😊