357
Star Wars Jedi: Fallen Order
 • Hogthar
  #357
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Az a baj Trillánál, hogy van egy támadása ami ellen ha nem ugrasz el leviszi az összes életed. Elkapja a torkod odacsap a földhöz és azt hiszem még beléd is rúg.
  De érdemes kipróbálni amit írtam, furcsállom, hogy benne hagytak egy ekkora lehetőséget.
  Mielőtt rájöttem volt pár elhalálozásom, meg is lepődtem, hogy ezt benn hagyták.
 • caps lock
  #356
  Főboss ellen csak két életkapszulát használtam el, de összességében nekem nehezebb volt mint Malicos. Ő meglett tizedszerre, Trilla közel ötvenedik kísérletre. Én nemigazán használtam erő skilleket se parryt, csak a hagyományos támadás/védekezés/félreugrás kombókat ismételgettem.
 • Hogthar
  #355
  Nekem van gamepadom, de felváltva használtam az egér-bill kombót. Általánosságban a gamepaddal játszottam, de ha elakadtam, vagy főellenség ellen játszottam akkor vissza billentyűzetre és egérre. Hiába ajánlja a játék egy jól beállítottat egér bill kombó sokkal pontosabb.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Korábbi témára. 2 szer játszottam ki eddig a játékot, 2.szorra legnehezebb fokozaton. A legnehezebb ellenfél Malicos volt.
  legnehezebb fokozaton alap felállásban egykezes karddal kell indulni mert többet sebez.
  Malicos ellen 10 szer mentem neki mire kiismertem a legtöbb támadását. Miután lemegy felére az élete csinálja a sorozatos támadásait. ott mindenképpen el kell kapnod parryvel hogy megtántorodjon, akkor nem lesz rajta erő védelem és rátudsz lökni ilyenkor lehet csapkodni.

  Fontos megjegyezni, hogy az életkapszulákat össze kell gyűjtögetni kivétel nélkül. Nekem itt már 10 volt.[/spoiler]

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A főellenségnek is neki mentem párszor mire rájöttem, hogy van egy hatalmas gyengéje, el se hittem hogy ilyen könnyű megölni.
  Nincs rajta erő védelem, ha rálöksz megtántorodik és kiesik a ritmusból.
  Akkor elkezded kaszabolni, ekkor megint belekezdene valamibe de megint rálöksz.
  mikor elfogyna az erőd, jön a droid és a kard dobálós rész. ha jól parryzel visszatöltődik az erőd. Ha rosszul, használsz gyógyítást és feltöltődik az erőd.

  Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.01.27. 14:23:31
 • xblades
  #354
  Vagy kódot amit ott tudsz aktiválni. Eddig minden játékom így vettem gond nélkül persze biztos helyről.
 • Nomad90Hun
  #353
  Erre csak azt a szabályt említeném meg, hogy ami dedikáltan 1 launcherhez van pl. origin kötelező hozzá azt NEM SZABAD máshol venni mert iylenekbe fogsz belefutni.

  Mielőtt jönnél, hogy ne oktassalak ki, megkérdezném, hogy hiába vetted steamen amúgy is kell neki az origin fiók, akkor nem lett volna egyszerübb rögtön originen megvenni, és nem steamen keresztül? Mellesleg ez a store-ban ki is van írva, hogy kell neki az origin amúgy is.
 • xido
  #352
  Ejj de ritkán van ki az idegem annyira,hogy megoldást is alig találok rá...ezért "szuper" dolog egy játékhoz 500 kliens egyszerre,hogy aztán az egyik ne végezze a dolgát rendesen.....
  Jött ez az update..steam gondoltam csinálja ahogy szokás...tévedtem..semmi letöltés..akkor play..origin nyílik,hogy mielőtt játszanál..kell az update..akkor oké..csináld..és baszik csinálni..nehezen eljutottam addig,hogy előtölti a 437 megát.aztán áll mint a birka,hogy akkor engedélyezzem..de ablak sehol..amúgy meg a letöltési mappa nem létezik...meg ilyenek..szóval kicsit felbasz :)
 • lonvard
  #351
  Harcban nagyon fontos az a gomb, azért van a space-en. Én az ugrást a 4 gombos egér egyik oldalgombjára tettem. Nem ideális, mer arra is szükség van az ugrabugránál, meg akár harcban is, de megszoktam.
 • Hunor1
  #350
  hopp, na ezt kipróbálom, csak az a gáz hogy most az az ugrás. az pedig szintén sokat használatos . a caps lockra tettem a gurulást, csak azt a kisujjammal tudom és nem ideális.
 • SzirmosSzisza
  #349
  Én átraktam másik gombra, alapból használhatatlan helyre rakták.
 • lonvard
  #348
  Jaj má', én is billentyűvel csinálom. Én vagyok az, aki akkor se venne kontrollert bármihez, ha ütnék. :) Irányítás szokható, nálam a space a kitérés, nincsenek irányítási problémáim. Malicos ellen ami kell, az néhány skillkombo, meg minél több gyógycsomag. Legszívesebben full kész karakterrel mentem volna neki.
 • Kandurex
  #347
  Vegyél kontrollert. Többnyire az való a játékokra.
 • Hunor1
  #346
  szerintem én addig el sem viszem, vagy legfeljebb story módban. én ugyan is billel játszom és nagyon nehézkes így a gurulásokat megcsinálni:(((( csak ezért a játékért nem fogok kontrollert venni ( amim van azt meg nem fogadja el a játék)
 • caps lock
  #345
  Gratulálok, és sok sikert Trillához.
 • lonvard
  #344
  Na legyőztem. Knight fokozaton.

  Tanácsaim a küzdelemhez:

  1 nem kell lockolni, akkor könnyebb a védekezés, messzebbre ugrunk
  2 az energiáját én úgy szedtem le, hogy egykezessel indítottam, ráfutottam, futva rácsaptam, majd folyamatosan nyomva a támadás gombot leadtam egy olyan sorozatot, amivel dupla pengére váltott (ehhez skill kell). Még egy-két csapás, és nullán az energiája. Ezek után a dupla kardra váltva csaptam rá egy nagyot. Mindez a végjátékban nem igazán működik, mer megőrül a tag, olyan gyors, hogy csak elugrálni lehet
  3. a saját szikláival nyírtam ki végül. Amikor felemeli azt a sok sziklát, és az legmagasabban van, akkor push, és ráomlanak. Kicsit sebez, de a végefelé egy-két szerencsés támadáson kívül nálam ennyi maradt.
 • lonvard
  #343
  A végéhez már szerencse kell szerintem, mert úgy pörög a Malicos, hogy pillanatonként kell elugrálni. Egyébként követtem Árnyvadász taktikáját, Jedi Masterről lementem Knightra. Ugyanúgy szarrá ver. De itt rohadjak meg, ha story modban fogok nekilátni! Na jó ezt visszavonom. Még sor kerülhet rá. :D
 • caps lock
  #342
  Ha nem megy, aludj rá egyet. Miközben harcolsz vele az agyad folyamatosan tanul, idővel látod és érzed már minden mozdulatát, hogy mikor mit kell tenni, ösztönösen megy majd gondolkodás nélkül. De hagyni kell hogy leülepedjenek a tapasztalatok és pár óra pihenés után újra megpróbálni. Rengeteg ilyenem volt már a souls játékokban, egyszerűen nem ment akárhogy próbáltam, aztán másnap elsőre levertem.
 • lonvard
  #341
  Van egy olyan pro tipp, hogy nem kell fókuszálni közelharcban, és akkor szabadabban mozog az ember, messzebbre tud elgurulni. Így 5 gyógykapszulával eljutottam az 50%-ig többször. Hogy aztán utána agyonverjen. :)
 • lonvard
  #340
  oké, így lett most egy kis önbizalmam, megyek vissza ütni a tagot :)
 • jarlaxxe
  #339
  Igen, parry a legjobb módszer a stamina leszedésére.
 • SzirmosSzisza
  #338
  Én addig ütöttem amíg le nem ment a staminája, akkor meg ütöttötem tovább. Elvileg ha rendesen parryzol (nem csak lenyomva tartod a védekezést, hanem pont akkor amikor támad) akkor is megy le a staminája.
 • lonvard
  #337
  Igen de csak akkor hatékony bármi, ha levertük a stamináját. Az meg a párbaj második felében elég nehéz, mer szimpla támadást azt kegyetlen megtorolja. Tudni kell azokat a pontokat, amikor meg lehet ütni. Ezt meg nehéz kitesztelni. Pl. az elején amikor a két kardot széttárja ugrás előtt, akkor lehet egyet beleverni. A második felében ugyanennél nem lehet, plusz pirosba vált és ugrik egy nagyot, és olyat lekever, hogy 1 életcsomag az ugrik.
 • caps lock
  #336
  Tartsd nyomva a védekezés gombot mikor támad, akkor nem tud megsebezni, mikor piros lesz akkor meg ugorj félre. Ismételgesd. Egyébként a legjobb taktika ha folyamatosan támadod, ne hagyj neki időt hogy szemétkedjen, de te megteheted, van egy csomó jó skill, használd őket.
 • wedge31
  #335
  A háritást, mindig maradj kartávolságban mert akkor többnyire csak sima kombókat tol amiket le tudsz parryvel védeni.
 • jarlaxxe
  #334
  Maradj a közel hozzá és akkor nem tud megörülni.
  Mellesleg szerintem ö a legnehezebb boss nem a kiscsaj a végén.
 • lonvard
  #333
  Hm, ez nem jutott eszembe, pedig pedig...! :D
 • lonvard
  #332
  Mit értesz parry alatt?
 • Árnyvadász
  #331
  Malicos ellen ti mit csináltatok?

  Lejjebb vettem a nehézséget. :)
  Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.12.06. 12:03:02
 • wedge31
  #330
  Parry a legjobb ellene meg a force pushtól is lefekszik ha jól idözited.
 • lonvard
  #329
  Malicos ellen ti mit csináltatok?

  A fejlettségem most úgy néz ki, hogy két képesség nincs még meg, a max életerő, meg a robot "manapótlása", tehát szinte kész vagyok, gyógycsomagból van 5. Na most mindez arra elég, hogy Malicost 50%-ra leverjem. Onnantól úgy bevadul, hogy támadni képtelen vagyok, a védekezésemet meg felmorzsolja. Aranyos egyébként, hogy mire idáig eljutok, már nincs gyógycsomagom, és pirosban van az életerő. Ekkor megjelenik a boszi, és segít egy lófasznyit. Én meg még el is hiszem, hogy na most felkarol a játék. Következő pillanatban végem. :D
 • Hunor1
  #328
  köszi a tanácsokat! a kontroller átállításról valakinek használható tippje? / 321. hsz/
 • lonvard
  #327
  Ja akkor jó. Gondoltak rám. :)
 • caps lock
  #326
  Lehet megbánod még ezt a kívánságod, annyit elárulhatok spoiler nélkül hogy a vége tömény akció. Nem fog a hüvelyében pihenni a kardod.
 • lonvard
  #325
  Cián lett a színem. Az a majdnem hófehér. Kurvajól néz ki duplapengével, árnyékosabb helyen. Outlaw outfitben futkározom, bőrmellénnyel, szóval a poncsót levetettem, mer meguntam. Brutális lett a kis Cal, még nem járok a végén, de amilyen mutatványokra képes, és amilyen bénuska volt a legelején, beszarok rajta. Szerintem az hiányzik egy ilyen játékból, hogy a végén, mikor a legfejlettebb a jedi, akkor legyen valami jutalom DLC vagy nem tudom, szóval amiben jön az ellenség nagy számban, és kihasználva képességeinket halomra vágjuk őket. Sztori nem is nagyon kell hozzá, én imádnék valami nagy csatát a birodalommal, amiben jönnek a süket klónok, és gyilkolhatom őket.
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.02. 11:22:57
 • lonvard
  #324
  Az elején minden átlagostól nagyobb, pláne boss jellegű ellenség az szopatósan nehéz vagy akár lehetetlen kihívás lesz. Ha úgy érzed, hogy lehetetlen kategória, akkor kikerülöd. A fő szálhoz nem pakol olyan ellenséget az utadba, akit nem tudnál legyőzni. Vissza kell majd menni a bolygóra később, mert most még nincsenek meg a képességeid a továbbhaladáshoz, tehát ezek a szörnyek szépen megvárnak, és elég akkor foglalkozni velük. Illetve akkor kell majd foglalkozni velük. Most csak úgy ott vannak, hogy szivassanak, ha bekóstolod őket. :) Ha olyan szitu adódik, hogy az utadban van, akkor elszaladsz mellette. Át lehet rohanni a pályákon harc nélkül is.
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.02. 08:36:14
 • Daermon
  #323
  De lehet.
  Viszont, ha nem megy, ne add fel, hanem akkor majd menj vissza később.
 • Hunor1
  #322
  hali, a másik hogy menet közben nem lehetne visszaváltani a könnyű fokozatra? mert ezt az oggdobogdó bosst nem tudom még legyőzni :((
 • Hunor1
  #321
  hali, csak most kezdtem játszani vele. első bolygón vagyok. szerencsére találtam+í healt is már. van egy kontrollerem de elég régi, Saitek. sajnos ezt nem tudom beállítani , billekkel vagyok és így macerás vinni nagyon. nem lehet valahol beállítani hogy elfogadja a kontrollerem? köszi
 • Dzsí Pí
  #320
  Sziasztok, van vmi mod vagy lehetőség arra, hogy jobban átszabhassam az irányítást? bal kezesként igen zavaró, hogy nem használhatom a nyilakat...
 • lonvard
  #319
  Hát gyerekek, kurvajó ez a játék. Jedi Academy-s idők jutnak eszembe. Nehezen indul, 30 perc után majdnem abbahagytam. Az értékei később jönnek elő, mikor kezdenek kifejlődni a képességek, és egyszer csak beindul az egész. Plusz meg kell tanulni vívni. Én a karddal védekezést sokáig alig használtam, elugráltam minden elől, de ez itt nem jó, mert abból a kardos ellenséget nem lehet megütni. Karddal kell védeni mindent, ami nem vörös támadás, és vagy lefárasztja magát az ellen, és üthetővé válik, vagy egy pillanatnyi támadási szünetnél lehet ellentámadni, és abból sebezni. Amíg ezt nem érti meg valaki, addig szerintem nyögvenyelős lesz neki az egész, a harcokon csak túl akar majd esni, miközben lehet ezt élvezettel is csinálni. Most már alig várom, hogy valami kardos-robotos bagázs az orrom elé kerüljön.
 • lonvard
  #318
  Igen, de érezzük, hogy az összes jedi kiirtása picit sántít, mer ha valakiket nem lehet egyszerű kiirtani, akkor azok a jedik. Rohamosztagosokkal legyilkolják őket. Újra kell írni a történelmet, mer kicsit megszaladt a ceruza. Szarabb mint a Trónok harca utolsó évada! :D