380
Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Terawatt
    #380
    Gondolom a sztori azt fogja vinni, hogy kergetnek minket az inkvizitorok.
  • Alanw
    #379
    https://www.allkeyshop.com/blog/buy-star-wars-jedi-fallen-order-cd-key-compare-prices/
  • AnuluWork #378
    Túlélős lesz? Mert az ötletnek nem lenne rossz.
  • Inquisitor
    #377
  • caps lock
    #376
    Nagyon király ez a Kylo Ren mod:

  • robicarlos6
    #375
    Na vége is lett. Most derítem fel a bolygókat teljesen. Kellemes game volt. Remélem lesz folytatása
    Amint emberi ára lesz pc-n megveszem és végigtolom majd ott is
  • robicarlos6
    #374
    Game Pass Ultimate-ben elkezdtem és már a legutolsó bossnál vagyok.. Sokan írták hogy nehéz. Egyedül ez az ellenfél az ami igen a többi könnyű volt. Még nem igen jöttem rá hogy is kell leverni eddigi maxon 1/4-et életét tudtam leverni..de már vagy 30 x nekiestem..most szerintem jópár napig nem veszem elő mert felkurta az agyam.
  • toza #373
    szerintem is egy fos. foleg a fa tetejen random workstation csak mert eppen kell vmi uj szart hasznalnod szerintuk...

    meg viz alatt is beszel ladaknal lol.robot ladaba ugrik rangassa animacio de valladon van viz alatt.. pfff..

    3 oras csuszasok sarban jegen ..valoszinutlen map dizajn. csak azert oda rakott szarok
    mert azt akarjak hogy erre meg arra menjel...

    telejesen linearis a "nyitott" vilaguk. es semmi sem valosagos szeru elrendezesben...

    akik ott acsorognak truperek meg lenyek 10 meterre egymastol
    sokszor nem realisztikus es erthetetlen h minek es hogyan kerultek oda...

    harc rendszer is fos es keves... nehany cutscene akkora fassag h azta..

    egyebkent "szorakoztato" vegig tolni epp ezen elbaszasok miatt.


  • McFrost
    #372
    ÁÁÁ, köszi!
    Már mindent állítottam :D
    Most vagyok másodszor Zeffon és ott vannak ládák a víz alatt, de nem értettem mi van.
  • Seth
    #371
    Felszerelés kell hozzá. Majd Kashyyk-on kapod meg, de asszem majd csak a 2. látogatáskor. Nem lehet elhagyni
  • McFrost
    #370
    Segítsetek: bill+egérrel nem tudok lemerülni a víz alá, van valami extra trükkje?
  • wedge31
    #369

  • lonvard
    #368
    Most képzeljük el a Cyberpunk 2077-et Star Wars köntösben, mondjuk a Corcusanton. El tudjátok képzelni micsoda mega giga elbaszott világlegjobb játéka kerekedne belőle? Végre kapnánk egy részleteiben kidolgozott Star Wars univerzumot. Ha még csapnának hozzá 1-2 bolygót, akkor meg aztán hát el sem tudom képzelni. Felrobbanna a gamervilág. Lassan el kellene jutni odáig, hogy ezt meg kell csinálni. Legkésőbb a Cyberpunk sikere után.
  • lwb
    #367
    KOTOR-nak én is jobban örültem volna, vagy SW witcher 3-nak, de a bejelentéstől kezdve világos volt, hogy ez egy akciójáték lesz, semmi több. Respawn RPG-t tudtommal még nem csinált amúgy sem.
  • lonvard
    #366
    A trailerek alapján valamiféle Kotor-t várt a közönség, szerintem. Főleg az első trailer megtévesztő, amiben arra izgult fel mindenki, hogy játszhatunk egy jedivel akire vadászik a birodalom, és majd bujkálhatunk a városban, meg minden. Aha. :D Nem mondom, hogy nem lett jó játék, csak hát hogy is mondjam, nem bántam volna, ha a Witcher 3-hoz van több köze, mint a Tomb Raiderhez. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.11. 20:03:40
  • lwb
    #365
    Ehhez képest nagyon jól visszaadja a rajzfilmek hangulatát és ez jó. A harcrendszer nekem nem jött be, szerintem a souls-szerű harc nem illik egy SW játékba. A fénykard OP fegyver kellene, hogy legyen, de amikor ötször meg kell paskolnom nehezebb fokozaton az elitebb rohamosztagosokat vele, akkor az azért nem oké. A filmekben ami találkozott a fénykard végével, az amputálásra kerül, itt meg leveszik mellel az ellenfelek simán.

    De a hangulat miatt most viszem végig másodszor és másodjára is nagyon jó. Remélem lesz folytatás.
  • caps lock
    #364
    Ellenkezőleg gondolom, itt csak jobbára hadonászni lehet, ahogy a souls-like játékoknál is többnyire csak a lassú meg a gyors támadás közt válogathatunk, amíg például a Warrior Within tele jobbnál jobb és látványos kombókkal. Máig alig akad játék ami felérne hozzá - minden tekintetben.
  • jarlaxxe
    #363
    Na azért annál a gagyi harcrendaszernél ami a PoP védjegye jobb ez a "soulslike" ami itt van.
  • caps lock
    #362
    Na ja, nincs kőbe vésve hogy milyennek kell lennie egy SW játéknak. Amúgy eredetileg nem is annak indult, csak a fejlesztés közepén szóltak nekik hogy elő kéne rukkolni egy SW témával, hát fogták és átszkinelték amin éppen dolgoztak. De abszolút vállalható lett a végeredmény, olyan mint egy high-tech Prince of Persia.
  • lwb
    #361
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezek közül egyiket sem állította soha a fejlesztő vagy a kiadó.
  • lonvard
    #360
    Szerintem két alap becsapás van a játékban, az egyik hogy azt hitetik el, hogy olyasmi környezetben fog játszódni, mint a játék eleje, ami egy "urbanizált" környezet, lakott bolygó. Ugye vonattal dübörgünk, metrózunk, munkába járunk. Ehhez képest kibasznak minket a prérire, és a játék végéig ott is maradunk. A másik, hogy azt feltételeznénk, hogy amolyan szerepjátékos módon sétálgahatunk majd , és mellékesen lesznek benne platform elemek is, és aztán kiderül, hogy platform-pályák vannak, és mellékesen sétálgathatunk is. :D Ez egy szokható dolog, ahogy fejlődik a karakter, úgy lesz egyre érdekesebb a játék. Az eleje az nagyon ergya, én először fel is adtam.
  • lwb
    #359
    Ez egy ilyen játék. Platfoming és harc, egy-két puzzle itt-ott, ez lesz a végéig. Ennek egyébként nulla köze van super mariohoz (ami egy remek játék), sokkal több a tomb raiderhez és az unchartedhoz.
  • Adjunktus
    #358
    Csak egy gyors kérdés.Az egész játék ilyen Szuper Máriós ugra bugrálás lesz,vagy csak az elején van?
  • Hogthar
    #357
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a baj Trillánál, hogy van egy támadása ami ellen ha nem ugrasz el leviszi az összes életed. Elkapja a torkod odacsap a földhöz és azt hiszem még beléd is rúg.
    De érdemes kipróbálni amit írtam, furcsállom, hogy benne hagytak egy ekkora lehetőséget.
    Mielőtt rájöttem volt pár elhalálozásom, meg is lepődtem, hogy ezt benn hagyták.
  • caps lock
    #356
    Főboss ellen csak két életkapszulát használtam el, de összességében nekem nehezebb volt mint Malicos. Ő meglett tizedszerre, Trilla közel ötvenedik kísérletre. Én nemigazán használtam erő skilleket se parryt, csak a hagyományos támadás/védekezés/félreugrás kombókat ismételgettem.
  • Hogthar
    #355
    Nekem van gamepadom, de felváltva használtam az egér-bill kombót. Általánosságban a gamepaddal játszottam, de ha elakadtam, vagy főellenség ellen játszottam akkor vissza billentyűzetre és egérre. Hiába ajánlja a játék egy jól beállítottat egér bill kombó sokkal pontosabb.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Korábbi témára. 2 szer játszottam ki eddig a játékot, 2.szorra legnehezebb fokozaton. A legnehezebb ellenfél Malicos volt.
    legnehezebb fokozaton alap felállásban egykezes karddal kell indulni mert többet sebez.
    Malicos ellen 10 szer mentem neki mire kiismertem a legtöbb támadását. Miután lemegy felére az élete csinálja a sorozatos támadásait. ott mindenképpen el kell kapnod parryvel hogy megtántorodjon, akkor nem lesz rajta erő védelem és rátudsz lökni ilyenkor lehet csapkodni.

    Fontos megjegyezni, hogy az életkapszulákat össze kell gyűjtögetni kivétel nélkül. Nekem itt már 10 volt.[/spoiler]

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A főellenségnek is neki mentem párszor mire rájöttem, hogy van egy hatalmas gyengéje, el se hittem hogy ilyen könnyű megölni.
    Nincs rajta erő védelem, ha rálöksz megtántorodik és kiesik a ritmusból.
    Akkor elkezded kaszabolni, ekkor megint belekezdene valamibe de megint rálöksz.
    mikor elfogyna az erőd, jön a droid és a kard dobálós rész. ha jól parryzel visszatöltődik az erőd. Ha rosszul, használsz gyógyítást és feltöltődik az erőd.

    Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.01.27. 14:23:31
  • xblades
    #354
    Vagy kódot amit ott tudsz aktiválni. Eddig minden játékom így vettem gond nélkül persze biztos helyről.
  • Nomad90Hun
    #353
    Erre csak azt a szabályt említeném meg, hogy ami dedikáltan 1 launcherhez van pl. origin kötelező hozzá azt NEM SZABAD máshol venni mert iylenekbe fogsz belefutni.

    Mielőtt jönnél, hogy ne oktassalak ki, megkérdezném, hogy hiába vetted steamen amúgy is kell neki az origin fiók, akkor nem lett volna egyszerübb rögtön originen megvenni, és nem steamen keresztül? Mellesleg ez a store-ban ki is van írva, hogy kell neki az origin amúgy is.
  • xido
    #352
    Ejj de ritkán van ki az idegem annyira,hogy megoldást is alig találok rá...ezért "szuper" dolog egy játékhoz 500 kliens egyszerre,hogy aztán az egyik ne végezze a dolgát rendesen.....
    Jött ez az update..steam gondoltam csinálja ahogy szokás...tévedtem..semmi letöltés..akkor play..origin nyílik,hogy mielőtt játszanál..kell az update..akkor oké..csináld..és baszik csinálni..nehezen eljutottam addig,hogy előtölti a 437 megát.aztán áll mint a birka,hogy akkor engedélyezzem..de ablak sehol..amúgy meg a letöltési mappa nem létezik...meg ilyenek..szóval kicsit felbasz :)
  • lonvard
    #351
    Harcban nagyon fontos az a gomb, azért van a space-en. Én az ugrást a 4 gombos egér egyik oldalgombjára tettem. Nem ideális, mer arra is szükség van az ugrabugránál, meg akár harcban is, de megszoktam.
  • Hunor1
    #350
    hopp, na ezt kipróbálom, csak az a gáz hogy most az az ugrás. az pedig szintén sokat használatos . a caps lockra tettem a gurulást, csak azt a kisujjammal tudom és nem ideális.
  • SzirmosSzisza
    #349
    Én átraktam másik gombra, alapból használhatatlan helyre rakták.
  • lonvard
    #348
    Jaj má', én is billentyűvel csinálom. Én vagyok az, aki akkor se venne kontrollert bármihez, ha ütnék. :) Irányítás szokható, nálam a space a kitérés, nincsenek irányítási problémáim. Malicos ellen ami kell, az néhány skillkombo, meg minél több gyógycsomag. Legszívesebben full kész karakterrel mentem volna neki.
  • Kandurex
    #347
    Vegyél kontrollert. Többnyire az való a játékokra.
  • Hunor1
    #346
    szerintem én addig el sem viszem, vagy legfeljebb story módban. én ugyan is billel játszom és nagyon nehézkes így a gurulásokat megcsinálni:(((( csak ezért a játékért nem fogok kontrollert venni ( amim van azt meg nem fogadja el a játék)
  • caps lock
    #345
    Gratulálok, és sok sikert Trillához.
  • lonvard
    #344
    Na legyőztem. Knight fokozaton.

    Tanácsaim a küzdelemhez:

    1 nem kell lockolni, akkor könnyebb a védekezés, messzebbre ugrunk
    2 az energiáját én úgy szedtem le, hogy egykezessel indítottam, ráfutottam, futva rácsaptam, majd folyamatosan nyomva a támadás gombot leadtam egy olyan sorozatot, amivel dupla pengére váltott (ehhez skill kell). Még egy-két csapás, és nullán az energiája. Ezek után a dupla kardra váltva csaptam rá egy nagyot. Mindez a végjátékban nem igazán működik, mer megőrül a tag, olyan gyors, hogy csak elugrálni lehet
    3. a saját szikláival nyírtam ki végül. Amikor felemeli azt a sok sziklát, és az legmagasabban van, akkor push, és ráomlanak. Kicsit sebez, de a végefelé egy-két szerencsés támadáson kívül nálam ennyi maradt.
  • lonvard
    #343
    A végéhez már szerencse kell szerintem, mert úgy pörög a Malicos, hogy pillanatonként kell elugrálni. Egyébként követtem Árnyvadász taktikáját, Jedi Masterről lementem Knightra. Ugyanúgy szarrá ver. De itt rohadjak meg, ha story modban fogok nekilátni! Na jó ezt visszavonom. Még sor kerülhet rá. :D
  • caps lock
    #342
    Ha nem megy, aludj rá egyet. Miközben harcolsz vele az agyad folyamatosan tanul, idővel látod és érzed már minden mozdulatát, hogy mikor mit kell tenni, ösztönösen megy majd gondolkodás nélkül. De hagyni kell hogy leülepedjenek a tapasztalatok és pár óra pihenés után újra megpróbálni. Rengeteg ilyenem volt már a souls játékokban, egyszerűen nem ment akárhogy próbáltam, aztán másnap elsőre levertem.
  • lonvard
    #341
    Van egy olyan pro tipp, hogy nem kell fókuszálni közelharcban, és akkor szabadabban mozog az ember, messzebbre tud elgurulni. Így 5 gyógykapszulával eljutottam az 50%-ig többször. Hogy aztán utána agyonverjen. :)