Star Wars Jedi: Fallen Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amint emberi ára lesz pc-n megveszem és végigtolom majd ott is
meg viz alatt is beszel ladaknal lol.robot ladaba ugrik rangassa animacio de valladon van viz alatt.. pfff..
3 oras csuszasok sarban jegen ..valoszinutlen map dizajn. csak azert oda rakott szarok
mert azt akarjak hogy erre meg arra menjel...
telejesen linearis a "nyitott" vilaguk. es semmi sem valosagos szeru elrendezesben...
akik ott acsorognak truperek meg lenyek 10 meterre egymastol
sokszor nem realisztikus es erthetetlen h minek es hogyan kerultek oda...
harc rendszer is fos es keves... nehany cutscene akkora fassag h azta..
egyebkent "szorakoztato" vegig tolni epp ezen elbaszasok miatt.
Már mindent állítottam 😄
Most vagyok másodszor Zeffon és ott vannak ládák a víz alatt, de nem értettem mi van.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
PSN ID.: Beegabor
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.11. 20:03:40
De a hangulat miatt most viszem végig másodszor és másodjára is nagyon jó. Remélem lesz folytatás.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De érdemes kipróbálni amit írtam, furcsállom, hogy benne hagytak egy ekkora lehetőséget.
Mielőtt rájöttem volt pár elhalálozásom, meg is lepődtem, hogy ezt benn hagyták.
legnehezebb fokozaton alap felállásban egykezes karddal kell indulni mert többet sebez.
Malicos ellen 10 szer mentem neki mire kiismertem a legtöbb támadását. Miután lemegy felére az élete csinálja a sorozatos támadásait. ott mindenképpen el kell kapnod parryvel hogy megtántorodjon, akkor nem lesz rajta erő védelem és rátudsz lökni ilyenkor lehet csapkodni.
Fontos megjegyezni, hogy az életkapszulákat össze kell gyűjtögetni kivétel nélkül. Nekem itt már 10 volt.[/spoiler]
Nincs rajta erő védelem, ha rálöksz megtántorodik és kiesik a ritmusból.
Akkor elkezded kaszabolni, ekkor megint belekezdene valamibe de megint rálöksz.
mikor elfogyna az erőd, jön a droid és a kard dobálós rész. ha jól parryzel visszatöltődik az erőd. Ha rosszul, használsz gyógyítást és feltöltődik az erőd.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.01.27. 14:23:31
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mielőtt jönnél, hogy ne oktassalak ki, megkérdezném, hogy hiába vetted steamen amúgy is kell neki az origin fiók, akkor nem lett volna egyszerübb rögtön originen megvenni, és nem steamen keresztül? Mellesleg ez a store-ban ki is van írva, hogy kell neki az origin amúgy is.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Jött ez az update..steam gondoltam csinálja ahogy szokás...tévedtem..semmi letöltés..akkor play..origin nyílik,hogy mielőtt játszanál..kell az update..akkor oké..csináld..és baszik csinálni..nehezen eljutottam addig,hogy előtölti a 437 megát.aztán áll mint a birka,hogy akkor engedélyezzem..de ablak sehol..amúgy meg a letöltési mappa nem létezik...meg ilyenek..szóval kicsit felbasz 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tanácsaim a küzdelemhez:
1 nem kell lockolni, akkor könnyebb a védekezés, messzebbre ugrunk
2 az energiáját én úgy szedtem le, hogy egykezessel indítottam, ráfutottam, futva rácsaptam, majd folyamatosan nyomva a támadás gombot leadtam egy olyan sorozatot, amivel dupla pengére váltott (ehhez skill kell). Még egy-két csapás, és nullán az energiája. Ezek után a dupla kardra váltva csaptam rá egy nagyot. Mindez a végjátékban nem igazán működik, mer megőrül a tag, olyan gyors, hogy csak elugrálni lehet
3. a saját szikláival nyírtam ki végül. Amikor felemeli azt a sok sziklát, és az legmagasabban van, akkor push, és ráomlanak. Kicsit sebez, de a végefelé egy-két szerencsés támadáson kívül nálam ennyi maradt.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mellesleg szerintem ö a legnehezebb boss nem a kiscsaj a végén.
Lejjebb vettem a nehézséget. 😊
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.12.06. 12:03:02