Outlaws of the old west
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma kicsit felnéztem, és találtam egy lerakott bányagépet. Tettem bele olajat, és meglepetésemre a föld alá teleportált a játék egy bányába, ahol volt sok érc. Meg aggresszív bányászó NPC-k. TNT-vel megdobáltak, és meg is haltam 😄 Szóval vannak benne érdekes játékelemek.
http://youtube.com/indieGoTV
Jart en is igy. Eleinte erdemes par banditat levadaszni, igy lesz gyorsan coltod es azzal mar konnyebb. bar, mire elkapja az ember a banditakat, addig kelloen felhuzza majd magat, ahogy probalod utni oket ezek meg folyamatosan hatralnak es ugralnak...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azthittem hogy kő😊)Aztán megtámadott
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Eddig nem is tudtam a létezéséről és Western(imádom)!!
De ez a topiknyitás borzasztó.Legalább 2 mondatban jellemezte volna vagy nagy betükkel helyesen írta volna ki a topik címét..
Egy - jelenleg - elegge kezdetleges western alapokra keszult survival sandbox jatek. A vilag hatalmas (de tenyleg), az otlet nem rossz, az epitheto objektumok es targyak korrekt dizajnt kaptak es a koncepciojukban is van fantazia (lovak befogasa, lovaskocsik, istallok, stb. - mint barmelyik Sergio Leone film diszlete).
Viszont a jatek nagyon bugos, a harc nagyon fapados, az animaciok kvazi nincsenek (egyelore) es a menurendszer is egy agyrem. Par dollaros alpha verziotol nem var az ember csodat, igy befektetesnek talan bevallalhato, bizva abban, hogy a kovetkezo 1-2 evben rendberakjak a cuccost, addig max par oraig szorakoztato, utana mar inkabb bosszanto tud lenni.
Elso lepesnek szerintem nem rossz, minden mas a folytatastol (es a fejlesztesektol) fugg.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.02. 18:42:48
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2019.04.02. 07:39:22
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.03.30. 14:46:58