Kétségbe vonják az Univerzum létezését

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Meg az a marha, amelyik elhiszi, hogy Balaton is van. Folyamatos a félrevezetés, meg a másik hülyének nézése.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha már tényleg lapos a föld, akkor szívesen lelógatnám a lábamat egyszer, csak úgy kíváncsiságból.
Hja... apropó, hol is van a széle Japánban, valahol Afrikában vagy talán Mucsaröcsögén?
Valaki világosítson már fel!
Ha már tényleg lapos a föld, akkor szívesen lelógatnám a lábamat egyszer, csak úgy kíváncsiságból.
Hja... apropó, hol is van a széle Japánban, valahol Afrikában vagy talán Mucsaröcsögén?
Valaki világosítson már fel!
Nem, ezt dedikáltan elmebetegségnek hívják, és normális helyeken minimum kényszergyógykezelésre és elzárásra ítélik...na persze a vallások sincsenek ettol messze a fadarabbal tengert kettéválasztó hero-kkal és egyéb képtelen agyrémeikkel.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.30. 20:22:36
Ezek nem is igazi összeesküvés elméletek... az összeesküvők ugyanis nincsenek megnevezve, maximum úgy, hogy az egész világ összeesküdött... emberünk ellen.
Ezt paranoiának hívják.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Aha, szoval a nem letezo univerzumbol erkezo ufok figyelnek minket a lapos foldon. Na ezeket kicsit meg ossze kell fesulni, de nekem egyre jobban tetszik.
"ellentmondást nem tűrő kijelentés" A 70-es években volt egy mérnök kollégám. Ő olyan megszállott UFÓ hívő volt, hogyha vitába szálltunk vele, akár képes lett volna bennünket megütni. Eszement ember volt...
mindig is tudtam...
← ElőzőOldal 2 / 2