9
  • korbin555
    #9
    A Netflix számomra elkésett. A filmmániás korszakom véget ért valahol a VHS időszak végén, DVD korszak elején, azóta 5 filmet nem láttam. A sorozataimhoz meg nem megoldás, mert 10-ből 8 a Hulu-nál, és Prime Video-on van. Így is találok néznivalót, de 1% ha érdekel az egészből. Hiába US Netflix-em van, akkor sem nekem való. A nejem szereti, hozzám a Hulu jobban passzol. Van az is, de más jobban érdekel. DAZN a sporthoz, CuriosityStream a dokufilmekhez. Utóbbi telitalálat nekem, a tartalom 99%-a érdekel. Az UHD kicsit drága, $89/year, de minden centet megér.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2018.11.15. 10:04:00
  • Zoliz
    #8
    Van az 80 % is hulladék, de mindegyikhez van angol felirat és fenn van a Gyürük Ura is mondjuk magyar felirattal. Az Orange is the new Black transzvesztita leszbi filmhez pl van magyar felirat. Moshatod az agyad vele.
  • Mertos
    #7
    Nem csak olcsóbb csomaggal lehetne előfizetőket szerezni, hanem mondjuk a filmek megfelelő nyelvű feliratozásával esetleg szinkronnal. Én csak azért nem fizetek elő a Netflixre, mert kevés a felirat és szinkron. Még az se érdekelne hogy a filmek 3/4-ed része hulladék.
  • Cat #6
    "De azért lehetne ezeket körbelicencelni... "
    Nem érdekük. Ugyanezért vannak konzol exkluzív játékok, csak Xboxra vagy PS-re.
  • takysoft
    #5
    A Netflix jó. A saját sorozataik minősége néha igen kiemelkedő, de átlagosan jobb a többi TV felhozatalánál. Kb HBO magasság.
    A Daredevil-t pl nagyon eltalálták.

    Az én gondom a széttagoltsággal van. Míg Spotify-on fent van kb minden létező zeném, amit szeretek.... addig egyetlen stream TV se adja azt a kínálatot, amit várnék tőle. Evidens, hiszen nyilván azért készítenek sorozatokat/filmeket a tévék, hogy őket nézd.
    De azért lehetne ezeket körbelicencelni...
  • zola2000
    #4
    A sok dolog amit néznék van a netflixen, csak nem Magyarországon...
  • SanMaster
    #3
    Én most mondtam le a Netflix-et, annyi rajta a szemét, hogy az hihetetlen. A legtöbb saját gyártású film, sorozat nézhetetlen.
  • zola2000
    #2
    Az olcsóság már bejött a steamnek az oroszoknál, valamelyik zenei platform is ezt lehet ezt csinálja, fejlett országban drágább, fejletlenben olcsóbb (most nem jut eszembe a neve)

    Na igen, sok milliárd ember van akinek van eszköze nézni, de a nyugatra szabott ár sok neki, logikus lépés
  • monk00
    #1
    Gondolom hogy bukott sorozatokkal, filmekkel tennék tele a csomagot, ami a kutyát sem érdekli. Milyen gagyi lett ez a netflix is