583
Battlefield V

SG.hu Discord
  • RepeszElek
    Csesszék meg.
    Konzolra volt egy frissítés.
    Azóta kétszer annyi bug van a fegyvereket embereket skibeket nem látni mikor kiválasztod,a sniper néha nem lő ki golyót,komolyság....

Szerintem a szakmai gárda alapjaiban jó a dice-nál viszont a hozzánemértő pénzéhes főnökeiket kéne jól pofánverni akik sürgetik őket.
    Már pedig ennek ilyennek kell lennie és ekkor és akkora elkell készűlni nincs de!!!!!!!
    Valahogy így néz ki a játék...
  • RepeszElek
    Ez meg hogy megmutatja ki lőt le miért kellett berakniuk újra .
    Hisztisztek a noobok?
  • RepeszElek
    Úgy sem nagyon hatékony a sniper ha messze vagy.
    200-300 méterröl headshoutokat osztogatni mozgó emberekre baromi nehéz.
    Hatszor elmegy mire odaér a golyó.
    Max a nagyon ügyes pro gamerek hatékonyak vele.
    Tényleg szar lett,hagyom is.
  • RepeszElek
    Jah igen.
    Elfelejtettem írni hogy operationsban.
    Operationsben konzolon gyakori.
  • Califa
    great op. -ba talán ,bár szerintem ott is ritka .
  • toza #250
    + igen.
  • RepeszElek
    Pc-n is ilyen 60-80 killeket csinálnak a játékosok?
  • Califa
    Angolul hogyan találom meg a key bindings-ben őket ? Mert nálam semelyik sem működik (valószinü átálitottam még az elején, és nincs hozzá rendelve gomb)
  • RepeszElek
    Pontosan.
    Kiváncsiságból megnéznék egy olyan választható verziót is ahol korlátozva vannak a karakterek választhatóságának száma mint a járműveknél,így 10 snipernél több nem lehetne a pályán.

Mostanába sikerült többször normális csapatba osztania a gépnek így a win rate-m 11%-ról elérte a 41-et!!
    Az első 30 meccsemből 27szer voltam vesztes csapatban.
    Ilyet még nem láttam
  • N1ggA
    Én úgy érzem, hogy ebben a játékban a sniperek minden eddiginél haszontalanabbak.
    Mivel az összes többi fegyver nagyot javult BF1-hez képest (pontosabbak, nagyobbat sebeznek), és az összes sniper fegyver meg szarabb lett (nincs sweet spot, mindenképp headshot kell a 1-hit killhez), ezért a sniper csak jó távolról használható, ahol biztonságban vagy a rendes fegyverektől. Viszont ha mindentől messze vagy, akkor meg nem tudod az objective-t tolni.
    Hány meccset buktam egyértelműen csak amiatt, hogy a csapatban túl sok sniper volt...
  • RepeszElek
    Köszi.

Mondjuk elég a 6os zoom.
    Neccesen de elég..

Nagyon megnövekedtek a távolságok a bf5-ben,mesdzebb kell menjek a sniierrel mint az eddigi részekben ha biztonságban akarom magam tudni egy a többiek fegyverével szemben :/
  • N1ggA
    Bipod: néhány fegyvernél mint specialization lehet választani.
    6x-os e a max: igen
  • Pink Tiger
    helloka, ez egy igen jó játék:)
  • RepeszElek
    Hogyan lehet bipodot tenni a sniperre?
    A 6szoros a legnagyobb zoom?

• Califa
    köszönöm
  • Borg
    Ejtőernyő az a space - már ha sikerül.
    Supportokat B-vel tudsz behívni.
    Squad célpont meg Q-val.
  • Califa
    Némi segítség kellene: Mivel nyitom ki az ejtőernyőt ? Mivel tudok V1 rakétát bekérni. Squad célpontot mivel tudok kiadni ?
  • Big Blaster
    Akkor nem csak én szívok ezzel. Micsoda öröm. :-)
    Apropó, neked van gyereked?
  • Borg
    Tegnap délután nekem is ez volt... a gyereknek akartam venni akciós sims kiegészítőt, de az istennek se tudtam. Most meg már persze teljes áron van...
  • Big Blaster
    Tegnap regisztráltam, de nem tudok belépni. Ezt dobálja folyamatosan az Origin: "Sign in is currently unavailable. Please try again later." Mi lehet a gond?
  • ZiLi
    Katt a "get the game" és ott van a basic lehetőség is.
  • Big Blaster
    Ezt értem, de nem lehet, hogy megváltoztatták és már csak premierben van? Lásd: Battlefield V
  • dr Kotász
    Tévedés, én kipróbáltam, működött, 10 óra.
    15 euróért korlátlanul játszhatsz vele, nem 10 órát.
    Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2019.01.11. 14:15:37
  • Big Blaster
    Hoppá. Lehet, hogy én néztem be valamit, de úgy néz ki, hogy BF V, csak PREMIER-ben érhető el, BASIC-ben nem. Viszont így már nem 4 euró, hanem 15. Faszom.
  • Big Blaster
    Óóóó, egy isten vagy. Köszi. Ez tetszik. Nem is habozok, kipróbálom a gémet, legalább az is kiderül, hogy a jelenlegi konfiggal mire számíthatok.
  • Big Blaster
    Köszi a tippet. Elég sok lóvét elszórtam mostanában mindenfélére. Ennek két folyománya lehet. Most parancsolok megálljt és nem költök többet vagy egyszer élünk alapon beruházok egy ilyen procira.
  • dr Kotász
    Oigin Access 4 euró/10 óra. Az elég a döntéshez.
  • toza #228
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

van egy elado i7 3770 em ha erdekel vkit. :) geppel egyutt..

( talaltam utcan -Londonban :)

van valahol bf5 server tracker mint bf1 hez??

erdekelne mennyien jatszak!!
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.11. 10:59:02
  • zebrock
    Bocsesz, 222-re ment.
  • zebrock
    LGA1155 foglalatba i7 3770 most 30e Ft-ért lehet kapni. Csodákra képes... Érdemes körül nézni. Kérdés hogy ennyit megér e neked. Szitu nálam szinte ugyan ez volt, 1155 lap és nem akartam sok pénzt kiszórni az ablakon. Nálam a videó kártya 980 Ti amúgy a felállás hasonló. Full maxi grafon 60-70 fps, ha ilyen "tunning" beállításokon játszom (low minden kivéve mesh) akkor 120-140 és nem ronda. I5 2500 volt előtte és azzal is elment de nagyon gyatrán. Ezért lett a 3770.
  • RepeszElek
    Amúgy nálam meglepően stabilan fut a game,csak ez az 1mp késésem van.
    Már beleöltem 14 órát de most elösször találkoztam bug-al.
  • RepeszElek
    Nah baszki ez lefagy??? :D
    Hosszú évek alatt egy játékkal sem találkoztam ami xboxon lefagyotz volna.
    Hogy csinálta ezt a dice? :D
  • Borg
    Menni fog, de a proci tényleg gyenge. Nem lesz túl stabil az fps, ha sok ember van a pályán.
  • Big Blaster
    Minimum procinak kicsit erősebbet írnak mint ami nekem van, ezért kérdeztem, de amit linkeltél meggyőző.
    Volt, hogy én is kipróbáltam a BF1942-t, de nem volt ugyan az, mint régen. :-) Így nem erőltettem sokáig.
  • HUmanHunter
    szerintem elfutna rajta
  • zebrock
    procid
    Elvileg megy amint látod. 8 gram határ w10 en. Nekem is annyi van ezért én w7 et használok még. W7 1gramot zabál w10 meg alapból 3-at. Egyébként akinek hiányzik a haverokkal együtt játék azoknak még mindig vannak bf42 és régi szerverek. Én mind a mai napig desert combatozok ami a bf csúcsa. ( a szememben)
  • Big Blaster
    Ez a konfigom. Proci lehet szűk keresztmetszet vagy elketyegne rajta?

CPU: Intel Core i5-3470 (Ivy Bridge-DT, N0) 3200 MHz (32.00x100.0) @ 1601 MHz (16.00x100.1)
    Motherboard: GIGABYTE Z77-DS3H
    Chipset: Intel Z77 (Panther Point DH)
    Memory: 8192 MBytes @ 667 MHz, 9-9-9-24
    - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Kingston 9905403-439.A00LF
    - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Kingston 9905403-439.A00LF
    Graphics: MSI GTX 1060 Aero ITX OC/ARMOR OC NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, 6144 MB GDDR5 SDRAM
    OS: Microsoft Windows 10 Home (x64) Build 17134.523 (1803/RS4)
  • s0n1c
    18 játékot vettem innen, teljesen megbízható, egyikkel sem volt semmi probléma, ha esetleg ez a kérdés felmerülne :)
  • Big Blaster
    Köszi a tippet. Ez így elég baráti.
  • s0n1c
    Itt csak 30 eur.