583
-
RepeszElek #255 Csesszék meg.
Konzolra volt egy frissítés.
Azóta kétszer annyi bug van a fegyvereket embereket skibeket nem látni mikor kiválasztod,a sniper néha nem lő ki golyót,komolyság....
Szerintem a szakmai gárda alapjaiban jó a dice-nál viszont a hozzánemértő pénzéhes főnökeiket kéne jól pofánverni akik sürgetik őket.
Már pedig ennek ilyennek kell lennie és ekkor és akkora elkell készűlni nincs de!!!!!!!
Valahogy így néz ki a játék... -
RepeszElek #254 Ez meg hogy megmutatja ki lőt le miért kellett berakniuk újra .
Hisztisztek a noobok? -
RepeszElek #253 Úgy sem nagyon hatékony a sniper ha messze vagy.
200-300 méterröl headshoutokat osztogatni mozgó emberekre baromi nehéz.
Hatszor elmegy mire odaér a golyó.
Max a nagyon ügyes pro gamerek hatékonyak vele.
Tényleg szar lett,hagyom is. -
RepeszElek #252 Jah igen.
Elfelejtettem írni hogy operationsban.
Operationsben konzolon gyakori. -
Califa #251 great op. -ba talán ,bár szerintem ott is ritka . -
toza #250 + igen. -
RepeszElek #249 Pc-n is ilyen 60-80 killeket csinálnak a játékosok?
-
Califa #248 Angolul hogyan találom meg a key bindings-ben őket ? Mert nálam semelyik sem működik (valószinü átálitottam még az elején, és nincs hozzá rendelve gomb) -
RepeszElek #247 Pontosan.
Kiváncsiságból megnéznék egy olyan választható verziót is ahol korlátozva vannak a karakterek választhatóságának száma mint a járműveknél,így 10 snipernél több nem lehetne a pályán.
Mostanába sikerült többször normális csapatba osztania a gépnek így a win rate-m 11%-ról elérte a 41-et!!
Az első 30 meccsemből 27szer voltam vesztes csapatban.
Ilyet még nem láttam -
#246 Én úgy érzem, hogy ebben a játékban a sniperek minden eddiginél haszontalanabbak.
Mivel az összes többi fegyver nagyot javult BF1-hez képest (pontosabbak, nagyobbat sebeznek), és az összes sniper fegyver meg szarabb lett (nincs sweet spot, mindenképp headshot kell a 1-hit killhez), ezért a sniper csak jó távolról használható, ahol biztonságban vagy a rendes fegyverektől. Viszont ha mindentől messze vagy, akkor meg nem tudod az objective-t tolni.
Hány meccset buktam egyértelműen csak amiatt, hogy a csapatban túl sok sniper volt... -
RepeszElek #245 Köszi.
Mondjuk elég a 6os zoom.
Neccesen de elég..
Nagyon megnövekedtek a távolságok a bf5-ben,mesdzebb kell menjek a sniierrel mint az eddigi részekben ha biztonságban akarom magam tudni egy a többiek fegyverével szemben :/ -
#244 Bipod: néhány fegyvernél mint specialization lehet választani.
6x-os e a max: igen -
#243 helloka, ez egy igen jó játék:) -
RepeszElek #242 Hogyan lehet bipodot tenni a sniperre?
A 6szoros a legnagyobb zoom?
-
Califa #241 köszönöm
-
Borg #240 Ejtőernyő az a space - már ha sikerül.
Supportokat B-vel tudsz behívni.
Squad célpont meg Q-val. -
Califa #239 Némi segítség kellene: Mivel nyitom ki az ejtőernyőt ? Mivel tudok V1 rakétát bekérni. Squad célpontot mivel tudok kiadni ? -
Big Blaster #238 Akkor nem csak én szívok ezzel. Micsoda öröm. :-)
Apropó, neked van gyereked? -
Borg #237 Tegnap délután nekem is ez volt... a gyereknek akartam venni akciós sims kiegészítőt, de az istennek se tudtam. Most meg már persze teljes áron van... -
Big Blaster #236 Tegnap regisztráltam, de nem tudok belépni. Ezt dobálja folyamatosan az Origin: "Sign in is currently unavailable. Please try again later." Mi lehet a gond? -
ZiLi #235 Katt a "get the game" és ott van a basic lehetőség is. -
Big Blaster #234 Ezt értem, de nem lehet, hogy megváltoztatták és már csak premierben van? Lásd: Battlefield V -
#233 Tévedés, én kipróbáltam, működött, 10 óra.
15 euróért korlátlanul játszhatsz vele, nem 10 órát.
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2019.01.11. 14:15:37 -
Big Blaster #232 Hoppá. Lehet, hogy én néztem be valamit, de úgy néz ki, hogy BF V, csak PREMIER-ben érhető el, BASIC-ben nem. Viszont így már nem 4 euró, hanem 15. Faszom. -
Big Blaster #231 Óóóó, egy isten vagy. Köszi. Ez tetszik. Nem is habozok, kipróbálom a gémet, legalább az is kiderül, hogy a jelenlegi konfiggal mire számíthatok. -
Big Blaster #230 Köszi a tippet. Elég sok lóvét elszórtam mostanában mindenfélére. Ennek két folyománya lehet. Most parancsolok megálljt és nem költök többet vagy egyszer élünk alapon beruházok egy ilyen procira. -
#229 Oigin Access 4 euró/10 óra. Az elég a döntéshez. -
toza #228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
van valahol bf5 server tracker mint bf1 hez??
erdekelne mennyien jatszak!!
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.11. 10:59:02 -
zebrock #227 Bocsesz, 222-re ment. -
zebrock #226 LGA1155 foglalatba i7 3770 most 30e Ft-ért lehet kapni. Csodákra képes... Érdemes körül nézni. Kérdés hogy ennyit megér e neked. Szitu nálam szinte ugyan ez volt, 1155 lap és nem akartam sok pénzt kiszórni az ablakon. Nálam a videó kártya 980 Ti amúgy a felállás hasonló. Full maxi grafon 60-70 fps, ha ilyen "tunning" beállításokon játszom (low minden kivéve mesh) akkor 120-140 és nem ronda. I5 2500 volt előtte és azzal is elment de nagyon gyatrán. Ezért lett a 3770. -
RepeszElek #225 Amúgy nálam meglepően stabilan fut a game,csak ez az 1mp késésem van.
Már beleöltem 14 órát de most elösször találkoztam bug-al. -
RepeszElek #224 Nah baszki ez lefagy??? :D
Hosszú évek alatt egy játékkal sem találkoztam ami xboxon lefagyotz volna.
Hogy csinálta ezt a dice? :D -
Borg #223 Menni fog, de a proci tényleg gyenge. Nem lesz túl stabil az fps, ha sok ember van a pályán. -
Big Blaster #222 Minimum procinak kicsit erősebbet írnak mint ami nekem van, ezért kérdeztem, de amit linkeltél meggyőző.
Volt, hogy én is kipróbáltam a BF1942-t, de nem volt ugyan az, mint régen. :-) Így nem erőltettem sokáig. -
HUmanHunter #221 szerintem elfutna rajta -
zebrock #220 procid
Elvileg megy amint látod. 8 gram határ w10 en. Nekem is annyi van ezért én w7 et használok még. W7 1gramot zabál w10 meg alapból 3-at. Egyébként akinek hiányzik a haverokkal együtt játék azoknak még mindig vannak bf42 és régi szerverek. Én mind a mai napig desert combatozok ami a bf csúcsa. ( a szememben) -
Big Blaster #219 Ez a konfigom. Proci lehet szűk keresztmetszet vagy elketyegne rajta?
CPU: Intel Core i5-3470 (Ivy Bridge-DT, N0) 3200 MHz (32.00x100.0) @ 1601 MHz (16.00x100.1)
Motherboard: GIGABYTE Z77-DS3H
Chipset: Intel Z77 (Panther Point DH)
Memory: 8192 MBytes @ 667 MHz, 9-9-9-24
- 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Kingston 9905403-439.A00LF
- 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Kingston 9905403-439.A00LF
Graphics: MSI GTX 1060 Aero ITX OC/ARMOR OC NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, 6144 MB GDDR5 SDRAM
OS: Microsoft Windows 10 Home (x64) Build 17134.523 (1803/RS4)
-
#218 18 játékot vettem innen, teljesen megbízható, egyikkel sem volt semmi probléma, ha esetleg ez a kérdés felmerülne :) -
Big Blaster #217 Köszi a tippet. Ez így elég baráti. -
#216 Itt csak 30 eur.