Battlefield V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ea-dice szarházi banda<#nezze>#nezze>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
én géppuskákkal csináltam múlt héten, akkor még ment az, hogy szétgránátoztam, ha már felépítette valaki, és újra felhúztam.
Per Aspera Ad Inferi.
de lehet, hogy a felrobbantott aa/at gun megjavítása is annak számít.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Battlefield trackeren megnéztem, nekem pl. 20%-25% az accuracym assault rifleökkel, így a +1 golyóból máris +4/5 lesz.
Ráadásul az accuracy is jelentősen csökken a hosszú sorozatoknál, tehát lesz az +6/7 golyó is a végére.
A BF1 nem jó példa, mert ott a weapon balance arra volt belőve, hogy lassú a TTK.
BFV-ben teljesen felborult az egyébként fiatal játékhoz képest példás balance, gondolok itt pl. a self-loading rifle-ök nevetséges 3 golyós killjeire úgy, hogy Gewehr 43 szintén 3 golyó, vagy az SMG-k 10m-en túli használhatatlanságára.
Továbbá a recoil, spread, accuracy penaltyk, reserved ammo, attrition, minden a fast TTK-ra lett belőve, egyszerűen nem lehet annyit csinálni, hogy monstantól 0.85x és akkor el van intézve.
Vissza is vonták.
Spread De Love!
Én csak a core-on játszom amióta megbabrálták a rendszert.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.12.17. 16:16:41
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.17. 10:13:18
Utoljára szerkesztette: janik, 2018.12.16. 22:36:57
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter, ugye? Javasolnám a bf5 reddit meg a twitter olvasgatását, te mögé látó zseni. :DDD
Per Aspera Ad Inferi.
pont azért könnyítettek most, hogy bevonzzák a sok új kis pubit az ünnepek alatt, ne sírjon a szájuk, hogy brühühü instant meghaltam. fordítva ülsz a lovon.
bár ha az én egy mondatom gondot okozott, akkor a hivatalos közlemény egyenesen kínai.
Per Aspera Ad Inferi.
#89 " hátulról meglepek két enemyt,"
ezt irta... hatulrol csak had lehessen mar 2 embert 1 tarral ,ugy h nem is lonek vissza read.ez nem daralas...
ettol fuggetlenul foshnak tun a jatek..
van e server stats mint bf1 nel!?
vki linkelje legyszi..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.12.16. 17:55:35
a szövegértés is egyes, a két embernél leblokkoltál és nem sikerült értelmezni a szitut, pedig nem bonyolult.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: janik, 2018.12.16. 16:05:26
Per Aspera Ad Inferi.
support ke7-el hátulról meglepek két enemyt, elkezdem lőni az egyiket, de annyi ideg tart mire megfekszik, hogy a második a tökét vakargatva felfigyel a hangra, kényelmesen rám fordul, és pofán lő. és még a tár sem elég, mert bullet sponge mindenki. röhej az egész.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: janik, 2018.12.16. 11:12:08
TTD: Time to death, vagyis milyen gyakran halsz meg...
A lényeg kb annyi, hogy a TTK-val semmi baj nem volt, sőt, az utóbbi évek legjobbja volt BF szinten, de a sok siránkozó noob majom miatt ahhoz is hozzányúltak, nem csak a TTD-hez amihez kellett volna. Annyit csináltak, hogy nem 3, hanem 4 golyó kell valaki megöléséhez. Vagy 4 helyett 5, de a lényeget érted. Ezzel viszont ugyanazt a katyvaszt érték el, ami BF1-ben is volt, vagyis újra nem jó, és nem effektív érzés ölni, mert minél több golyó kell, annál valószínűbb, hogy egyet le fog nyelni a netcode, és te meg nem tudod mi miért történt.
A core szervereket azért hozták most létre, hogy az update előtti TTK-val játszhass, ami jobb. Csakhogy ezzel megint megosztották a játékosbázist. Mindenhol emiatt ekézik őket, szóval esélyes, hogy visszakozni fognak a megjelenéskori sebzésmodellhez... legalábbis ha van egy kis eszük.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.12.16. 08:47:26
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
My Life for Freedom!
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Én MMG-vel nem veszek észre ilyesmit. Bár ez a kategória amúgy is elég korlátozottan használható...