583
Battlefield V

SG.hu Discord
  • 11awalker
    Bitte! :D

http://indafoto.hu/awalker/battlefield_v
  • zebrock
    Sziasztok, van olyan TS ahol sima public játékosok vannak? Időm mondjuk nem engedi hogy napi szinten több órát legyek aktív, de sokszor elindítom 20-30 percre mert ennyi van. Szívesen becsatlakoznék még ha rövid időre is. Dévid on-al már voltunk együtt és sokkal jobb mint egyedül. Lenne jó pár kérdésem is mert ez nekem "túl modern" 2003 óta csakis bf1942, ahhoz meg ez egy rohadt nagy daráló...

@11awalker: nekem volt ilyenem amikor a meghajtón nem volt elég szabad hely. Bőven volt de nem akarta, csináltam neki 2x annyit utána megcsinálta a frissítést. Downloading alatt jobbra kis nyilat nyisd már meg bitte! Ott ad némi infót

Üdv., z
    Utoljára szerkesztette: zebrock, 2019.02.08. 15:03:42
  • 11awalker
    Battlefield V bajok :D

Ezt tudtam csinálni mert ami screenshotos kép az nagyon nagy méretű lesz.
  • N1ggA
    Ha csinálsz egy videót vagy screenshotokat arról, ahogy végigkattintod, hátha látunk valamit.
    Nem lehet hogy elfogyott a merevlemezen a hely?
  • Borg
    Tegnap este mondjuk bőven volt gond az originnel. Ha esetleg pont akkor próbálkoztál.
    Se a frissítéseket nem volt hajlandó letölteni, se a felhővel szinkronizálni.
  • toza #330
    akkor uninstall orogin..ujra indit gepet..

letolt origin es install...

esetleg...

vagypedig...

ha mododban all akkor rendszer vissza allitas korabbi idopontra esetleg...
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.02.08. 10:31:50
  • 11awalker
    De nincs, ha az Originben rákattintok jobb egér gombbal akkor nincs benne olyan, hogy REPAIR. Az a baj, hogy telepíteni sem tudom a játékot mert valamiért nem rakja fel. A legújabb játék driverem van, nem tudom mi lehet a baj. frissíteni akarta magát a játék, elkezdtem, nem működött, elkezdtem többször újrafrissíteni, akkor sem működött, letöröltem, gondoltam az segít, most a telepítésnél nem megy tovább 25%-nál.
  • Borg
    Nekem szinte ugyanilyen géppel nem csinálja.
    Milyen driver verziót használtok? Vagy milyen felbontást? Illetve a DX12 mód sem ajánlott, DX11-ben jobban fut.
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2019.02.08. 09:41:06
  • s0n1c
    Szintén zenész. Igen sajnos ez nem hardware hiba, hanem optimalizálatlan a game.
  • gstup
    Nekem is csinálja egy i7-7700,16gb ram és gtx 1070-el. Ilyenkor újra kell indítanom a gépet,különben a marad olyan 10 fps-em a játékon belül.
  • N1ggA
    De van.
  • 11awalker
    És ha nekem nincs olyan?
  • ewuk
    Mi sem egyszerűbb, originen belül a BFV-re kattintasz jobb egérrel és kiválasztod a repair-t.
  • 11awalker
    Köszi a választ. Meg tudnád nekem azt mondani, hogy hogyan kell ezt a REPAIR-olást? :D
  • ewuk
    Próbáld meg repair-olni, hátha.

Ti nem találkoztatok olyannal, hogy a textúrák lassan töltenek be? Akár LOW akár ULTRA-n van ezt nyomja. De már akár a menüben is, ha a kasztoknál nézed a katonákat és váltogatsz allied és axis között. Baromi idegesítő és nem találok rá gyógyírt. Anthem demoban is volt ilyen, lehet, hogy a frostbite csodás feature-e?

Gépem, ha esetleg kérdésként merülne fel:

I5 4690
    12 gb ram
    rtx2060
    Utoljára szerkesztette: ewuk, 2019.02.07. 23:13:26
  • 11awalker
    Sziasztok!
    Egy kérdés mindenkihez.
    Kb 1 hete beléptem az Originbe és kapott a játék egy frissítést, el is kezdte letölteni de 25%-nál tovább nem csinált semmit. Jó, akkor gondoltam letörlöm és úgy jó lesz minden, hát nem!!! Most nem tudom feltelepíteni és a frissítése megint megakad 25%-nál, mostanság járt így valaki vagy csak nálam van valami nagyon nagy gebasz!?
    A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
  • RepeszElek
    Az a gondom hogy a repcsik skin választásánál nem tudom megvenni a skint.
    Nincs alatta ár.
  • RepeszElek
    Hogyan kell a skineket unlockolni?
  • RepeszElek
    Nem akarom elkiabálni de a kvarcjátékomon pár napja pirosodik a képernyő mikor eltalálnak és nem esek egyből össze mint mikor one shot-ot kapsz.
    Még fedezékbe vonulni is van idöm.
    Valami történt..:)
  • RepeszElek
    Ha vadászgéppel akarsz lenni de van egy kempelő légvédelmi tank a pálya szélén akkor ugrott a játék...
    Nagyon op cucc nem jó ez így :/
  • RepeszElek
    Ezt még nem tapasztaltam,nekem csak simán valami error és peobálham meg újra szikott lenni,de a bug-ok listája olyan hosszú hogy biztos vagyok benne ezt a játékot már nem tudják hibátlabra megcsinálni a széria következő megjelenéséig.
    Akárcsak a bf1 ami már játszható de még mondig vannak benne hivák.
    Azok már maradnak is!
  • drakulalugosi
    Lehet, hogy csak nekem új:
    "Only the squad leader can initiate a multiplayer game join"
    Szóval nem tudok játékhoz csatlakozni, mert minden szervernél ezt kapom.
    Reggel még vidáman öldököltem...
  • RepeszElek
    Ezt hívják legális lopásnak..
  • Borg
    Nem áll szemben a szavunk. 4K-t jelenít meg? Igen. Olyan a M$ sem állított, hogy natív 4K-ban renderelne.
    Tudod, olyan mint a politika. Hazudni nem kell, elég csak az igazságot elhallgatni.
  • RepeszElek
    Naja és akkor még ott van a 6 teraflopos teljesitmény kérdése ami valjuk be nem kevés.
    Most a te szavad a microsoft szavával szemben áll.
    Kinézem a microfosból hogy ferdití a tényeket a youtube tesztvideók is lehetnek kamuk...

Mindegy a hozzám hasonló hobbyjátékosoknak sosem lenne olyan pc-je ami ezt a teljesítményt hozná mert sajnáljuk rá a pénzt.

Amelyik pc meg ennél jobb az tényleg azoknak való akik játszással pénzt keresnek vagy fanatikusok.
    Pc-re csak a vidikártya többe kerül.

Nagyon jó ez a cucc ennyiért maradjunk annyiban.
  • Borg
    100%, hogy nem natív 4K-ban renderel, csak oda skáláz fel.
    1X és PS4Pro-n is dinamikus resoultion scale van. Egyik sem megy a közelébe se a valós 4K-nak a rendereléshez, csak a végén skálázzák fel az eredményt.
    Ráadásul a 60fps-t is csak alulról szagolgatják, beesik az 40-re is.
    Ezenkívül jelentősen variálnak a draw distance-al is, valamint a távoli objektumok részletességével is. Az árnyékok is csak a közeledben jelennek meg rendesen.
    Köszönőviszonyban sincs egy PC-s ultra grafikával, nemhogy a teljesítményével. Főleg, ha 63 másik játékos adatait kéne a procinak feldolgozni, ami még egy jobb PC-t is megizzaszt.
  • RepeszElek
    Franc se tudja ezt a nativ 4k-t...
    Azt tudom hogy nem az összes játéknál tudja asszem.

Viszon ezt mondja maga a microsoft ,így reklámozzák és a konzol leirásban is benne van,a youtube is tele van ilyen videokkal ha beírod hogy xbox one x nativ 4k fix 60fps csomó videót dob ki.
    Hazudnak? Ki tudja a mai világban lehet...
    Ezzel csak az erejét és az ár érték arányt akartam szemléltetni 20 évig volt pc-m tudom mi mennyibe kerül.

Amúgy én megmondom öszintén leszarom mert szerintem ez csak parasztvakitás nekem a full hd is simán megfelel ami engem érdekel az a textúrák kidolgozása,fényelése hogy mennyire hasonlít a valósághoz.

Látom én hogy élesebb a kép a sok pixeltől de nem izgat annyira...

Szívesen játszanék én SD-ben is a régi képcsöves tévémen 4:3-ban ha az a grafika olyan lenne mint amikor die hard-ot néztem rajta a 90-es években,vagy bármilyen filmet,de mivel még nem tart ott a technika hogy real time-ban tudjon renderelni ilyen szintű textúrákat marad a felbontással való parasztvakítás ami mondjuk egy 165cm-s tévénél jól jön.
    Kb. ennyi...
  • Borg
    Ugyan hogy lenne már fix 60 fps-ed 4K-ban konzolon natívan... ezt te magad sem hiszed el remélem.
    1080ti szintű hardver kéne hozzá, és az is csak épp hogy megugorja általában.
  • RepeszElek
    ...de azért azt lássuk be hogy 6 teraflops-os teljesítmény fix 60fps 4K-ban (nem skálázott) akciósan 124 ezer forintért kvarcjátéknak nem rossz. :P
  • RepeszElek
    Tudom,tudom....
    :)
  • Borg
    Vagy kvarcjáték helyett rendesen PC-n kéne játszanod, és problem solved :)
  • RepeszElek
    Az intetnet jó csak ezt meg a gta-t nem szereti ki tudja miért,a többi játékban hasonlókat sem tapasztalok amúgy tök igazad van a régiekkel kellene játszanom csak zavar az elavult grafika.mondjuk a bf1 grafikailag szerintem egyáltalán nem rosszabb mint az 5. Sőt...

Nyomom a bf1-et is főleg akkor inditom el mikor a bf5-ben besokalok. Olyankor átmegyek oda és kinyirok mindenkit:)
  • RepeszElek
    Jól mondod,sőt lövés közben sem szabad megállni,folyamatosan mozogni kell hogy nehezebb célpont legyél,persze így célozni is nehezebb de még az olyan bénák is mint én alig 2000 óra bf4 után ráéreznek :)
  • RepeszElek
    Nem hiszem a bf1-ben aki szembejön meghal.
    Ritkán maradok alul 1v1-ben.
  • zebrock
    Nekem szerencsére mincs ilyen késztetésem. Ami hibákat felrósz / felrónak a bfv-re azzal egyet értek, de ott vannak a régebbi bf-ek. Nekem mind a mai napig kedvencem a bf42 és módjai, bfv még 2004-ből. Teljes élet van ezekkel is és hihetetlen jók lettek. Van minden régihez amatőrök által készített patch hogy menjen 4k-ban is akár. Project reality 1.5 2018 egyik legjobbja lett és most jön ki a ww2 is pr-hez. De az "újabbak" :D közül is bfbc2 vagy bf3 is egész jó, tömött szerverek vannak és nem hemzsegnek a bugoktól. (annyira) Igazából túl sok van már ami kedvenc... csak idő kevés. Egyébként a bf5 annyira nem rossz mint ahogy sokan írják, ismerős nekem is amit írsz pl az egész falunknak 1 internete van és 80 feletti előfizető... délután játszhatatlan. De a netkódolást elég jól eltalálták, mert itt a többi bf-el ellentétben nem kell "virtuálisan' 1 métert elé lőnöm, megdöglik az ha lövöm. Ha felidegesít akkor telóról osztok netet az meg űberel mindent. Azt akartam mondani ezzel hogy ott vannak a régebbiek amik egész jól ki vannak már javítva, én nem dobom el őket.
  • s0n1c
    Vagy egész egyszerűen csak jobbak a reflexei, mint a tiéd.
  • Borg
    Mindig valamelyest előnyben lesz aki mozog, közelharcban. Lévén neki csak egy álló célpontot kell eltalálnia, amibe nem szól bele a lag kompenzáció. Ez mindig minden online fps-ben így volt. Az egyhelyben maradásnak akkor van értelme, ha messziről lősz, vagy meg tudod lepni.
  • RepeszElek
    tegnap sikerült egyszer egy olyan szerveren játszanom ahol még volt időm fedezékbe vonulnom ha lőtek rám,nagy élmény volt:)de még mindig nemtom mi a franc okozhatja ezt már utp-ről játszom,nincs csomagveszteség jó a ping mindegy...
    Azért egy elönye ennek is van. Egyre pontosabban lövök fejre.Rákényszerülök megtanulni mert csak így tudom ledolgozni a hátrányt.
    Ha foglaláskor befutok egy sarokba és szemmel tartok egy oldalt ahol megjelenik egy védő hiába vagyok helyzeti elönyben mire megmutatja nekem a játék hogy ott van már meghaltam csak még nem tudok róla.
    Tegnap így dobott le egy tag késsel.
    Kiváncsi lennék ö ilyenkor mit látt. Gugol velem szemben egy ember de nem lő?
  • RepeszElek
    Igen,nekem is az a bajom hogy mire játszható lesz a játék addigra megunom de kb. ekkor szokott kijönni a sorozat következő része ami akár mekkora szar is inkább azzal játszom az új ingerek miatt.

• Califa
    Köszönöm , próbálkozom ,érthetőnek tűnik. Még szerencse hogy 40 euró-ért valaminek így kell működnie. Itt is kell 1 év mint a Star Wars battlefront 2-nek hogy kiforrja magát, játszható legyen .Ne hemzsegjen hacker csicskáktól a játék. 1 év múlva 10 euróért megvehető majd, és a játékosok 85% már nem játszik vele (érthető az ilyen-olyan játszhatatlan problémák) miatt. Csak az über köcsög marad, aki meg azonnal pofán lő bármivel bárhonnan.